ay şekerim zaten bunalımdayım, stresliyim, doğuramıyom diye ortalığı ayağa kaldırdım.şükürler olsun hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında onun da. sen de hiç feyz almıyon dimi bacım şu olan bitenden kaan da benim oğlan gibi rahat desene içerde maşallah
nazlıcım hoşgeldin canım burdayım ve doğurmadım. ne istikrar dimi:)
sen nasılsın heyecanlımısın canım yoksa hala 5 tane doğurmuş gibi rahatmısınkaydirigubbakcemile3
ben geldim gezmekten.....
varmı doğuran tuğba hala burdasın gördüm:)))
özge naptı?? geçmişe bakayım ben bari..
ay şekerim zaten bunalımdayım, stresliyim, doğuramıyom diye ortalığı ayağa kaldırdım.
daha da ileri gidip günü benden sonra olupta doğuran herkesi küsmekle tehdit ettim.kaydirigubbakcemile3
yürüyüşler yaptım, misafirler ağırladım, grip oldum, hurma yedim. hala tık yok. sende feyz al diyon valla oturup ağlıcam şimdi:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
hg nazlıcım nabersin bakalım sen hala doğurmamışsın onu görüyoruz. bi niyet içinde misin peki?
artık bugün için hiiiiççççç niyetim yok sinemcim. nasıl olsa yarın sabah 7 de herşey başlamış olacak -tatlicadiarzu-
nazlı sezeryan mı olacak? ya senin dr değil miydi suni sancıyla getirticez olmazsa eğer 30una kadar diyen. yoksa suni sancıyla normal mi olacak?
evet canım yarın suni sancıyla normal başlatıcaz.... inşallah başarırım. sezeryana dönmek daha bi ürkütüyor beni.
sen? belli değil mi daha
slm canlarım nasılsınız herkeste bi telaş maşallah sezeryan olacakların günleri belli ne güzel nazlıda yarın doğğuracak inşallah oh ne güzel benle tuğba son günü bekleyecez galiba kaanla zzeynep rahat buldular yerlerini.... dün doktora giitik heran gelebilir dedi eğer bu hafta doğum başlamazsa sezeryana alcaz mecburen dedi her an kakasını yapabilirmiş çarşambada nstye çağırdı tabi ozamana kadar doğurmazsamkaydirigubbakcemile3 ara ara sancı vuruyo sanki ama bakalım ne olacak korkuyorumda doktor yürü sıksık banyo yap dedi allahım kolaylık versin hepimize inşallah
slm kızlar....
hepiniz beni çok merak etmişiniz ,hepiniz dular etmişiniz allah razı olsun...
dünden beri çok zor dakikalar gecirdim korku dolu bekleyişlerdi....karaciğer ve böbrek enzimlerim çok yuksek çıktı,doktorum tansiyonda forlayınca ve kalp atışlarım tavan yapınca gebelik zehirlenmesinden şüphelendi...bunu anlamamız için de 24 saatlik idrar biriktirmem gerekiyo ...tansiyon ilaçları serumlar ile benim tansiyon asağı indi,fakat bebeişte sancı çoktu onuda durdurmak için hemen sancı kesici serum yaptılar...gece bir dakika uuymadım ,her gelen gebenin bebeği oldu her odadan bebek sesleri geliyordu,psikolojimi siz düşünün,öle fena oldum ki,serumlar zaten beni sersem gibi yapmıştı....
geceyi atlattık...sabah nst de gene sancım tavan yapmıştı ve nöbetçi doktor açılmam olabilceğini ve doğumun basladığını düşünüp beni doğum haneye aldıi,tesadüf haftasonu diye belki bomboştu,ebe de uyuyıordu hatda,aman allahım nası bir kadındı o öle,45 yaslarında beline kadar uzun siyah saclı ve aüzında diş yok,üstünü çıkar masaya uzan dedi....uzandım hasta bakıcı yardımcı oldu...işte doğum masası çok farklı,ilk doğumun mu kaç hafalık falan diye sordu ama hiç nazik değildi....
ve eliyle vajinal muayne yaptı ben çığlık çığlığa kaldım,nasıl ağlıyorum canım çok yandı,suyumu patlacak sandım,bana hiç yardımcı olmadı...üç dört kez denedi,kayganlaştırıcı jel sürdü ve bidaha denedi,çatımın çok dar olduğunu,böle kendimi kasarsam zaten normal doğum yapamıycamı,ve de açılmamın hiç olmadığını söledi...okadar sancı cekmeme rağmen gram acılma yoktu...
nese ağlayarak hasta bakıcı giyinmemi sağladı odama çıktım,eşim gelmişti,ben gitmek istyrm dedim ,olanları anlattım....çok tepki verdi oda....nöbetci doktor burda beklememin gereksiz olduğunu söledi ve beni taburcu etti yarın sabah sekizde kendi doktorumla konuşup herseyi belirliycez dua edin kızlar hakkmızda hayırlsı.....pazartesi gelebilir bebeğim.....
kızlar işte oğluşumm fotoğraf makınasının tarihi yanlışmış gerçi:) ama işte erinç alp
kızlar işte oğluşumm fotoğraf makınasının tarihi yanlışmış gerçi:) ama işte erinç alp
artık bugün için hiiiiççççç niyetim yok sinemcim. nasıl olsa yarın sabah 7 de herşey başlamış olacak -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?