bende burdayım kızlar merak etmeyin bende bekliyorum daha kuzum 38+2.. gelemedi bir türlü :S
cnm önce emziyorum ne gelirse artik azda olsa anne sütü biseye benzemez diye...hic öle dolu dolu olmadi gögüsüm benim:1no2:günde 5 defa felan veriyom cnm suan humananinkini kullaniyom yasen?
slm teyzoşlar geçmişe şöyle çabucak bir göz attım eee sayfalar kısa olunca fulyancığım avukatcığım gözünüz aydın olsun şükürler olsun bebişlerinizi kucağınıza almışsınız bol bol koklayın benim içinde :ecrin_bebek:
şeymacığım gözün aydın olsun canım çok sevindim sabrının müfakatını rabbim sana nasip eğledi şükürler olsun rabbime canım inşallah canım resminide bize göstermene nasip eğler rabbim canım severiz bakar bakar
bu arada nazlıcığım sanırım bende senin gibiyim sütüm var ama mamada verince bizim kız hayır demiyo nedense geceleri mama takviyesi yapıyoruz gündüzleri kuzucuğum emiyo ama bakalım bu ayın sonunda doktora götüreceğiz ne diyecek doktorumuz
yarın kızlar bende doktoruma gideceğim belimde hiç geçmeyen bir ağrı var adım atmakta zorlanıyorum geçen gün ters bir hareket ettim sobaya odun atayım derken eğildim kalakerken oldu sanırım o günden sonra belimden yürüyemiyorum dua edin bana inşallah bişey çıkmaz migrenimde yeniden fırladı hamilelikte bir kez başım ağrımadı ama tekrardan başlladı off off şu an felaketim anlatamam eşim sağolsun şu an o ilgileniyo kızımızla ben yatacağım şimdi hepinizi öpüyorum kocaman inşallah herşeyimiz düzene girince görüşrüz bol bol
oyy oyyy cok kötü hasta oldum....
lohusa teri yuzunden ... gecelri acayip terliorum ve emzirmeye kalktığımda sürekli yelek giymeye üşendiğim için hasta ettim valla kendimi,burnum acayip tıkalı nefes alamıyorum basım berbat cocouğu emzirmek bile zulum gibi kafamı dik tutamıyrm nası oldu böle hasta oldum yaww....
oğluma gecmesin yeter.....
refiyecim amin canım işallah sağolasın güzelim.. etelane bunu bilmek güzel canım sağol kaldık şurda 3-4 kişi :S
kızlar ben hala dogurmadım beklemedeyim:)
arada bi giriyorum nete genelde dinlenmekle mesgulumm. geçen gün yolda giderken düştüm. allaha şükür bebegimde bende iyiyiz yan tarafıma düştüm ama bebege bişe oldu sandım cok korktum...çok şükür iyiyiz...38haftamdayım hala tık yok..bebişim en son 3350idi. çatı muayenemide oldum doguma uygun dedi korkulcak kadar deilmiş bu muayene... ama resmen elinin hepsini sokuyor içeri döndürüyor. cok az acıyor korkmasın yaptırcak olanlar:) güzel haberlerle gelirim inş
lohusa teri yuzunden ... gecelri acayip terliorum ve emzirmeye kalktığımda sürekli yelek giymeye üşendiğim için hasta ettim valla kendimi,burnum acayip tıkalı nefes alamıyorum basım berbat cocouğu emzirmek bile zulum gibi kafamı dik tutamıyrm nası oldu böle hasta oldum yaww....
kızlar slmlar hala dogum beklıyoruz gelemedı yavrucagım...herkes ıyıdır umarım..
Merhaba Ummuhancım bende bekliyorum senin gibi. Yalnız değilsin
geçmişş olsun canım dikkat et kendine
kızlar bende varım hala bekliyomm.kızımı
normal dogum istiyorum ...inşallahda öle olur
kızlar bende varım hala bekliyomm.kızımı
selam kizlar bekleyenler insalllah sag saglim alir yakinda kucagina yavrularini
ama nazlininda dedigi gibi yorucu günler sizi bekliyo
benim hic bos vaktim kalmadi kizlar ya oglum kizim derken bi bakiyorum aksam olmus
bide cok emmek istiyor kizim yani anlayacaginiz kendime hic bir sekilde firsat bulamiyorum
bide sey soracam ben ya sizinde ameliyat bölgenizde bir uyusukluk varmi ya ??????
valla etim cürük gibi sanki ve his yok hic bir sekilde
birazda tam ameliyat yerinde sertlik var sizde nasil kizlar ya ???
Selam sisi. İnşalah istediğin gibi olur:) Şurda bir kaç kişi kaldık. Bizde birbirimize destek olalım. :)
evet canım çok az kaldık ...herkes dogurdu ya bi bizler kaldık:)))kızlar bende varım hala bekliyomm.kızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?