halaaa geçmişi takip edebiliyorum aklinialirimsmile maşallah bana.. kaydirigubbakcemile3 süperim ben süperim... sositososito
yine mi yakalayamadım seni mehtapçım yaaneyse iyi akşamlar ballımm... oğluşu kokla benim yerime de... opuyorumnanaktan
mahtapçımm.. canımın içii... geldim bakk opuyorumnanaktan diğer topiklere de bi göz atıyodum.. bebiş resimlerine falan :) çok şekerler maşallahh... sen nasılsın canım? yeğenim,paşam nasıl? nasıl anlaşıyosunuz inş.. :)
ayrıca da ... çok saol bitanem.. inş. sağ salim gidip gelicek kardeşim ama ben kötü etkilendim.. sanırım lohusalıkla birleşince böyle oldu
ay bu arada doğum yapanlara bir şey daha soracaktım...
sarılık durumlarınız nasıl ??
dila'da 6.6 çıktı
çok kötü değilmiş, takip edilecek şimdi.. olabildiğince de emzirmeye, mecbur kalınca da mama vermeye çalışıyorum ama yine de korkuyorum.. ilerlemez di mi
sizler ne alemdesiniz bebişlerle ??
ay bu arada doğum yapanlara bir şey daha soracaktım...
dila'da 6.6 çıktı
çok kötü değilmiş, takip edilecek şimdi.. olabildiğince de emzirmeye, mecbur kalınca da mama vermeye çalışıyorum ama yine de korkuyorum.. ilerlemez di mi
slm kızlar bugün doktoruma gittik rahimin toplanıp toplanmadığına bakmak için ve benim bel ağrım için doktorum rahimin kendini toplamış olduğunu söyledi ama belim içinde beni nörolojiye yönlendirdi nöroloji doktoruda bel fıtığından şüphelendi ve bana filim çektirmem gerektiğini söyledi filim çektirdik bel fıtığı başlangıcı varmış bendemafoldumben hamilelikten kaynaklanmış kendim zayıf olduğumdan fazla kilo almışım ondan olabilirmiş kilolarıma gelince 10 kilo vermişim şu anda eski kiloma 8 kilomuz kaldı inşallah havalar düzelincede kırıkım çıkıncada yürüyüşlarle onuda veririm doktor bitanede iğne yaptırdı ve ben 4 saat kızımı emzirmedim kuzuzcuğum öyle aradıki beni anlatamam resmen gözlerime bakıyo emzirmem için mama verdim ama yok yine huzursuzdu çünkü beni emedi yavrum o kadar zor geldiki bana rabbim kimseye yaşatmasın istiyorum ama emzirememek işte böyle misafirlerim vardı yine hastahaneden geldik bir koşuşturmacada annemle onu yaşadık neyseki dondurucumda hazır bişeyler vardı imdadımıza yetişti artık kendime sayılı saatlerde zaman ayırıyorum dün annem bebişi bakarken bir kuaföre gidebildim oda yarım saat sürdü yengemle koşa koşa gittik geldik tabi ben koşamadım belimden en hızlı nasılsa öyle oldu :))
zeynocuğum geçmiş olsun canım dilamızı kucağına aldın artık mesaj yazmıştım sana ama gerilerde kaldı artık geçmişe göz atmak mümkün değil zaten pcye bakamıyorum gelenden gidenden off off daha yarı olmadı bile her akşam birileri geliyo yok yine azalmadı artık ailemle yanlız kalmak istiyorum akşamları yaa annem olmasa ben bir hiçim zaten kaç gündür bel ağrısı çekmekten harap oldum kayınvalidemler misafir mantığında gidip geliyo aslında annem en sonunda yanıma alıcam sizi demeye başladı kadınada sinir geldi yaptıklarını gördükce annem hizmet ediyo resmen onlar gelince bile canım benim yaa eşim arada kaldı beni üzmek istemiyo sinirlendiğimi gördükce onunda morali bozuluyo inşallah zeynocuğum sorunsuz geçirirsin lohusalığını neyseki bizim az kaldı mayısın 8de bitiyomuş annem dedi mevlüdümüzü okutacağız daha sonra aradan çıkmış olcak
[ı]kızlarr bende varımm normali bekleyenler arasında
son 4 günn dr perşembe tatilden önce yatışını yaparız
dedi önce suni sancı vermeyi denicekk umarımm gerek
kalmaz bu 4 gün içinde doğururum[/ı]
merhabalar kızlar..
hayırlı olsun diyen, bize yazan, arayan, soran tüm teyzelerimize teşekkür ederiz :)
dila'm 14'ünde doğdu çok şükür..
3.200 doğdu, ikinci gün 2.950'ydi.. normalmiş, öyle dediler, zamanla toparlayacak inşallah..
sezaryenim çok rahat geçti. epidural iğnesi yapılırken canım çok yandı ilk 5 dk çok zorlandım ama kızımı gördüğüm o ilk ana değerdi.. harikaydı her şey.
ağzımın iyi laf yaptığını, her şeyi tarif edebileceğimi düşünürdüm üç gün öncesine kadar.
ama anneliğin tarifi yokmuş.
ben daha önce hiçbir şeyi sevmemişim. sevgi nedir bilmemişim.
