slm kızlar sonunda bende doğurdum 12-04-2010 da saat 11-35 de bebeğim anestesiziz normal yollardan 3700gr 52 cm olarak dünyaya geldi Allahıma şükür darısı siz beklemedeki annelerimizin başına.
slm kızlar sonunda bende doğurdum 12-04-2010 da saat 11-35 de bebeğim anestesiziz normal yollardan 3700gr 52 cm olarak dünyaya geldi Allahıma şükür darısı siz beklemedeki annelerimizin başına.
yok canım bende uyşukluk falan. geçen hafta kesinin üst tarafı yani göbeğimin içi yanma şeklinde acıyordu ama bugünlerde hiçbişim yok dikiş bölgesini ellemiyorum hiç dokunmak beni ürkütüyor:))) ama bişi olsa hissederdim. bu hafta doktor kontrolüm var bakalım ne dicek??
offf dahada kötüledim ....burnum tamamen tıkandı nefes almam problem resmen....nası atlatıcaz acaba...
öze slm gecmis olsun cnm :teselli:
canım oğluşun hayırlı uğurlu olsun.herkese merhabalar hanımlar.uzun bir araddan sonra buradayım.kimler doğum yaptı bilemiyorum.2 haftadır giremiyorum.hepimizin bebişleri hayırlı yaşı uzun olsun.
bende 6 nisan saat 12.30 da 50 cm 3,5 kg bir erkek çocuğu dünyaya getirdim.sağlığımız iyi şükür .ertesi gün hastaneden çıktım.geçen salı dikişlerim alındı.oğlum kontrolden geçti.hafif bir sarılık geçirmiş.ama atlatmış.dün göbeğide düştü.emmede sorun yaşıyoruz.mecbur kaldıkça göğsümü tirle ile
sağıp veriyorum.
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.geçmişş olsun canım dikkat et kendine
kızlar bende varım hala bekliyomm.kızımı
normal dogum istiyorum ...inşallahda öle olur
a.s.Allah analı babalı büyütsün.slm kızlar sonunda bende doğurdum 12-04-2010 da saat 11-35 de bebeğim anestesiziz normal yollardan 3700gr 52 cm olarak dünyaya geldi Allahıma şükür darısı siz beklemedeki annelerimizin başına.
Geçmiş olsun canım.İnşallah en kısa zamanda düzelirsin.Maske takarsan iyi olur.offf dahada kötüledim ....burnum tamamen tıkandı nefes almam problem resmen....nası atlatıcaz acaba...
teyzolar biz çıkıyoruz....
ancak pazartesi burda oluruz yeniden...doğum yapacak olan arkadaslara allah kolay ve rahat doğumlar versin,bebişlerine sağlıkla kavuşsunlar...ve son gunlerinizin keyfini çıkarın bir daha uykuya hasret kalıyorsunuz çünkü...
hepinizi öpüyoruz....
kardeşim için iyi dileklerine çok saol canım.. amin inş.. yaa bende alıştık diyodum ama sabahtan beri ağlıyorum yaa.. kardeşimin hasreti çöktü şimdiden de ona mı kılıf hazırlıyorum bilmem artık mafoldumben bizim babamız da tam tersi yaa.. 6 alylık olana kadar kal.. nasılsa ümit te askere gidicekmiş. babamda gelsin diyo.. zemuszemus benmde annem kurtlandı resmen.. aklı kocişinde :) ama o da haklı.. bişiy diyemiyorum.. yakında oturmuyoruz ki gece gidip sabah gelebilse en azından.. neyse nasılsa eninde sonunda gidicek ve biz alışıcaz bi şekilde mafoldumbenrefişimmmm.....
canımm nasılsın valla senin burda olduğunu görmek ne guzel bende yalnızım diyordum...
canımm kardesin için hakkında hayırlısı olsun rabbim hayırlı bir yere düşürsün ,vatan borcu işte gun gelince yapılacak ama biz anneler,ablalar kabullanemiyoruz sanki hasretlik çöküveriyor yüreğimize...
ooo siz yalnız kalmaya baslamışınız bile,ben daha kabullenemiyorum annem olmadan durmayı hemen sulu göz ağlamaya baslıyorum gitme diye,valla ne yapcam bilmem, ama bizim babamız pek memnun değil bu durumdan ikide bir annen ne zaman gitcek sen iyileştin diyor üff....
mafoldumben çok saol canımcımm.. şimdiden çok zor olucağını hissedebiliyorum :gitme: Rabbim korusun onu... :Saruboceq: bitanem o benim yaa.. gözümün bebeği mafoldumben ama dayanmak zor olucak..refişcim canım allah hayırlı teskereler verir inşallah... bende kardeşime git diyorum ama eminim çok zor olucak..
uyuşukluk bende de var canım... ama kızımdan hatıra dikişimde de vardı uyuşukluk... 7 yıldır vardı yani :) zamanla o his kaybı düzeliyo ama tam dikişin olduğu yer uyuşuk kalıyo.. yani bende öyleoldu.. şu anda uyuşuk ama zamanla daha iyi olucaktır.. bide benim 2. sezeryan ama tek dikişim var... böyle olucağını bilmiyuodum ama dr.um eski dikişi içe aldım dedi aklinialirimsmile daha iyi ama normalde de böyle mi oluyo anlamadım...bide sey soracam ben ya sizinde ameliyat bölgenizde bir uyusukluk varmi ya ??????
valla etim cürük gibi sanki ve his yok hic bir sekilde
birazda tam ameliyat yerinde sertlik var sizde nasil kizlar ya ???
gözün aydın canım.. maşallah bebeğine..Güle güle sağlıkla büyütün..slm kızlar sonunda bende doğurdum 12-04-2010 da saat 11-35 de bebeğim anestesiziz normal yollardan 3700gr 52 cm olarak dünyaya geldi Allahıma şükür darısı siz beklemedeki annelerimizin başına.
aminnn inşallahh canım... :Saruboceq: çok saolasın.. a.s.kk nın yeni bebişleri gelmeye başlamış.alah analı babalı sağlıcakla büyutsun bebişleri
yine mi yakalayamadım seni mehtapçım yaaÖpüldün canım.Bende çıkayım oğluşum mızıldanıyor.İyi akşamlar.
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünn...
inşallah bizde yakın zamanda kavuşuruz yavrularımıza
Eger zamanın varsa detaylı anlatabilirmisin
Kızlar bİzde bugÜn 20-40 banyomuzu yaptık mİssss gİbİ olduk:))
SEdakt
anlattığın için çok teşekkür ederim bizede morel oluyoo
canım ya süpper bi dogum yapmışsın ne güzel inşallah bizde böle doguruveririz kavuşuruz meleklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?