2010 Nisan Anneleri

arkadaşlar ya ben yeni üye oldum buraya bende bısmetse nsanda doğum yapıcam tahmini 23 nisan diyor bakalım hayırlısı size sormak istediğim birşeyler var ben artık hiç uyuyamyorum ve hep kötü rüyalar görüyorum sabaha doğru gözlerim hep açık ve tekrar uyumakta çok zorlanıyorum sizde de böyle durumlar sözkonusu mu?özellikle rüyalar artık dayanamıyorum çok etkileniyorum.uyumak istemiyorum.

ah o agrılar sızılar benıde korkutuyor canım aman bebişlerimiz zamanını beklerler ınsallah suprız yapmasınlar bize suanda boyle bır suprıze ben hazırlıklı degılım dogrusu senı bılmıyorum ama doguracak olabılırmısın konusuna gelınce ben ılkınde hıc sancı yasmadıgımdan bılmıyorum canım ama ıstırıhat et ve saatı kontrol et agrıların duzenlı aralıklarlaysa bunlar gercek sancı olabılır cunku gercegıyle yalancısı arsında en belırgın fark 1)dınlensende gecememesi 2)düzenli aralıklarda olması bildiğim kadarıyla canım

iyi geceler kızlarr :) yatmadan bi bakayım dedim... noooldu? toplu doğum mu var :)) amaann ben almıyım... hazır günümüzü de almışken:) beklesin yavrucuum 4 gün daha...

yarın annneannemize gidicez... oğluş içerdeyken son ziyaretimiz olucak.. sonra da hayırlsııyla bebeğimi de kucaklar gideriz.. neyse yarın yapamayız diye eda hanımın ödevlerini bitirelim dedik.. babasıyla ikisi şu an halaa kibrit çöplerinden onluk ve birlikleri yapıştırıyolar kartona :)) belim zğrıdı diye bıraktım ama buraya geldiğimi görmesin :)))

opuyorumnanaktan çok sağol güzelim.. inş. hayırlısıyla alıcaz bebişleri canım... :Saruboceq: isim konusunda da kolay gelsin diyim o zaman :) ne demeli bilemedim ki..:)))
opuyorumnanaktan çok sağol hayatım... amin iyi dileklerin için de :Saruboceq: inşallahh oğluiların doğum günleri ortak olucak hayırlsıyla :Saruboceq: şaka gibi kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan teşekkürler dniz teyzoş olumunekankayizsmile inş. hepimiz sağ salim alırız bebişleri kucağımıza :Saruboceq:
hoşgeldin aramıza canımm...hayırlısyla gelsin bebeğin inş.. :Saruboceq:
ya gülsemen de yok bayadir toplu doguma gitmis olmasin bunlar
ay
:roflol: olurr mu olurrr :icecream:

kızlarr bize dr. amcamız istirahat edin dedi ama biz bugün hiiç uzanmadık bile.. belim de kopuyo artıkk... yatıyoruzz.. iyi geceler hepinizeee...

yarın inş. son kez göbüşü de eklicem annemlerden.. sonra da hayırlısıyla inş. bebişin resmini ekleriz :))

slm kızlar ayyy uyku tutmadı bu gece ne beni nede eşimi o maç izliyo bende pcde takılıyorum bir bakakyım dedim çıkmadan birazcık geçmişe baktım özlemciğim hayırlı olsun tekrar canım bebişimiz sağlıcakal büyüsün inşallah ne güzel yaa o mis kokusu evinizi doldurmuş canım rabbim bizlerede göstersin canım inşallah o güzel duyguyu hayırlısıyla

merhabalar kızlarrr ben geldim sandığınız gibi doğurmadım malesef. ben sson günler inzivaya çekilmeye çalıştıkça günler daha da bir yoğun geçiyor. insanlar yakınlarımız doğum öncesi merak edip geliyolar. eşimin izmirden çok yakın arkadaşı geldi bugün. sonra da biz misafirliğe gittik. böylece bütün gün internete giremedim.
ayyy sabahları telefon çalınca bugün kimse gelmesin diye telefona bakmıyoz artık kaydirigubbakcemile3

ayy özgecimi hastaneye yatırmışlar bu saatte öğrendim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelir kuzey.
fıstığım ya iyice telaş yapmıştır şimdi tüh bende arardım bu saate kadar meşgul olmasaydım mafoldumben

refişimmmmm hadi bakalım nisan 1 şakası utkuşum hayırlısıyla gelsin sağlıkla kucağına kavuşsun inşallah.
kızlarrrr yavrular sağlıkla gelsinler sizin adınıza çooookk mutluyum ama benden önce doğuracaklar başına gelecekleri biliyolarkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine umarım bebeğinle birlikte sağlık problemin de çözülür opuyorumnanaktan

canım benimm yeni doktorun ve hastanen hyaırlı olsun umarım çoookk memenun kalırsın.
sancı çekerken eşinin yanında olması çok güzel ben eşime dedim zaten özellikle doğumda senden başkasını istemem yanımda. ama o da kan görmeye dayanamadığı için doğumuma giremicek. sadece sancılarıma eşlik edecekkaydirigubbakcemile3

canım maşallah yavruna. gözün aydın. sağlıkla mutlulukla yuvanızda herşey istediğiniz gibi olur inşallah yaşadıklarını ve duygularını bizimle paylaşmana çok sevindim merak içindeydik bizi unutma opuyorumnanaktan

kızlar tarhan girmedi sanırım bugün acaba doğum falan mı yaptı*
fundacım yine doğuramadım kaydirigubbakcemile3
ya hakkaten özgeyle konuşanlar ayrıntıları yazabilirmisiniz noluyor???

