2010 Nisan Anneleri

özgecim her hastanenin düzeni farklı sanırım.bizim burada benim dr um her zaman geldi hastaneye.çatı muenemi dahi kendisi yaptı.sırf söz verdiği için haftasonu renkli usg ye soktu.özel hastane sonuçta sen oraya daha iyi diye gidiyosun ebenin yaptığına bak düşüncesizlik bu.sen zaten yeteri kadar stres oluyosun karşındakinin daha çok düşünmesi lazım.

canım inşallah yarın herşey kesinleşir.inşallah dr una sezaryan yapar.zaten insan bu kadar korktuktan sonra normal doğurmak istemiyor dimi*

bide ewin pencereleri degiştırıo ew sahıbı dogumdan 3 gun once takmaya gelecekler off cıldırmak üzereyı m bari erken gelmese kızımız yoksa rezil oluruz tamırat olan ewde alsanaalsanasmile

canım bende çok özledim seni denke gelemiyoruz birbirimize ya : (
dün göbüş resmine baktım evet karnın aşağıya inmemiş.benimki indi ama göktuğda gelmek istemiyor sanırım.yemek yedikten sonra baya oynuyo karnımı geriyo falan.keyfi yerinde sanırsam.........
canım sana dr un en son gittiğinde kilosunu söylememişti sanırım.ama iri bebek dedi diye hatırlıyorum ben.senin içinden ne geçiyo bilmiyorum ama 4 ü bulacak ence ve sezaryan olcakmışın gibi geliyo bana.kaanın yanına bi tosun daha geliyo benimkide muhtemelen bu hafta gelmezse cuma ki kontrolümde dr sezaryan günü olan çarşambay verecek ve benimkide 4 ü geçecek.hakkımızda hayırlısı canım.benimki baya baskıda yapıyor.sende var mı baskı hissi*

canım seni en iyi ben anlıyorum.dr um ilk vajinal muayenemi yaptığında bende çok korktum.odaya geldim senin gibi oturamam bile bacaklarım titriyordu.ooofffffffffff

Geçer inşallah canım ya.Kuaförede söyle hafif kanamam var diye dikkat etsin.

evet canım az baskı var ama daha çok koca göbek yüzünden rahatsızlık hissi var nefes alamıyom sanki.
bana da öyle geliyo normal doğum için hiçbir engelimiz yok doktorumuz da bizde çok isityoruz ama bu sıpa inat etti gelmicek gününü doldurup sezeryana sokacak beni galiba:)
en son 3 hafta önce 3139 gramdı o gün iri bebek 4 kgı bulmaz ama bulursa sezeryan yaparım demişti.
bu son gidişimde de merak etme 4 kgı geçmez sen rahat rahat normal doğurursun dedi :)
inşallah bu perşembe hem bebeğin kilosunu ölçecek hemde çatı muayenesi yapacak.
göktuşum tosunum çok üzdü seni gelişi sağlıkla güzel olacak inşallah canım. dışarı çıkınca hiç üzmicek annesini inşallah:1hug:

slm teyzoşlar, yosun_+, thebunchofdaisyy+, TARHAN, neptunee, budebe+, TatLimS

bizde sabahtan beri uyuyoruz ne kadar tembel oldum kızlar inanın şimdi yatsam tekrar uyurum gözlerim şişmiş uyumaktan neden böyle oldum ben son zamnda anlamışta değilim bu belirtiler hamileliğin başında oluyodu aslında beni uyku tutmaması lazım şu an oyy oyyy hala uykum var yaa meyvemi yemek için uyandım yoksa yatardım ben hala geçmişe şöyle bir baktımda özgeciğim hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun atamadınmı bir tekme ebeye canım benimde ilk doktor kadın doğumcum kadındı ve aynı anlattığın gibi muamele etti ve tepiğide yedi benden canımı acıttığı için benim dünür tanıyo o deli kadını şimdi onların orda yapıyo doktorluk bir kere ne olursa olsun insan olsun kaba kadınlarda hiç çekilmiyo valla erkekler neyse tümü kaba zatende sempatiksalakcinni kadınlara ne oluyosa menepozamı giriyodu acaba neyse canımcım dünde dedim artık bebişlerimiz gelebilir her an canım hazırlıklı olalaımda biza.stuğbiş nasılsın canım gece bir girdim bir çıktım canım kusura bakma aslında gecede hiç uykum yoktu benim ama duş almıştım ondan önce birden uyku bastırınca çıktım anam benim uykuculuğum ne olcak kız depo yaptırıyo anlaşılan bana valla arayacam bu uykuları gibime geliyo:)))

