2010 Nisan Anneleri

oyyy oyyy maşallah canım çok şeker yaa rabbim nazarlardan korusun severim ben onun gülücük atan ağızını bu arada göbişinizde düşmüş ohhh bundan sonra bol bol banyo sefası var desene canım benim yaaa

tuğba alemsin hakkaten ya ümidimiz vardı yine de mayıs annelerine kaptırmayalım artık seni ya o kadar da değil

canlarım sagolun .ben arada gırerım olurmu aklımsızde.optummm hepınızı..

teşekkürler sinemciğim evet inşallah haftaya cuma öğleden sonra sezeryan olacağım canım rabbim izin verirse hayırlısıyla dua edin bana canım ben çok tuhafım her duyguyu öğrendiğimden buyana birlikte yaşıyorum canım

tamam özlemciğim sen erincimize iyi bak annesi o bize yeter kocamnda öp bizim için o şekerciğimizi çok tatlı yaa varmı böyle bebekler kadar güzel bişey dünyada

hadi bakalım zeynepcim allah hayırlısını versin inşallah hakkımızda hepimizin sana da tüm doğumu bekleyen arkadaşlarımıza da ( bana da :) ) Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin içimize çeke çeke koklayalım miniklerimizi inşallah. ben de artık ne zaman olacak diye düşünmeye başladım. istediğin zaman olabilirsin oğlum diyorum ama dr teyzesi oğlumun halinden gayet memnun olduğunu ve 3 hafta daha gelmeyi planlamadığını söylemişti geçen hafta bu hafta da yalnızca nst vardı zaten. bakalım biz ne zaman hayırlısıyla doğum yapıcaz??? ama benim karnım hala yukarda. hergün aynada göbeğime bakıyorum aşağı inmiş mi diye ama pek fark yok aşağı inmeden de normal doğum yapan yoktur heralde kaydirigubbakcemile3 .artık eşim de sabırsızlanıyo ama bi yandan da sezeryan olacaksa da illaki suyun falan gelmesini bekleyelim diyo o da haklı aslında bakalım hayırlısı

hayatsn tebrikler canım bu ne tatlı bir kuzucuk böyle allah sağllıkla büyütmeyi nasip etsin cnaım..
derindeniz09 canım benim hayırlısı olsun işallah sağsalim gelin meleğinle..
ruzenin canım geçmiş olsun işallah sağlıkla alırsın sende bebğini kucağına sıkma canını..
allah yardımcımız olsun..

inşallah sinemciğim rabbim sağlıklı doğumlar nasip eğlesin hepimize o güzel meleklerimizi koklamayı içimize o güzel kokuyu çekmeyi nasip eğlesin bitanem ben yine uyumaya gidiyorum yaa çok kötü oldum bu aralar bir halsizlik bir uyku hali ne olacak bu halim bakalım canımcım görüşmek dileğimle canım babalar daha bir sabırsızlar canım sorma biz artık saat sayıyoruz günleride bıraktık:)))

derindeniz09 doğum yapmadı mı kızlar hala? listede adı yok ma günü geçti yani öyle olması lazım

Tuğba gel değişelim canım.vereliniortakkaydirigubbakcemile3
:roflol: vereliniortakanlaştık canımkaydirigubbakcemile3

tuğba alemsin hakkaten ya ümidimiz vardı yine de mayıs annelerine kaptırmayalım artık seni ya o kadar da değil
kaydirigubbakcemile3 yok yok ben mayıs annesi olacam anladım artıkkaydirigubbakcemile3
canlarım sagolun .ben arada gırerım olurmu aklımsızde.optummm hepınızı..
canım yavrun dünya tatlısı allah bağışlasın maşallah çok şeker
yine gel özletme kendiniopuyorumnanaktan

hadi uyu güzelim bunlar beylik günlerimiz zaten artık uyuyabilenler uyusun mışıl mışıl . sonra görüşürüz.

Kızlar belim ağrıdı.Görüşürüz öpüldünüz.a.s.

görüşürüz mehtapcım iyi dinlen

bu arada tuğba aranızdan birtek jale kararlı çıktı daha hiç kendiliğinden doğurmak isteyeniniz yok maşallah son günleri kalanlardan sempatiksalakcinni

canım derindeniz bu sabah suyu gelmiş hastaneye gitcekti biz de haber bekliyoz

şükürler olsun hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında onun da. sen de hiç feyz almıyon dimi bacım şu olan bitenden kaan da benim oğlan gibi rahat desene içerde maşallah

ben geldim gezmekten.....

varmı doğuran tuğba hala burdasın gördüm:)))

özge naptı?? geçmişe bakayım ben bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…