sabırsızlıkla bekliyoruz fundacım. hele bi hayırlısıyla p.tesi sağlıkla dünyaya getir göktuğu biz seni burda bekliyor olacağız opuyorumnanaktan
hehe biz varız sisi benimkide kız benim bebişimde tepik atıyor o attıkçada ben mutlu oluyorumçok canımmmm sıkılıyooo ya kocişde uyudu ..kaldık kızımlza başbaşaaaa tepikleyip duruyooo kuzummm
zeyracıkm hayırlı olsun kzını almışın kucağına aallah analı babalı büyütsün rabbim bizlerede nasip etsin bebeişimizi kucağımıza almayıdünürcüğüm canım benim şükürler olsun iyiyim canım ama çok terliyorum bu arada gelinin göbişide düştü bu akşam yarın banyosunu yaptırcaz inşallah şimdi yine ağlıyo emzirmeye kalkıcam bir ara herşeyi detayına kadar yazarım fırsat bulunca inşallah ben kuzucuğu doyurayım gideyimde
budebeee doğum pazartesiyemi senin canım bizim ne zaman olucak acaba doktorum hiç bişe demedi 39 hafta gel dedi çatı muayneside yapmadı 39 kadar bekleyelim dedi gelirse gelir gelmezse çatı muaynesi yapar karar veririrz dedi ben normal istiyorum ama korkuyorum burada herkes sezeryan oldu galibaCADIARZUinşallah canım.bekleyin anacım ben doğurup gidip geleyim bende sizi beklerimopuyorumnanaktan
budebeee doğum pazartesiyemi senin canım bizim ne zaman olucak acaba doktorum hiç bişe demedi 39 hafta gel dedi çatı muayneside yapmadı 39 kadar bekleyelim dedi gelirse gelir gelmezse çatı muaynesi yapar karar veririrz dedi ben normal istiyorum ama korkuyorum burada herkes sezeryan oldu galibaCADIARZU
hehe biz varız sisi benimkide kız benim bebişimde tepik atıyor o attıkçada ben mutlu oluyorum
budebeee doğum pazartesiyemi senin canım bizim ne zaman olucak acaba doktorum hiç bişe demedi 39 hafta gel dedi çatı muayneside yapmadı 39 kadar bekleyelim dedi gelirse gelir gelmezse çatı muaynesi yapar karar veririrz dedi ben normal istiyorum ama korkuyorum burada herkes sezeryan oldu galibaCADIARZU
biz dayanamadık yıne geldık uyku tutmuo bı turlukaydirigubbakcemile5
tuğbacım aynen ya.uyku tutmuyo ben asıl yarın ne yapacağım.uyumam lazım ki bebeğime doya doya bakabileyim
H.b kızlar valla bılmıom ben hala dusunuom ayy cıldırcam bana bıde doktor sonda takmıcak onuda dusunuom sız konustunuzmu sonda işini ?
canım sen dinlen istersen yarın kaçta gidiceksiniz?
nasıl yani neden takmayacak sonda*hiç mi takmıyolarmış yoksa*bana takılacak ama iğne vurulduktan sonra.konuştum dr umla çok korkuyordum ben ya sağolsun dr um da kırmadı beni.tamam senin istediğin olsun dedi.bıktı adam bendenkaydirigubbakcemile3
cnm doktorum sondadan yana deil oda sevmiyomus bılıorum nasıl bıse oldugunu dedi ılk gebelıklerde takmıorum dedivzemuszemus
yaa bende normal doğum istiyorumm ama belirsizlikk çokk kötüü
sezeryanınn böyle bi artısı var işte planlı bir doğum oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?