kızlar bende 3 keredir nst ye bağlanıyorum ama son ikisinde sola dola doğru yattığımda kalp atışları duyulmuyo mecburen sırtüstü yatıyorum bende böyle olan varmı aramızda
kızlarr merhabalar nasılsınız
ben iyiyim
hala doğurmadım:)
annem geldi onu yalnız bırakmak istemiyom
bir de bilgisayarım bozuldu eşim düzeltmeye çalışıyo
bende şimdi eşimin bilgisyarından girdim
40 haftamızı doldurduk oğlum hala gelmedi
o kadar büyük bir göbeğim var ki anlatamam
ve çok ağırlaştım
ben fazla oturamıcam
şöylee bir gelişmelere bakayım kimler doğurmuş bakayım
kızlarr merhabalar nasılsınız
ben iyiyim
ve çok ağırlaştım
ben fazla oturamıcam
olabilir canımm o gudubet ebelerr bişi demiyoo
bana dönmedimm yanii hep sırtüstü yatırdılar
çokk iticilerr yhaa ebelerii sevmiyorumm
canım dünürümm... biz iyiyiz tatlımmm.... ama sen yormuşsun yine kendinii.. bak ben hastanenin camlarını bile slmeden doğurdum geldim kızz kaydirigubbakcemile3 ayy valla ya mehtapla deniz de aynı senin dediğini dedi vallaa :roflol: ama çok şükür onca işe rağmen bebeğim sağlıkla geldi :Saruboceq: gelinim gelene kadar otur koltuklarını bekle madem siparişi verilmiş artık.. sadece bekle de koltuksuz eve zırt diye çıkagelmesin DİLA'mız kaydirigubbakcemile3 hadi kuzunu öptük canımm.. oğluşta sol kaşını kaldırıp gamzesini ortaya bi çıkardımı biticek senin kızz yaa valla görmelisiin.. zemuszemus face var sanırım artık.. bakarsın ordan canımm.. iyi bak kendine de gelinime de.. opuyorumnanaktanmerhaba kızlaaar..
iki gündür açıyorum iki gıdım okuyorum, bebişlerin listesini güncelliyorum sonra takatim bitiyor bir şey yazamadan kapatıyorum bilgisayarı..
doğumuna 10 gün kalmış bir insan olarak, en akıl almayacak, en manasız işe giriştim ve kocamın da gazıyla salon koltuklarını değiştirmeye karar verdim !! salondan tuvalete yürüyemek eziyet gelirken, mobilyacı gezip, iş yapmak ne de mantıklı değil mi !!! ay işte, insan bir kez delirmeyegörsün..
2 gündür mobilyacı çarşılarını alt üst ettik, canımız çıktı, bi ara hakkaten doğuruvericem sandım..
bu sabah da adamlar geldi, ölçü aldılar, eski koltuklar gitti, dila'nın hastaneye götürülecek süsleri, ikramlık çikolataları bilmemneleri torbalandı.. şimdi pelte gibi oturdum kiiiiiiii,
canım dünürümle özgeciğimi gördüm :))
fıstıklarım.. hoşgeldiniz..
dünya güzeli anneler sizi :)
bebişler napıyor ? sizler nasılsınız ?
ayy kızlar bu arada dün yazmaya fırsat bulamadım ama dünkü mobilya turumuzdan önce hastaneye uğradık özge'yle kuzey'i görmeye..
kuzey'in tatlılığını size anlatamam kızlar :)
babasının kop-ya-sı :) accccayip benziyorlar :) nasıl da saçları var, nası cin gibi bir şey anlatamam :)
emmeye çalışırken anasıyla kapışmasa, özgemizin canına okumasa daha iyi olacak ama işte, ilk günlerde emzirme sorunları herkeste oluyor herhalde..
zeynepcimle jale de öyle yazmışlar..
özge de tüm yorgunluğuna, hastalığına rağmen çok güzel görünüyordu..
bunun dışında yeni doğum yapan tüm arkadaşlarımızın da Allah gözlerini aydın etsin.. nazar değmesin nisan bebişlerimize...
