2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar. Ben 37+2 yim ve şimdiye kadar nstye bağlanmadım çatı muayenesi yapılmadı. Bunlar ne zaman yapılıyor kaçıncı haftadan sonra ?? bilgilendirirseniz sevinirim..

mehtap doğurmuş arkadaşlar.ne güzel .yavrusu kucağında şimdi.hayırlı uğurlu olsun mehtapcığım.
Allah analı babalı büyütsün inşallah.

ne kusuru canım.merkezdeyim ben.ibni sinaya gidiyorum.inşallah doktorun gelmeden doğumun olmaz canım.kolay gelsin şimdiden.

iyi akşamlar arkadaşlar
sırayla herkes doğuma gidiyor rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
doğum yapan arkadaşlarıma da hem geçmiş hemde gözleri aydın olsun Alah uzun ömürler versin kuzularına
bizde hala emme sorunuyla uğraşıyoruz bugün 17. gün ve hala sıkıntıdayız ve moralim bozuluyor arkadaşlar resmen her emzirme döneminde savaş halindeyiz oğlumla o ağladıkça da bende ağlıyorum .
ve yetemiyorum bebeğime mama vermek zorunda kalıyoruz
bu durumu nasıl çözeceğiz bilmiyorum bana dua edin olur mu

ARKADAŞIM ben 2009 nisan annesiiyim ilk zaman emzirme hep sorun oluyo şöle akıp gidn süt olmuyo ne yazıkki genelde bende40 gn mama takviyeli ama emzirmekten acımasından yılmadan devam ettim şimdi malum biz yaşımıza gldik hala emziriyorum ve 40 gnden sonra 6 ay a kadar sadece anne st yetti şkürki
yeterki yılmayın mama verilcek aç kalmamlı tabi ama hepde emzirilmeliki st gelsin iyice
ömrl olsun tm 2010 bebekleride

slm teyzoşlar kızım doğdu doğalı pek uğrayamadım buraya gelenim misafirlerimde oluyo gerçi annem yanımda sabah gelip akşam gece dönüyo sağolsun bir türlü vakit bulup yazamadım doğum yapan teyzoşlarımızın gözleri aydın olsun yapacak olanlarada rabbim bir avazda kolay doğum nasip eğlesin inşallah biz kızımla jaleciğimin de dediği gibi emme problemiyle uğraşıyoruz memeyi tutmaya alıştırıyoruz kızımı hergün tabikide mama takviyesi oldu çünkü sezeryan olduğu için sütüm ilk 3 gün gelmedi daha sonrada kızım alışamadı şükürler olsun bugün 6. günümüzü doldurduk kızımla evimize ayrı bir ışık heyecan geldi herşey bir anda o kadar güzel olduki eskiden kafama taktığım şeylere gülüp geçiyorum bu güzelliğe sahip olunca rabbime şükürler olsun fırsat buldukca yazacağım hatta doğum hikayesinide yazmak istiyorum ayrıntılı olarak neler yaşadığımı falan fırsat bulabilirsem inşallahboshayallersmile

canım ya sıkma canını sen sıkılsdıkça bu konu daha büyür dua et inşallah en kısa zamanda düzelir
normal sanırım canım yaa öle okudum nette tuğba daha yapmadı sanırım biz hala beklemedeyiz
ama normal doğum yapan yokmu hep sezeryan görüyorum bende 38+5 ama hala karar veremedim nasıl doğum yapacagıma.normal doğum yapan arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak isterdim doğrusu

evet ya herkes sezeryan normal doğum yapan arkadaşlar biraz anlatsa bizde rahatlasak keşke

mehtap teyzoşumuzu aradım ama sanırım bebişi emziriyodu bakamadı telefona daha sonra özgeyle konuştuk birazcık sancıları oluyomuş sanırım ama kuzey beye maşallah çok şeker facede resimleri vardı maşallah kuzucuğa

maşallah canımya allahım bizlerede nasip etsin o günleri yaz en kısa zamanda doğum hikayeni olurmu çok merak ediyoruz tecrübelerinizi... gizemimizide öp bizim içinnn çok tatlı maşallah

kızlar sizin de allah yardımcınız olsun. tatlıms senin de salı günüydü demi canım. inşallah sorubsuz geleceksiniz siz de merak etmeyin panik yapmayın tabi heyecan normal ama öncelikle doğum ruhsal yönden olumlu ölçütler gerektiriyo bebeğiniz için.

