2010 Nisan Anneleri

refişşşşşşopuyorumnanaktan
mehmet salih anamızı belliyo canım yaa...
uyumuyo geceleri hep ayaktayız biliyosunsana dünde sölemiştim.Napcaz biz bu sıpaları bilmiyom valla...
göbüş düşüncee kafayı yiyorum sıyıracam göbüşüme vala.Taktım ya bi kereeyvahedigeldismile
utku bey nasıl gece uyudu mu hahhaaakaydirigubbakcemile3

eski haline geri döndü canım çok az bir şişlik vardı oda geçti son 1 haftadır
senin ne alemde ?

bide bende sana sorayım hala uyuşukluk varmı göbüşde?
slm canım bende hala göbüş ölece duruyor ama benim doğum yapalı 7.günüm acaba ondanmı yoksa gitmekte dşirenen bir göbüşmü bu ve hala ağrılarım var benim sizdede varmı nezmamana kadar devam etti

ahhaahaaa :roflol: uyuya uyuya bi kaldı utku bey lülülülülülü ondan sabaha karşı 4 de face deydim :1rolleyes: emiyo uyuyo gibi ama mıkıırrr mıkırr... ıkılll ıkııll... naniknanik rahat edip uykuya dalamıyorum ki.. tam yastığa başımı koyuyorum eeeeee sempatiksalakcinni diyen bi çığlıkk.... kalkıp kucağa alıyorum uyuyo... yatıyorum yine aynı sempatiksalakcinni sanki düğmesi var bu oğlanın yaa... yatmadım bak o karşımda uyudu ben bilg. başında takıldı 5 e kadar... mıkırdansa da ağlamadna uyudu.. :roflol: bize bu oğlanların garezi ayooll... laelaelaelaelae

biz bu sıpaları napıcaz biliyon mu bacım :))
evire çeviree... ısıraa koklayaa.. uykusuzda olsakk.. bi şekilde büyütücezz kaydirigubbakcemile5 ayy sağlıkları iyi olsun da bakılır güzelim.. masum günahsız yavrum benim .. yakışıklı oğlum :asigim:

göbüşü de takma kafana hepsi zamanla olucak şeyler... opuyorumnanaktan sen azimli kadınsın alkisalkisalkis

bana şimdilik müsade... oğlum iki göğsümü de emdi az önce ama karşımda halaa bakınıyoo.. kıpkırmızı oluyoo.. ağlamıyo çok şükür ama az daha emip uyuycak sanırım... bakalım bir iki damla daha kaldımı uykuya geçiş için :))))

hepinizii çook öpüyorum.. bebişleri de kokluyorum...

denizcim.. çok öptüm canımın içii.. yemek yiyip eve gidicez ama oğluun uyuması lazım öncelikle.. yoksa çatalı ağzıma götürürken daha başlıyo eeeeeeee :))))) amzirip uyutıyım.. çook öptük oğluşunla sizi... utku da kankasına slm gönderiyoo... byy...

emzirdikce artacak canim 4. ve 10. gününe kadar süt üretimi artarmis
hastanede ben artik pes ettikce doktorum demisti
ve tabikide emzirdikcede artacaktir
bebegin istedigi sürece ve farki görürsün canim benim

Kızlar ben bişi sorucam.
Sezeryandan sonra göbüşleriniz ne durumda?

valla eskidende kilolu olmam sebebiyle halen göbegim var ama
hamile kaldigimdan 9 kilo daha düsügüm tabiki aradaki fark görünüyor canim
ayricada korsa takiyorum

eski haline geri döndü canım çok az bir şişlik vardı oda geçti son 1 haftadır
senin ne alemde ?

bide bende sana sorayım hala uyuşukluk varmı göbüşde?

benim 1 ay olacak ama halen uyusukluk var canim
ama daha azaldi farkindayim bunun

offffff benim kızımda tüm gün uaynık. uyuyp büyümeleri gerekmiyor mu bunların?? ben uyutamıyorum. memeye alınca herşey ii ama 1 dk bile ayırmazsam( memeden aldığım an uyanıyor.

denizcim göbüşleri sormuşsun ii benimde hatta ilk kilomdan daha aşağı düşmeye başladım göbüş azcık var. ama eski düşük bel pantolonumu bile giyiyorum:)) biraz acıttı bugün dikiş yerimi o kadar.

