kızlar sanırım bende de bu akşam sancı gibi bişiler var... canımı yakan bişiler oluyor.. gaz sancısı gibi de oluyor. sonra gaz geçip bebeğin hareketleriyle birlikte canım yanıyor. doğurcak olabilirmiyim acaba??:)) hoş zaten pazartesi yatıcaz hastaneye ama.. amann ne bileyim birden korktum galiba... hep sakindim ama bu ağrılar biraz ürküttü galiba beni mafoldumben
opuyorumnanaktan çok sağol güzelim.. inş. hayırlısıyla alıcaz bebişleri canım... :Saruboceq: isim konusunda da kolay gelsin diyim o zaman :) ne demeli bilemedim ki..:)))sagol canim ama iste icime tam olarak sinenn bir isimde bulamadim ya
valla her an degisebilir offfffffffff offfffffffff
unutmadan oglusunuda mansallah canim benim
1 nisan sakasi gibi ya
demek pesi pesine alacaz bebislerimizi kucagimiza insallah
opuyorumnanaktan çok sağol hayatım... amin iyi dileklerin için de :Saruboceq: inşallahh oğluiların doğum günleri ortak olucak hayırlsıyla :Saruboceq: şaka gibi kaydirigubbakcemile3oyoy oyyyyyyy
tarıhler konulmuş artıkyavaş yavaş doktorlardannnnn
1 nisan sabah 08,45de merhaba dedi bebegimmm.....
oglum 1 nisan şakası yaptı
allahım sizlere kolay saglıklı dogumlar nasip ettsinn
bebebg83 1 nisan senınde gözünaydınn
biz o gün akşam dogum günü yapıca z senın ise kollarında bebgin olucak
iyi akşamlarr
her an herşey olabılır
hazır olun yani:):):)):
günündende önce gelebılıyorlarrr
ve o gün 1 nisan oldugu için çogu kişiyi arayıp söylediklerınle kimselr inanmamıştı dogum yaptıgımaaa
opuyorumnanaktan teşekkürler dniz teyzoş olumunekankayizsmile inş. hepimiz sağ salim alırız bebişleri kucağımıza :Saruboceq:hayatsın gözün aydın canım darısı bize olsun inşallah.
Refiş ve Zeynebim sizleri de şimdiden tebrik ediyorum darısı olmayanlara olsun diyorum...
(Bu arada kusura bakmayın pek fazla yazamıyorum çünkü çok ama çok yorgunum gerçekten yollarda gezmekten doğuracam.Mehtap ta beni dövecek)
Bu arada Özge ile konuştum kızlar.Hepinize çok selamı var.Dua edin kızlar yaaa
hoşgeldin aramıza canımm...hayırlısyla gelsin bebeğin inş.. :Saruboceq:slm arkadaşlar tanışalım mı ?
bende nisanda doğum yapıcak bir anne adayyıyım buraya üye olamadım yengemin üyeliğiyle girebildim sanırım yeni üyeliklere birsüreliğine kapatılmış forum.bende 37 haftalık hamileyim bebişimiz kız bakalım bu hafta doktorumuza gidicez doğuma şekline karar veririz belki.
:roflol: olurr mu olurrr :icecream:ya gülsemen de yok bayadir toplu doguma gitmis olmasin bunlar
ay
Hoşbuldum Ummuhancığım.
Şimdi Özgeyi aradım hastaneye yatırmışlarTansiyonu ve karaciger testleri yüksek çıkmış.Doktoru pazartesi bebeği alabiliriz demiş.Rabbim şifa versin inşallah dua edelim.:Saruboceq::Saruboceq:
ayy özgecimi hastaneye yatırmışlar bu saatte öğrendim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelir kuzey.az önce görüştük özgeyle şu anda hastahanede karaciğer değerleri biraz yüksek çıkmış tansiyonu falan gebelik zehirlenmesinden şüphe etmiş doktoru o yüzden yatırmışlar inşallah sağlıcakla kuzeyimizi kucağına alır artık en son bişey olursa doğum gerçekleşir hayırlısıyla
refişimmmmm hadi bakalım nisan 1 şakası utkuşum hayırlısıyla gelsin sağlıkla kucağına kavuşsun inşallah.slm kızlar.. bizde geldik doktor amcadan... hihoyyyt hihoyyyt
oğluşum 3.322 gr.50 cm. olmuş :asigim: :asigim:
herşeyimiz normall...
veeee 1 nisan da yavrum kollarımda inşallahhh :Saruboceq: sağlıklaa :Saruboceq: hayırlısıylaaa :Saruboceq: sositososito :dance:
çarşamba günü sabah hastaneye yatıcaz... bütün tahlillerimiz o gün yapılsın,zorluk yaşamayalım.. daha iyi olur dedi dr.umuz..perşembe günü sabah ta hayırlısıyla bebişim doğucak sositososito
dr. son günlerim diye temizlik falan yapayım deme sakınn.. full istirahat ediyosun bu 3 gün vee çarş. gününe kadar sancım varr.. suyum geldii.. gibi nedenlerle beni aramıyosunnn dedi :))) başımız tam yerleşmiş vaziyette çünkü... her an gelmek isteyebilir dedi... 6 nisan da da ameliyat günü varmış doktorumuzun ama o zamana kadar beklemez bu oğlan dedi :asigim:
ayy ne heyecaann anlatamamm.. daha fazla yazamıycamm.. şimdlik benden bu kadarr...
