2010 Nisan Anneleri

dünür canım bence sen dünürüme söyle çantalar arabada kalsın gezme canım daha yorma kendini.dayınada geçmiş olsun canım.belin ağrıyomuş dikkat et uzan anacak dinlenince geçiyor bel ağrıları.bugün bu saate kadar ağrımadı belim bakalım akşama ne oluyor*

tuğbacığım öncelikle herşeyin iyi olmasına sevindim mi desem yoksa keşke sancı çıksaydı mı desem ne desem bilemedim.kaan yerini çok sevdi yapıştı rahime yok çıkmamda çıkmam diyor.canım sen erken başlamışın saymaya sen saydıkça oğlan gelmiyeceğim diye inat ediyor.ya neden söylemiyoki dr kilosunu merak ettim şimdi söylese bi tarafımı eksilir?

selam güzel nisan anneleri nasılsınız?

selam ummuhancm nasılsın canım*var mı ağrın falan*

a.s budebe cim ağrım sırtımda oluyor bazende kasıklarda hafif hafif .. senin ağrın varmı sizin daha çoktur ağrınız biz daha küçüküz sizden :)

ummuhancm benim bel ağrılarım oluyo birde bacak ağrısı.bugünlerde sık yaşıyorum bel ağrısını.yarın kontrolüm var ben sezaryan olcamya büyük ihtimalle haftaya doğumu yaptırır dr um diye düşünüyorum

artık yavaş yavaş 9 aylık sürecin sonuna geldk hepimizde oluyo canım ağrılar.siz konuştunuzmu doğum şeklini?sen ne istiyosun*

hayırlısı olsun canım işallah ağrıların geçer doğumda istediğin tarihte olur..
doktorum normal tavsiye ediyor bende normal istiyorum 1 hafta sonra kontrolüm var çatı muayenesi yapacak ona göre netleşecek işallah..

hadi bakalım canım hayırlısıyla haftaya netleşir tarihiniz.çok sağol canım inşallah haftaya olur baya ağırlaşmış hissediyorum kendimi

selam kızlar daha geçmişe bakmadım birazdan bakarım nasılsınız olumunekankayizsmile
biz yeni dr dan geldik :ecrin_bebek:nstmiz çekildi çok iimiş ugs de baktı 3.300 gr olmuş bebeğim doğum kanalna girmiş eşi suyu herşeyi normal dedi bir gece ansızın görüşecez dedimafoldumben artık doğumu bekle dedieyvahedigeldismile daha erken değilmi dedim bebek gelmek isteyebilir her an hazırlıklı ol dedi eyvahedigeldismileeğer haftaya kadar bi sorun çıkmaz ise doğum gerçekleşmez ise cuma günü bekliyorum dedibilmiyorumkismile doğum olur gibimi düşünüyorsunuz dedim haftaya kadar öle görünmyor ama belli olmaz size çabuk gelmek isteyebilir bol bol yürü sık sık az az ye bebek uyuyor sanırım nst çekildiği zaman hareketsiz görünüyor dedi :1closedeyes:açmısın yok dedim ama açtım tbii öyle birden ağzımdan çıktı bebek:ecrin_bebek: aç kalmasın bu son zamanlar önemli ona yetmiyor olabilir yediklerin dedi bol su iç dedi doğumun kolay olsun :bboğlumda gelmişti koca kafalı yuvarlak yüzlü bi kardeşin olcak dedi oğlum zavallı şaşırdı :1shok:doğumuda konuştuk 275 milyon muş normal doğum bakalım artık
ben gideğim bebeğim aç kalmasın hemen bişeyler yiyeyim kuzucuğumu doyurayım cokacimcoook
haa bu arad son eksiklerde tamam sütyen b,de çamaşır almamıştım eksikti az geleceğini düşünmüştüm onlarıda aldım 2 sütyene 60 milyon para verdim:lepi: güzel dantelli atletlerden aldım çok hoşuma gitti çamaşırd aldım ohh doğumdan sonra giyerim artık temiz temiz raht terlik gibi ayakkabım var ama bi tanede terlik beğendim onuda gelecek haftaya doğum yapmazsam:CüvCüv: onuda alcam neyse işte böyle baya uzattım yaayasakkelime

slm kızlar benımde 38 haftam bıttı hala tık yok
yarın nst ve vajinal muayenem var.. salı gunude vajinal muayene yapmıştı.. inşallah açılmam vardır.. beklemekten sıkıldım....