opuyorumnanaktan ben senin yerine ısırırım teyzesii zemuszemus ama az daha ele avuca gelsiin.. daha koklamaya kıyamıyorum yavrumu :asigim:hg refiyecim. iyi olmanıza çok sevindim bitanem. utkuyu varya buralarda olsan yanaklarını kızartana kadar ısırır öperdim. maşallah kuzuna allah sağlık versin. acaba bende mi şu uçtan alsam ya.şimdiden belli olur mu ucunu alıp alamayacağı. tüh şimdi kendim için endişelendim bak. neyse canım kokl benim için utkunu
inşallahh canım.. uzuunca bir vaktim olursa mutlakaa... kaydirigubbakcemile3özgecim, refiyecim kızlar dün doğum öyküleri bölümüne 2010 nisan annelerinin doğum öyküleri diye bi topik açtım oraya tüm hislerinizi bekliyoruz
:Saruboceq: çok sağol güzelim.. amiinn inşallahh... dualarımızsizinle ve melklerinzle canım.. siz de bize edin amaolurmu? ananemiz bol bol okuyo oğlumu teyzesii.. babannemiz bugün gitti köye ama o da sabaha kadar uyumadı okurken :Saruboceq: Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın.. hayırlı doğumlar versin inş.. iyi gecelerr..canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına artık bak eliniz boşa çıktı yani doğum anlamında yoksa daha büyük işler başladı ama lohusasınız ama olsun dua bekliyoruz sizlerden bizi unutmayın birde bebeklerinize MAŞALAHHHHHHHHHH 41 KERE.ananeler babaneler bol bol okusunlar onları nazardan korusun Rabbim (cc) cümlesinin yavrusunuz dikkat et canım kendine.
ben yatıyorum kızlar hepinizi öptüm.melekleri dışarda olanların meleklerinide öpüyorum.Allah (c.c.) emanet olun.yarın sezeryan olacak ve süpriz doğum yapacak tüm arkadaşlarında hakkında hayırlısı olsun inşallah.
kaydirigubbakcemile3 kızz ne demekkk... ekle buraya da nolurr.. ben yapamam ordan alıp buraya eklemeyi kaydirigubbakcemile3 sen yaparsan sevinirim canımm... doğduğu günküler onlar yüzümüz biraz şiş halde :) şu an çekik ve göçük gözlerimiz normale döndü ama olsun.. sen buraya sadece utku mun res,imlerini ekleyebilirsin.. altına uygun bi yazıyla olumunekankayizsmile çok öperiz seni opuyorumnanaktangördüm gördüm ama izinsiz kkya eklemek istemedim kaydirigubbakcemile3
utku bebegimiz öyle yakisikliki anlatamam zaten :asigim:
seni ekledim facede ama onaylanmadigi icin ordada bisey yazamadim
18 anne var doguran ama 6 tanesi sadece eklemis buraya foto :umursamaz: kaydirigubbakcemile
sen nasilsin iyimisin canim
:sinifsinif: bakalım canım.. inşallah sorusuz atlatırız bu dönemi.. birde sürekli kucağında tutsun istiyo..öpsün sevsin.. onu da bi anlatabilsek daha zamanının olduğunu.. güzellikle konuştum bugün ben vermeden kendisinin asla kendi başına beşiğinden almaması gerektiğini.. ama inş. çabuk ve sorunsuz atlatırızz.. :Saruboceq:ayyyyy canımm ya eda da alışıcakkk
bi arkadaşında edanın yaşında oğlu varr ona da kardeşş
gelincee hediyeler hep bebişe gelmişş bizde geçen giderkenn oğlana da cips almıştıkk
annee bakk bunu bana almışlar kardeşimee dilll diye nasıl seviniyoduu
yavrumm ya bilinç ardına atmışş eda da öyle olabilirr dikkat ett
saol bitanem inşallah oğlun benimki kadar tembel olmazcnmm Allah yardımcınn olsunn
bende normall istiyorumnm umarımm beniimm
oğluşumm kaan kadar kalmakk istemezz
içerde habersiz bırakma biizi
ahhh tatlım sorma keyfi yerinde sıpamızınkaydirigubbakcemile3 gücüm yettiğince yürüyüş yapıyorum evde de oturmamaya çalışıyom kendimi iyi hissettiğim sürece iş yapıyom. tabii annemle kayınvalidem şikayetçiler ama napimmm oturdukça çocuk iyice nazlanıyokaydirigubbakcemile3tugbisimm seninkinin cidden keyfi yerinde orda kaydirigubbakcemile3
yürüüyüs falan yap dicem ama yolda dogurursun diyede korkumdan diyemiyorum akannehir
insallah +10 gün yapmaz bebisin ,hayirlisi ve sagliklisiyla gelsin insallah canim
bende sevmiyorum ebeleri :mymeka:
epidural igne olmak istedigimi söylüyorum o senin bildiginle degil diyor bana ukala sey alsanaalsanasmile
