2010 Nisan Anneleri

slM KIZLr benim suyum geldi hastaneye gidiyom dualarinizi eksik etmeyin:teselli:

canım rabbim inşallah kolay doğumlar olmasını nasip eğlesin hadi gözümüz aydın bir bebişimiz daha geliyo hayırlısıyla bugün şükürler olsun yaradanıma:Saruboceq::asigim:

angelskycm ve dünürcüm hoşgeldiniz kızlar...günaydın..........

günaydın canım nasılsın bizde yeni geldik annemlerden demiştimya kahvaltıya gideceğiz diye ettik geldik dünüründe işe gitti ben evde yine tek kaldım :gitme: annem kal dedi ama bende uyuyacam dedim yine bir mahmurluk var üzerimde kulakalarını çınlattık bugün anneme dedi anne torunun bizim damattan önce gleiyo dedim zengin olacaklar dedim yengem falan gülüyolar beşik kertmeside var diyolar mevlüt takımı zaten gelinlik gibiya annemde giydirirsiniz diyo damat gelince diyokaydirigubbakcemile3

dünürcüğüm senin şafak bencede 10 canım artık sende 10dan gei saymaya başla canımcım en geç çarşambaya alıcaksın göktuşu kollarına inşallah

günaydın canım iyiyim.dün gece senle konuştutan sonra biraz sancım oldu hadi oğlum dedim yok gerisi gelmedi daha.....sen nasılsın*tekmi kaldın evde akşama gelcektr dünürüm ama dimi*size geldiğimiz zaman gizeme gelinliğini giydirirseniz bizde alır geliriz evimize.sen peşimizden çeyizini yollarsın beraberce büyürler işte ikisininde gözü başkasını görmezkaydirigubbakcemile3

dünürcüm bende 10 dAN GERı SAYMAYA BAŞLADIM ARTIK EN GEÇ 1O GÜN,BELKı ANSIZINDA OLABıLıR

canım evet gelecek akşama canım benimde dediğim gibi ara ara oluyo artık sancılarım hissediyorum ben birde baya bir bakalım yarın büyük ihtimal yine nsteye girerim hiç belli olmaz uğur beye belki sancı çok çıkarsa çarşamba ameliyat günüymüş alalım der adama belli olmuyo :)))annem yollamıyodu ama ben şimdi yavaş yavaş son eksikleri tamamlarım evde puseti falan geldi kızımın çok şeker canım pembiş onun içine tüllü bitane daha alt açam almış yengem pembe çok tatlı onları yerleştircem port bebyi götürcektik hastahaneye şimdi pusetini götürürüz birde battaniye olarak fermuarlıyımı götürsem kararsızım canım yaa yoksa yün battaniyesinimi aslında her ikisinide götüreyim diyorum ama o zamnda fazla almama gerek yok sonuçta inşallah 2 gece kalıcaz ne yapsam acababilmiyorumkismile

ben gideyim birazcık uzanayım fazla oturamıyorum artık görüşrüz dünürcüğüm arada uğrarım belim ağrımazsa

canım iyi günlerde kullanın pusetinizi.battaniye olarak bence fermuarlıyı götür.diğeri çok kalın olur.pusetin içine alt açmayı koyarsın küçük yastığı varsa alt açmanın pusetin içine onu destek yapıp gizemi onunla eve getirsiniz canım.yengen baya süsledi senin kızı.kaçırcaz biz bu gidişle pusetinide yengen mi almış*

