canım merhaba görüşemiyoz bu aralar özledim kız seni:)
bir gelişme yok karnım bile aşağı inmedi daha canım. 1 nisan da kontorlümüz var.
benim doktorun yaklaşımı şöyle canım: bebekte ve annede bir sorun yoksa günü dolunca 1 hafta falan daha bekliyo kesin. doğumun kendiliğinden başlaması için şartları zorluyo.
olmazsa duruma göre sezeryan ya da suni sancı ile mmüdahale ediyo.
ama zaten ben günümü 1 hafta geçirince büyük ihtimalle kaan paşa 4 kgı geçerse direk sezeryana alır.
bende merakla bekliyom canım. herşeyi doğuma yoruyom ama yok başlamıyo hala
kızlar bende bugun son kişisel temizliğim için kuaföre gidicem annem randevu almış,akşamda eşimle pijama almaya gideriim çünkü ben bugun giydim pijamamı....yada annem gider alır...
kızlar vajinal muayne bukadar mı etkiler bir insanı,öğlen yapıldı,hala pembe akıntım var,hala ayaklarımı uzatamıyorum,oturamıyrım,nasıl yanıyor ve acıyor anlatamam....
inşlh kızlar sizlerin güzel gecer....
kızlar bende bugun son kişisel temizliğim için kuaföre gidicem annem randevu almış,akşamda eşimle pijama almaya gideriim çünkü ben bugun giydim pijamamı....yada annem gider alır...
kızlar vajinal muayne bukadar mı etkiler bir insanı,öğlen yapıldı,hala pembe akıntım var,hala ayaklarımı uzatamıyorum,oturamıyrım,nasıl yanıyor ve acıyor anlatamam....
inşlh kızlar sizlerin güzel gecer....
evet canım az baskı var ama daha çok koca göbek yüzünden rahatsızlık hissi var nefes alamıyom sanki.canım bende çok özledim seni denke gelemiyoruz birbirimize ya : (
dün göbüş resmine baktım evet karnın aşağıya inmemiş.benimki indi ama göktuğda gelmek istemiyor sanırım.yemek yedikten sonra baya oynuyo karnımı geriyo falan.keyfi yerinde sanırsam.........
canım sana dr un en son gittiğinde kilosunu söylememişti sanırım.ama iri bebek dedi diye hatırlıyorum ben.senin içinden ne geçiyo bilmiyorum ama 4 ü bulacak ence ve sezaryan olcakmışın gibi geliyo bana.kaanın yanına bi tosun daha geliyo benimkide muhtemelen bu hafta gelmezse cuma ki kontrolümde dr sezaryan günü olan çarşambay verecek ve benimkide 4 ü geçecek.hakkımızda hayırlısı canım.benimki baya baskıda yapıyor.sende var mı baskı hissi*
evet canım az baskı var ama daha çok koca göbek yüzünden rahatsızlık hissi var nefes alamıyom sanki.
bana da öyle geliyo normal doğum için hiçbir engelimiz yok doktorumuz da bizde çok isityoruz ama bu sıpa inat etti gelmicek gününü doldurup sezeryana sokacak beni galiba:)
en son 3 hafta önce 3139 gramdı o gün iri bebek 4 kgı bulmaz ama bulursa sezeryan yaparım demişti.
bu son gidişimde de merak etme 4 kgı geçmez sen rahat rahat normal doğurursun dedi :)
inşallah bu perşembe hem bebeğin kilosunu ölçecek hemde çatı muayenesi yapacak.
göktuşum tosunum çok üzdü seni gelişi sağlıkla güzel olacak inşallah canım. dışarı çıkınca hiç üzmicek annesini inşallah:1hug:
slm teyzoşlar, yosun_+, thebunchofdaisyy+, TARHAN, neptunee, budebe+, TatLimS
bizde sabahtan beri uyuyoruz ne kadar tembel oldum kızlar inanın şimdi yatsam tekrar uyurum gözlerim şişmiş uyumaktan neden böyle oldum ben son zamnda anlamışta değilim bu belirtiler hamileliğin başında oluyodu aslında beni uyku tutmaması lazım şu an oyy oyyy hala uykum var yaa meyvemi yemek için uyandım yoksa yatardım ben hala geçmişe şöyle bir baktımda özgeciğim hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun atamadınmı bir tekme ebeye canım benimde ilk doktor kadın doğumcum kadındı ve aynı anlattığın gibi muamele etti ve tepiğide yedi benden canımı acıttığı için benim dünür tanıyo o deli kadını şimdi onların orda yapıyo doktorluk bir kere ne olursa olsun insan olsun kaba kadınlarda hiç çekilmiyo valla erkekler neyse tümü kaba zatende sempatiksalakcinni kadınlara ne oluyosa menepozamı giriyodu acaba neyse canımcım dünde dedim artık bebişlerimiz gelebilir her an canım hazırlıklı olalaımda biza.stuğbiş nasılsın canım gece bir girdim bir çıktım canım kusura bakma aslında gecede hiç uykum yoktu benim ama duş almıştım ondan önce birden uyku bastırınca çıktım anam benim uykuculuğum ne olcak kız depo yaptırıyo anlaşılan bana valla arayacam bu uykuları gibime geliyo:)))
İyi diyeyim iyi olayım canım.Sonradan sonraya grip,öksürük malesef.Evde olmak yaramadı bana sanırım.O kadar hastanın içinde bişey olmamıştı.slm mehtapcığım hoşbulduk canımcım nasılsın görüşmeyeli canım isim konusu kesinleştimi canım bebişin onu hep sooracağım unutuyorum sanaolumunekankayizsmile
neyse kızlar biz kacıoz kendınıze dıkkat edn
slm mehtapcığım hoşbulduk canımcım nasılsın görüşmeyeli canım isim konusu kesinleştimi canım bebişin onu hep sooracağım unutuyorum sanaolumunekankayizsmile
dünürcüğüm nuran manyağı demiştimya sana şimdi sizin orada çalışıyo sorma canım valla bu kız babaya çekecek ben küçükken çok sakinmişim annem karnını doyur uyut bebği diyo bana eşimde tam tersi kıyamet koparan bebklerdenmiş bakalım hayırlısı artık bebişimi ben uyuturum omu beni bakıcağız artık olsun razıyım ben o yeterki sağlıkla gelsinde ben razıyım uykusuzluğuma
canım hayırlısı olsun o zamn ömer eğmenimiz hayırlısıyla annesinin kollarında olsun canımcım doktorun canım senin ayın 10dan sonramı sezeryan olursun dedi bidaha kontrole gidecekmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?