2010 Nisan Anneleri

herkes kendı derdınde benle ugrasan yok kı hızmet beklıolar benden 2 gunden az kaldı dogurcam hala yardım beklıo kaynanam benden
slm arkadaşım yaptıkları nekadar yanlış ya madem yardımın olmıycak hatta yük olacaksın hiç gelme bu halde insan kendini çekemezken başkasını nasıl çekebilir ki ama en iyisi hiç aldırmamak kendileri yapsınlar rahatsızım dieyerek dinlenmek en güzeli takmayarak bebeişini düşünmek

kızlar kuzey'in resmini ekledim .....
faceye eklemiştim ama .....görmeyenler için.....kk'da....:))))))))))))
slm ruzenin oğluşun hayırlı olsun rabbim uzun sağlıklı hyırlı ömürler versin ne güzel ya böle doğum yapanları bebişleri gördükçe bende biran önce bebişim gelsin istiyorum

slm zeynep bende hacışakirin granül matikle yıkadım yumuşatıcı kullanmadım 30 derecede beyalarlar renklileri ayrı yıkadım sonrada ütütleyipmis gibi kokladımopuyorumnanaktan

slm budebecimm ne güzel eşinin böle zevkle iş yapması bizimkide çok hevesli bakalım bizimde temizliğe başlamamız lazım yada bi r kadın çağırmalıyım doktorum 39 kadar bekleyelim dedi sezeryanı yani doğumu hiç konuşmadık benim aklım çok karışıkya bekleyelim dediğine göre normal doğumu bekliyoruz sanırım şuan 38 yeni girdik kız bebiş erken gelir diyorlar bilmiyorum burada herkes 38 doğum yapıyor sezeryanla normal olan varmı hiç

canım şimdiye kadar nisan annelerinden 14 kişi doğum yaptı.6 kişi normal doğum.ben de normal bekliyorum bakalım.defne hanım ne zaman gelmek isteyecek.

ne güZel bi haber bu böyle.sedazcığımın gözü aydın olsun.rabbim bebeğini analı babalı büyütsün....

slm canım.eşim her zaman temizlik yapmaz yarın oğlu geliyo diy mecburen yapıo.normalde ben kadın alıcaktım ama dün burası çok yağışlıydı birde apartmanda inşaat var.tüm pencerelerin önü kum doldu.ondan yani ama yapıyoya sağolsun.kayınvalidemle birlikte sağolsun giriştiler.

canım bende 39. haftamdan gün alıyorum.bizden de normal doğum yapan arkadaşlar var.isteyen korkmayan arkadaşlar normalde yapıyo doğumu.kişiye ve dra kalmış bi durum.sağlıklı olsunlarda hiçbişey önemli değil

canım şimdiye kadar nisan annelerinden 14 kişi doğum yaptı.6 kişi normal doğum.ben de normal bekliyorum bakalım.defne hanım ne zaman gelmek isteyecek.

canım karnın aşağı indimi*birde ağrın kasık,bel ağrısı veya rahime giren ağrıların var mı*inşallah istediğin zamanda olur canım doğumun.bi avazda kurtulursun:Saruboceq:

canım karnın aşağı indimi*birde ağrın kasık,bel ağrısı veya rahime giren ağrıların var mı*inşallah istediğin zamanda olur canım doğumun.bi avazda kurtulursun:Saruboceq:

fundacım göbeğim daha inmedi.arada rahime giren ağrım var ama sanki idrar kesem ağrıyor gibi hissediyorum.ama belim çok ağrıyor normaldakinden.bu son haftalar böle geçecek galiba.
bebeğim iyi olsunda her acıyı çekerim...

ne güzel bu 6 kişi 40 haftayı doldurdumu acaba?şuan için bizde normal doğumu beklemekteyiz fulyancım ve seninle günlerimiz hemen hemen aynı sanırım 38 2 gün aldık bizde.ama doktorum bana çatı muayenesi yapmadı sana doktorun yaptımı benim tedirginliğim bu muayenede yapılmadığı için sancı çekip üstüne suni sancı olmadı çatın darmış deyip sezeryana almalarından yoksa normal doğum istiyorum bende.

inş canım ya doktorumuza geçen hafta gittik iki hafta sonra gelmemiistemişti eşimde yarın gidelim dedi bakalım doktorun dediği günü beklemeden gidicez yarın.birde budebe karnın aşağıya düştümü diye sormuşunya fulyana benim başından buyana aşağıdaydı karnım şuanda öyle.hayırlısı artık.buarada benim yanıma daha kimse gelemedi bakalım ablamda kayınvalidemde gelcek doğuma ama ikiside nisanın 10dan sonra gelirler bende korkuyorum ozamana kalmadan doğum olursa diye malesef temziliğide eşim kendim elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum.

fulyancım benim karnım hep aşağıdaydı başından buyana bebek hep aşağıda durdu ama son iki gün önce bianada karnımda daha bi değişiklik hissettim.karnımı aşağıya çekiyolarmış gibi bi ağırlık çöktü yürürken.rahmimede böyleiğne batması gibi batmalar var basenlerim kalçaslarım çok ağrıyor acaib derecede geleri bu yüzden ne sağıma ne soluma yatamaz oldum bunlar sende varmı haftamız aynı benimkide kız

canım doktorum çatı muayanesini sancın başlayınca yapacağım dedi.şimdi bakmamın anlamı yok dedi.senin doktorunda bakmadıysa sancın başlayınca başında bakar.ona göre karar verir.
2010 nisan bebekleri geliyor topiğinde doğum yapan arkadaşların bilgileri var.ordan bakabilirsin kim nasıl doğum yapmış diye.

ya arada evet bende de oluyor o rahime batma gibi.ama çok değil.ya ağrılar artıyor benim de gitgide.doğumun yaklaştığının habercisi.inşallah en kısaz zamanda kurtuluruz.

ii geceler kızlar cnm cok sıkkın bi an önce dogum yapmak sadece bebegimle ilgilenmek istiyorum

sa nasılsınız kızlar yoksa herkesler doğurduda kimseler yokmu.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…