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine umarım bebeğinle birlikte sağlık problemin de çözülür opuyorumnanaktanözgecime çok geçmiş olsun diyorum görüşenler olursa dileklerimi iletir umarım
refiyecim senin oğluşuna da maaş. az kalmış sizinde
bende dün doktora gittim baya bir moralim bozuldu normal doğum düşünüyorum ben ve herşey yolunda gidiyordu ta ki çatı muayenesi olana kadar çatı muayenesi oldugum sırada farkedildiki tam rahim ağzında polip varmış ve bebeğin kafasının baskısıyla büyüomuş tıkayıp bebegin çıkışını engeleyebilir ve aşırı kanamaya yol açabilirmiş zaten muayene sırasında da kanama yaptı doğumdan sonra alınması gerekecek kürtaj gibi alınıyormuş benimde sezryen gibi görünüyor çarşamba günü kesinleşecek hayrlısı artık diyorum tabi çarşambaya kadar kanama artıp acil sezaryen olmazsam çünkü kanamanın artma ihtimali var suan sadece lekelenme tarzında doktorumuzla haberleşerek bekliycez bakalım
canım benimm yeni doktorun ve hastanen hyaırlı olsun umarım çoookk memenun kalırsın.slm kızlar..
benımde dun nişanım gelmişti vajinal muayeneden sonra ama hala sancım yok.. son dakıkada dun gece bız hastane ve doktorumuzu değiştirdik.. doktorum ıkı gune bır sancım olmadıgı halde vajınalmuayene yapmaya basladı.. sımdı baska bır hastane ve doktordayız..guzel yanı sancı çekerken ve doğumda eşim benımle olacak :)))))))))))))))
dunurcum herseyde vardır bır hayır sıkma canını.. idilcik sağlıklı olsunda varsın sezaryan olsun..
refiyecim ne guzel utkuna kavuşmaya azcık zaman kalmışş hayırlısı ıle alırsın inşallah canım kucagına..
özgecımede cok gecmıs olsun uzuldum ya.. konusanlar selamımı lutfen iletin..
mrb kızlar 2 gun once haber vermek ıcın yazdım ama kk da sorun cıktı.oğlumuzu kucagımıza aldık...pzrtssı gunu yanı 6 gunluk yavrum .sez.oldu.suyu azalmıstı dr alalım dedı 38+1 de alındı suan uyuyo...Rabbım hepınıze nasıp etsın gecmısı okuyaıyorum kımlerın bebegı dunyaya geldı.ve ozgemıze noldu yazarsanız sevınırım kızlar.
gece gunduz kavramı saat kavramı bıttı bızım ıcın gaz sancısından sabahı sabah edıyoruz.dr agıdıyoruz ılk bebegınızmı evham yapıyosunuz dıyo.ıns.duzelır yavrum...cok farklı bısey kızlar.ozluyorum evın ıcınde onu uyudugunda...agzımız acık onu ızlıyoruz.sımdııden gaz cıkartıcı bıtkısel surupları oğrendım..ıcmden sıze cok sey anlatmak gelıyo ama kelımelerı zor secıyorum garıp bır ruh halı var uzerımde...guzell heycanlı...garıppp.....artık bebeklrın neler yaptıgını konusucaz burda hep beraber...opuyorummmm hepınızız.....
canım maşallah yavruna. gözün aydın. sağlıkla mutlulukla yuvanızda herşey istediğiniz gibi olur inşallahcanım ben sez.dusunmuyodum oyuzden bıraz stres yaptım..ep.sez.oldu.agı hıssetmedım ama butun dokunusları hıssettım oda kotu oldu.3 dk ıcındeoğlmu alındılar..zaten gerısı dıkıstı40 dk falan surdu.ılk gun agrım coktu hatta yurutmeye calstılar gecesı ama ben bayıldım yatagın kenarında sonra sabahı kendım kalktım suan ıs bıle yapıyorumm.oğlumda suyu azaldıgı ıcın bıraz ıcerde kılo vermış 2800 dogdu ama cok saglıklı teyzesı dr lar cıtırcık koydular ısmını.2 gece kaldım hastanede..baska merak etıgın olursa sor.benım aklıma bukadarı geldı cnm
fundacım yine doğuramadım kaydirigubbakcemile3kızlar tarhan girmedi sanırım bugün acaba doğum falan mı yaptı*
ya hakkaten özgeyle konuşanlar ayrıntıları yazabilirmisiniz noluyor???
tugbada mı yoktu bugün.. akşam 3 ümüz yazıştık herkes iyidi. bugün noldu yoksa bunlar sözleşip doğurmaya mı gitti:)))
ay ben orda burda sürtüyom doğurmak ne hadiime şekerimkaydirigubbakcemile3Merhaba kızlar.Nazlıcığım özge ile konuştugumda tansiyonu 160/100 muş ve karaciger testleri yüksek çıkmış.Doktorda hastaneye yatırmış.Pazartesi sezeryan olabilirim dedi.Dua edelim özgeye.Allah şifa versin.Tuğbadan haberim yok.Arardım ama şimdi vakit geçmiş biraz.