zeynepcim hg canım. gizem nasıl? demek emme problem oluyo genel olarak inşallah en kısa zamanda atlatırsınız. sen nasılsın. ağrın çok mu

kızlar başta zeynep sana sorayım doğum hikayeleri için nisan anneleri olarak ayrı bi yere mi yazacaz herkes ayrı topic mi açıyo

canım benim.üzülme sakın sen diren sabret sadece ahmetimiz annesinin ısrarına dayanamıyacaktır.dualarım seninle canım

dünürcüm hoşgeldin.napıyo benim nazlı kızım*

kızlar başta zeynep sana sorayım doğum hikayeleri için nisan anneleri olarak ayrı bi yere mi yazacaz herkes ayrı topic mi açıyo

canım öncelikle iyi dileklerin için sağol.bugün dediğin şeyi bende düşündüm.2010 nisan anneleri diye bi topik açsamda sadce bizler yazsak dedim ama bilmiyorum site yönetimi izin verirmi*

maşallah canımya allahım bizlerede nasip etsin o günleri yaz en kısa zamanda doğum hikayeni olurmu çok merak ediyoruz tecrübelerinizi... gizemimizide öp bizim içinnn çok tatlı maşallah
amin canım benim rabbim inşallah bütün doğum yapacak annelerimize kolay doğumlar nsip eğlesin inşallah kuzucukları kollarınıza alınca herşey bitmiş oluyo inanın canım

hoşbulduk canımcım benim sesini duydum hastahanede daha bir iyi oldum canım çok teşekkür edrerim canım benim radın moral verdiğin için canım bu başlığıda sen aç istersen nisan annelerinin doğum hikayeleri olsun hatıra olarak en kısa zamnda inşallah yazarım fırsat bulunca artık çok zor oluyo pcye girmek vakit bulamıyosun kuzucukla ilgilenmektenboshayallersmile

dünürcüğüm canım benim şükürler olsun iyiyim canım ama çok terliyorum bu arada gelinin göbişide düştü bu akşam yarın banyosunu yaptırcaz inşallah şimdi yine ağlıyo emzirmeye kalkıcam bir ara herşeyi detayına kadar yazarım fırsat bulunca inşallah ben kuzucuğu doyurayım gideyimde

maşallah benim kuzuma ya.göbeğide düşmüş kocaman kız olmuş.dövmesin göktuğu ben senden 1 hafta büyüğüm diyekaydirigubbakcemile3

canım lıhusalıkta o teri atmak iyi diyolar büyükler.hasta olma ama dikkat et kendine canım.hadi emzir kızımıda acıkmasın annesi.....

canım benim senin sesini özellikle de heyecan ve mutluluk dolu sesini duymaktan ben daha bir keyif aldım inan bana. allah hep iyi haberler vermek için kavuştursun bizleri birbirimize ve sevdiklerimize. Açtım zeynepcim doğum öykülerinin altında 2010 Nisan annelerinin doğum hikayeleri başlığının altına yazabilirsiniz artık. sağol hatırlattığın için benden de bir hatıra kalır böylece. sayende zemuszemus

canım ellerine sağlık iyi oldu topiği açtığın doğrayım bende yazacağım inşallah

canım ellerine sağlık iyi oldu topiği açtığın doğrayım bende yazacağım inşallah

sabırsızlıkla bekliyoruz fundacım. hele bi hayırlısıyla p.tesi sağlıkla dünyaya getir göktuğu biz seni burda bekliyor olacağız opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…