2010 Nisan Anneleri

umarım normal doğurmak kısmet olur ve yaşayabilirimm vakit hiçç geçmek bilmiyorr artıkk

artık pazar olduu p.tesii oğluşunn kollarında inşallahhh ne güzell yaa
sağlıkla gelsinn inşallahh

bende bayılttıktan sonra dıcektım demeye kalmadan doktorum ben takmıorum ılk gebelıkte dedı cok cok cok sevındım ama wc nası gıdecem sancıyla onuda dusunuom

ay canım inşallah inşallah.........ya bu ne farklı bi duyguymuş yaaaaaa.pazartesi öğleden sonra kollarımda olacak inşallah kuzum rabbim nasip kısmet ederse tabi

kızlar ben çıkayım biraz dinleneyim belki uyuyabilirim.kendinize ve bebişlere iyi bakın.iyi geceler........

kızlar ben çıkayım biraz dinleneyim belki uyuyabilirim.kendinize ve bebişlere iyi bakın.iyi geceler........

ii geceler cnm bende cıkıorum okan bayulgene bakayım az benımde kısmetse salı sabahı :) herseyın hayırlısı :1hug:

canım doğum günün kutlu olsun.nice yıllara...eşinle,bebeğinle sağlıkla gir inşaallah.........a.s.

H.b kızlar valla bılmıom ben hala dusunuom ayy cıldırcam bana bıde doktor sonda takmıcak onuda dusunuom sız konustunuzmu sonda işini ?
sondamııı yok biz daha doğumu bile konuşamadık değil ki sondaya gelelim :) sonda takılırsa veya takılmazsa ne olur?

ne güzel ya az kalmış bu akşam bizde dün doğum yapan arkadaşımı hastaneye ziyarete gittik ay ne güzeldi minicik bebiş onu görünce benimkide hemen doğsun istedim.benim doktorum çatı muaneyenesi yapmadıya şuanda 38+0 artık bebişimde kız kızlar pek gününü doldurmuyor diyorlar hayırlısı bakalım

üfff arkadaşlar ya yok sonda yok çatı muayenesi yok dikiş yok sezeryan yok suni sancı valla ben iyice korkmaya başladım öğrenmemek en iyisi heralde birde hamile kalmadan önce sezeryanla doğum videosu izlemiştim insanın başına gelecekleri bilmesi daha kötü sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…