bende normal dogumu bekleyenlerdenim canim yha
artik sabirsizlikla bekliyorum bebisimi boshayallersmile
18 gün kaldi ama bende tik yok hala ne asagiya bir baski ne de bir kasilma yada sanci bilmiyorumkismile
sendedemi hic belirti yok canim asagiya baski falan ?
ayy sormaa cnmmm yaa yokk belirtii falann
bi yerde okumuştumm el midenin altına giriyorsa
yumruk yapınca göbüüş ve bebiş aşağı inmiş demekmiş
bendede sancı falan yokk herhafta nst ye giriyozz artıkk
gün aşırı yürüyüş yapıyorumm hergün hurma yiyorumm
hayırlısı bakalımmm
çok sağolun arkadaşlar.ay ne heyecanlıyım ya.bu gece nasıl sabah olacak.göktuğ beni uykusuz gözlerle görmese bari......yarına güç depolamamız lazım.belki yarın akşam hiç uyutmayacak beni....ay ne farklı ya bugün karnımda yarın kucağımda....
canımmmm kıyamam sana ben şimdiden düşününce içim pır pır oluyor,
senin yerinde olsaydımm bende uyuyamazdımm hiç unutamıcann bu anlarıı tadınıı çıkarr
iyi geceler teyzoşlar :) kızımı ve oğlumu uyutunca bi bakayım dedim.. herkes iyidir umarım...
canım daha normal için erken bence 40 ı tamamlarsın gibi geliyor ama
iyi geceler teyzoşlar :) kızımı ve oğlumu uyutunca bi bakayım dedim.. herkes iyidir umarım...
canım daha normal için erken bence 40 ı tamamlarsın gibi geliyor ama
çok sağolun arkadaşlar.nolur çok dua edin.ağrı hissetmeden alayım göktuğu kucağıma.....
ben yatıyorum arkadaşlar.kendinize iyi bakın.hoşçakalın.....
hosgeldin canimm benimm nasilsinnn Şeniz hani nerde bebisimizin fotografi bakimm kaydirigubbakcemile
öyle mi dersin canim yha :gitme: , annemde erkek bebek 40ini tamalar hatta 10 gun beklersin diyor
püff diyorum ben benim oglan beni mayis anasi yapacak diye akannehir
ayy sormaa cnmmm yaa yokk belirtii falann
bi yerde okumuştumm el midenin altına giriyorsa
yumruk yapınca göbüüş ve bebiş aşağı inmiş demekmiş
bendede sancı falan yokk herhafta nst ye giriyozz artıkk
gün aşırı yürüyüş yapıyorumm hergün hurma yiyorumm
hayırlısı bakalımmm
canım genelde öyle bir kanı var ama belli olmaz erkekler tembel olunca geç doğuyorlardır belki.ama işe normal doğumun en zor yanı heran herşey olabilir.aniden suyun gelirmiş mesela ama sancı olmazmış.bende de hiç sancı yok bende sez kadar doğarmı diye korkuyorum ya.ama hayırlısı hakkımızda
canim inanirmisin ayni seyi bende dusunmeden edemiyorum
ya diyorum normalde tüm sanciyi cektirirlerde sonrasinda bicak altina yatirirlarsa beni diye akannehir
aama cok korkmayalim ki basimiza gelmesin gercekten böyle birsey var
etkilesim yapmaya hic gerek yok valla olur mu olur eyvahedigeldismile
selamlar herkese
yeni annelerimiz de bebeklerini güle güle büyütsünler inşallah darısı başımıza
bebegimiz hosgeldin canim amin hayirlisi insallah
kizlar benim bebek yan mi dönüyor napiyor göbegimin bir tarafi öyle bir sisiyor ki ,acaba yan mi dönüyor bebek öyle birsey olabilirmi ki? öyle yaptigi zaman cok agrida veriyor cünkü
bebegimiz hosgeldin canim amin hayirlisi insallah
kizlar benim bebek yan mi dönüyor napiyor göbegimin bir tarafi öyle bir sisiyor ki ,acaba yan mi dönüyor bebek öyle birsey olabilirmi ki? öyle yaptigi zaman cok agrida veriyor cünkü
opuyorumnanaktan hoşbulduk bitanem... iyiyim çok şükür.. annem utku uyumuşken sende yat uyu dedi ama ben wc ye kalkıp size geldim kaydirigubbakcemile3 kociş görmesin .. halaa mı kk desin bebeğine bak dicek kaydirigubbakcemile3 napimm dayanamıyorum girip bakmadankaydirigubbakcemile5 çok şükür canım.. oğluşum artık bizimle.. bebeğim de iyi teyzesi.. ama feci inat.. mıkırdanmaya başladığı gibi gözünü açmadan alıp memeyi tıkıcaksın ağzına aklinialirimsmile yoksa sakinleşene kadar almıyo.. ama olsun zaten uykuların pamuk ipliği sanki mık deyince uyanıyorum boshayallersmile anne olmak sositososito ben genel aldım canım anesteziyi. epidural hiç düşünmedim.. kesiyoruzz dikiyoruzz olayı beni gerer diye :) ama çok rahat geçti çok şükür.. ameliyathanede daha ayılttılar.. ytağımda da oğlumu izlemek çok güzeldi.. zemuszemus ben devlet hast.de ve genel ans. sez. doğum yaptım ama herşey dualarımdaki gibi sorunsuz geçti.. sadece doğumdan 2-3 saat sonra boğazımdaki gıcığı saymazsak :)) o da dr.umun ılık su iç tavsiyesiyle çözüldü.. ayrıntılı yazmıştım canım doğumumu... 