2010 Nisan Anneleri

hadi bakalım hayırlısı olsun özgecim senin de çok az kaldı ama yemene içmene dikkat et madem tansiyonunda sıkıntı devam ediyor maşallah paşana hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin

anneee canım bizimkide kız ama bak hala içerde :)) bizi saymıyormusun teyzesi :)

rica ederim şekerim ama siz kız anneleri bizden önce davranıp atağa geçtiniz onu diyorum sende var mı hareket?

sormayın kızlar vala haftaya bebeklerle evde gaz çıkartıyo olcaz coğumuz...
ben ancak doğumdan bes gun onra aranızda olabilirim kuzey paşanın resimelrini eklerim ....
çünkü doğumdan bes gun sonra doktor muayne için çağırıyomuş...
sabahtan anneme gelrim bende akşama kadar burda olurum evde netim yok cunku....
artık bende heyecan yasak sevinmek bile tansiyonumu fırlatıyo sakin kalmaya calşıyourm....
herseyin bir zorluğu muhakkak var...
ben genel sezeryan olcam ,acaba epidural ve spinal yapanlar ne alemde....

kızlar benim şimdilik çıkmam lazım sonra bir ara girerim yine kendinize iyi bakın biraz alışveriş işim falan var ona gidicez. öptüm hepinizi

annee sağol canım iyiyiz çok şükür..
bebeg83 sağol cnaım bizde iyiyiz minişimle..haklısın heycan olacak tabi az kaldı sizin bizim daha günümüz bile belli olmadı :))
ruzenin cnaım hayırlısı olur işallah sıkma canını geçmiş olsun bu arada ..kibb

ehehhe bu avatarımı çok sevdim :)))

kızlar biz çıkıyoruz.. bi arkadaşım bizi almaya geldi.. :) babamız arayıp söylemiş :)) yalnız çıkmasın doğurur moğurur mazallah bebek görmeye giderken yollarda diye :))) şimdi gidip alperen bebeği bi sevelim hem de doğuma dair haberler toplayalım.. hem o arkadaşımın da 2. sezeryanı.. hem de doktorlarımız aynı.. 1 hafta arayala doğurtmuş olucak bizi :)))

çook öptük hepiniziii...

annee canım bizde yok hareket falan kübra gayet keyifli ve yerinde ters bile dönmedi daha sırt ağrılarından başka bir şikayetimiz yok sakiniz yani yerimizi seviyoruz şimdilik haftaya belli olacak tarihimiz..

bizde karanlık odada sessiz sakin yatıp d,nlencekmişiz...
ama az biraz mümkün değil...
halamın kızı burda....yulsek sesle tv izliyo hemde yabancı kanal...
halamlar babanem mutfakta şangır şangır tabak çanak sesi....
ama çok şi,kayet hakkım yok,kendi evim değil sonuçta...
misafirede sesini kıs denmez.....
nese bölece uyumayı deniycez.....

özgecim demek kuzey paşa 2 nisanda geliyor sezaryanla.hayırlı olsun canım tarihiniz sağlıkla kucakla inşallah bebeğini.......canım inşallah doğumdan sonraya kalmaz hipertansiyon sorunun....

kızlar gizem 330 dğmuş.zeynepcim söylerim selamını canım

özge zeynebin çok iyi geçmiş sezaryanı spinal oldu.hiçbişey hissetmedim çok iyiydi dedi.çok kolay hiç korkmaya gerek yok dedi.birde gizemi aldıktan sonra dr hemen yanına vermişler çok güzeldi diyo.ilk iğne vurmuşlar uyuşmamış 2.yi vurmuşlar ayağıma dokundular hissediyomusun demişler yok demiş başlamışlar işleme.birde bebeği aldıktan sonraydı sanırım hafif karnına bastırcaz demişler o bile acımadı diyo çok iyi geliyodu sesi.

annee canım bende senin gibi psikolojik olarak mı etkilendim ne belime fena ağrılar girip çıkıyo,kasığımada aynı şekilde.hadi hayırlısı bakalım.taa cumaya randevum

biz geldikkkkk doktor amcamızdan....
herşey yolunda çok şükür.bebeğim 2.900 gr olmuş.
sancım çıkmadı.
2 haftaya kadar doğurursan iyi olur dedi.yürüyüşümü 1 saate çıkardı.
merdiven çık ,bol bol çömelme hareketi yap dedi.ben bi geçmişe bakayım geleyim.

maşallah canım yavruna.

ay inanmıyorum.gizem erken geliyor demek..
zeynepcim inşallah çok kolay olur hemen ayaklanırsın inşallah.Allah ib nefeste kurtarsın canım.

nazlı almış kavuşmuş bebeğine ne güzel ya.Allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.

özgecim 2 sinde geliyor demekki kuzey bey.şimdiden Allah kolaylık versin canım.tansiyonun da bir sorun çıkarmaz inşallah.dikkat et kendine.

nazlı normal doğum istyordu ya.ben de sancıyı çekip sezeryan olmaktan çok korkuyorum.ama önemli ola bebeklerin ve bizim sağlığımız.
hakkımızda hangisi hayırlısı ise o olsun.

slm kızlar...
ne güzel haberler var burda.. ada ve gizem sultan gelmişler.. inşallah darısı başımıza..

özgecim kuzeyın gelmesınede çok az kalmış.. heycan bastı benıde şimdi.. sezaryanın güzel yanıda bu.. bebişlere kavuşmak..

ben hala beklemedeyım ne ağrım var ne sızım.. en son doktor amcamız bunun keyfı yerınde çıkmaya nıyetı yok demıstı ( bende çok özledim oğluşumu...

Merhaba kızlar.

Çok sevindim.Demekki suni sancıyla gelmek istememiş adamız.Hayırlısı olsun.

Maşallah yaa gizemimizde dayanamadı erkenden geldi.

kızlar yaa.. bugün biri daha sezeryanla doğum yapıcaktı demi?

ışıl mıydı? (naz24)
Yok canım ışıl ayın 1 inde doğum yapacaktı.

Gününüz belli olmuş özgeciğim.Hayırlısıyla kucağına alırsın kuzeyimizi inşallah.

Maşallah bebişine canım.Allah esirgesin.Önemli olan sağlıklı olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…