zeynepcim doğumuna bu kadar az zaman varken neden bu kadar yordun kendşni.bundan sonra bolca dinlen canım.son 10 günün kaldı he ne güzel.bende yarın doğuma gireceğim inşallah.yarın öğlen gibi sezaryana alacak dr um.heyecanım çok o anı düşündükçe ellerimden ayaklarıma sıcak bişeyler iniyo sanki..........dua et benim için:Saruboceq:
canım iyiyim hemde çok iyiyim.son 24 saatimiz var.yarın geliyo kısmetse göktuğ.inşallah sağlıklı doğar.çok farklı bu son günü yaşamak.karnımda dolanıp duruyo.eşim diyo acaba göktuğda hissediyomu doğacağını diye.........eşim iyi ev temizliği yapıyo.....yarın sabahtan yatcaz hastaneye......çok ua et olurmu zeynebim.........çok heyecanlıyım ama asla korkum yok
merhaba kızlaaar..
iki gündür açıyorum iki gıdım okuyorum, bebişlerin listesini güncelliyorum sonra takatim bitiyor bir şey yazamadan kapatıyorum bilgisayarı..
doğumuna 10 gün kalmış bir insan olarak, en akıl almayacak, en manasız işe giriştim ve kocamın da gazıyla salon koltuklarını değiştirmeye karar verdim !! salondan tuvalete yürüyemek eziyet gelirken, mobilyacı gezip, iş yapmak ne de mantıklı değil mi !!! ay işte, insan bir kez delirmeyegörsün..
2 gündür mobilyacı çarşılarını alt üst ettik, canımız çıktı, bi ara hakkaten doğuruvericem sandım..
bu sabah da adamlar geldi, ölçü aldılar, eski koltuklar gitti, dila'nın hastaneye götürülecek süsleri, ikramlık çikolataları bilmemneleri torbalandı.. şimdi pelte gibi oturdum kiiiiiiii,
canım dünürümle özgeciğimi gördüm :))
fıstıklarım.. hoşgeldiniz..
dünya güzeli anneler sizi :)
bebişler napıyor ? sizler nasılsınız ?
ayy kızlar bu arada dün yazmaya fırsat bulamadım ama dünkü mobilya turumuzdan önce hastaneye uğradık özge'yle kuzey'i görmeye..
kuzey'in tatlılığını size anlatamam kızlar :)
babasının kop-ya-sı :) accccayip benziyorlar :) nasıl da saçları var, nası cin gibi bir şey anlatamam :)
emmeye çalışırken anasıyla kapışmasa, özgemizin canına okumasa daha iyi olacak ama işte, ilk günlerde emzirme sorunları herkeste oluyor herhalde..
zeynepcimle jale de öyle yazmışlar..
özge de tüm yorgunluğuna, hastalığına rağmen çok güzel görünüyordu..
bunun dışında yeni doğum yapan tüm arkadaşlarımızın da Allah gözlerini aydın etsin.. nazar değmesin nisan bebişlerimize...
sinemcim, fundacım.. sizler de online görünüyorsunuz
nasılsınız ??
fundaaaaaaaaaaaaa gözün aydın :)
kesinleşmiş ha, yarın geliyor oğlan..
oyyy :) nasıl da heyecanlısındır sen bugün şimdi !!
eşin nasıl ? evde yalnız olmasan bari.
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu sağlıklı bebeğin, eşin ve sevdiklerinle uzun bir ömür dilerim.
kesinlikle daha kötü o yüzden ben hiç video falan izlemedim hatta soruşturmuyorum bile.
fundacım temizlik mi düşünüyosun hala allah aşkına yarın bu saatlerde demek kollarında olacak oğluşun inşallah. hadi bakalım ama bugün kendini yorma fazla güzelce dinlen ve akşama da erken yat. kaçta yarın sabah sezeryan belli mi canım?
heeeeeyyyyyyoooooo bi bebek daha mı geliyo ne? :sm_cool:
hg refiyecim. iyi olmanıza çok sevindim bitanem. utkuyu varya buralarda olsan yanaklarını kızartana kadar ısırır öperdim. maşallah kuzuna allah sağlık versin. acaba bende mi şu uçtan alsam ya.şimdiden belli olur mu ucunu alıp alamayacağı. tüh şimdi kendim için endişelendim bak. neyse canım kokl benim için utkunu
özgecim gözün aydın canım. nasıl kuzeyin? hakkaten midenin yandığı kadar varmış be güzelim. o nasıl sırma saçlar öyle?. senin emme durumun nasıl canım sorun yaşadınmı sen de?
