2010 Nisan Anneleri

napıyım bende nette takılıyorum
arkadas mail atmıs alıncaklar lıstesını onu yazıcıdan cıkartmaya calısıyodum

sm kızlar bikaç gündür gelemedim topiğimize nasılsınız amma kaynatmışsınız varmı önemli bi gelişme nazcım ben benim miniğin kendisinide kalp atışınıda gördüm çok şükür

allah razı olsun bitanem çok saol benim tatlı bişi gözüm göresi yok hep tuzlu ve ekşi şeyler yemek istiyorm siizde durum ne

bende genelde ekşi şeyler yemek ıstıyorum bu aralar vişne acayıp yıyorum hıc sevmezdim tatlı canavarıydım ama pek yyıyemıyorum tatlı ıstemıyor canım
ama ınsan gebelıgınde genelde ne sevmezse onu yermıskaydirigubbakcemile3

kızlar başlarda bende deli gibi tuzlu ve ekşi yiyordum. gözüm tatlı görmüyodu. hala da daha düşkünüm tuzluya ama ufak ufak çikolata yemeye başladım birde hafif sütlü tatlılar istemeye başladı canım

günaydın kızlar saglıklı sıhatli mide bulantısız ve kokusuz bir gün geçirmeniz dileğimle benim kokulara acayıp bi etkiliyo ama ne kokusu olursa olsun cok kotu yaaaa akannehir

sana da günaydın a.alminacım.
benim artık mide bulantım azaldı.çok yiyemiyorum ama midem bulanmıyo şükür.
umarım bundan sonrası da böyle rahat geçer.

günaydıın kıslar bügün ilk kez istifra etim.
sadece suydu başka bişi değildi.
hala miğdem bulanıyor kahvaltı yapmaya korkuyorum.
6+1 çok erken bulantılar ve kusmalar için değilmi.

sana da günaydın a.alminacım.
benim artık mide bulantım azaldı.çok yiyemiyorum ama midem bulanmıyo şükür.
umarım bundan sonrası da böyle rahat geçer.

insallah böyle devam eder canım bende kokulardan cok cekıyorum en ufffak bır koku bıle tuhaf yapıyo ıcımı

hayır canım erken değil. ben gördüm 6 haftalıkken istifra edenleri.
benim de tam sınırdaydı yani 6 haftalıkken ama allaha şükür ki hiç çıkarmadım yediklerimi
.

bence mıde bulantısının zamanı yok ben bunu anladım bumyeden bunye ye degısıyor sanırım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…