2010 Nisan Anneleri

insallah böyle devam eder canım bende kokulardan cok cekıyorum en ufffak bır koku bıle tuhaf yapıyo ıcımı

benim kokulara da duyarlılığım yok.
sadece çok uykum geliyo, duygusallaştım arasıra ağlıyorum, umutsuzum.
bir de hafif mide bulantım vardı bitti.
ama bu aralar depresyonda gibiyim.çok içim sıkılıyo, sürekli ağlamak istiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum.

Günaydın arkadaşlarr... Umarım gün dileklerin gibi güzel geçer alminacım.. Bende 6 haftalıkken mide bulantısı çekiryorum 9 oldu hala çekiyorum.. Biran önce biter umaraım sütlü gayfe...

bendede uyku cok hayatım son gunlerde iş ve uyku oldu zaten aksam eve gıder gıtmez yatıyorum takı sabah işe kalkana kadar parfüm kokusu bıle iğrenç gelıyo yemek yıyorum onlarda bıle koku alıyorum ıcım almıyo bazen dun yıymedım dogru duzgun bısey kızım da boyle olmamıştıum ben bunda nıye boyle oldum bılmıyorum.
o sulu gözlülük bendede var durduk yere bazen dokuluyo göz yaşları :gitme:

Günaydın arkadaşlarr... Umarım gün dileklerin gibi güzel geçer alminacım.. Bende 6 haftalıkken mide bulantısı çekiryorum 9 oldu hala çekiyorum.. Biran önce biter umaraım sütlü gayfe...

inşallah tatlım yaa biter.
benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı 10 haftalıkken 2 kez istifra ettim oydu.çok rahat geçirdim hamileliğimi.ama bu sefer zorlayacak sanırım.

benim sıgara kokusuna karşı duyarlılığım oldu.
bu sayede sigarayı bıraktım.çok mutluyum

bende içiyodum bırakmaya calışırken kotu gelmıyodu ama bırakınca sımdı oda ıgrenç gelıyo 5 metere oteden kokusunu alıyorum ıcenlerın de cok kotu:CüvCüv:

2 gün öncesine kadar günde 2 yada 3 tane içiyordum.
ama şimdi mümkün değil içemem.içim dışıma çıkar heralde o kokudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…