2010 Nisan Anneleri

kızlar ben tam anlamıyla bir lohusa bunalımı yasıyorum....
hersey bana batıyor,herksin her dediğinie alınıyourm,hayatımda en sulu gözlü olduğum on gun yasadım...
yok böle bişi hergun ağlarmı insan sebepsiz yere,ağlarmış:)))
odalar üzerime üzerime geliyor sanki,evde bunalıyorum,çalışmaya alışan bir insan için iş hayatından kopma süreci baya güçmüş aklım hep işimde,acaba ne zaman işe baslayacağım diyip duruyorum,bebeğimle birbirimizi tanımaya çalışıyrouz,o bana ben ona alışmaya çalışıyoruz...

bu arada ufak notlar:
*bebek bezi stok yaptığımız halde yetmiypr kızlar,bir gunde 10 tane bez kirletiyruz...
*allahtan mama masrafımız yok,suan sutle idare ediyoruz
*emzik tutmak istemiyor benim oğlum buda benim işimi zorlaştırıyo,sürekli meme emeyim diyor..
*gunde üç kez kıyafet değiştiğimiz oluyor ,genellikle altını açarken oğlum yaramazlık yapıyo
*uyku duzenimiz tam oturmadığı için geceler leyla gibiyim
*kucağımda uyuyup kalıyoruz ...
*daha ananemiz yanımızda allahtan cok yardımcı oluyo keyfimiz yerinde şimdilik kuzey beyden haberler bu kadar....

merheba kızlar....
bebeğime kavuşamama 2 gün kaldı.
heyecan dorukta....

sisi07 kızın seni fazla bekletmez umarım.inşallah sağ salim en kısa zamanda alırsın kucağına.

annee inşallah senin oğluş da gelir hemen de kurtulursun bu bekleyişten.sağ salim gelsinlerde yeter ki...

aliye hayırlı uğurlu olsun.kızın sabırsızmış demekki.annesini çok özlemiş gelmiş hemen.
Allah analı babalı büyütsün canım.

özgecim.takma kafana diyeceğim ama lohusalık gerçekten farklı diyorlar.
inşallah en kısa zamanda atlatırsın güzelim ya.ben nasıl olacağım bakalım.zaten aşırı sulu gözlüyümdür.en ufak bişeyeağlaım hemen.annenin yanındaymışsın artık.daha kolay olur senin için inşallah.
tavsiyelerini dikkate alacağım.
bu arada hala yenidoğan bezi mi kullanıyorsun?
ben stok yapmadım en küçüğünden fazla.duruma göre alınır diye düşündüm.

fulyan canım....
biz hala yeni doğan kullanıyoruz,2-5 kg ve molfix çok memnunum ben....
ama 3-6 kg... da olabilirmiş yani arada cok fark yok .....
tam bir haftada 50 adet bez bitirmişiz bir paket yani...
şimdilik az olduğu dönemler birde buyudükçe daha cok olacakmış bu tueketim yandık valla:))))
canım lohusalık için inan bişi diyemiycem herkes farklı yasıyormuş bu durumu,ben ağır atlatıyorum....
bakalım inşlh kolaya atlatırım 10 gunumuz bitti bile....

maşallah kuzey bebeqe :) .. işallah sıra bizede gelecekk.. heycanla bekliyoruz kuzum gel artıkkkkkk

özgecim hayırlı olsun canım ne güzel bebeğini kucağına aldın allah sağlıklı bir hayat nasip etsin inşallah ailecek mutlu mesut yaşayın.

bende yarın 7:30 da sezeryana gidicem hayırlısıyla inşallah.2 gündür kahverengi akıntım var ama sancım yok normal doğuramayacağım yarın son günüm sezeryana gidicem

slm teyzoşlar uzun süren bir gece uykusuzluğunfdan sonra burdayız eşimle bütün gece ayktaydık:))bizim kız bize oyun oynuyo resmen tam uyutuyoruz altı temzi karnı tok yatırıyoruz beşiğe yatar yatmaz bir çığlık babası omuzuna alınca susuyo sonra tekrar tam üç saat bu şekilde bekledik uyumasını kızımızın eşimle gülmekten kırılıyoruz o öyle yaptırça dünyanın en tatlı uykusuzluğu tabikide bunlar bizim kız şimdiden bizi ele geçirdi kısacası hala bir meme bir mama şeklinde devm ediyoruz sütümün olmasına rağmen emmesine rağmen mamayada hayır demiyor kuzucuk ne yapalım canı sağolsun aslında hiç mama taraftarı değildim ama yengem bana bir arkadaşının olayını anlatınca korktum kadın bebeğini 2 ay boyunca emdirmiş sonra doktora götürüyo hiç beslenememiş diyo doktor aç kalmış diyo benimde tek korkum aç kalması yeterki aç kalmasında böyle devam ederiz daha kendimize bir doktorda seçmedik bakalım gerçi gelenden gidenden doktora gitmeye fırsatmı var o kadar yoğun oluyorki ev annemde gelmese ben kafayı yerdim sanırım birde ev taşınma olayımız var en azından daha geniş bir ev bize daha iyi gelecek şimdilik bütün doğum yapmış anneleri tekrar tebrik ederim yapacak olanlarada bol bol uyumalarını ve dinlenmelerini tavsiye ediyorum rabbim kolay doğumlar nasip eğlesin inşallah

