slm kızlar nasılısnz bende ii ama sütleriim sanki az gelio gibi günde 2 kere mama veriyorum buda benim canımı sıkıyo.koca gün emmek istio böyle oluncada göğüslerimde süt kalmıo akşam vaktide huysuzlanıo memeyi bi ağzına alıo bi bırakıo yetmediinden heralde.giderek dahada yetmicek die korkuyorum yaa.işallah emerler daha yaa..
sisi yok canım ya nerde... 39+4 beklemedeyiz
sisi yok canım ya nerde... 39+4 beklemedeyiz
slm arkadaşlar nasılsınız bebişim olduğundan buyana hiç fırsatım almadı girmeye şimdi anlıyorum doğum yapan arkadaşları bol bol uyuyun demeleri bizler 6 gecedir ayaktayız valla heleki dün gece 3 te uyandık sabah 11 de uyuduk inanaın gözlerim kayıyordu.allahtan yanımda eşim kayınvalidem ablam var yoksa napardım bilmiyorum arkadaşlar sizdede oluyor mu diğer gögsümü az emmese o gögsüm hemen sertleşyor bunu yaşayan var mı aranızda ilk zamanlar sütüm böyle gögüs pedlerine taşıyordu şimdi 2 gündür olmuyor bende tedrigin oluyorum acaba sütümmü azalıyor diye allah korusun bebişimi emzirmeyi çok istiyorum buarada bizde sarılık sorunuda çıktı bebeğim ilk günler hep uyuyordu ama dün aştık şükğr 14 çıktı sınır 19 du .
Kızlar ben bişi sorucam.
Sezeryandan sonra göbüşleriniz ne durumda?
eski haline geri döndü canım çok az bir şişlik vardı oda geçti son 1 haftadır
senin ne alemde ?
bide bende sana sorayım hala uyuşukluk varmı göbüşde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?