2010 Nisan Anneleri

kızlarr merhabalar nasılsınız
ben iyiyim
hala doğurmadım:)
annem geldi onu yalnız bırakmak istemiyom
bir de bilgisayarım bozuldu eşim düzeltmeye çalışıyo
bende şimdi eşimin bilgisyarından girdim
40 haftamızı doldurduk oğlum hala gelmedi
o kadar büyük bir göbeğim var ki anlatamam
ve çok ağırlaştım
ben fazla oturamıcam
şöylee bir gelişmelere bakayım kimler doğurmuş bakayım

olabilir canımm o gudubet ebelerr bişi demiyoo
bana dönmedimm yanii hep sırtüstü yatırdılar
çokk iticilerr yhaa ebelerii sevmiyorumm

kızlar bende 3 keredir nst ye bağlanıyorum ama son ikisinde sola dola doğru yattığımda kalp atışları duyulmuyo mecburen sırtüstü yatıyorum bende böyle olan varmı aramızda

canim valla benim doktorun nts makinasi cok iyi olmadigindan hep beni sag tarafima yatiriyorlar öyle daha iyi duyabiliyoruz diye bir de kemeri öyle bir SIKIYORLARki bebegim itekliyor orayi hep

hastanedede sirt uzeri yatiriyorlar ama duyulmuyor bazen kalp atislari soruyorum nedenini ,bebek hareket ediyor diyorlar ya da kemeri az daha sikalim duyarsin diyorlar
zaten nst cihazinda kalp atislarini izlersen kötü bisey olmadigini anlarsin canim
benim bebisin kalp atislari genelde 130la 145 arasi degisiyor

cnmm Allah yardımcınn olsunn
bende normall istiyorumnm umarımm beniimm
oğluşumm kaan kadar kalmakk istemezz
içerde habersiz bırakma biizi

tugbisimm seninkinin cidden keyfi yerinde orda kaydirigubbakcemile3
yürüüyüs falan yap dicem ama yolda dogurursun diyede korkumdan diyemiyorum akannehir
insallah +10 gün yapmaz bebisin ,hayirlisi ve sagliklisiyla gelsin insallah canim

olabilir canımm o gudubet ebelerr bişi demiyoo
bana dönmedimm yanii hep sırtüstü yatırdılar
çokk iticilerr yhaa ebelerii sevmiyorumm

bende sevmiyorum ebeleri :mymeka:

epidural igne olmak istedigimi söylüyorum o senin bildiginle degil diyor bana ukala sey alsanaalsanasmile

canım dünürümm... biz iyiyiz tatlımmm.... ama sen yormuşsun yine kendinii.. bak ben hastanenin camlarını bile slmeden doğurdum geldim kızz kaydirigubbakcemile3 ayy valla ya mehtapla deniz de aynı senin dediğini dedi vallaa :roflol: ama çok şükür onca işe rağmen bebeğim sağlıkla geldi :Saruboceq: gelinim gelene kadar otur koltuklarını bekle madem siparişi verilmiş artık.. sadece bekle de koltuksuz eve zırt diye çıkagelmesin DİLA'mız kaydirigubbakcemile3 hadi kuzunu öptük canımm.. oğluşta sol kaşını kaldırıp gamzesini ortaya bi çıkardımı biticek senin kızz yaa valla görmelisiin.. zemuszemus face var sanırım artık.. bakarsın ordan canımm.. iyi bak kendine de gelinime de.. opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan ben senin yerine ısırırım teyzesii zemuszemus ama az daha ele avuca gelsiin.. daha koklamaya kıyamıyorum yavrumu :asigim: amiiin canım iyi dileklerin için.. uçtan al istersen zaten çok ucuz bişeyy .. emmeleri kolay oluyo böylecee.. bulunsun istersen.. bana hast.deki bebek hemşirresi göğüslerime bakıp emer uçları çıkar dedi ama işte eve gelipte normal yemeye başlayınca uçlarımız da şişti biraz.. ama şükür böyle emiyo şimdilik.. inş. hiçbir sorun yaşamayız.. sütümüz bol olur.. hepimiziiinn.. :Saruboceq:
özgecim, refiyecim kızlar dün doğum öyküleri bölümüne 2010 nisan annelerinin doğum öyküleri diye bi topik açtım oraya tüm hislerinizi bekliyoruz
inşallahh canım.. uzuunca bir vaktim olursa mutlakaa... kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq: çok sağol güzelim.. amiinn inşallahh... dualarımızsizinle ve melklerinzle canım.. siz de bize edin amaolurmu? ananemiz bol bol okuyo oğlumu teyzesii.. babannemiz bugün gitti köye ama o da sabaha kadar uyumadı okurken :Saruboceq: Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın.. hayırlı doğumlar versin inş.. iyi gecelerr..
kaydirigubbakcemile3 kızz ne demekkk... ekle buraya da nolurr.. ben yapamam ordan alıp buraya eklemeyi kaydirigubbakcemile3 sen yaparsan sevinirim canımm... doğduğu günküler onlar yüzümüz biraz şiş halde :) şu an çekik ve göçük gözlerimiz normale döndü ama olsun.. sen buraya sadece utku mun res,imlerini ekleyebilirsin.. altına uygun bi yazıyla olumunekankayizsmile çok öperiz seni opuyorumnanaktan
:sinifsinif: bakalım canım.. inşallah sorusuz atlatırız bu dönemi.. birde sürekli kucağında tutsun istiyo..öpsün sevsin.. onu da bi anlatabilsek daha zamanının olduğunu.. güzellikle konuştum bugün ben vermeden kendisinin asla kendi başına beşiğinden almaması gerektiğini.. ama inş. çabuk ve sorunsuz atlatırızz.. :Saruboceq:

