2010 Nisan Anneleri

kızlar şimdi zeynep aradı. sesi çok iyi geliyodu maşallah spinal olmuş. gizem çok güzel dedi. odadalarmış. şimdi sizlere dua ediyorum dedi. inşallah darısı başımıza. ama hep kızlar doğuyo tuğba bizim şansımız yok gibi. ama benim belim ağrıyo 2 gündür ara ara karnım kasılıyo falan psikolojik mi acaba? beynimi nasıl etkilediysem artık kendimi doğurmaya yakın mı hissediyor ki? :dance:

zeynep nerdesin yabak doğuran doğurana ama sen ütü falan onların peşinde koşuyosun demi?

biz de ev işlerimizi bitirdik anca :) karnımızı doyururken size de bakalım dedik.. az sonra da bebiş görmeye gidicez.. ee ben dedoğurunca arkadaşıma 40 gün sonra gidebilicem yoksa :)))) nazlıcım doğurmuş... ne sevindim yaa...

oyy gözü aydın.. hoşgeldi ada bebek... Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.. hayırlı uzun ömürlü evlat olsun.. maşallahh ona... ama suni sancıyla başıcaklardı çıkmadı demkki zilli :)))
selam kızlar ay ne güzel bebişlerrr doğuyo ya. bizde bugün 4 de dr dayız. nstye gircez. iki gündür adet sancısı gibi ağrılarım var benimde. artık günümüz kesinleşir inşallah.
iyi haberlerle gel sen de tatlım... opuyorumnanaktan

sinemciimm.. nasılsın hayatımm? denk gelemiyoruz görüşemiyoruz ne zamandırr.. özlettin kız kendinii.. hepimiz için hayırlı zaman ne zmaansa o zaman gelsin bebişler inşallah sağlıkla.. ama benimki 3 gün daha beklesin tabi.. bu kadar yaklaşmışken planlı tarihe zırt diye çıkagelmesin inş :))))

dünüürrr.. bırak ütüyü falan gözünü seveyiim... bak gelinler hep oğlanlardan önce çıkıyoo.. ada da beklemedi kuzeyi :))) aman deyim.. 4-5 gün daha tut gelinimi içinde :))))

ayyyy o kadar şey yazdım, ağlamaktan önümü düzgün göremiyorum ki, yanlış tuşa mı bastım naptım gitti yazdıklarım..

demek zeyneple nazlıcım doğum yaptı ha..
ayy inanamıyorum kızlar valla sinirlerim de mi boşaldı noldu bi fena oldum..
okuduğumdan beri gülmekle ağlamak arası salak bi haldeyim.
gözleri aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, çiçek gibi ömürleri olsun inşallah....

fundacım, sinemcim, tuğbacım, konuşursanız selamlarımı iletin lütfen..tebrik ettiğimi, kocamaaan öptüğümü söyleyin.. gözleri aydın olsun.

darısı da başımıza

kızlar yaa.. bugün biri daha sezeryanla doğum yapıcaktı demi?

ışıl mıydı? (naz24)

iyiyim refiyecim sağol tatlım. evet 1 hafta kadar giremedim pc ye işlerimi bitirmeye çalıştım ama başarılı da oldum şükür ki. eşimin de katkısı oldu tabi giremememde ama olsun iyi haberlerinizi alıyorum çok şükür önemli olan da o. kız senin dünür de ben hepinizin listesini yaparım derken dila acele etmesin sakın baksana topikte topu topu kaç kız vardı hepsi doğdu neredeyse

zeynep nerdesin yabak doğuran doğurana ama sen ütü falan onların peşinde koşuyosun demi?

canım :) sorma , bizim evin işleri bitmiyo ki, anca bitirdim ütüyü de oturdum
güzel haberleri okuyunca da heyecandan dizlerimin bağı çözüldü.
aylardır aynı şey için gün sayıyoruz, kaç gün geçirdik beraber, insan yüzünü hiç görmese de böyle can arkadaşı gibi görüyor burdakileri.
o yüzden valla acayip sevindim. keşke yakın olaydık da çiçeğimizi alıp gideydik hastaneye hem nazlıyı hem zeynepi görmeye..

bu arada sen nasılsın?
ben ağrım sancım yüzünden eskisi kadar da sık giremiyorum, özlüyorum herkesi
seninle de ne zamandır konuşamadık
senin oğlan ne alemde :)

dünüürrr.. bırak ütüyü falan gözünü seveyiim... bak gelinler hep oğlanlardan önce çıkıyoo.. ada da beklemedi kuzeyi :))) aman deyim.. 4-5 gün daha tut gelinimi içinde :))))

ay yok kuzum yok
ben kapadım bacaklarımı sıkı sıkı, oturuyorum
çıkış yok aşağıdan :))
14 nisanı bekliyoruz :))

damadımı bekliyorum ben, benim kıza var daha :)

nazlı cım hayırlı olsun canım meleğin..
zeynep cim senide tebrik ederim canım sağlıkla büyürler işallah.. resimleri eklemeyi unutmayın ama..
bu arada selam kızlar nasılsınız?

