ayyy ayy ayyy....
dünürüüm... deniziiim.... kızlarr... ne sevindim yaa... doğurduğumuzdan beri kaç kez denk geldik ki :))) nasılsınızz? dila nasıl dünürüüm.... mehmet salih nasıl denizciim...
göbüş konusuna gelince bende de hamile kaldığım hali kadar kaldı.. daha önceden de bir sezeryan yapmış olmam.. yani 2. doğumum oluşu ve önceden de kilolu oluşumdan sanırım... ama çok az kaldı diyebilirim.. toplamda da 12 kilo gitti doğuma girdiğim anki kilomdan....
slm canım bende hala göbüş ölece duruyor ama benim doğum yapalı 7.günüm acaba ondanmı yoksa gitmekte dşirenen bir göbüşmü bu ve hala ağrılarım var benim sizdede varmı nezmamana kadar devam ettieski haline geri döndü canım çok az bir şişlik vardı oda geçti son 1 haftadır
senin ne alemde ?
bide bende sana sorayım hala uyuşukluk varmı göbüşde?
refişşşşşşopuyorumnanaktan
mehmet salih anamızı belliyo canım yaa...
uyumuyo geceleri hep ayaktayız biliyosunsana dünde sölemiştim.Napcaz biz bu sıpaları bilmiyom valla...
göbüş düşüncee kafayı yiyorum sıyıracam göbüşüme vala.Taktım ya bi kereeyvahedigeldismile
utku bey nasıl gece uyudu mu hahhaaakaydirigubbakcemile3
Kızlar ben bişi sorucam.
Sezeryandan sonra göbüşleriniz ne durumda?
slm arkadaşlar nasılsınız bebişim olduğundan buyana hiç fırsatım almadı girmeye şimdi anlıyorum doğum yapan arkadaşları bol bol uyuyun demeleri bizler 6 gecedir ayaktayız valla heleki dün gece 3 te uyandık sabah 11 de uyuduk inanaın gözlerim kayıyordu.allahtan yanımda eşim kayınvalidem ablam var yoksa napardım bilmiyorum arkadaşlar sizdede oluyor mu diğer gögsümü az emmese o gögsüm hemen sertleşyor bunu yaşayan var mı aranızda ilk zamanlar sütüm böyle gögüs pedlerine taşıyordu şimdi 2 gündür olmuyor bende tedrigin oluyorum acaba sütümmü azalıyor diye allah korusun bebişimi emzirmeyi çok istiyorum buarada bizde sarılık sorunuda çıktı bebeğim ilk günler hep uyuyordu ama dün aştık şükğr 14 çıktı sınır 19 du .
Kızlar ben bişi sorucam.
Sezeryandan sonra göbüşleriniz ne durumda?
eski haline geri döndü canım çok az bir şişlik vardı oda geçti son 1 haftadır
senin ne alemde ?
bide bende sana sorayım hala uyuşukluk varmı göbüşde?
slm nazlıcım benim kzımda tüm gece uyanık dün gece hiç uyumadıık sabahtan akşama kadarda devam etti böyle bakalım bu gecemiz nasıl geçicek bende de aynı sorun vaar bzim bugün 1 haftamız doluyor ve bebişim geceleri hep uyanık sarılık tehlikemiz vardı bu nedenle sıksık emzırmeye çalıştım bebişimde kucağımda emereken uyumaya yatağına koyuyorum hemen uyanıyor nasıl çözücez bu durummuyaoffffff benim kızımda tüm gün uaynık. uyuyp büyümeleri gerekmiyor mu bunların?? ben uyutamıyorum. memeye alınca herşey ii ama 1 dk bile ayırmazsam( memeden aldığım an uyanıyor.
denizcim göbüşleri sormuşsun ii benimde hatta ilk kilomdan daha aşağı düşmeye başladım göbüş azcık var. ama eski düşük bel pantolonumu bile giyiyorum:)) biraz acıttı bugün dikiş yerimi o kadar.
canım ben sezeryan olalı 27 gün oldu hala hafif ağrılarım var ,slm canım bende hala göbüş ölece duruyor ama benim doğum yapalı 7.günüm acaba ondanmı yoksa gitmekte dşirenen bir göbüşmü bu ve hala ağrılarım var benim sizdede varmı nezmamana kadar devam etti
canım bizimde öleydi ilk zaman ben sütümün yetmediğini farkettimslm nazlıcım benim kzımda tüm gece uyanık dün gece hiç uyumadıık sabahtan akşama kadarda devam etti böyle bakalım bu gecemiz nasıl geçicek bende de aynı sorun vaar bzim bugün 1 haftamız doluyor ve bebişim geceleri hep uyanık sarılık tehlikemiz vardı bu nedenle sıksık emzırmeye çalıştım bebişimde kucağımda emereken uyumaya yatağına koyuyorum hemen uyanıyor nasıl çözücez bu durummuya
etraftan söylenenleri kafana takma sen, ama pompayla 40 cc çekiyorum demiştin, o 40 cc yi biberonladamı içmiyor? olmadı pompayla sağıp biberonla ver sütünü. çünkü 40-50 cc 1 öğün için yeterli miktar sanırım. senin pompan elektriklimi??
bende biraz önce hastaneye gittim bebeğimi gördüm:)) her gördüğümde daha iyi görünüyor:))) pazartesi verirler artık belki diye umut ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?