ay bitanem kaan uyandı da nasıl gittiğimi bilemedim:)ay ben de burda doğuranlardan kiminle konuşsam hepsi uyu diyo :)
bu meret de stoklanan bir şey değil ama işte ne olsa son keyiflerimi yapıyorum ben de :)
cidden o kadar uykusuz kalıyor musun sen de ?
vay kaptan kaan'a da bakınız yaa..
Allah yardımcın olsun güzelim.
ilk 40 gün çok zormuş, herkes öyle diyor.. zamanla düzeniniz de oturacaktır, birbirinize de alışacaksınızdır, çok daha kolaylaşacaktır inşallah...
saol bitanem çok teşekkürler:asigim:hayırlı olsun tuğba cım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..
saol canımcım valla o günü atlattım ya ben daha ölmemkaydirigubbakcemile3 kimseyi korkutmak istemem ama neyden kokrtuysam başıma geldi, acının her türlüsünü çektimkaydirigubbakcemile3tugbisim hosgeldin bitanesii hadi bakalim sende atlattin canim ,dogumu atlatmissin gerisi viz gelir canim,oglusunda yaninda daha ne istersin ki baska :))
iyi bak kaanimiza ,yüz bin kere masallahh kuzumuza:asigim:
kızlar hepinizi Allah kurtarsın hayırlı doğumlar diliyorum.
bizler atlattık çok şükür şubat anneleri olarak. darısı sizin başınıza.
bi tavsiye de bulunmadan geçemicem, bollboollll uyuyun ve havalar ısınmışken doğuma kadar çıkın dolaşın. sonra bu dediklerimi hatırlarsınız..
Allah yardımcınız olsun, bir avazda kurtulun inşallahh..
ay bitanem kaan uyandı da nasıl gittiğimi bilemedim:)
valla ben 3 günde toplasan 3 saat uyumadım. perişan olunca dün çok gerildim ağladım falan kaanın bezinde 2 damla kan görünce.
annemler beni zorla uyuttu dün düzen kurduk kaan uyudukça bende yatağa girdim hemen toplam delik deşik de olsa 6-7 saat uyudum bugün iyiyim.
yani uyku meselesi bebeğe bağlı dün kaan çok huysuzdu çok ağladı hiçbirimiz uyumadık. bugün şükür düzenli emip uyuyo bizde uykumuzu aldık. yarına bakalım ne maceralarımız olacak:)
ama zeynepcim göğsümü emipde yanağını göğsümün üstüne koyup uyumaya başlayınca bütün ağrılarımı yorgunluklarımı unutuyom:asigim:
kimsecikler yok .
şu salı bi gelseydi hayırlısı ile.
bebeğimi istiyorum ben ...
selam kızlar..
zehir evet canım bende normal doğumu bekliyorum hayırlısıyla bir gelseydi kuzucuklarımız.. :S
gün yaklaştıkça beklemek hepten zorlaşıyo di mi kızlar :)
insan sabırsızlanıyor bi an önce kucağıma alayım diye.
ummahancım, istediğin gibi normal olur inşallah.. hayırlısı..
fulyancım..bizim sezaryenler de rahat geçer umarım....bir gün aramız... hakkımızda hayırlısı.
Kızlar bir şey soracağım benim belime aniden bir ağrı giriyor. Bıçak saplanması gibi. Sanki belimden ayırıyorlar gibi 30 sn kadar sürüp gidioyr. KArnımda hiç kasılma yok. Doğum sancısı nasıl oluyor benimki doğum sancısı olabilir mi fikriniz var mı
günaydın herksese nasılsınız bakalım. bekleme konusunda da yalnız değilsiniz hani.oğlum da nazlı çıktı gerçi daha görünürde 13 gün var ama artık gelebilirsin diyoruz oğluma ya bakalım ne zaman hayırlı zaman.
mrb kızlar ...kımsecıkler yokk.benımde gozumden uyku akıyo annem gıttı artık babamızda ıse gıdınce yalnız kalıcaz.bıraz garıp oldum.gecelerı uyku yok kızlar bazen gozum donuyo.gecenlerde kendımden gecmısım cızgı fılm acta ızlesın demısım esıme.mafoldumben yavrum ne anlıcaksa nıye boyle dedm bende bılmıyorum yavrumu buyuttum hemencecık anlıcak kadar.ve uyudugum zamanlardada kucagımda unutmusum uyuyup kalmısımda yorganın arasında kalmıs gıbı korkarak uyanıyorum.heran kucagımdaymıs gıbı hıssedıyorum.neyse kızlar ben yatayım bıraz ..dogumu az kalanların heycanlılar sımdı Rabbım yardımcınız olsun.opuyorum hepınızı...ayyy uyandııı
özgemmm hoşgeldin
sisicim merhaba, biz de bekliyoruz kızımla :)
yürüyen karpuz gibiyiz, tin tin hareket ediyoruz, gün sayıp duruyoruz..
bu arada aliyecim de almış yavrusunu kucağına. gözü aydın...
nisan bebişleri listemize ekledim ama eksik bilgileri var bayaa, fırsat bulup internete girerse, eksiklerini söylesin de ekleyelim hepsini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?