slm kızlar....
hepiniz beni çok merak etmişiniz ,hepiniz dular etmişiniz allah razı olsun...
dünden beri çok zor dakikalar gecirdim korku dolu bekleyişlerdi....karaciğer ve böbrek enzimlerim çok yuksek çıktı,doktorum tansiyonda forlayınca ve kalp atışlarım tavan yapınca gebelik zehirlenmesinden şüphelendi...bunu anlamamız için de 24 saatlik idrar biriktirmem gerekiyo ...tansiyon ilaçları serumlar ile benim tansiyon asağı indi,fakat bebeişte sancı çoktu onuda durdurmak için hemen sancı kesici serum yaptılar...gece bir dakika uuymadım ,her gelen gebenin bebeği oldu her odadan bebek sesleri geliyordu,psikolojimi siz düşünün,öle fena oldum ki,serumlar zaten beni sersem gibi yapmıştı....
geceyi atlattık...sabah nst de gene sancım tavan yapmıştı ve nöbetçi doktor açılmam olabilceğini ve doğumun basladığını düşünüp beni doğum haneye aldıi,tesadüf haftasonu diye belki bomboştu,ebe de uyuyıordu hatda,aman allahım nası bir kadındı o öle,45 yaslarında beline kadar uzun siyah saclı ve aüzında diş yok,üstünü çıkar masaya uzan dedi....uzandım hasta bakıcı yardımcı oldu...işte doğum masası çok farklı,ilk doğumun mu kaç hafalık falan diye sordu ama hiç nazik değildi....
ve eliyle vajinal muayne yaptı ben çığlık çığlığa kaldım,nasıl ağlıyorum canım çok yandı,suyumu patlacak sandım,bana hiç yardımcı olmadı...üç dört kez denedi,kayganlaştırıcı jel sürdü ve bidaha denedi,çatımın çok dar olduğunu,böle kendimi kasarsam zaten normal doğum yapamıycamı,ve de açılmamın hiç olmadığını söledi...okadar sancı cekmeme rağmen gram acılma yoktu...
nese ağlayarak hasta bakıcı giyinmemi sağladı odama çıktım,eşim gelmişti,ben gitmek istyrm dedim ,olanları anlattım....çok tepki verdi oda....nöbetci doktor burda beklememin gereksiz olduğunu söledi ve beni taburcu etti yarın sabah sekizde kendi doktorumla konuşup herseyi belirliycez dua edin kızlar hakkmızda hayırlsı.....pazartesi gelebilir bebeğim.....

slm canım hoşgeldin.gemiş olsun.rabbim yavrularımza sağlıkla kavuştursun inşallah........
canım ya zor saatler geçirmişsin.dikkatli ve özenli davranmayan kişilerle karşılaşmışsın.inşallah yarın herşey yoluna girer.dr unun olduğu hastaneye gitmedin mi*anlamadığım senin dr un neden seni yönlendirmiyor kalman veya gitmen için ve de alttan muyene için?canım seninde benimki gibi olmuş sancı tavan yapıyo ama açılma olmuyor*serumla durdurmaya çalışıyolar falan.herşeyin hayırlısı canım.kendine iyi bak.

canım geçmiş olsun düşüncesiz insanlarla ortak bir hayat sürdürmek çok zor canım inşallah kızın halasına çekmez:1hug:

slM KIZLr benim suyum geldi hastaneye gidiyom dualarinizi eksik etmeyin:teselli:
canım benimmmm belki de şuanda bebeğin kollarındadır. sağ salim kurtulursunuz inşallah bitanem hadi hayırlısıopuyorumnanaktan

özgecim canım bitanem çok geçmiş olsun sanırım idrar tahlillerinizin sonuçları daha çıkmadı sonucu merak ettim inşallah çok iyi çıkacak.
o ebeninde ben ebesini.....klava: özel hastaneler böyle insanları nerden bulur da çalıştırırlar ben bilmiyom. sen bakma canım ona hem bu kadar canın yanıyosa hayırlısı sezeryandır belkide.
yarın kuzey paşa kollarında olabilir demek ki:asigim: yerim ben onu canım :1hug:

tuğba son 6 gün var mı bi gelişme.dr kontrolün ne zaman canım*eğer 40 ta da doğum olmazsa suni sancı falan verir mi drun*çok şey sordum biliyorumsempatiksalakcinniama satı en ilerde olan sen varsın sanırım

fundacım vvalla kendi doktorum haftasonu diye yoktu,bunu söleyen yapanlar nöbetci doktor ve ebeydi...anlarsın sende ebni her kafadan farklı ses çıkıyordu ben serumlrdan sersem gibi olmuştum...artık kim ne dese onu yapcak haldeydim ....ama şu sartlardan sonra normal doğumu kabul etmem olanaksız zaten ,anlatmam funda cok canım yandı....ama bebişin sancısı hala var snırım ve bende bacak ağrısıda basladı bakalım hayırlsı....