seni tebrik ederim zeynep yani helal olsun. bekleyip de bu zamanı bulman ayrı bi güzel olmuş elin değmişken evi yenileseydin kızzz vereliniortak neyse neyse bunun da hayırlı zamanı buymuş demekki. aman dilama iyi bak utku da doğdu senin kızı bekliyo ona göre. kızımı üzme. biz de iyiyiz allaha şükür canım artık sancım gelse de bu aralar normal doğurma ihtimalimi denesem diye bakıyorum. psikopata bağlamış durumdayım yani zeynep bildiğin gibi değil.
kızlar şuan oğlum karsımda....9 aylık acı tatlı seriven bitti...doğumu sorarsanız herkesin gercekten farklı olurmuş bu cok doğru ben doğum hikayemi hepiciniz bebişlerinizi kucağıznıa aldığınız zaman yazıcam şimdilk bişi yazmıyorum....zorluk oldu tabi aşılmaz diye bişi yokmuş,canım yok yandı,zor ayıldım,gaz sancısı çekiyorum ama şimdi bebeğim yanımda her acısına rağmen gzl....emdiği sürece sorun yok,uyuyor....sütüm az da olsa ona yetecek kadar geliyor,karnı doğuyor,çok sinirli bir bebek hemen yanında olayım istıyr,wc ye bile rahat gidemiyorum,yemek yıyemiyrm o bir basladımı ağmalaya bitti tamam....resmen emerken benimle savaşıyor....yarın daha çok yanınızda olabilirim...doktor kontrolümüz var.....sabahtan anneme gelcem....ozaman resimde eklerim inşlh....bebşiim 3.770 gram ve 53 cm.. boyu ile doğdu....sacları resmen peruk gibi midemi mahvetmniş,ama şimdi kızlar gece yarısı yağlı yemekte yesem tık yok maslh.....bebişle tum sıkıntılar bitiyor .....doğumla birlikte tam 6 kilom gitmiş,sezeryandan korkmayın benim karnım dumduz,sadece azcık göbeğim var oda kalacak gibi görünmuyor.....
ay sorma fundacım son anda öyle zorluk oldu ki..
ama evlendik evleneli nefret ediyoduk bu koltuklardan. çok koyu renkti, kadife gibiydi, ve oturulduğunda yakıyordu resmen adamı.. elimize de biraz para geçince, dedik bari bunları yenileyelim.
işin komiği şu an salonum bomboş.
adamlar 12'sinde teslim sözü veriyorlar ve ben 14'ünde doğuma giriyorum
sözlerinde durmaz da gecikirlerse ne halt yeriz, misafirleri nerede ağırlarız hiç bilemiyorum..
düşünmeden girdik bir işe ama inşallah pişman olmayız..
senin heyecanını da hayal bile edemiyorum şu an güzelim :)
benim daha 10 günüm var, ben bile düşününce nefessiz kalıyorum.. sen ne haldesin kimbilir...
ama çoook kolay ve çoook güzel bir doğum olacak inşallah.. kolaycacık alacaksın yavrunu kucağına, hemen de doğrulacaksın inşallah.
dua demişsin, ah etmez miyim güzelim ama asıl sen dua et bize nolur..
doğuma girerken edilen dualar kabul olurmuş..
isim isim gelmeyiz aklına ama, doğuracaklara Allah yardım etsin de nolur, kendin için de, eşin için, ailen için de ne dilersen dile..Allah duyuyor olacaktır seni..
canımben bişey yapmıyorum zaten.oturuyorum dinleniyorum.az önce eşimin yanına gittim garibim son temizliği yapıyor diyoki bana sen git bana fazla iş yaptırıyosun bende vazgeçmesin diye geldm tekrar pc başına.yarın öğlen gibi yaptıracak dr um doğumu.tam saati belli değil yani.en geç 3 te oğluşum kollarımda olur sanırım.dua et canım.
canım benim :)
heyecan olmaz mı...
hayatın kökünden değişecek yarın, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, anne olacaksın.
