canım benim ne kusuru artık bizim kusurumuza bakıılmaz:) ne güzel canım uyuyabildiğin kadar uyu. ben artık uyuyamıyom yatakda bi dlaıoym bi uyanıyom o yüzden çok fena başağrım var bugün uykusuzluktan gerginim.slm teyzoşlar, yosun_+, thebunchofdaisyy+, TARHAN, neptunee, budebe+, TatLimS
bizde sabahtan beri uyuyoruz ne kadar tembel oldum kızlar inanın şimdi yatsam tekrar uyurum gözlerim şişmiş uyumaktan neden böyle oldum ben son zamnda anlamışta değilim bu belirtiler hamileliğin başında oluyodu aslında beni uyku tutmaması lazım şu an oyy oyyy hala uykum var yaa meyvemi yemek için uyandım yoksa yatardım ben hala geçmişe şöyle bir baktımda özgeciğim hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun atamadınmı bir tekme ebeye canım benimde ilk doktor kadın doğumcum kadındı ve aynı anlattığın gibi muamele etti ve tepiğide yedi benden canımı acıttığı için benim dünür tanıyo o deli kadını şimdi onların orda yapıyo doktorluk bir kere ne olursa olsun insan olsun kaba kadınlarda hiç çekilmiyo valla erkekler neyse tümü kaba zatende sempatiksalakcinni kadınlara ne oluyosa menepozamı giriyodu acaba neyse canımcım dünde dedim artık bebişlerimiz gelebilir her an canım hazırlıklı olalaımda biza.stuğbiş nasılsın canım gece bir girdim bir çıktım canım kusura bakma aslında gecede hiç uykum yoktu benim ama duş almıştım ondan önce birden uyku bastırınca çıktım anam benim uykuculuğum ne olcak kız depo yaptırıyo anlaşılan bana valla arayacam bu uykuları gibime geliyo:)))
canım benim o korkuları da atlattın çok şükür şimdi ele avuca gelecek artık bebeklerimiz. dışarı çıkınca sorarız o tekmelerin hesabını göktuğla kaanakaydirigubbakcemile3canım ya aslında ben hastanede yattım ama göktuğun erken gelmeyeceğini biliyprdum sanki içime doğdu çünkü bol sancı var ama bende ne ağrı ne başka bişey hafif kasık ağrısı vardı çünkü göktuğ sadece sola yattığım için o tarafıma atmadığı kadar tekme atıyordu.şükür gelmedi yoksa küçücük bebekle zor lurdu.nasıl bakarım diyodum anneme....
canım inşallah istediğin gibi bi doğum gerçekleşir.bilmiyorum karnı yukarıdaykende doğuran varmı normal yolla?perşembe günkü randevunda belli olur diye düşünüyorum canım.inşallah muayenen falanda kolay geçer.kasma kendini sakın ben çok kastım kendimi kötü hissettim.
ay mehtapcımmm ne kadar sabırlısın hayranım sana ben kendimi yırtıyom çıksın diye çocukkaydirigubbakcemile3Amin canım.Çarşambaya tekrar kontrolümüz var.Doktorumuz 7 yada 8 dedi ben 10 olsun dedim bakalım.Hafta sonu eşim evde oluyor daha iyi olur diye düşündüm.Hayırlısı olsun hakkımızda.Aslında 5'i eşimin doğumgünüydü aynı gün olsun istemiştim.Doktor teyzemiz ne kadar kalırsa kardır dedi bakalım.
canımmmm taze anneee kızzz biraz daha anlatsana emzirme işleri nasıl gidiyo. oğlun nasıl huysuz mu:asigim:kızlar gecmısı okudum te tek ısım yazamıcam hepınıze tes.ederım.darısı hepınızın basına...az kaldı kızlar...zeynebım ben zıbın takımının battanıyesını yanı penyeyı kullandım.fermuarlı polar olanı cıkarken kullandım.yanı bunlar yetıyo...gercı oğlusum ılk altını acısta cısını her yana savurdu babasını yuzunehatta benım yataga bıle geldı hastanede Allahtan batmadı battanıyesı..
Ayy ne güzel yapmış oğluşun babasının yüzüne yapmakla:))Bende diyorum doğsun inş yüzüne çişini yaptırıcam diye:))Ne mutlu sana canım oğluşun kollarında.kızlar gecmısı okudum te tek ısım yazamıcam hepınıze tes.ederım.darısı hepınızın basına...az kaldı kızlar...zeynebım ben zıbın takımının battanıyesını yanı penyeyı kullandım.fermuarlı polar olanı cıkarken kullandım.yanı bunlar yetıyo...gercı oğlusum ılk altını acısta cısını her yana savurdu babasını yuzunehatta benım yataga bıle geldı hastanede Allahtan batmadı battanıyesı..
mehtapcığım nisanın 7siydi dimi sana verilen sezaryan tarihi*
kızlar gecmısı okudum te tek ısım yazamıcam hepınıze tes.ederım.darısı hepınızın basına...az kaldı kızlar...zeynebım ben zıbın takımının battanıyesını yanı penyeyı kullandım.fermuarlı polar olanı cıkarken kullandım.yanı bunlar yetıyo...gercı oğlusum ılk altını acısta cısını her yana savurdu babasını yuzunehatta benım yataga bıle geldı hastanede Allahtan batmadı battanıyesı..
