maşallah kuzey bebeqe :) .. işallah sıra bizede gelecekk.. heycanla bekliyoruz kuzum gel artıkkkkkk
özgecim hayırlı olsun canım ne güzel bebeğini kucağına aldın allah sağlıklı bir hayat nasip etsin inşallah ailecek mutlu mesut yaşayın.
ay güzelim, yeni annelik böyle bir şey herhalde..
uykusuzluk da hepten vuruyo insanı, leyla gibisindir. çok normal.
zamanla uyku düzeni falan da biraz daha oturur da sen de rahatlarsın inşallah.
annen de gitmiş, eh, artık bebişinle kendinize ait bir düzen oturtacaksınız :)
ilk başlarda zor gelir belki ama yapabildiğini gördükçe sana da güç gelecektir..
Allah yardımcın olsun.
bebişin de uyanmış, onunla ilgilen de sonra birlikte uyuyun dinlenin bari..
slm teyzoşlar uzun süren bir gece uykusuzluğunfdan sonra burdayız eşimle bütün gece ayktaydık:))bizim kız bize oyun oynuyo resmen tam uyutuyoruz altı temzi karnı tok yatırıyoruz beşiğe yatar yatmaz bir çığlık babası omuzuna alınca susuyo sonra tekrar tam üç saat bu şekilde bekledik uyumasını kızımızın eşimle gülmekten kırılıyoruz o öyle yaptırça dünyanın en tatlı uykusuzluğu tabikide bunlar bizim kız şimdiden bizi ele geçirdi kısacası hala bir meme bir mama şeklinde devm ediyoruz sütümün olmasına rağmen emmesine rağmen mamayada hayır demiyor kuzucuk ne yapalım canı sağolsun aslında hiç mama taraftarı değildim ama yengem bana bir arkadaşının olayını anlatınca korktum kadın bebeğini 2 ay boyunca emdirmiş sonra doktora götürüyo hiç beslenememiş diyo doktor aç kalmış diyo benimde tek korkum aç kalması yeterki aç kalmasında böyle devam ederiz daha kendimize bir doktorda seçmedik bakalım gerçi gelenden gidenden doktora gitmeye fırsatmı var o kadar yoğun oluyorki ev annemde gelmese ben kafayı yerdim sanırım birde ev taşınma olayımız var en azından daha geniş bir ev bize daha iyi gelecek şimdilik bütün doğum yapmış anneleri tekrar tebrik ederim yapacak olanlarada bol bol uyumalarını ve dinlenmelerini tavsiye ediyorum rabbim kolay doğumlar nasip eğlesin inşallah
selam kızlar bu gece 2 de nişanım geldi.hafif sancımda başladı.ilçeden şehir merkezine geldik ama açıklık 1 cm bu akşam beklicez.nişan geldikten sonra en fazla 2 gün içinde olur dimi dua edin
selam kızlar bu gece 2 de nişanım geldi.hafif sancımda başladı.ilçeden şehir merkezine geldik ama açıklık 1 cm bu akşam beklicez.nişan geldikten sonra en fazla 2 gün içinde olur dimi dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?