Allah sağlık sıhhat versin, ömrümden alıp ona versin, hepimizin bebeğini de korusun..
doğum yapan annelerimize de bir şey sormak istiyorum
ilk 3 gün hepinizi mama verdiniz mi ??
benim sütüm bugün gelmeye başladı, doyduğundan da şüpheliyim
hastanede aç kalmasın diye her biri 50 ml, 3-4 sefer mama verdiler
ben de evde devam etmeli miyim şimdi o kadar vermeye ?
dün evdeki ilk gecemizdi ve çook kötü geçti...
mecburen bi posta mama verdim, sakinledi, uyudu..
ne yapıcam ben şimdi
hep mama mı vericem
[ı]kızlarr bende varımm normali bekleyenler arasında
çok saolasın reyhancığım ben spinalle oldum ameliyatımı doktor dün ameliyatlık bişey yok dedi ama dinlenceksin dedi ani hareket etmeyeceksin dedi canım ağır kaldırma dedi inşallah gecer çünkü çok zor bebeğimi bile bakmakta güçlük çekiyorum canımcım
Bebeğine kavuşmak çok güzel bir duygu ama içindeki son günlerin de tadını çıkar o şuan orada en uygun sıcaklıkta, karnı tok, gazı yok, üşümesi yok
Her açıdan koruma altında sabret nasılsa Allahın izni ile orada kalmayacak.
Normal doğumu gerçekten istersen yaparsın, ben istedim ve yaptım Allahın izniyle şartlarımda uygundu çünkü.
Doğumdan 15 dk önce nolur bana epudral yapın diye yalvardığımı hatırlıyorum iyiki yapmamışlar doğurdum gitti. Ağrı kesici iğne ile atlattık çok çükür sonra da ağrıları
evet canım çok az kaldık ...herkes dogurdu ya bi bizler kaldık:)))
Bebeğine kavuşmak çok güzel bir duygu ama içindeki son günlerin de tadını çıkar o şuan orada en uygun sıcaklıkta, karnı tok, gazı yok, üşümesi yok
Her açıdan koruma altında sabret nasılsa Allahın izni ile orada kalmayacak.
Normal doğumu gerçekten istersen yaparsın, ben istedim ve yaptım Allahın izniyle şartlarımda uygundu çünkü.
Doğumdan 15 dk önce nolur bana epudral yapın diye yalvardığımı hatırlıyorum iyiki yapmamışlar doğurdum gitti. Ağrı kesici iğne ile atlattık çok çükür sonra da ağrıları
mrblar herkese bende 38+5 dym nomal doğumu bekliyorum başından beride öyle istiyodum fakat son zamanlarda kafam karıştı sezeryanmı olsam diyorum sancı beni korkutuyr.benim epidural şansımda yok.buarada normal yapan anneler dikişler nekadar sürede iyileşiyor.oturup kalkarken çok acıdığını söylüyolar öylemi acaba.daaha çatı muayenem yapılmadı oyüzden bilemiyorum aslında.desttek ve yardım bekliyorum pişman olmaktan korkuyorum.
Benimki 5. günde 11,6 çıktı o bile iyi demişti doktor. bebek büyüdükce kilo aldıkça daha yüsek derece sarılığı kaldırabilirliği de artıyormuş.ay bu arada doğum yapanlara bir şey daha soracaktım...
dila'da 6.6 çıktı
Bol bol hurma ye canım ben yedim faydasını gördüm...[ı]kızlarr bende varımm normali bekleyenler arasında
merhabalar kızlar..
hayırlı olsun diyen, bize yazan, arayan, soran tüm teyzelerimize teşekkür ederiz :)
dila'm 14'ünde doğdu çok şükür..
3.200 doğdu, ikinci gün 2.950'ydi.. normalmiş, öyle dediler, zamanla toparlayacak inşallah..
sezaryenim çok rahat geçti. epidural iğnesi yapılırken canım çok yandı ilk 5 dk çok zorlandım ama kızımı gördüğüm o ilk ana değerdi.. harikaydı her şey.
ağzımın iyi laf yaptığını, her şeyi tarif edebileceğimi düşünürdüm üç gün öncesine kadar.
ama anneliğin tarifi yokmuş.
ben daha önce hiçbir şeyi sevmemişim. sevgi nedir bilmemişim.
Allah sağlık sıhhat versin, ömrümden alıp ona versin, hepimizin bebeğini de korusun..
doğum yapan annelerimize de bir şey sormak istiyorum
ilk 3 gün hepinizi mama verdiniz mi ??
benim sütüm bugün gelmeye başladı, doyduğundan da şüpheliyim
hastanede aç kalmasın diye her biri 50 ml, 3-4 sefer mama verdiler
ben de evde devam etmeli miyim şimdi o kadar vermeye ?
dün evdeki ilk gecemizdi ve çook kötü geçti...
mecburen bi posta mama verdim, sakinledi, uyudu..
ne yapıcam ben şimdi
hep mama mı vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?