ooooooooo iyi o zaman ya....benim tuhaf bi durumum var.o kadar tüp bebek tedavisi sırasında hep muayeneler,m alttan yapıldı ama oraya yapılan herhangi bi müdahale beni acayip geriyor.resmen bağırıyorum ya.dr um iğneden önce yapalım bebeğe anestezi gitmesin dedi.bende doğumu yaptır öyle tak dedim.sonradan tamam hatırlat ben ayarlarım dedi.demek ki sondasız da olabiliyomuşboshayallersmile
kızlar ben çıkayım biraz dinleneyim belki uyuyabilirim.kendinize ve bebişlere iyi bakın.iyi geceler........
bende sıkıntıdan patlıcamm
birde bugünn 04/04 DOĞUM GÜNÜMM
ii geceler cnm bende cıkıorum okan bayulgene bakayım az benımde kısmetse salı sabahı :) herseyın hayırlısı :1hug:
sondamııı yok biz daha doğumu bile konuşamadık değil ki sondaya gelelim :) sonda takılırsa veya takılmazsa ne olur?H.b kızlar valla bılmıom ben hala dusunuom ayy cıldırcam bana bıde doktor sonda takmıcak onuda dusunuom sız konustunuzmu sonda işini ?
ne güzel ya az kalmış bu akşam bizde dün doğum yapan arkadaşımı hastaneye ziyarete gittik ay ne güzeldi minicik bebiş onu görünce benimkide hemen doğsun istedim.benim doktorum çatı muaneyenesi yapmadıya şuanda 38+0 artık bebişimde kız kızlar pek gününü doldurmuyor diyorlar hayırlısı bakalımrabbim nasip ederse p.tesi canım.çok heyecanlıyım yatamıyorum eve sığamıyorum napıcam ben bilmiyorum.oğlumun çantasına baktm az önce eksik yokya öylesine işte.sonra odasına baktım.eşyalarını sevdim.
canım seninkide inşallah dilediğin gibi olur.bana dr um 2 defa çatı muayenesi yaptı.çvalla canım ben başta istiyodum normal ama sonradan erken doğum tehlikem falan oldu riske atamadım bebeğimi.zaten dr umda hiç demedi normal doğurabilirsin diye.sanırım 2 kişi normal doğum yaptı bizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?