2010 Nisan Anneleri

ay bugün tüm gün hastanedeydim
dün gece sabahı sabah ettim
sancılarım var.. nst'de de bayaa çıktı.
doktor "çarşambayı bulabilecek miyiz bakalım"dedi..
heyecanla bekliyorum..

bu arada gelir gelmez yeni bebişlerimizi listeye ekleyeyim dedim geçmişi okumaya anca fırsat buldum..

güzel annelerimiz gelmiş gitmiş :)
fundacım, zeynepcim , jalecim iyi olmanıza, bebişlerin sağlık haberlerine çok sevindim canlarım..
alışma sorunları yaşıyormuşsunuz, ama çok normal bunlar, ilk haftalar en zoru diyor herkes.
Allah'ın izniyle gittikçe kolaylaşacak her şey..

yeni doğum yapan arkadaşlarımızın da gözleri aydın...

özgeeeeeeeeeeeeeeee

online görünüyosun !!!

nerdesinnnnn
nerden girdin internete ?
vınnn'ı aldı mı kocacığın sonunda :)

kuzey'im nasıl ?
senin yara yerin iyiymiş çok şükür, diğer sıkıntılar ne alemde

canımmmm annemdeyim....
eve net almamakta ısrarlıyım..... vınn alcaktık ama kimse önermiyo iki yıl seni bağlıyomuş ödemekle ve kapatamıyormuşun....
pazarteside burdayım inşlh...
benim sıkıntılar dehset boyutda anlatamam...
caner illaki evde olmamı savunuyo,anneme gelişim ona batıyo...
ayyy cok kötü çok anlatmam,bu denli kötü gececğini akıl etmezdim....
dikişlerim iyiymiş evet cok şükür....
sen napıyon bakalım sancılar cıkmış allah kolaylık versin tatlım valla.....

hay Allahım annene gidişine niye laf ediyor ya ?
iki gıdım kafanızı dinleyin, bi oturun, soluklanın..

hem eminim olayların arasında kalınca o da geriliyodur yani, yazık, sen iyi ol ki o da kafasını dinlesin, huzur bulsun..

sen de düşünme hiç nolur. takma kimseyi, hiçbirşeyi.
dünyanın en tatlı, en yakışıklı, en minik şeyi kollarında artık :) bi tek ona bak..

ben de aynıyım be kuzum.
bugün heyecanlı geçti bayaa.. bi an "aha da doğurucam" dedim :)
3 kez nst'ye bağladılar.
sancı çıkıyor hep.
dünden beri böyleyim..
çarşamba sezaryen, ama bakalım çarşambayı bulabilecek mi benim küçük hanım...

bu arada haftasonu annende mi kalacaksınız, yoksa eve dönüp pazartesi geri mi geleceksin??

slm kızlar..
biz geldik kimse kalmamış
benimde oğlum bugun 6 gunluk oldu..
hiç üzmüyor benı maşallah emiyor uykusuda yerınde..
ınsallah hep böyle olur.. annemde kalıyorum.. ailenın ılk torunu herkeste var bır heyecan..
babası akşamı zor edıyor okulda :)) bu dünyanın en guzel duygusuymus.. uyurken özluyorum oğlumu ben :))

doğum yapmayan arkadaslarımada allah kolaylık versin.. inşllah hepiniz sağlıkl alırsınız melekleriniizi kollarınıza..

biz artık evimize geciyoruz .....
ancak pazartesi gunu yine bir testimiz var onun için doktora gelcez,artık ozaman görüşürüz yine sizlerle...
bu arada doğum yapan tüm arkadaslarımı kutluyorum,rabbim analı babalı buyutmek nasip etsin,allah meleklerinizi nazarlardan korusun.....
bol bol sütünüz olsun,bebişlerinde bol ve huzurlu uykuları olsun.....
bizi özleyin anacımmmmm:))))

jnaz oğluşun çok tatlı maşallah bende sakaryadayım hangi hastanede doğum yaptın ben doğum evinde düşünüyorum inş
slm tuğbacım bende sakaryadayım birka gündür giremiyordum nete ben altınova hastanesinde yapıcam sen doğumevindemi yapıcaksın hangi doktora gidiyorsun benim doktorum sami kemik.kaçıncı haftadasın ? doğum nezamana belli mi şekli?

özgecim inşallah lohusalık psikolojisini atlatırsın biranönce.
bizim ev de curcuna olcak haftaya.hem annemler hem kayınvalidemler.bakalım nasıl olacak.
hayırlı olsun fulyancım doğum şeklin ve günün belli olmuş hadi bakalım hayırlısı :) bizim evde salıdan itibaren curcuna olur sanırım gerçi curcuna demek bizimkilerein sayısına haksızlık olur ablam ve kayınvalidem gelcek evde bebişimizle5 kişi olucaz inşallah sorun çıkmaz bakalım

slm canım nisan bebişlerinde jnazı sakaryalı görünce merak ettim sorayım dedim ben doğum evinde yapacağım inş doktorum erdal çil mayıs annesiyim 34+6 yız bugün herşey yolunda şimdilik eğer tekrar dönmezse kuzum normal olaka doğumum hayırlısı

hımm senin biraz daha vaktin varmış biz 38 i dolduruyoruz bu hafta sonu bakalım bizde normal düşünüyoruz bi aksilik olmazsa sakaryalımısın?

hımm senin biraz daha vaktin varmış biz 38 i dolduruyoruz bu hafta sonu bakalım bizde normal düşünüyoruz bi aksilik olmazsa sakaryalımısın?
yok canım iş için buraya geldik hayırlısı senin az kalmış bende adatıpta başladım ama memnun kalmadım erdal beyi önerdiler ona devam ediyorum şimdilik cinsiyeti ne seninkinin benim kızım olacak inş

ymer ve gölgeler tebrikler canlarım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzucuklarınızı..

yok canım iş için buraya geldik hayırlısı senin az kalmış bende adatıpta başladım ama memnun kalmadım erdal beyi önerdiler ona devam ediyorum şimdilik cinsiyeti ne seninkinin benim kızım olacak inş
benimkide kız doğumevinde genelde ertan beyi tavsiye ediyorlar ilk önce bende ertan beye gittim ama biz anlaşamadık yada uyuşamadık ama burada nerdeyse herkes ertan bey diyor şimdi sami beyle devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…