günaydın kızlar.
gece belim çok ağrıdı.doğurmam umarım bugün:)
yarın kadın gelecek ev temizliğine .o gelsin ondan sonrazemuszemus
günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri.......
günaydın kızlar.
gece belim çok ağrıdı.doğurmam umarım bugün:)
yarın kadın gelecek ev temizliğine .o gelsin ondan sonrazemuszemus
evet canım normal istyorum inşallah olur ya.
burda hava çook güzel.
sana da kolay gelsin:)nasıl olsa bi iş yapmayacaksın.
ne heyecanlısındır şimdi ya...
Slm kzılar bİz geldİk annnemdeyİm kahvaltı etmedİm daha bİŞİler yıyİm kuzey İzİn verİrse yazcam kızlar.....
merhaba kızlaaar..
iki gündür açıyorum iki gıdım okuyorum, bebişlerin listesini güncelliyorum sonra takatim bitiyor bir şey yazamadan kapatıyorum bilgisayarı..
doğumuna 10 gün kalmış bir insan olarak, en akıl almayacak, en manasız işe giriştim ve kocamın da gazıyla salon koltuklarını değiştirmeye karar verdim !! salondan tuvalete yürüyemek eziyet gelirken, mobilyacı gezip, iş yapmak ne de mantıklı değil mi !!! ay işte, insan bir kez delirmeyegörsün..
2 gündür mobilyacı çarşılarını alt üst ettik, canımız çıktı, bi ara hakkaten doğuruvericem sandım..
bu sabah da adamlar geldi, ölçü aldılar, eski koltuklar gitti, dila'nın hastaneye götürülecek süsleri, ikramlık çikolataları bilmemneleri torbalandı.. şimdi pelte gibi oturdum kiiiiiiii,
canım dünürümle özgeciğimi gördüm :))
fıstıklarım.. hoşgeldiniz..
dünya güzeli anneler sizi :)
bebişler napıyor ? sizler nasılsınız ?
ayy kızlar bu arada dün yazmaya fırsat bulamadım ama dünkü mobilya turumuzdan önce hastaneye uğradık özge'yle kuzey'i görmeye..
kuzey'in tatlılığını size anlatamam kızlar :)
babasının kop-ya-sı :) accccayip benziyorlar :) nasıl da saçları var, nası cin gibi bir şey anlatamam :)
emmeye çalışırken anasıyla kapışmasa, özgemizin canına okumasa daha iyi olacak ama işte, ilk günlerde emzirme sorunları herkeste oluyor herhalde..
zeynepcimle jale de öyle yazmışlar..
özge de tüm yorgunluğuna, hastalığına rağmen çok güzel görünüyordu..
bunun dışında yeni doğum yapan tüm arkadaşlarımızın da Allah gözlerini aydın etsin.. nazar değmesin nisan bebişlerimize...
sinemcim, fundacım.. sizler de online görünüyorsunuz
nasılsınız ??
fundaaaaaaaaaaaaa gözün aydın :)
kesinleşmiş ha, yarın geliyor oğlan..
oyyy :) nasıl da heyecanlısındır sen bugün şimdi !!
eşin nasıl ? evde yalnız olmasan bari.
bende sıkıntıdan patlıcamm
birde bugünn 04/04 DOĞUM GÜNÜMM
üfff arkadaşlar ya yok sonda yok çatı muayenesi yok dikiş yok sezeryan yok suni sancı valla ben iyice korkmaya başladım öğrenmemek en iyisi heralde birde hamile kalmadan önce sezeryanla doğum videosu izlemiştim insanın başına gelecekleri bilmesi daha kötü sanırım.
günaydın canım.
bende kadın alcaktm bugün temizliğe ama dün burası yağışlıydı baya bende almak istemedim birde apartmanın üst katına yeni kat atıyolar inşaat var yani.bugün eşimle kayınvaliem temizleyecek.yarın öğlen doğuma gircem inşallah......
canım sen normal istiyodun dimi*geçmiş olsun canım.
sisi teşekkür ederim canım.
bu aralar sıkıntılarım artmaya başladı.
gelmesi yakın galiba.
merhabalar kızlarrr.... opuyorumnanaktan
ben geldim :) herkes iyidir inşallahhh...
geçmişi okuma şansım malesef yok :) bayaca da birikmiş maşalah... kısa bi özet geçeyim...
gözün aydın ve tebrik msj ları yazan tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum.. allah hepinizden razı olsun...
doğum yapanlarda haberdar değilim (mehtapçım ve özge dışında ) benden sonra doğuran varsa hepsinin gözü aydın.. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh...
doğum bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorumm.. sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını nasip etsin..
eveettttt .. şimdi gelelim bizee... :)))
UTKU 'm 1 nisan sabahı 10:10 da 3.420 gr. 51 cm olarak genel anestezi sezeryanla aramıza katıldı... emdi uyuyo şu an.. fırsat bulmuşken gireyim dedim :))) hastaneden dün öğlen çıktık... ama bir türlü misafirden ve oğluşumdan fırsat bulup giremedim... o kadar güzel bir duygu ki anlatılmazz.. Rabbime binlerce kez şükürlerolsun.. bana bu gün leri de gösterdi... Allah herkese nasip etsin inşallah sağlıkla yavrsunu kucağına almayı... oğlumun resimleri face de var... evden ben resim koyamadığım için.. kerdeşim de kk. den anlamaz face e koymuş.. tombiş yanaklı,sağ yanağında gamzeli oğlum oldu çok şükür...
bende sezeryan olduğun gün daha 2 saat sonrası sağa sola dönebilmeyi başarmıştım.. genel anestezi oldu ama gayet rahat ayıldım ve sorunsuz oldu... doğumun ertesi günü öğleye doğru da ayağa kalkıp geznmeye başladım.. sütüm hastenede daha gelmeye başlamıştı çok şükür az da olsa emmeye başlamıştı.. ama dün gece sabahladık.. emmez diye hastanede mama vermeye çalıştık yemedi :)) az da olsa emiyodu.. uçlarımız az da olsa tutuyodu.. ama eve çıkıp da nrmal yemeye başlayınca sanırım sütüm de arttı.. uç muç kalmadı.. gece hiç ememedi.. saat 1 de mama almaya gönderdik babamızı.. 1 kere mama yedik uyuduk... sonra uç da almış eşim.. onlarla emeye başladı sabaha karşı 4 gibi.. hala da öyle emiyoruz... ama şükür silikon uçla da olsa emmeye çalışıyo.. kızım cadım hiçbir şekilde sütüm aktığı:) halde emmemişti..
neyse kızlarr... inşallah bundan sonra da herşey sorunsuz olur.. hepimiz için... dualarınızı esirgemeyin.. kelbim ve dualarım sizinle... Allah hepimizin yardımcısı olsun... amiinn..
Slm kzılar bİz geldİk annnemdeyİm kahvaltı etmedİm daha bİŞİler yıyİm kuzey İzİn verİrse yazcam kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?