özgeeeeeeeeeeeeeeee
online görünüyosun !!!
nerdesinnnnn
nerden girdin internete ?
vınnn'ı aldı mı kocacığın sonunda :)
kuzey'im nasıl ?
senin yara yerin iyiymiş çok şükür, diğer sıkıntılar ne alemde
canımmmm annemdeyim....
eve net almamakta ısrarlıyım..... vınn alcaktık ama kimse önermiyo iki yıl seni bağlıyomuş ödemekle ve kapatamıyormuşun....
pazarteside burdayım inşlh...
benim sıkıntılar dehset boyutda anlatamam...
caner illaki evde olmamı savunuyo,anneme gelişim ona batıyo...
ayyy cok kötü çok anlatmam,bu denli kötü gececğini akıl etmezdim....
dikişlerim iyiymiş evet cok şükür....
sen napıyon bakalım sancılar cıkmış allah kolaylık versin tatlım valla.....
slm tuğbacım bende sakaryadayım birka gündür giremiyordum nete ben altınova hastanesinde yapıcam sen doğumevindemi yapıcaksın hangi doktora gidiyorsun benim doktorum sami kemik.kaçıncı haftadasın ? doğum nezamana belli mi şekli?jnaz oğluşun çok tatlı maşallah bende sakaryadayım hangi hastanede doğum yaptın ben doğum evinde düşünüyorum inş
hayırlı olsun fulyancım doğum şeklin ve günün belli olmuş hadi bakalım hayırlısı :) bizim evde salıdan itibaren curcuna olur sanırım gerçi curcuna demek bizimkilerein sayısına haksızlık olur ablam ve kayınvalidem gelcek evde bebişimizle5 kişi olucaz inşallah sorun çıkmaz bakalımözgecim inşallah lohusalık psikolojisini atlatırsın biranönce.
bizim ev de curcuna olcak haftaya.hem annemler hem kayınvalidemler.bakalım nasıl olacak.
slm canım nisan bebişlerinde jnazı sakaryalı görünce merak ettim sorayım dedim ben doğum evinde yapacağım inş doktorum erdal çil mayıs annesiyim 34+6 yız bugün herşey yolunda şimdilik eğer tekrar dönmezse kuzum normal olaka doğumum hayırlısıslm tuğbacım bende sakaryadayım birka gündür giremiyordum nete ben altınova hastanesinde yapıcam sen doğumevindemi yapıcaksın hangi doktora gidiyorsun benim doktorum sami kemik.kaçıncı haftadasın ? doğum nezamana belli mi şekli?
hımm senin biraz daha vaktin varmış biz 38 i dolduruyoruz bu hafta sonu bakalım bizde normal düşünüyoruz bi aksilik olmazsa sakaryalımısın?slm canım nisan bebişlerinde jnazı sakaryalı görünce merak ettim sorayım dedim ben doğum evinde yapacağım inş doktorum erdal çil mayıs annesiyim 34+6 yız bugün herşey yolunda şimdilik eğer tekrar dönmezse kuzum normal olaka doğumum hayırlısı
yok canım iş için buraya geldik hayırlısı senin az kalmış bende adatıpta başladım ama memnun kalmadım erdal beyi önerdiler ona devam ediyorum şimdilik cinsiyeti ne seninkinin benim kızım olacak inşhımm senin biraz daha vaktin varmış biz 38 i dolduruyoruz bu hafta sonu bakalım bizde normal düşünüyoruz bi aksilik olmazsa sakaryalımısın?
benimkide kız doğumevinde genelde ertan beyi tavsiye ediyorlar ilk önce bende ertan beye gittim ama biz anlaşamadık yada uyuşamadık ama burada nerdeyse herkes ertan bey diyor şimdi sami beyle devam ediyorumyok canım iş için buraya geldik hayırlısı senin az kalmış bende adatıpta başladım ama memnun kalmadım erdal beyi önerdiler ona devam ediyorum şimdilik cinsiyeti ne seninkinin benim kızım olacak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?