insallah böyle devam eder canım bende kokulardan cok cekıyorum en ufffak bır koku bıle tuhaf yapıyo ıcımı
Benim var herşey daha bi kötü kokuyor burnuma-tatlicadiarzu-sizinde kokulara karşı duyarlılıgınız varmı kızlar?
benim kokulara da duyarlılığım yok.
sadece çok uykum geliyo, duygusallaştım arasıra ağlıyorum, umutsuzum.
bir de hafif mide bulantım vardı bitti.
ama bu aralar depresyonda gibiyim.çok içim sıkılıyo, sürekli ağlamak istiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum.
Günaydın arkadaşlarr... Umarım gün dileklerin gibi güzel geçer alminacım.. Bende 6 haftalıkken mide bulantısı çekiryorum 9 oldu hala çekiyorum.. Biran önce biter umaraım sütlü gayfe...
benim sıgara kokusuna karşı duyarlılığım oldu.
bu sayede sigarayı bıraktım.çok mutluyum
Günaydın arkadaşlarr... Umarım gün dileklerin gibi güzel geçer alminacım.. Bende 6 haftalıkken mide bulantısı çekiryorum 9 oldu hala çekiyorum.. Biran önce biter umaraım sütlü gayfe...
günaydın arkadaşlar
Bende sigaradan tiksindim yaa ne güzel bi tek bu hoşuma gitti zaten...kaydirigubbakcemile2
2 gün öncesine kadar günde 2 yada 3 tane içiyordum.
ama şimdi mümkün değil içemem.içim dışıma çıkar heralde o kokudan.
Günaydın canım dün meyve suyu ısmarlıyordun kayboldun hemenlaelaelaelaelae
2 gün öncesine kadar günde 2 yada 3 tane içiyordum.
ama şimdi mümkün değil içemem.içim dışıma çıkar heralde o kokudan.
ooff yaa sigaradan bi tiksinmeyen ben kaldım herhalde acayip canım istiyor içiyorumda günde 3-4 tane oooffff yaaaaaaa sinirlerim bozuluyoooooklava:[/QUO
Hadi yaa.. Keşke sende tiksinsende istemedende olsa bırakmak zorunda kalsann:tomato:
şekerim kimse gelmeyince küstüm size formu terkettimmm :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?