öyle muazzam bir şey ki bu..
inşallah çok iyi olacak her şey..
eşin de sağolsun, son işleri hallediyormuş.
döndüğünüzde mis gibi girersiniz evinize.
bize de yarın gelecek gündelikçi bir hanım. annem de gelir.
onlar beraber dip köşe temizlerler, sonra da 13'ünde benim eşim de seninki gibi bir tur girişir :)
olduğu kadar :)
saat kaçta sezaryene gireceğin belli mi canım ?
bir de genel anestezi mi , epidural mi?
ay sorma valla sinem, bugüne kadar manasız çok şey yapmışlığım var ama şu, hepsinden baskın çıktı..
doğuma 10 kala, salon değiştirmek şahane oldu..
ve yani 1 günde karar verdik, 2 günde aldık, bir anda oldu bitti her şey.
zamanında teslim etsinler de pişman olmayalım inşallah, tek dileğim o.
senin için de hayırlısı olsun be güzelim..
36'dan sonra falan her an gelebilir bebişler....
sezaryenin en güzel kısmı, kuaföre gider gibi randevulu gitmen. zamanını bilmen.
normal doğumun bu gerginliği var işte.. muallakta oluyor her şey.
ama senin aklına yatıyorsa normal doğum, yapabileceğini düşünüyorsan, ne bileyim kuzum.. neden olmasın..
doktorun da senin ve bebeğin sağlığını uygun gördükten sonra, hayırlısı olsun deyip gün sayıcaz yapacak başka şey yok :)
psikopata bağladım diyorsun ya, hamileliğin özetiymiş bu zaten :)
hangimizin modu normal ki ?
doğurup şöyle kucağıma almadan, elini kolunu, yüzünü gözünü sağlam görmeden, sesini duymadan ben normal halime dönemiycem..
sen de akışına bırak artık..
kısmetse ne varsa o olacak. sağlıkla doğsunlar da.
bir dahaki doktor kontrolün ne zaman ??
o nasıl yönlendiriyor seni ??
canımın içi :)
en zor günlerin bunlar..
geçecek, hafifleyecek tüm sıkıntıların..
zaman gçetikçe sen oğluna alışacaksın, oğlun sana alışacak, emzirme sorunlarınız yoluna girecek, her şey rayına oturacak..
40 çıkarma tabiri boşa denmemiş, 20 gündüz 20 gece say bakalım.. inşallah her şey daha güzel olacak..
sen şimdi sırma saçlı güzel oğlunun tadını çıkart :)
mis gibi kokusunu içine çek..
anne oldun!!! bunu düşün hep, gülümse..
çok şükür Allah'a.. :)
canım benim gerçekten geç teslim ediyolarmış.keşke daha erken teslim edebilseler...dilam erken gelmez inşallah....
canım ben dua ederken bütün hamilelerin doğumları kolay olsun diyorum inşallah hepimizinki kolay geçer.bi nefeste kolay doğumlarımız olur.bebeklerimiz sağlıklı olur...
uyuyamıyorum canım ben nasıl heyecan yapıyorum anlatamam.helede o masaya yattığımı ve oğlumun doğduğunu hayal edince nefesim duruyo.yarın göreceğim oğlumu 9 ay besleyip büyüttüğüm,endişelendiğim,iyi mi diye resmen dokuz doğurduğum oğlum yanımda olacak inş.odaya geldiğimde eşimden oğlumu yanıma yatırmasını isteyip saatlerce ona bakacağım ve muhtemelen ağlayacağım.şu anda bile gözlerim dolu dolu.rabbim bize ne güzel bi emanet teslim ediyo.yok tüp bebekti yok olmadı tekrar deneydi yok milletin saçma sapan laflarıydı hepsi bitecek.rabbimin emaneti güzel kuzum yanımda olacak.var mı bundan daha güzeli zeynebim*yok dimi*Allah tarafından yollanılan bir melek...masum,küçücük....elleriyle hayatı tanımaya bizi tanımaya başlayacak savunmasız güzel melek....offffffffff geliyo yaşlar........