slm şekerler nasılsınız bende iim oğluşumu uyuttum geliim dedim bakiim oğlumun arkadaşları gelmeye başlamışmı.

selam kizlar

pazartesi....29.03 te sezeryan termini aldik...hakkimizda hayirlisi....

hepinizin bebislerine mansallah kizlar
artik dogumu bekleme zamani
sanirim beni tatli bir telas aldi korkuda endisede var
bilmiyom iste ya ama hepimizi aldi tatli bir telas sanirim

hiç korkmayın kızlar insan bebişini kucağına alınca iişte o an herşeye değermiş diyo.

] ayy çok zor yaa hep diyorum yaa uykusuz geceler ağlayan bebek ilgi isteyen koca gelen gidene hizmet allah yardımcımız olsun işimiz zor yaa mafoldumbenama bizde bitiyor herşey evet çok zor ama biraz sabır göstersek herşey yoluna girecek en ihtiyacımız olacak zamanda eşlerimiz bize sırt çevirmez inşallah en iyisi şimdiden lohusa döneminde annelerin sıkıntılarıni anlatalım okutalım şimdiden de anlasınlar durumu :1no2::teselli:
canım son aylar yaa hepimizde aynı sıkıntılar var yaa :teselli:inşallah sancın kesilmiştir canım bencede tadını çıkaralım ama eşlerimizi üzmeden tabii
ayy canım yaa çok sıkıntılı günşer geçirmişsin ohh neyseki geçmiş artık eşlerimizinde sabrı tükeniyor valla 9 aydır bizle neler çekiyorlar hak veriyorlar bize mutlaka bizimde ona hakvermemiz lazım sonuçta bizle onlarda sıkıntı yaşıyorlar her yönden
maşallah diyeyim önce sonrada kıskandım diyim vlla ne güzel annenin kıymetini bil senağlamavalla ben 9 aydır sıkıntı çekiyorum eşimden başka hiç yardımcı olanım yoksenağlama benimde eşim aynı sanada bakarım bebeğede diyor zaten oğlumda neler çekmiştim hep ağlıyordu sıkıntıy giriyordum sen biraz uyu ben yusufsa bakarım diyor du:asigim::1hug: inşallah bu da öle olur ayy bende uyyacam nerdeyse yazmaya bile mecalim yok yaa bu doğum stresimidir acaba yaa neden böle uykumuz geliyor hep :1closedeyes:
ne güzel işte canım yaa herşey yolund bi bebeğin:ecrin_bebek: gelmesi kalmış kız bu zamanların tadını çıkar zamanı geldimi artık tutsanda çıkmak isteyecekeyvahedigeldismile:kedi: accık seni meraklandırmak istiyor kaan bebek benim dr 275 dedi özel odada kalıyon falan her zaman gelirim dedi sen önce hastaneye gel zaten doğum başlamışsa onlar beni çağıracaklar ben yinede sizi ararım dedim nasıl rahat hissedersen öle olsun dedi kız ben senden önce doğuracam galiba :lepi:her an bekle dedi bebek gelebilir doğum kanalına inmiş falan dedi ayy korku almaya başladı beniakannehirmafoldumben ayy tek olmak çok zor yaa ben oğlumda tek başımaydım ama çıldıracaktım nerdeyse eşim arada geliyordu ama almıyolardı içeriye ayy ççok zor hiç tavsiye etmeme kimseye neyseki seninde yanında birileri olabiliyormuş izin veriyorlarmış:teselli:
canım geçekten rahatlatıyor ben de biliyoum canım zaten ne varsa duada var en azından ferahlıyor insan ama suyu bilmiyordum sadece ben okuyordum ağzımda oğlumu doğurduğumda da ayetel kürsiyi çok okudum :Saruboceq:kolay oldu doğumum amin ccanım inşallah herkes kolay bide sağlıklı bişekilde bebeklerimizi kucağına alırız :Saruboceq:
acaba kendini yordun bi kaç gün önce ondanmı sancın oldu canım kendine dikkat et yaa olumunekankayizsmileson günlerimiz az kaldı accık daha sabır canım kaydirigubbakcemile5