bebeğimiz.. canım iyi dileklerin için çok sağol.. aminn.. biz nst de sırt üstü de sola yatınca da kalp sesi alabiliyoduk.. hatta sola yatınca daha net alınıyodu.. ama sorun yoktur sanırım onda yani.. sanmıyorum kalp sesi alınıyo sonuçta.. denk gelmiyodur sanırım kalbine yakın noktaya ..

benim gittiğim hastanede nst ye bağlanınca kapının dışında sıra bekleyenler bile duyuyor normalde çok güzel bişey

tarhan Allah bir an önce kurtarsın inşallah erkekler bekletiyor anneleri işta sağlıkla gelsinde varsın geç gelsin

cnmm Allah yardımcınn olsunn
bende normall istiyorumnm umarımm beniimm
oğluşumm kaan kadar kalmakk istemezz
içerde habersiz bırakma biizi
saol bitanem inşallah oğlun benimki kadar tembel olmaz
ben diyom ki totem yapayım doğurmadan bir daha KK ya girmiyeyimkaydirigubbakcemile3

ahhh tatlım sorma keyfi yerinde sıpamızınkaydirigubbakcemile3 gücüm yettiğince yürüyüş yapıyorum evde de oturmamaya çalışıyom kendimi iyi hissettiğim sürece iş yapıyom. tabii annemle kayınvalidem şikayetçiler ama napimmm oturdukça çocuk iyice nazlanıyokaydirigubbakcemile3
kızlar salı günü doktora gidecez ve sanırım dananın kuyruğu kopacakkaydirigubbakcemile3 ben kaçtım kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

sağol cnm cumartesi yine gidicem bir an önce gelse şu gün

refiscim ekledim canim hem face nisan annelerine hemde kk´ya

tugbiscim ben sana diyorum benimle dogurcan diye ama inanmiyorsun anacim :icecream: kaydirigubbakcemile3
hayirli haberlerle gel canim sali günü :Saruboceq:

bebegimiz
senin kacinci haftan canim ?

35. haftamdayım cnm

ayyy tam alıntılara cvplıcaktım.. UTKU bey ""anneee memeee "" kaydirigubbakcemile3 diye bağırınca bi emişme molası verip geldim.. bunları da yazıyım da yatayım artık.. 2 saate kalmaz uyanır yine.. bende o arada kestireyim biraz.. :)))

face e girip onaykıycam canım şimdi.. kusura bakma güzelim.. kısa kısa kalabiliyorum net başınca.. face e girdim ama taleplere bakamadım gündüz.. hemen bakıyorum opuyorumnanaktan
Rabbim sağ salim hayırlısyla doğurmayı nasip etsin tuğbacım.. kızz biz utku'yu askere göndericez artıkk kaydirigubbakcemile3 kaan daha çıkıyo mu kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana sağlıkla gelsin paşan da canım inş..
refiscim ekledim canim hem face nisan annelerine hemde kk´ya

opuyorumnanaktan teşekkürler canımm.. a.s. bakıyorum hemenn.. çok sağoll...
gördüm resimleri çok güzel maşallah nazar değmesin
aminn.. inşallahh :Saruboceq:

kızlarr ben çıkıyorum artık.. geçmişe de bakayım dedim ama malum uzun kalamıyorum.. birkaç sayfaya bakıp cvplayabildim.. kusuruma bakmayın.. Allah hepinizi sağ salim kurtarsın inş.. bebeklerinizi sorunsuz kucağınıza almanızı nasip etsin..dualarımız sizinle.. siz de bize dua edin olur mu :1rolleyes: opuyorumnanaktan iyi gecelerr..

günaydım kızlar.
tahmin ettiğiniz gibi beni uyku tutmadı.gece 1.30ta falan yattım.4.30 ta da gözlerimi açtım.dö dolaş uyku yok bi buraya merhaba diyeyim dedim.
hepiciğinizin dualarını bekliyorum.......

slm kızlar dicem ama kimsecikler yok tabiki bende budebe gibi bi türlü uyuyamadım zaten son zamanda bu hep böle oğlum gelmeyi düşünmüyor banda uyku gelmiyor:)

bebeklerin hepsi çok tatlı maşallah resimlere baktım Rabbim korusun hepsini bakalım bizimde bu hafta perşembe net bişi der heralde doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…