tugbada mı yoktu bugün.. akşam 3 ümüz yazıştık herkes iyidi. bugün noldu yoksa bunlar sözleşip doğurmaya mı gitti:)))

ahhhhh nazlıcım ahhhhh nerdeeee doğuramıyom anacımkaydirigubbakcemile3
ay ben orda burda sürtüyom doğurmak ne hadiime şekerimkaydirigubbakcemile3
cidden dogum yapmış olabilir mi az kalmıstı zaten günü onun yarında girmezse kesin dogum yaptı hadi hayırlısı insallah ya
alminacım nerde bende o şanskaydirigubbakcemile3
bak bak nazlı biliyo beni canım beni bari pazartesiyi bekle bugünden doğurma şekerimopuyorumnanaktan

ya kızlar şaka bir yana merak etmişsiniz çok saolun. ben böyle ha doğurdu ha doğuracak diye dolanıyom yaaa. en son bi doğurcam kimse inanmıcak doğuramamıştır ya o beeceriksiz misaifiri gelmiştir yine diceksinizkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyigeceler zeynocum bende gece nöbetine geldim nasılsın tatlımopuyorumnanaktan

tubıım sagol tatlım bende senı arayacaktım baktım saat baya gec vazgectım sabah ararım dıye kaancıkta gelsın artık ya ne kadar cok sevdı yerını maasallah

tubıım sagol tatlım bende senı arayacaktım baktım saat baya gec vazgectım sabah ararım dıye kaancıkta gelsın artık ya ne kadar cok sevdı yerını maasallah
canım yaaa saol bitanem valla kaan orda çok mutlu gelmiyo
artık biz böyle yaşıyacaz sanırım 1 bedende 2 cankaydirigubbakcemile3 ya da kaan paşa sen git bu beden benim deyip beni kovacakkaydirigubbakcemile3

oooffff sıkıntıdan uyuyamıorum ne yapıcam ben yaaaaaaaaaaa....
doğum için ayırdığım 3 kuruş paramı görümceme kaptırdım. görümcem kredi kartını sevgilisine vermiş o da sağolsun tam anlamıyla sömürmüş kartı. ödeyememişte borcu bankadan aradılar asgarisini ödemesseniz haciz işlemlerine başlcaz die. bu arada görümcemle aynı evde kalıoruz. ne görümcemde nede sevgilisinde 5 kuruş para yok. e eve haciz gelse görümcemin peluş oyuncaklarını alıp götürmicekler olan bize olcak bnde eşime anlattım durumu ver dedi. doğum için ayırdığım 3 kuruş gitti. şu an doğum yapsam ortada kaldım 90 tl param var başka param yok. görümceciğimde bunu bilio ama yapıcak başka bişe yok maalesef...

bi insan bu kadar sorumsuz olurmu yaaa. eğer görümcem o çocukla evlenirse ekonomik olarak 2 ayda çökerler. e evin son 20 lirasıyla evin ihtiyaçlarını karşılamak yerine çeyizine tava almaya kalkan bi insandan başka bişe beklenmez...

dua ediorum inş. kızım halasına çekmez...

refıyecım canım ne guzel ya kavusmana az kaldı hayırlısıyla demekkı 1 nısanda kollarında yavrukusun..hadı hayırlısı tatlım...

günaydın kızlarr.. iyi pazarlarr... uyuyamadık sabaha kadar yaa.. 5 dk. uyku-10 dk. uyanık akannehir sevincimden mi deseemm.. heyecanımdan mı deseeemm... :sinifsinif: tamam zaten 1 aydır biliyorduk 1 yada 2 nisan diye ama böyle pat diye çarşamba hast. yatıcaksın perşembe alırız bebeği lafını duyunca daha bi değişik oldu ohaoldumsmile ama mutluyum.. oğlum sağlıkla gelsin yeterki yuvamızaa.. aramızaaa.. hayırlısıylaa... birazcık da merak arttı sanırım.. kime benziceek.. ablası gibi kara kafalı kıvırcık uzun saçlı mı olucak fln.. bir sürü düşünce .. hayall.. plann.. uyutmadı tüm gecee..

opuyorumnanaktan çok sağol tuğbiş teyzesi.. amin inş. hayatım :Saruboceq: sağlıkla gelsin annesine... yok kızz sen benden önce doğurcan bakk...zemuszemus inşallahh yani kaydirigubbakcemile3
canımcıım.. iyi olmamış doğum üstü.. görümcende pek sorumsuzmuş ama sevgilisi de ondan az değil tabi.. neyse giden gitmiş artık geçmiş olsun diyiim.. bir çaresi bulunur elbet... ama dua ediyorum inş. kızın halasına çekmez :Saruboceq:
slM KIZLr benim suyum geldi hastaneye gidiyom dualarinizi eksik etmeyin:teselli:
ohaoldumsmile ayyy tüylerim tiken tiken oldu :) Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah canım :Saruboceq: Sağlıkla al yavrunu kollarına inş. :Saruboceq: (gerçi şu an belkide doğmuştur ama olsun. sabaha karşı bu msj ı yazınca cvp anca geliyo :))
refıyecım canım ne guzel ya kavusmana az kaldı hayırlısıyla demekkı 1 nısanda kollarında yavrukusun..hadı hayırlısı tatlım...
opuyorumnanaktan çok sağol güzelimm... inşllah hayırlısıyla gelicek yavrum kollarıma sağlıkla :Saruboceq: dua ederken birbirimizi de unutmayalımm... kaydirigubbakcemile5

pazar günü bu saatte kim olsun benden başka :)) kendi kendime konumıyım daha fazla da komşu topiklere gesmeye gidelim oğlumla :))

günaydın kızlar........
derindenizcim Allah bir avazda kurtarsın inşallah.belkide şu anda yavrun kollarındadır:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…