slm nazlıcım benim kzımda tüm gece uyanık dün gece hiç uyumadıık sabahtan akşama kadarda devam etti böyle bakalım bu gecemiz nasıl geçicek bende de aynı sorun vaar bzim bugün 1 haftamız doluyor ve bebişim geceleri hep uyanık sarılık tehlikemiz vardı bu nedenle sıksık emzırmeye çalıştım bebişimde kucağımda emereken uyumaya yatağına koyuyorum hemen uyanıyor nasıl çözücez bu durummuya

slm canım bende hala göbüş ölece duruyor ama benim doğum yapalı 7.günüm acaba ondanmı yoksa gitmekte dşirenen bir göbüşmü bu ve hala ağrılarım var benim sizdede varmı nezmamana kadar devam etti
canım ben sezeryan olalı 27 gün oldu hala hafif ağrılarım var ,
7 günlükken daha çokdu geçecek üzülme
göbüşe gelince benim sezeryandan sonra hemen indi
ama çokda şişmemişdim zaten 9 ay dolumunda 7 aylık hamile gibiydim
doktorum bile şaşırmışdı sanırım ondan göbüş yok
ben toplamda doğumda 11 kilo verdim
canım bizimde öleydi ilk zaman ben sütümün yetmediğini farkettim
geceleri 60cc mama veriyorum rahat uyuyor sende takip et sütün yetiyormu
biliyorsun sarılıkda aç kalmaması lazım bizim de sarılığımız vardı doktor kendi dedi
mama ver diye ben vermedim sonra çok pişman oldum 10 gündür veriyorum sarılık kalmadı şükür
kilo bile aldık maşallah 1 öğün mama iyi geldi oğluma herşey onların sağlığı için

selam arkadaşlar nasılsınız...

Biz hala beklemedeyiz yarın yine kontrolumuz var yarın günümüzü dolduruyoruz bakalım DR amcamız ne diyecek

culhacım bizim günlerimiz aynı desene bizim bebişler inatcı çıktı sende durum nasıl...
bende kasıklarımda baskı var bide yorulunca agrı oluyo
Bu aralar çok hareketliyiz bide

biberonla veriyorum zaten emiyor o zaman.bende hem elektrikli var hem el pompası var.kimi elektrikli iyi değil diyo ne bilim işte.elektriklinin markası lansinoh seninki ne sanki bu çok iyi değil gibi.ya da benim sütüm az olduğu için .inşallah bebeğine tez zamanda tamamen kavuşursun canım

uykusuz bir gece daha:)))

uyuyanlara günaydın
kuzum şu an üzerimde uyuyor ara sıra uyanıyor gazımız var sanırım. kafayı bi kaldırıyor sonra tekrar uyuyor:)))

bu arada dr a gittiniz mi kontrol için. biz geçen hafta gitmiştik herşey ii dedi. daha bir ay ilişki yok dedi. sonra gel spiral takalım dedi. sizde varmı uyarı falan??

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl? uyku problemi herkeste var sanırım benimkide hep kucağımda kokumla uyumak istiyor bide emmek istiyor tabi. beşiğinde yatmıyor evde 2 beşik 1 de kendi yatağı var ama yok yanımızda yatıcakmış. neyse sağlıklı olsunda. yarın yine kontrolümüz var ayrıca hemşiremiz eve gelip bakıcak bakalım kilo aldımı benim minik lokumum.

kilolarla aranız nasıl? ben hamile kalmdan önceki kilomdan bile daha aza inmişim çok sevindim acım falanda yok şükür. doğum ne kadar da kolaymış ya.

ben kızımı artık geceleri yatmadan önce banyo yaptırıcam az önce banyo yaptık şimdi deliksiz uyuyor çünkü. acayip rahatladı kuzum..cmt de mevlüdümüz var kısmetse.

şimdilik benden bu kadar, hepinizi öpüyorum bebişleri daha çokkkkk a.s.

merhaba kızlar
hepimiz uykusuzluktan muzdaribiz benim kuzumda yeni uyudu sabah 9 dan beri hiç uyumamıştı anasağlığa gittik tartılmak ve verem aşısı günü almak için
10 gündür sadece anne sütü veriyorum ve sadece 200 gr almış kızlarya öyle moralim bozulduki yine 3,700 doğmuştu zaten ama hastaneden 3.340 ile çıktık bugün tam 40 günlük ve 3.900 gr bakalım olmazsa doktora gideceğim yine
doğum sonrasına gelince malesef doğumda sadece 5 kilo gitti ve sonrasında da vermedim hiç kıyafetlerim olmadıkça sinirlerim bozuluyor
egzersizlere başlamayı düşünüyorum yoksa gitmeyecek bu kilolar

Merhaba kızlar, bebişlerimiz nasıllar? ıns hepsi çok iyi ve sağlıklılardır. :Saruboceq:
Uykusuzluktan hepimiz şikayetçiyiz sanırım. Bende birde korku başladı sormayın. Sanki bebişimi emzirirken uyuyup kalacağım gibi geliyor. Her oğlumun sesine uyandığımda yatağı yokluyorum korku içinde.eyvahedigeldismile Artık çığlık çığlığa ağlamalarımız bitti ama geceleri sürekli uyanıyoruz. Banyodan sonra bir iki gün rahat ediyoruz. banyoları gece yaptırın kızlar işe yarıyor.
Kızlar, bebim bebişimde bazen emeden ayrılmak istemiyor. bebekler memede rahtalarmış, o zaman ben yatarak emziriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…