9-10 sayfa geride kalmış olmalı... hııı süt olayına gelince.. sütüm geldi ama gelince de ularımız şiştiğinden oğlum ememedi.. dün gece feci sancı çektim.. sonra gece 1 de babamızın nöbetçi ecz.den aldığı mamadan 1 kere yemeyle ve sonrasında da silikon göğüs ucuyla çözdük.. şimdi uçlarla emiyoruz.. olsun oğlum emsinde nasıl emerse emsin.. Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın.. :Saruboceq: hepimizin sütü bol olsun :Saruboceq:canımmmmmmm hoşgeldin nasılsın nasıl utku bebek bak ya 3 günlük oldu düşünsene zaman nasıl akıp geçiyor biz hamişler bekliyoruz.anlat nasılsın bebeiş nasıl sütün geldimi ağrın sızın varmı genelmi yoksa epiduralmi aldın anesteziyi tavsiyen önerin varmı canım
opuyorumnanaktan hoşbuldum gülseminciim.. iyiyiz güzelim.. sizi sormalı :) kızz foto face de... ben evdeki bilg.dan ekleyemiyorum diye kardş. söledim.. kk ne eklemeyi beceremem dedi bende face e ekle madem ddim.. orda var canım doğduğu günkü fotoğrafları.. zemuszemushosgeldin canimm benimm nasilsinnn Şeniz hani nerde bebisimizin fotografi bakimm kaydirigubbakcemile
opuyorumnanaktan hoşbulduk güelimm.. oğluşla alışmaya çalışıyoruz.. daha doğrusu biz alıştık da ablamız akannehir alışmak zaman alıcak gibii.. çok seviyoo ama kıskançlık da varr... yavruum diyorum meselaa.. anne banamı dedin kardeşime mi diyo kaydirigubbakcemile3 amaann kızım kardeşin ne anlasın tabiki sana dedim diyorum bende... alışıcak ama inş.. tabikii zamanlaa.. :Saruboceq: Rabbim hepinizi sorunsuz kurtarsın.. sağ salim alın inş. bebişleriniz kucağınıza.. :Saruboceq:hoşgeldinn canımmm biz beklemedeyiz nöbeti devraldıkk siz ne alemdesiniz alıştınız mı oğluşla birbirinize
bu arada tuğba doğum yaptımı (tarhan)bilgisi olan varmıı
ama son duyduğum doğum hikayeleri hep sancı çekilipte sezeryan olunan cinsten.açıkçası son ayıma kadar normal diyordum ama bir ebe ve sezeryan olan bayan hocaların tavsiyesi üzerine karar değiştirdim bende.ayrıca çok korkağım nts de bayılıyordum.doktorum çok telaşlı olduğumu söyledi sezeryan deyincede memnun oldu kadın açıkçası.zaten çalışan anne olucam kısmet olursa 2 tane bebiş yaparım diyorum oda 2-3 sene aralıkla zaten böyle bir durum için çok problem olmazmış.ama arka arkaya ve 3-4 sezeryan problemli oluyormuş.yani zor oluyormuş.Rabbim (c.c.) ne taktir etmişse artık ne diyelim halimize şükür.inan varya çocuğu olmayan o kadar insan varki hakkaten bu bir mükafat şükürler olsun.
yan dönmez artıkk heralde yhaa bazen bana da oluyor seninlee günlerimiz çok yakınn bakalımm kiminn kuzusu erkenn gelcekkk
o bicak hissi bendede bazen oluyor canim ama nadir yaniçok normal canım benimde karnım şekilden şekle giriyor elma armut gibi oluyor bir yeri şiş bir yeri eğik falan.bide idrar kesememi basıyor napıyorsa yaramaz afedersin vaginama bıçak batmış gibi oluyor hemen çişim geliyor.ama bunlar normal şeyler.oynaması hareketide arttı bu aralar ama benim yarın 38+1 olucak kısmet olursa
ohh.. yeni tickerımızı da yaptık hihoyyyt tamamdırr.. :lepi:
opuyorumnanaktan hoşbuldum gülseminciim.. iyiyiz güzelim.. sizi sormalı :) kızz foto face de... ben evdeki bilg.dan ekleyemiyorum diye kardş. söledim.. kk ne eklemeyi beceremem dedi bende face e ekle madem ddim.. orda var canım doğduğu günkü fotoğrafları.. zemuszemus
bebeğimiz: cnmm ben 2 kez nst ye girdimm sırt üstüü yatırdılarr sola hiçç yatmadımm bilemicemm o yüzdenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?