canım dünürümm... biz iyiyiz tatlımmm.... ama sen yormuşsun yine kendinii.. bak ben hastanenin camlarını bile slmeden doğurdum geldim kızz kaydirigubbakcemile3 ayy valla ya mehtapla deniz de aynı senin dediğini dedi vallaa :roflol: ama çok şükür onca işe rağmen bebeğim sağlıkla geldi :Saruboceq: gelinim gelene kadar otur koltuklarını bekle madem siparişi verilmiş artık.. sadece bekle de koltuksuz eve zırt diye çıkagelmesin DİLA'mız kaydirigubbakcemile3 hadi kuzunu öptük canımm.. oğluşta sol kaşını kaldırıp gamzesini ortaya bi çıkardımı biticek senin kızz yaa valla görmelisiin.. zemuszemus face var sanırım artık.. bakarsın ordan canımm.. iyi bak kendine de gelinime de.. opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan ben senin yerine ısırırım teyzesii zemuszemus ama az daha ele avuca gelsiin.. daha koklamaya kıyamıyorum yavrumu :asigim:amiiin canım iyi dileklerin için.. uçtan al istersen zaten çok ucuz bişeyy .. emmeleri kolay oluyo böylecee.. bulunsun istersen.. bana hast.deki bebek hemşirresi göğüslerime bakıp emer uçları çıkar dedi ama işte eve gelipte normal yemeye başlayınca uçlarımız da şişti biraz.. ama şükür böyle emiyo şimdilik.. inş. hiçbir sorun yaşamayız.. sütümüz bol olur.. hepimiziiinn.. :Saruboceq:
inşallahh canım.. uzuunca bir vaktim olursa mutlakaa... kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq: çok sağol güzelim.. amiinn inşallahh... dualarımızsizinle ve melklerinzle canım.. siz de bize edin amaolurmu? ananemiz bol bol okuyo oğlumu teyzesii.. babannemiz bugün gitti köye ama o da sabaha kadar uyumadı okurken :Saruboceq: Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın.. hayırlı doğumlar versin inş.. iyi gecelerr..
kaydirigubbakcemile3 kızz ne demekkk... ekle buraya da nolurr.. ben yapamam ordan alıp buraya eklemeyi kaydirigubbakcemile3 sen yaparsan sevinirim canımm... doğduğu günküler onlar yüzümüz biraz şiş halde :) şu an çekik ve göçük gözlerimiz normale döndü ama olsun.. sen buraya sadece utku mun res,imlerini ekleyebilirsin.. altına uygun bi yazıyla olumunekankayizsmile çok öperiz seni opuyorumnanaktan
:sinifsinif: bakalım canım.. inşallah sorusuz atlatırız bu dönemi.. birde sürekli kucağında tutsun istiyo..öpsün sevsin.. onu da bi anlatabilsek daha zamanının olduğunu.. güzellikle konuştum bugün ben vermeden kendisinin asla kendi başına beşiğinden almaması gerektiğini.. ama inş. çabuk ve sorunsuz atlatırızz.. :Saruboceq:
bebeğimiz.. canım iyi dileklerin için çok sağol.. aminn.. biz nst de sırt üstü de sola yatınca da kalp sesi alabiliyoduk.. hatta sola yatınca daha net alınıyodu.. ama sorun yoktur sanırım onda yani.. sanmıyorum kalp sesi alınıyo sonuçta.. denk gelmiyodur sanırım kalbine yakın noktaya ..
refiscim ekledim canim hem face nisan annelerine hemde kk´ya
tugbiscim ben sana diyorum benimle dogurcan diye ama inanmiyorsun anacim :icecream: kaydirigubbakcemile3
hayirli haberlerle gel canim sali günü :Saruboceq:
bebegimiz senin kacinci haftan canim ?
resimlere nasıl bakabiliyoruz????
35. haftamdayım cnm
gördüm resimleri çok güzel maşallah nazar değmesin
face e girip onaykıycam canım şimdi.. kusura bakma güzelim.. kısa kısa kalabiliyorum net başınca.. face e girdim ama taleplere bakamadım gündüz.. hemen bakıyorum opuyorumnanaktangördüm gördüm ama izinsiz kkya eklemek istemedim kaydirigubbakcemile3
utku bebegimiz öyle yakisikliki anlatamam zaten :asigim:
seni ekledim facede ama onaylanmadigi icin ordada bisey yazamadim
18 anne var doguran ama 6 tanesi sadece eklemis buraya foto :umursamaz: kaydirigubbakcemile
sen nasilsin iyimisin canim
Rabbim sağ salim hayırlısyla doğurmayı nasip etsin tuğbacım.. kızz biz utku'yu askere göndericez artıkk kaydirigubbakcemile3 kaan daha çıkıyo mu kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana sağlıkla gelsin paşan da canım inş..kızlarr merhabalar nasılsınız
ben iyiyim
ve çok ağırlaştım
ben fazla oturamıcam
refiscim ekledim canim hem face nisan annelerine hemde kk´ya
aminn.. inşallahh :Saruboceq:gördüm resimleri çok güzel maşallah nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?