ooff yaa sigaradan bi tiksinmeyen ben kaldım herhalde acayip canım istiyor içiyorumda günde 3-4 tane oooffff yaaaaaaa sinirlerim bozuluyoooooklava:
ooff yaa sigaradan bi tiksinmeyen ben kaldım herhalde acayip canım istiyor içiyorumda günde 3-4 tane oooffff yaaaaaaa sinirlerim bozuluyoooooklava:[/QUO
Hadi yaa.. Keşke sende tiksinsende istemedende olsa bırakmak zorunda kalsann:tomato:
ayyy ewet yaaa tek istediğim sigaradan tiksinmek ama resmen sigaraya aş eriyorum yaa yok böyle bişeyy
bende kızımda ve bu hamılelıgımde de tıksınmıyodum nezaman bıraktım ondan sonra kokusundan tıksınmeye basladım yoksa yıne kendı ırademle bıraktım canım yarım yarımn içiyodum oyle oyle azalttım ve bıraktım darısı senın basına insllah bak bi içmesen sanada kötü gelecek kokusu ondan sonra
canım ben günde bir paket içiyordum hamileliğimi öğrenince ilk zamanlar 9-10 tane içmeye başladım ama yarım yarım içiyordum sonra 6-7 düşürdüm yine yarım içiyordum ama son bikaç gündür 3-4 tane içiyorum ama resmen içmek değil sigarayı yiyorum yaa başkası içerkende pis kokmuyo
günaydin hanimlar
sm kızlar bikaç gündür gelemedim topiğimize nasılsınız amma kaynatmışsınız varmı önemli bi gelişme nazcım ben benim miniğin kendisinide kalp atışınıda gördüm çok şükür
canım çok sevindim bende bugün gidicem doktora bakalım görürüm inşallah bebeğimi...:Saruboceq:
canım çok sevindim bende bugün gidicem doktora bakalım görürüm inşallah bebeğimi...:Saruboceq:
esroşum burda da buldum seni :)) bugün dr günü güzel haberlerle dön inşallah cnm
kızlar bu arada ben esranın üniversiteden arkadaşıyım ve 2009 nisan annesiyim hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ve süper bi hamilelik geçirin ben çok zevk almıştım hamilelikten tadını çıkarın :)
günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremedim 7 gündür dersler başladı dersanede müthiş tempoda çalışıyoruz çok yoruluyorum ama iiyim mide bulantılarımda azaldı ama hala yiyemiyorum hiçbişey bide moralim çok bozuk iki gündür kasıklarım patlıyo sanırım üzüntüden oldu kardeşim hasta ne olduğunu bilmiyoruz dua edin olurmu bugünde kayınvalidem sinirimi bozdu of yaa kadın nasıl çalıştığımı nasıl yorulduğumu biliyo kardeşim hasta onun derdine düşmüşüm aman efendim büyümüşüz gitmiyormuşuz aramıyormuşuz sen ara bi sor kızım nasılsın de kardeşin nasıl de ama yok bende hazırlanmışım onlara gitcem oturdum aşağı madem öle gitmiyorum offf ya nefret ediyorum iice düşündükçe ağrılarım artıyooo:gitme:
selam kıslar
Takma canımm yaa.Bebişide etkilersin sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?