tuğbacım canım ya o akşam konultuk gayet iyiydim valla bende nst den sonra gelrim diye umarken gelemedim,ama bebeğim artık beklesin zamanında gels,nde sorun değil hiç bişi....ben çok acı cektim sebebi sydu bunu yapan hastanede nöbetçi çalışan ebeydi,sadece hafta sonları orda kalan ebe yani...ama nası dua ettim masada allahım ne olur bu kadının eline bırkam beni diye,insanların yaklaşımı sizi çok etkiliyo çünkü....

tuğba son 6 gün var mı bi gelişme.dr kontrolün ne zaman canım*eğer 40 ta da doğum olmazsa suni sancı falan verir mi drun*çok şey sordum biliyorumsempatiksalakcinniama satı en ilerde olan sen varsın sanırım
canım merhaba görüşemiyoz bu aralar özledim kız seni:)
bir gelişme yok karnım bile aşağı inmedi daha canım. 1 nisan da kontorlümüz var.
benim doktorun yaklaşımı şöyle canım: bebekte ve annede bir sorun yoksa günü dolunca 1 hafta falan daha bekliyo kesin. doğumun kendiliğinden başlaması için şartları zorluyo.
olmazsa duruma göre sezeryan ya da suni sancı ile mmüdahale ediyo.
ama zaten ben günümü 1 hafta geçirince büyük ihtimalle kaan paşa 4 kgı geçerse direk sezeryana alır.
bende merakla bekliyom canım. herşeyi doğuma yoruyom ama yok başlamıyo hala

kızlar bende bugun son kişisel temizliğim için kuaföre gidicem annem randevu almış,akşamda eşimle pijama almaya gideriim çünkü ben bugun giydim pijamamı....yada annem gider alır...
kızlar vajinal muayne bukadar mı etkiler bir insanı,öğlen yapıldı,hala pembe akıntım var,hala ayaklarımı uzatamıyorum,oturamıyrım,nasıl yanıyor ve acıyor anlatamam....
inşlh kızlar sizlerin güzel gecer....

özgecimmm canım yaaa doğru düzgün insanlar olmayınca çalışanlar kolay olan işlemler bile zorlaşıyo kaldı ki zaten alttan muayene sevimsiz birde o şekilde yaşayınca daha kötü. çok kızdım o ebeye.
şimdi iyimisin canım?

Canım cok gecmıs olsun kac gundur bakamıorum kk ya görmedim kusura bakma malum annem var sohbetler koyu dun kızımızın eksıklerını tamamladık artık gelebılır dedım ama nerden dedım bılmıom gece ani sancı cektım belim bı yandan karnım kasıklarım yemin ediyorum doguruom sandım gobegımde ise cok tuhaf bı agrı vardı daha salı gunu doktora gıtcem nst gırcem daha dısarısı yasak kaydirigubbakcemile3 yoksa ben sokakta dogurcam sabaha kadar nasıl sancı cektım vah cnm kocam her ah degısıme uyandı garibim bide erkenden kalkıp işe gıttı azcık kaldı bı dogursaydık opuyorumnanaktan

Merhaba güzel annişler,
Sorumsuzluğun bu kadarıda olmaz yani.Yuhh demek istiyorum görümcene.
Hadi hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım.

Özgeciğim herşey yoluna girecek inşallah.Ebede çok kabaymışYarın hayırlısıyla bebişini kollarına alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…