özgecim hayırlı olsun canım ne güzel bebeğini kucağına aldın allah sağlıklı bir hayat nasip etsin inşallah ailecek mutlu mesut yaşayın.

canım cok tesekkür ederim....rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin ,bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşlh.....

sag ol canım benım evet ılk zamanlar zor gececek elbet.uyudum kendıme geldım bıraz.hersey onlar ıcın okadar masumlarkı ona bakarken bıle ıncıtmekten korkuyorum..

slm kızlarr... bi uğrayıp bakayım dedim .. herkes iyidir umarım...

biz Rabbime bin şükür iyiyiz.. ben de gayet iyiyim.. oğlum da... gündüz olduğu gibi uyuyamasakta iyiyiz diyelim :))) gece uykusuzluğu herkeste az çok var.. ama çok şükür.. Utku'm iyi ya.. ben sabaha kadar da otururum sorun yok :)

lohusalık , annemin de yanımda olmasından dolayı rahat geçiyo benim için.. hiiç kalkmıyorum desem yeridir.. sadece oğlumun çamaşırlarını makinaya atp ayarlıyorum o kadar.. bi de masaya yemeğe kalkıyorum :) sağolsun annem hiç bir iş yaptırmıyo.. sen oğluna bak kızınla ilgilen yeter diyo :) sağolsun .. iyi ki varr.. bakalım ne kadar kalıcak... uzuunca bir süre olması için çabalıyoruz ama evde babam ve kardeşim de var.. bekar evi haline sokmuşlar evi.. cuma akşamı eda yla birlikte gidip bi toparladılar.. çamaşır asıp,ütü fln yapmış.. ama ne kadar da olsa 2 erkek .. buraya da gelmiyolar.. ikisi de çalışıyo ünkü.. neyse bakalım inş. daha kalıcak bir süre..

yeni doğuranlar varmı ona da bi bakayım da.. gelirim yine.. çok öptüm hepinizii..

evet zeynepcım aynen bende gece 2 kere mama verıyorum gunduz emzırıyorum ac kalmasından korkuyorum.ama bu aralar emdıkten sonra daha uzun sure uyuyo sanırım doyuyo.bılmıyorum sutun nasıl ama ben ne olur olmaz dıye sut artırıcı cay ıcıyorum ıcınde rezene kımyon anason lavanta var.(mılupa stıll tea) ıstersen dene canım.bakalım nezaman mama bıtcek.optk teyzesı

özlemciğim canım o çaydan almadım ben rezene içiyorum birde bol bol ıhlamur canım ama yarın alıcaz o çaydan fırsat bulup onu bile almaya vaktimiz olmadı canım eşime dedim alıcak şu an çok komik ama eşim ve kızım ikiside öyle güzel uyuyoki resimlerini eklmek isterdim :)))daha ne hallere sokack bu kuzucuk bizi bakalım :)))

refişş gelmiş.....
ohhh kız sefan olsun...
valla bende öleyim annem hiç gitmesin istyrm....
tüm gun yatıyorum,yemek yemeğe kalkıyorum,annem her işimi yapıyo saolsun...
bebeğin altını bile bana aldırmıyor...bende baya alıştım bu duruma bakalım annem gidince ne olcak....benimde amacım annem uzun süre kalabildiği kadar kalsın da eşim cok zorluyo beni artık gitmiycekmi demeye basladı,ben nezaman evimde rahat etcem diyo sende iyileştin artık miskinlik yapma diyo ama bakalım....ben şuan hazır değilim annemin gitmesine...off iyiki varlar annelerimiz.....

zeyracım inşlh sütün bol bol olur tatlım...
ben daha caya falan basladım midemi bulandıryo içemiyorum....bol bol annem hoşaf yapıyo onu tüketiyorum....birde gunde en az 3 litre su iç dedi doktorumuz....

doğum yapan nisan annecikelri son kilo durumunuz nedir....
çoğunluğumuz sezeryan olduk,kiloların ne kadarı gitti....
göbüşler ne durumda....

selam kızlar bu gece 2 de nişanım geldi.hafif sancımda başladı.ilçeden şehir merkezine geldik ama açıklık 1 cm bu akşam beklicez.nişan geldikten sonra en fazla 2 gün içinde olur dimi dua edin

selam kızlar bu gece 2 de nişanım geldi.hafif sancımda başladı.ilçeden şehir merkezine geldik ama açıklık 1 cm bu akşam beklicez.nişan geldikten sonra en fazla 2 gün içinde olur dimi dua edin

canım inşallah sağlıkla alırsın kuzunu kucağına....ben tam bilemiyorum canım.hayırlısı artık.rabbim yardımcın olsun

canım inşallah fazla sancı çekmeden alırsın bebeğini kucağına.yürüyüş yap.merdiven çık belki faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…