kızlar şuan oğlum karsımda....9 aylık acı tatlı seriven bitti...doğumu sorarsanız herkesin gercekten farklı olurmuş bu cok doğru ben doğum hikayemi hepiciniz bebişlerinizi kucağıznıa aldığınız zaman yazıcam şimdilk bişi yazmıyorum....zorluk oldu tabi aşılmaz diye bişi yokmuş,canım yok yandı,zor ayıldım,gaz sancısı çekiyorum ama şimdi bebeğim yanımda her acısına rağmen gzl....emdiği sürece sorun yok,uyuyor....sütüm az da olsa ona yetecek kadar geliyor,karnı doğuyor,çok sinirli bir bebek hemen yanında olayım istıyr,wc ye bile rahat gidemiyorum,yemek yıyemiyrm o bir basladımı ağmalaya bitti tamam....resmen emerken benimle savaşıyor....yarın daha çok yanınızda olabilirim...doktor kontrolümüz var.....sabahtan anneme gelcem....ozaman resimde eklerim inşlh....bebşiim 3.770 gram ve 53 cm.. boyu ile doğdu....sacları resmen peruk gibi midemi mahvetmniş,ama şimdi kızlar gece yarısı yağlı yemekte yesem tık yok maslh.....bebişle tum sıkıntılar bitiyor .....doğumla birlikte tam 6 kilom gitmiş,sezeryandan korkmayın benim karnım dumduz,sadece azcık göbeğim var oda kalacak gibi görünmuyor.....
inşalla canım dualarım sizinle. Rabbim sağ salim kollarına almayı nasip etsin. ağrısız sızısız olsun herşeyiniz uz gitsin inşallah.
canım benim...
senin duygulanman kadar normal şey yok şu an.
ben de ne zaman dila'nın odasına girsem, doğacağını düşünsem, onu hayal etsem doluveriyor gözlerim. o kadar sulugözlü oldum ki.
heyecan, korku, endişe, merak..böyle hepsi çorba oldu karıştı içimde sanki..
çölde kırk gün kırk gece yürümüşüm de susuzluktan ağzım dilim birbirine yapışmış gibi bekliyorum onu.. inan, öyle suya hasret gibi bekliyorum kızımı...
senin de bu hissi adın gibi bildiğinden eminim..
çok şükür, Allah daha çok yol gözletmedi bize..
bak öyle böyle derken doldurduk günlerimizi doğuruyoruz şimdi.
Allah da bir daha evladından yana imtihan etmesin seni.
çok güzel olacak her şey :)
ve eminim sen çook güzel bir anne olacaksın..
ama şimdi öyle hislenip gözlerini de doldurma, oğlunun içinde olduğu son saatlerin tadını çıkart :)
çok değil birkaç saat sonra kucağında olacak :)
canım spinal sezaryan olacağım rabbim izin verirse...
zeynocum inşallah planladığın gibi olur. bir sıkıntı çıkmaz. bu arada benim dr ısrarla sezeryandan yana bu da benim canımı sıkıyo. ama ben Allaha sığınıyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin diyorum.hepimizin de tabi aynı şekilde. dr bana çrş günü muayenede bu hafta veya 10 gün içinde doğarsa normali deneriz dedi 4 kg civarı çıktı ama jaleden de okudum 4 üzeri çıkmış muayenede 3600 doğmuş bebek. bi dahaki de çrş işte hayırlısıyla bakalım. senin ne zaman
selam kızlar nasılsınız şafak 1 bizimde salı günü geliyor oğlum hayırlısıyl.
çok sağol güzelim.. hayırlısı olsun diyorum ben de.
demek senin doktor da sezaryenci ha..
kadın doğumcuların çoğu öyle artık..
bi de bebeğinin de maşallahı varmış ha :)
benim daha yeni 3 kilo oldu, 3.200le falan doğar diye tahmin ediyoruz. aslında tam ideal normal doğum kilosu ama yok, ben kesin kararlıyım sezaryende.
senin için de hayırlısı olsun tatlım.. şu önündeki 10 günde netleşecektir her şey..
sen de biraz daha araştır oku bu arada, kendini de tart, dinle.. ne istediğine karar ver..
neyi seçersen seç rahat ve kolay olacaktır, sağlıkla alacaksındır yavrunu kucağına..
bana gelinceee.
benim son kontrolüm de cuma günü öğlen 12'de :)
sonra da çarşamba sabahı doğuma gidicez inşallah..
14'ünde geliyor kızım Allah'ın izniyle... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?