slm kızlar....
Benim kontrolüm vardı dikişlerim iyileşmiş cok şükür zaten artık cok rahat yürüyrm,oturup kalkıyrum,bebişimin gene sarılık testi yapıldı bakalım ne çıkacak inşlh cıkmaz....
Ayy cok özlmişim ben burayı ya valla bir hafta burnumda tütdü....
güzel dünürüm nasılsın*benim oğlanda uyuyo.bu gece biraz iyiydi şükür uyku konusunda.......
slm canım.
Inşallah kuzeyimin bişeyciği çıkmaz.bizde oğlumu yarın dr teyzesine götüreceğiz merak ediyorum ne kadar vermiş doğum sonrasının şişliği gitmiş herşeyi ii mi diye*doğum yapınca insanın duruma göre hayatları ne çabuk değişiyo dimi*
maşallah canım rabbim nazarlardan korusun benimde akşam çok misafirim vardı yine heramnki gibi bende içerde beşiğine yatırdım sadece görmeleri için annem yanımdaydı baktı kayınvalidem geldi fazla kalabalık olmaın diye gittiler neyse yenildi içildi falan görsen bir ton bulaşık etraf birbirinde misafirlerle kalkıp gitti hırsımdan sinirimden ağladım valla dünürün yardım etti bana yoksa çok kötü oldum canım inan akşam keşke annem gitmese dedim bak dedim valla sen kayınvalidene maşallah
ayyy işesinler valla hiçte sorun değil makina yıkıyo sevsinler çişlerini ohhh işeyin kuzucuklarım siz analarınız yıkasın işleri ne ki bizimkide alt açmasına kaç defa çişini koyverdi canları sağolsun kuzucukların
inşlh fundacım temiz cıkar....bizim oğlan 200 gram vermişti doğum sonrası normal dedi doktorumuz....doğum şişliğimiz falabda gecti cok sukur ,bende az daha kaldı o iner inşlh....valla benim hayatım acayip değişti...kuzeyle yasam cok farklı ben adepte olamadım valla acayip lohusalık ysıyrum
zeynep ,funda,özge maşallah sizleree.
yazdıklarınızı okurken heyecanlandım bende.alt açma savaşları,uykuları bunlardan bahsediyorsunuz artık.
hayat tamamen değişiyor heralde.
ben de salı günü spinal sezeyan olacağım.
normal doğum yapamıyorum belimdeki rahatsızlıktan dolayı.
o kadar yürüyüş yapmıştı neyse spor niyetine olmuş oldu.
hepinizi öpüyorum bebişleri kokluyorummmm.
canım benim sağlıkla al inş.o kadar kolay geçecekki o kadar güzel bi duyguki hele ilk ağladığı ilk koynuna verildiği ve ilk emzirdiğin zaman.......
harika tek kelimeyle.........
olsun canım hasta olmada sezaryan olsun çok iyi olacak herşey unutma
allah yardımcın olsun özge cim.. lohusadan daha lohusa oluyor aileler ne alakaysa oysa bunalım geçiren sensin herkese bir haller oluyor böyle durumlarda işallah düzelir sıkma canını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?