oyy gözü aydın.. hoşgeldi ada bebek... Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.. hayırlı uzun ömürlü evlat olsun.. maşallahh ona... ama suni sancıyla başıcaklardı çıkmadı demkki zilli :)))kızlarrr günyadınnnn.
yatakta tembel tembel dönüyodum ki bir telefon geldi
nazlıcım bebeğini kucağına almış. ada bebek sezeryanla doğmuş.
ablası aradı nazlıcım adayı emzirdiği için konuşmadık
hoşgeldi ada bebek:asigim:
iyi haberlerle gel sen de tatlım... opuyorumnanaktanselam kızlar ay ne güzel bebişlerrr doğuyo ya. bizde bugün 4 de dr dayız. nstye gircez. iki gündür adet sancısı gibi ağrılarım var benimde. artık günümüz kesinleşir inşallah.
sinemciimm.. nasılsın hayatımm? denk gelemiyoruz görüşemiyoruz ne zamandırr.. özlettin kız kendinii.. hepimiz için hayırlı zaman ne zmaansa o zaman gelsin bebişler inşallah sağlıkla.. ama benimki 3 gün daha beklesin tabi.. bu kadar yaklaşmışken planlı tarihe zırt diye çıkagelmesin inş :))))
zeynep nerdesin yabak doğuran doğurana ama sen ütü falan onların peşinde koşuyosun demi?
dünüürrr.. bırak ütüyü falan gözünü seveyiim... bak gelinler hep oğlanlardan önce çıkıyoo.. ada da beklemedi kuzeyi :))) aman deyim.. 4-5 gün daha tut gelinimi içinde :))))
kızlar yaa.. bugün biri daha sezeryanla doğum yapıcaktı demi?
ışıl mıydı? (naz24)
kaydirigubbakcemile3 yook yook çıkmasın bakalım benim gelin daha.. hem onun çıkış günü de belli. inşallah hayırlısıyla kertiğiyle ikisi de gününü bekleyip çıkarılıcaklar içerden :Saruboceq: aklinialirimsmileiyiyim refiyecim sağol tatlım. evet 1 hafta kadar giremedim pc ye işlerimi bitirmeye çalıştım ama başarılı da oldum şükür ki. eşimin de katkısı oldu tabi giremememde ama olsun iyi haberlerinizi alıyorum çok şükür önemli olan da o. kız senin dünür de ben hepinizin listesini yaparım derken dila acele etmesin sakın baksana topikte topu topu kaç kız vardı hepsi doğdu neredeyse
:lepi: ohh beklesin dila sultaanım benimm.. hihoyyyt şurda zaten yaş ve ay farkı yok aralarında gün farkıyla bari fark atsın oğlan aklinialirimsmile :teytey:ay yok kuzum yok
ben kapadım bacaklarımı sıkı sıkı, oturuyorum
çıkış yok aşağıdan :))
14 nisanı bekliyoruz :))
damadımı bekliyorum ben, benim kıza var daha :)
sinemciimm.. nasılsın hayatımm? denk gelemiyoruz görüşemiyoruz ne zamandırr.. özlettin kız kendinii.. hepimiz için hayırlı zaman ne zmaansa o zaman gelsin bebişler inşallah sağlıkla.. ama benimki 3 gün daha beklesin tabi.. bu kadar yaklaşmışken planlı tarihe zırt diye çıkagelmesin inş :))))
canım :) sorma , bizim evin işleri bitmiyo ki, anca bitirdim ütüyü de oturdum
güzel haberleri okuyunca da heyecandan dizlerimin bağı çözüldü.
aylardır aynı şey için gün sayıyoruz, kaç gün geçirdik beraber, insan yüzünü hiç görmese de böyle can arkadaşı gibi görüyor burdakileri.
o yüzden valla acayip sevindim. keşke yakın olaydık da çiçeğimizi alıp gideydik hastaneye hem nazlıyı hem zeynepi görmeye..
bu arada sen nasılsın?
ben ağrım sancım yüzünden eskisi kadar da sık giremiyorum, özlüyorum herkesi
seninle de ne zamandır konuşamadık
senin oğlan ne alemde :)
ay yok kuzum yok
ben kapadım bacaklarımı sıkı sıkı, oturuyorum
çıkış yok aşağıdan :))
14 nisanı bekliyoruz :))
damadımı bekliyorum ben, benim kıza var daha :)
nazlı cım hayırlı olsun canım meleğin..
zeynep cim senide tebrik ederim canım sağlıkla büyürler işallah.. resimleri eklemeyi unutmayın ama..
bu arada selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?