kaydirigubbakcemile3 yook yook çıkmasın bakalım benim gelin daha.. hem onun çıkış günü de belli. inşallah hayırlısıyla kertiğiyle ikisi de gününü bekleyip çıkarılıcaklar içerden :Saruboceq: aklinialirimsmile
ay yok kuzum yok
ben kapadım bacaklarımı sıkı sıkı, oturuyorum
çıkış yok aşağıdan :))
14 nisanı bekliyoruz :))

damadımı bekliyorum ben, benim kıza var daha :)
:lepi: ohh beklesin dila sultaanım benimm.. hihoyyyt şurda zaten yaş ve ay farkı yok aralarında gün farkıyla bari fark atsın oğlan aklinialirimsmile :teytey:

slm kızlar sonunda kendimden bahsedeyim....
geldiğimden beri tel calıyo fırsat bulamaıdm....
ilacımı içicem yemek yemem lazımdı ondan da azcık gec kaldım....
şimdiii kuzey paşam nisan 2sinde gelecek teyzoşlar...tabi daha erken gelmek istemezse....
bugun nst de sancımız cıktı gene,doğuma kadar hergun sabah dokuzda nst olcaz....
oğlumun kilo alımı hızlanmış kızlar bide normal usg ile ayrıntılı usg arasında cok fark kızlar....
buıgun bebeğimin heran doğma ihtimaline karsın ayrıntılı yaptı....
bebeğim tam 3.600 gram kızlar...
tüm organ gelişimini tamamlamış,karaciğer akciğer,mide ,mide zarı kemik gelişimimiz tam anlamıyla bitmiş...artık bugun dahi doğmuş olsa sağlıklı ve küvez gerektircek durumda değil....
doğuma kadar 38. haftamızda olcaz zaten inşlh dahada kilo alır bebeğim....
benim durumum süper son aldığım kilo yok yine 82 kiloyum bebeğimi beslemişim....
yalnız işin kötü yanı doktorum hipertansiyon teshisi koydu...
doğuma kadar tansiyonumu ve kalp atışımı kontrol altına almamız gerek...
kalptede atışlarım cok düzensiz,ritimi de düzenliycek inşlh ilaçlarım...
sezeryan olucaz....
yarında idrar tahlilimiz sonucu cıkacak,doktorum diğer testlerimde çıkan sonuca göre preeklamsi dedi...
nese kızlar bizde haberler böle...
hepimiz için hakkımızda hayırlsı olsun kızlar....

ay şaka gibi yaaa kaydirigubbakcemile3 1 nisan da gelicek oğlum kaydirigubbakcemile3 heyecanımı stresimi bile alıyo valla 1 nisan doğum günü olduğunu düşününce kaydirigubbakcemile3

dünüürr.. benim sıpa tam şakalayıp beni kız çıkmasın delikafadulden kime söylediysem "1 nisan" diye aynı lafı söylüyo da naniknanik hayırlsıı tabii ama işte masmavi tulumların zıbınların içinde kızımın resmini koymiyim sonra bende yasakkelime

amin hepimiz için hayırlı zamanda olsun ama siz artık yüzüp kuyruğuna geldiniz bekler utku gününü

ben iyiyim canım. oğlum da iyi teyzesi çok şükür rahatmış yerinde 10 gün önce öyle dedi dr ama 2 gündür karnım kasılıyo belim ağrıyo ama artık istemekten kaynaklı psikolojik diye düşünüyorum. aman dilayı sıkı tut madem günü de aldınız hayırlı olsun e normal doğum olmayacak kesin yani öylemi? hayırlısı inşallah bitanem dikkat edin kendinize.

nazlı cım hayırlı olsun canım meleğin..
zeynep cim senide tebrik ederim canım sağlıkla büyürler işallah.. resimleri eklemeyi unutmayın ama..
bu arada selam kızlar nasılsınız?

merhaba ummuhan iyiyiz siz nasılsınız

özgecimm.. sana geçmiş olsun.. oğluna da maşallahh bitanemm... sağlıkla hayırlsıyla gelsin inşallah oğlunn... sen doğurduğunda ben ayakta geziniyor olucam inşallahh.. :) ayy ne heyecan verici yaa.. haftaya bugün evde bebişlerle bu yazıştıklarımızı düşünür güleriz :))

sinemciim. inşallahh tatlım.. beklesin artık gününü ama demi yaa... şurda kaç güncük kaldı kii :))

ummahan.. slm canım.. biz iyiyiz.. bayaca da heyecanlı :)) sizi sormalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…