- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
bu bebeklerin hepsi meme delisi anlaşılan bizimkide öle ama ben başarılı bir inek değilim
elimden geleni yapıyorum ama oğluma süt yetmiyor malesef 1 günü 1 güne tutmuyor
bazen çok oluyor süt bazen az kızlar ek olarak bişiy yapıyormusunuz yoksa allah vergisimi bu
bu arada TARHANCIM göbüşü düştüyse artık alkolü bırakmalısın BATıKON yada TERAMıSıN KREM
kullan yarası daha çabuk iyileşiyor biz teramisinden fayda gördük ama düşene kadar alkol kullandık.
BUDEBE canım ben emzik veriyorum eşim alışır diye çok kızmıştı ama alışmayınca alışmıyorlar
bizimki hala nanemolla emiyor bazen geceleri çok kaptırıyor kendini cak cak sesi odaya geliyor:)
evet canım bizimkide çok sinirli açlığa tahammülü yok hepsi aynı anlıcan
o burun damlasından bizde de var ben pecetenin ucunu sivriltip öle temziliyorum burnunu biraz
ilkel ama ben pompadan daha çok korkuyorum yapamam diye.)
elimden geleni yapıyorum ama oğluma süt yetmiyor malesef 1 günü 1 güne tutmuyor
bazen çok oluyor süt bazen az kızlar ek olarak bişiy yapıyormusunuz yoksa allah vergisimi bu
bu arada TARHANCIM göbüşü düştüyse artık alkolü bırakmalısın BATıKON yada TERAMıSıN KREM
kullan yarası daha çabuk iyileşiyor biz teramisinden fayda gördük ama düşene kadar alkol kullandık.
BUDEBE canım ben emzik veriyorum eşim alışır diye çok kızmıştı ama alışmayınca alışmıyorlar
bizimki hala nanemolla emiyor bazen geceleri çok kaptırıyor kendini cak cak sesi odaya geliyor:)
evet canım bizimkide çok sinirli açlığa tahammülü yok hepsi aynı anlıcan
o burun damlasından bizde de var ben pecetenin ucunu sivriltip öle temziliyorum burnunu biraz
ilkel ama ben pompadan daha çok korkuyorum yapamam diye.)