alminacım nerde bende o şanskaydirigubbakcemile3cidden dogum yapmış olabilir mi az kalmıstı zaten günü onun yarında girmezse kesin dogum yaptı hadi hayırlısı insallah ya
bak bak nazlı biliyo beni canım beni bari pazartesiyi bekle bugünden doğurma şekerimopuyorumnanaktansağol canımcım yaaa.. özgenin numarasını kaydetmemişim ben almadım galiba... tuğbayı biraz daha beklemek lazım gece kuşu o. sonradan geliyor... olmazsa sabah ararım bende. Dualarımız bütün gebelere zaten. allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. sağlıkla versin bize bebişleri inşallah... ama dünkü konuşmada pazartesi ben açıcaktım kapıyı onlar sonradan doğrucaklardı.. oyunu bozmasınlar yaaa :CüvCüv:
iyigeceler zeynocum bende gece nöbetine geldim nasılsın tatlımopuyorumnanaktanslm kızlar ayyy uyku tutmadı bu gece ne beni nede eşimi o maç izliyo bende pcde takılıyorum bir bakakyım dedim çıkmadan birazcık geçmişe baktım özlemciğim hayırlı olsun tekrar canım bebişimiz sağlıcakal büyüsün inşallah ne güzel yaa o mis kokusu evinizi doldurmuş canım rabbim bizlerede göstersin canım inşallah o güzel duyguyu hayırlısıyla
canım yaaa saol bitanem valla kaan orda çok mutlu gelmiyotubıım sagol tatlım bende senı arayacaktım baktım saat baya gec vazgectım sabah ararım dıye kaancıkta gelsın artık ya ne kadar cok sevdı yerını maasallah
slM KIZLr benim suyum geldi hastaneye gidiyom dualarinizi eksik etmeyin:teselli:
slM KIZLr benim suyum geldi hastaneye gidiyom dualarinizi eksik etmeyin:teselli:
opuyorumnanaktan çok sağol tuğbiş teyzesi.. amin inş. hayatım :Saruboceq: sağlıkla gelsin annesine... yok kızz sen benden önce doğurcan bakk...zemuszemus inşallahh yani kaydirigubbakcemile3refişimmmmm hadi bakalım nisan 1 şakası utkuşum hayırlısıyla gelsin sağlıkla kucağına kavuşsun inşallah.
kızlarrrr yavrular sağlıkla gelsinler sizin adınıza çooookk mutluyum ama benden önce doğuracaklar başına gelecekleri biliyolarkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canımcıım.. iyi olmamış doğum üstü.. görümcende pek sorumsuzmuş ama sevgilisi de ondan az değil tabi.. neyse giden gitmiş artık geçmiş olsun diyiim.. bir çaresi bulunur elbet... ama dua ediyorum inş. kızın halasına çekmez :Saruboceq:oooffff sıkıntıdan uyuyamıorum ne yapıcam ben yaaaaaaaaaaa....
doğum için ayırdığım 3 kuruş paramı görümceme kaptırdım. görümcem kredi kartını sevgilisine vermiş o da sağolsun tam anlamıyla sömürmüş kartı. ödeyememişte borcu bankadan aradılar asgarisini ödemesseniz haciz işlemlerine başlcaz die. bu arada görümcemle aynı evde kalıoruz. ne görümcemde nede sevgilisinde 5 kuruş para yok. e eve haciz gelse görümcemin peluş oyuncaklarını alıp götürmicekler olan bize olcak bnde eşime anlattım durumu ver dedi. doğum için ayırdığım 3 kuruş gitti. şu an doğum yapsam ortada kaldım 90 tl param var başka param yok. görümceciğimde bunu bilio ama yapıcak başka bişe yok maalesef...
bi insan bu kadar sorumsuz olurmu yaaa. eğer görümcem o çocukla evlenirse ekonomik olarak 2 ayda çökerler. e evin son 20 lirasıyla evin ihtiyaçlarını karşılamak yerine çeyizine tava almaya kalkan bi insandan başka bişe beklenmez...
dua ediorum inş. kızım halasına çekmez...
ohaoldumsmile ayyy tüylerim tiken tiken oldu :) Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah canım :Saruboceq: Sağlıkla al yavrunu kollarına inş. :Saruboceq: (gerçi şu an belkide doğmuştur ama olsun. sabaha karşı bu msj ı yazınca cvp anca geliyo :))slM KIZLr benim suyum geldi hastaneye gidiyom dualarinizi eksik etmeyin:teselli:
opuyorumnanaktan çok sağol güzelimm... inşllah hayırlısıyla gelicek yavrum kollarıma sağlıkla :Saruboceq: dua ederken birbirimizi de unutmayalımm... kaydirigubbakcemile5refıyecım canım ne guzel ya kavusmana az kaldı hayırlısıyla demekkı 1 nısanda kollarında yavrukusun..hadı hayırlısı tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?