canım ya aslında ben hastanede yattım ama göktuğun erken gelmeyeceğini biliyprdum sanki içime doğdu çünkü bol sancı var ama bende ne ağrı ne başka bişey hafif kasık ağrısı vardı çünkü göktuğ sadece sola yattığım için o tarafıma atmadığı kadar tekme atıyordu.şükür gelmedi yoksa küçücük bebekle zor lurdu.nasıl bakarım diyodum anneme....
canım inşallah istediğin gibi bi doğum gerçekleşir.bilmiyorum karnı yukarıdaykende doğuran varmı normal yolla?perşembe günkü randevunda belli olur diye düşünüyorum canım.inşallah muayenen falanda kolay geçer.kasma kendini sakın ben çok kastım kendimi kötü hissettim.

a.s canım hoşgeldin.Uyku hali bendede var hep.Sabahları uyuyup uyanıp tekrar yatıyorum 12 ye kadar.

dünür hoşgeldin sanırım bu kız sana uykusuz geceler yaşatacak şimdiden talim ettiriyo baksana..........canım kim o dr merak ettim ben ya kesin konuşmuşuzdur ama ben unuttum

slm mehtapcığım hoşbulduk canımcım nasılsın görüşmeyeli canım isim konusu kesinleştimi canım bebişin onu hep sooracağım unutuyorum sanaolumunekankayizsmile

dünürcüğüm nuran manyağı demiştimya sana şimdi sizin orada çalışıyo sorma canım valla bu kız babaya çekecek ben küçükken çok sakinmişim annem karnını doyur uyut bebği diyo bana eşimde tam tersi kıyamet koparan bebklerdenmiş bakalım hayırlısı artık bebişimi ben uyuturum omu beni bakıcağız artık olsun razıyım ben o yeterki sağlıkla gelsinde ben razıyım uykusuzluğuma

slm mehtapcığım hoşbulduk canımcım nasılsın görüşmeyeli canım isim konusu kesinleştimi canım bebişin onu hep sooracağım unutuyorum sanaolumunekankayizsmile
İyi diyeyim iyi olayım canım.Sonradan sonraya grip,öksürük malesef.Evde olmak yaramadı bana sanırım.O kadar hastanın içinde bişey olmamıştı.
İsim konusunda şimdilik bir değişiklik yok Ömer Eymen olacak sanırım.

canım hayırlısı olsun o zamn ömer eğmenimiz hayırlısıyla annesinin kollarında olsun canımcım doktorun canım senin ayın 10dan sonramı sezeryan olursun dedi bidaha kontrole gidecekmisiniz

heeeeeeeee evet söylemştin ben ne kadar unutkanım yaaaaaa

canım hayırlısı olsun o zamn ömer eğmenimiz hayırlısıyla annesinin kollarında olsun canımcım doktorun canım senin ayın 10dan sonramı sezeryan olursun dedi bidaha kontrole gidecekmisiniz

Amin canım.Çarşambaya tekrar kontrolümüz var.Doktorumuz 7 yada 8 dedi ben 10 olsun dedim bakalım.Hafta sonu eşim evde oluyor daha iyi olur diye düşündüm.Hayırlısı olsun hakkımızda.Aslında 5'i eşimin doğumgünüydü aynı gün olsun istemiştim.Doktor teyzemiz ne kadar kalırsa kardır dedi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…