hb mehtapcım. valla epey yoruldum ne yalan söyleyeyim ma ben tahmin etmiştim. izinli olur da evde oturursam kendime mutlaka yapacak işler bulurum diye. neyse rabbim sağlık versin de bebeğime de bana da önemli değil. doğumdan sonra yapamazdım bu yaptıklarımı. ayyy canım ya özgecimdüzelmedi mi daha tansiyon hususunda allah şifa versin inşallah
sinemciğim olurmu tatlım bende inan merak ettim demek kocacığından sıra gelmiyo bizimkisi sadece fifa oynuyo maç oda fazla oynamaz 2-3 kere sonra bir haberlere bakr kalkar pek kullanmaz ama format atmaya bayılır format attımı daha 2 saat yaklaşma bilgisayarakaydirigubbakcemile3
aaaa zeynepcim gününüz belli oldu demek ayyyyy ne güzel çok az kalmış gizemle büyük buluşmaya demek inşallah sağlıkla sıhhatle al kuzunu kucağına bitanem. valla kocamdan sıra gelmedi ama arada da olsa kaçmaya çalışayım artık işim de bitti sıradan günlük işler var yalnızca işte evin bitmeyen işleri sempatiksalakcinni
özlemcim maşallah kuzuna çirkin bişeymiş çok çirkin hem de rabbim nazardan saklasın
Görüşmek üzere canım.Oğluşunu bizdende kokla kocaman kocaman.canlarım sagolun .ben arada gırerım olurmu aklımsızde.optummm hepınızı..
teşekkürler sinemciğim evet inşallah haftaya cuma öğleden sonra sezeryan olacağım canım rabbim izin verirse hayırlısıyla dua edin bana canım ben çok tuhafım her duyguyu öğrendiğimden buyana birlikte yaşıyorum canım
:roflol: vereliniortakanlaştık canımkaydirigubbakcemile3Tuğba gel değişelim canım.vereliniortakkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 yok yok ben mayıs annesi olacam anladım artıkkaydirigubbakcemile3tuğba alemsin hakkaten ya ümidimiz vardı yine de mayıs annelerine kaptırmayalım artık seni ya o kadar da değil
canım yavrun dünya tatlısı allah bağışlasın maşallah çok şekercanlarım sagolun .ben arada gırerım olurmu aklımsızde.optummm hepınızı..
inşallah sinemciğim rabbim sağlıklı doğumlar nasip eğlesin hepimize o güzel meleklerimizi koklamayı içimize o güzel kokuyu çekmeyi nasip eğlesin bitanem ben yine uyumaya gidiyorum yaa çok kötü oldum bu aralar bir halsizlik bir uyku hali ne olacak bu halim bakalım canımcım görüşmek dileğimle canım babalar daha bir sabırsızlar canım sorma biz artık saat sayıyoruz günleride bıraktık:)))
canım derindeniz bu sabah suyu gelmiş hastaneye gitcekti biz de haber bekliyozderindeniz09 doğum yapmadı mı kızlar hala? listede adı yok ma günü geçti yani öyle olması lazım
Kızlar belim ağrıdı.Görüşürüz öpüldünüz.a.s.
canım derindeniz bu sabah suyu gelmiş hastaneye gitcekti biz de haber bekliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?