2010 Nisan Anneleri

bu akşam pek bi sessiz topic.
biz yatıyoruz kızımla.
herkese iyi geceler.
tabi uyuyabilirsem belimin ağrısından.

sa nasılsınız kızlar yoksa herkesler doğurduda kimseler yokmu.........

as canım.artık herkes son anlaının keyfini çıkartıyor galiba.
bi de fazla da oturamıyoruz artık ya.
hacer ile tuba tarhan da yok ne zamndır.doğurdular mı acaba ya?alkisalkisalkis

valla canım bende cumartesi pazar açıköğretim sınavında görevliydim.korktum sınavda doğuracam diye
korkumdan giremedim topiğe doğuranları görürde heyecanlanıım diye.benim cumartesi sez günüm cici bebem süpriz yapmazsa inşallah.son hazırlıklarımı yapıyorum şimdi bebek şekeri işindeyim.100 tane yaptım inşallah az gelmez.

slm kızlarr herkes sezeryan oluyor yaa
topiği ben kapatıcamm en son doğuraraktann sanırımm
ben sezeryandan çok korkuyorumm sezeryan olmak istemiyorummmmmm

kızlar yarın ben doğuma gidiyorum biliyosunuz.
inşallah prensimi kollarıma alacağım öğlen gibi.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.hepinize dua ediceö.sizde bizim için dua edrseniz çok seviniriz.
hakkınızı helal edin.benden yana herkesede helal olsun.......
hepinizi çok seviyoruz.
çok güzel paylaşımlarımız,dotluklarımız oldu burada...
beraber üzüldük,beraber güldük.acı-tatlı pekçok şey paylaştık.....
ama işte 9 ayımızı geçirdik ve artık bazılarımız doğurdu bazılarımız doğuracak bekliyoruz.
tekrardan hakkınızı helal edin.
dualarımdasınız,dualarınızdan beni eksik etmeyin........
hoşçakalın........
inşallah doğumdan sonra eve geldiğimizde oğlumla beraber merhaba deriz,biz geldik teyzoşlar deriz size..........
kendinize ve meleklerinize iyi bakın.iyi geceler........

canım allah senin ve oğlunun yardımcısı olsun.sağlıklı sıhatli gelsin yavrun.

ayyy, canım gözün aydın bitiyo hasretin. hakkım helel olsun sana. heyecandan uyuyamazsın sen şimdi ama uyumaya çalış ki bebiş yorgun görmesin annesini...

budebecimm canımm Allah yardımcınn olsunn
ii haberlerini bekliyorum dualarımm seninlee canımm

canım allah yardımcın olsun inşallah hiç zorlanmadan atlatırsın doğumu ve oğluşunu alırsın kucağına.

canım helal olsun sende helal et hakkınızda hayırlısı meraklanma herşey Rabbimin (c.c.) izniyle güzel olacak.dualarımızdasın.

bende normal dogumu bekleyenlerdenim canim yha
artik sabirsizlikla bekliyorum bebisimi boshayallersmile
18 gün kaldi ama bende tik yok hala ne asagiya bir baski ne de bir kasilma yada sanci bilmiyorumkismile
sendedemi hic belirti yok canim asagiya baski falan ?

fundacim Allah yar ve yardimcin olsun canim
kuzunu kucagina al ve gel insallah
hayirli haberlerini dört gözle bekliyoruz canim Şeniz
Allahima emanetsin canim benim :Saruboceq:

canım allah senin ve oğlunun yardımcısı olsun.sağlıklı sıhatli gelsin yavrun.

ayyy, canım gözün aydın bitiyo hasretin. hakkım helel olsun sana. heyecandan uyuyamazsın sen şimdi ama uyumaya çalış ki bebiş yorgun görmesin annesini...

budebecimm canımm Allah yardımcınn olsunn
ii haberlerini bekliyorum dualarımm seninlee canımm

çok sağolun arkadaşlar.ay ne heyecanlıyım ya.bu gece nasıl sabah olacak.göktuğ beni uykusuz gözlerle görmese bari......yarına güç depolamamız lazım.belki yarın akşam hiç uyutmayacak beni....ay ne farklı ya bugün karnımda yarın kucağımda....

canım ikiside korkunç bence doğumun ama sonunda alıcağımız hediyeyi düşününce kesinlikle hepimiz bu korkuyu yeniyoruz.kendini kim nasıl hissediyorsa öyle yapmalı bence sonuçta imkan var tıp ilerlemiş.

canım benim çok sağol.dualarından beni eksik etme nolur.
dünürün vakti olursa haberlerimi verir canım

ayy ne güzel canim yha seninde tarih belirlendi demek
bizde ha bugun ha yarin gelicek diye bekleyip duruyoruz boshayallersmile
kendini cok yorma canim ,bol bol dinlen zaten sonrasinda yorucu gunler seni bekliyor olucak

iyi geceler teyzoşlar :) kızımı ve oğlumu uyutunca bi bakayım dedim.. herkes iyidir umarım...

canım daha normal için erken bence 40 ı tamamlarsın gibi geliyor ama

canım allah yardımcın olsun inşallah hiç zorlanmadan atlatırsın doğumu ve oğluşunu alırsın kucağına.

canım helal olsun sende helal et hakkınızda hayırlısı meraklanma herşey Rabbimin (c.c.) izniyle güzel olacak.dualarımızdasın.

çok sağolun arkadaşlar.nolur çok dua edin.ağrı hissetmeden alayım göktuğu kucağıma.....

ben yatıyorum arkadaşlar.kendinize iyi bakın.hoşçakalın.....

canım benim çok sağol.dualarından beni eksik etme nolur.
dünürün vakti olursa haberlerimi verir canım

Allahim o masadan sag saglim kalkmani ve kisa sürede gözlerini acip melegini koklamayi nasip etsin canim
her zaman hepinize dua ediyorum ,su nisan anneleri dogumlari bi atlatabilseeler deriin bir ooohhh cekicem vallahi kaydirigubbakcemile3

iyi geceler teyzoşlar :) kızımı ve oğlumu uyutunca bi bakayım dedim.. herkes iyidir umarım...

canımmmmmmm hoşgeldin nasılsın nasıl utku bebek bak ya 3 günlük oldu düşünsene zaman nasıl akıp geçiyor biz hamişler bekliyoruz.anlat nasılsın bebeiş nasıl sütün geldimi ağrın sızın varmı genelmi yoksa epiduralmi aldın anesteziyi tavsiyen önerin varmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…