Tuğbacığım bana kalsa gelmeyeceğini bilsem 40+ da doğurmak isterdim:)))ay mehtapcımmm ne kadar sabırlısın hayranım sana ben kendimi yırtıyom çıksın diye çocukkaydirigubbakcemile3
canımmmm taze anneee kızzz biraz daha anlatsana emzirme işleri nasıl gidiyo. oğlun nasıl huysuz mu:asigim:
merhaba kızlar nasılsınız? ben hala bıraktığınız yerdeyim doğurmadım. zeynepcim ilgine teşekkürler tatlım ama söz verdiğim gibi müjdeci böceğine haber verecem mutlaka allah izin versin sağlıkla gelsinler de. sizler naptınız? ben 1 haftadır deli gibi iş yapıyorum yapacak bişeyler çıkıyo illaki bi de eşim geldi söylemiştim ya artık bana sıra gelmez diye tahmin ettiğim gibi oluyo tam ben oturmaya karar veriyorum o esnada o bişey yapıyo oluyo falan denk gelmedi. şimdi maç izlemeye gitti ben de aynen pc ye. kaydirigubbakcemile3 sizler naptınız geçmiş öyle çok birikmiş ki okumaya cesaretim yok. kısa özet geçebilecek olan var mı erkflz doğum yapmış ben girmeyeli. kimsede sorun yoktur inşallah
hoşgeldin annee........
kızlar ya belim çok ağrıdı sonra yine görüşürüz hoşçakalın
tugbacım emzırme bıraz zor oldu 2 gun sutum gelmedı mama verdık.sonra geldı ama zorlukla verdık.emmekte zorlandı sagdım kasıkla verdım.sımdı emıyoruz ama 1 saatsuruyo gucu yetmıyo cokta emmek ıstıyo bız 1 saat emıyoz teyzesı...resmını ekleyebılırsem koyucam sımdı uyuyo 2 saate bır uyanıyo acıkıyo. bugun gobegı dustu sukur banyo yapıcaz ...
Görüşürüz canım.opuyorumnanaktanhoşgeldin annee........
kızlar ya belim çok ağrıdı sonra yine görüşürüz hoşçakalın
tugbacım emzırme bıraz zor oldu 2 gun sutum gelmedı mama verdık.sonra geldı ama zorlukla verdık.emmekte zorlandı sagdım kasıkla verdım.sımdı emıyoruz ama 1 saatsuruyo gucu yetmıyo cokta emmek ıstıyo bız 1 saat emıyoz teyzesı...resmını ekleyebılırsem koyucam sımdı uyuyo 2 saate bır uyanıyo acıkıyo. bugun gobegı dustu sukur banyo yapıcaz ...
evet fundacım bu hafta belli olacak ikimizin de durumu inşallah beklemek çok zor ama onlar sağlıklı olsunlar yeter ki bu hafta inşallah ikimiz de ferahlıcaz bitanemopuyorumnanaktantuğbacım inşallah bu hafta dr un net bişey söyler.bana her telefon açar erken doğum riskimin olduğunu bilenler sen hala doğurmadın mı diyolar sen de benim gibi bunalmış durmdasın sanırım.hakkımızda hayırlısı canım
maşallah canım bebeğine ne tatlıdır emmeye çalışırken göbeği de düşmüş gözünüz aydın canım:asigim:tugbacım emzırme bıraz zor oldu 2 gun sutum gelmedı mama verdık.sonra geldı ama zorlukla verdık.emmekte zorlandı sagdım kasıkla verdım.sımdı emıyoruz ama 1 saatsuruyo gucu yetmıyo cokta emmek ıstıyo bız 1 saat emıyoz teyzesı...resmını ekleyebılırsem koyucam sımdı uyuyo 2 saate bır uyanıyo acıkıyo. bugun gobegı dustu sukur banyo yapıcaz ...
hoşgeldin canımmm doğurmadım kızzz bizim doktoru biliyon elinden gelse mayısa doğurtcak beni. ben mart anası olcam diye düşünürken mayıs anası olcam galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gidip bi tanışsam mı acaba mayıs topiğindekilerlemerhaba tatlım nasılsın bebiş nasıl? zor mu nlatsana kuzum
tuğba sen hala doğurmadınmı? ha pardon ama senin dr hesabına göre daha 2 haftan olmalı kaydirigubbakcemile3
mehtapcım değişelim tarihleri bak benim 40+ ya ne kaldıkaydirigubbakcemile3Tuğbacığım bana kalsa gelmeyeceğini bilsem 40+ da doğurmak isterdim:)))
Hoşgeldin sinemciğim.Kendini yorma lütfen.kötükedihüsoÖzgemiz rahatsız.Tansiyonu yüksek.Düzelecek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?