merhaba ben yeni geldim. gezdim bugün:)) dükkandaki ay sonu ödemelerimi falan bitirdim doğum olunca kocama yük olmasın dedim. bide onlarla uğraşmasın adam:)) sonra lokumlarımızı aldık 6 kilo.. kolisi 3 kilolukmuş 2 kutu aldık :jeyyar: çok dağıtcak yerimiz varmış... sonra annemle kuaföre gittik saçlarımıza fön çektirdik. kızım gelince güzel görsün bizi hihoyyyt

doğuran falan varmı??

a.s canım.Maşalahh bebişine güzel büyümüş.Aldıklarında hayırlı olsun,güle güle kullan.Herşeyin yolunda olmasına sevindim:lepi:

Hoşgeldin nazlıcığım.ışe gittin yinede bu halinle:)))Bildiğim kadarıyla şimdilik yeni doğuran yok.
Güzel görün ada hanıma tabii.olumunekankayizsmile

kızlar merhaba lohusalık sendromu demişsiniz ben de yaşadım lohusalık sendromunu. geçen sene 7 nisanda doğum yaptım doğumda ve sonrasındaki 2-3 günde herşey çok güzeldi ama ne zamanki eve geldik işte o zaman ben depresyona girdim hiç susmak bilmeyen bi oğlum vardı 24 saat mememde yaşıyordu resmen ve kim ne derse bana batıyordu. 14 nisanda yani doğumdan bir hafta sonra kontrole gittik. herşey süperdi oğlum kilo almıştı hatta benim doğumgünümdü o gün. ve ben eve dönerken yolda sinir krizi geçirdim eşim ne yapacağını şaşırdı. o kriz evde de devam etti tüm ailem geldi herkese bağırdım o gece hatta ateşim çıktı süt basmış memelerimi. oğlumda hissetti sanırım o gece 1 saat bile uyumadı. neyse sonra yavaş yavaş farkettim ki ben istersem kendimi sakinleştirebiliyorum ve eğer ben sakinsem bebek daha sakin ama ben stresliysem ve o şekilde emziriyosam stresliyken altını değiştiriyorsam bebek bunu hissediyor sanırım ve ona göre bariz şekilde daha huysuz oluyor. bende ondan sonra karar verdim bir süre mümkün olduğunca sakin olucam dedim. sinirim bozulduğunda kimseye belli etmedim tuvalete girdim ağladım rahatladım çıktım. annemi çağırdım hergün 1 saatlik yürüyüşler yaptım tek başıma(en çok da bu toparladı beni)Ve kademeli olarak ilk 20 günden sonra iyice hem bebek bize bizde ona alıştık. 40 ı çıktıktan sonra zaten herşey otomatiğe bağlandı benim sinirler tamamen düzeldi. Sakın büyükleri dinleyip kendinizi 40 gün eve hapsetmeyin işte o zaman kapana kısılmış hissedersinz.

Tamam herşey gerçekten zor olacak ilk başta kendinizi bazen Allahım bu ne kadar böyle devam edecek ne zaman kolaylaşacak derken bulacaksınız çoğunuz ama emin olun 40 ından sonra herşey düzene giriyor eğer siz sakin ve düzenli olursanız az yıpratırsanız kendinizi bebek de o kadar sakin olucaktır ve size uyum sağlaması kolaylaşacaktır.

Son düzenleme:
Merhaba.Doğumgününüzde çok üzmüşsünüz kendinizi hakikaten.Lohusalık tamamen alışma ve adapte dönemi sonuçta.Bebeğe alısınca demekki insan çok güzel rahatlıyor.

slm kizlar bende doktorumdan geldim tosunum 3400 olmus boyuda 51cm kadarmis nst sancilarim cikti yine cati muyanesinde acilma yok ama yumusak rahim agzi dedi doktor amcamiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…