kızlar bakıyorum da hepimiz uykusuz gecelere merhaba demişiz...
öyle zorki anlatamam,yaşayan bilir derlerdi inanmazdım...
benim paşam gunduzleri mışıl mışıl uyuyor,ama gece 1'den sonra vay halimize ben artık sersem gibi oluyorum,duramıyorum,emzirmek için kollarım onu tutmuyor valla...
allah hepimize kolylık versin ,meleklerimize bol huzurlu uykular versin...
Kızlar bu gazları çıkaramamanın sebebi popoda darlıktan da oluyormuş.
Benim zavallı kuzum kıvranıyor kıvranıyor bazn bütün gece amasabah biçıkardı mı bütünüyle boşaltıyor rahatlıyor. Bidüzene girse rahat uyuyacak ama...
makatınada da krem sürün hafif masaj ile iyi geliyor
Kızlar, maşallah kilolar hep gitmiş. Lohusalıkta bir kilo alan benim herhalde. mafoldumben
Geceleri emziriken tansiyonum inanılmaz düşüyor. Resmen ellerimi hissedemiyorum, bacaklarıma kramplar giriyor. Tansiyonum düzelecek diye dünyayı yiyorum.
oyyy oyyy jaleciğim merhaba canım benim hayırlı olsun kırkınız canım yaaa bende emzirdim yatırdım az önce ama ıhlamalar mıhlamalr başladı sanırım uyanacak valla havalar güzel olunca atıyoruz arabaya geziyoruz ilk 23 nisan şenliğine bile gitti teyzesi kızım anası böyle gezgiç olunca birazcık öyle oluyo sanırım canım bizimde mayıs 8de canım söylemiştim telefonda sanırım sana kırkımız ondan sonra hergün dışarda oluruz sanırım:)) havalarda iyicene ısınmış olur ohhh sefamız olsun gezelim valla ne güzel zamnda doğum yaptık bizler canım şanslıyız
kızlar,ben sütüm olsun diye hiç özel bişi yemiyorum,heleki öle rezene falan hayatda içemem,içim kabul etmiyo...annem ve cevremdeki bayanlar zamanında hep süt olsun diye,gece yarıları uyanınca bile yemişler,helvalar,ballı sütler,tatlılar....
lohuslaıkta alınan kilolar kesinlikle verilmiyor kalıyor...
ben doktorumla da konuştum,zaten yeki sütün olsun mantığını kabul etmiyorlar,düzenli ve sağlıklı beslenirsek zaten vücudumuz süt üretiyor,kaliteli besinlerle sütün kalitesini de arttırdıkmı sorun yok,birde bol bol su tüketdikmi bitti....
banada zorla neler yedirmeye çalışıyorlar ben ağzıma sürmüyorum,allahıma bin şükür doğduğu gunden beri kilo kaybına uğramadı hemde hiç mama vermedim...
bölelikle yeki sütün olsun tezini çürütmüş oldum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?