selam bende şubat 22 de doğum yaptım
hepinizin bebekleri hayırlı olsun
sütü artırmak için iki ğöğsü emzirip sonra ilk emdii memeyi tekrar vermek gerekiyormuş
yada emzirdikten 1 saat sonra sütünü sağacaksın süt gelmese bile beyne sinyal gidiyormuş ve süt üretimi artarmış
ikitane maden suyu için günde
dikişler 1 ayda ancak iyileşiyor eğer dinlemmezseniz
canım seni pazartesiden beri en iyi ben anlarım.oğlum p.tesi günü tam 5 kez senin anlattığın şekilde kustu.kızlar bu arada dün ben korkudan ölmediysem daha da ölmem...
size sorayım dedim içinizde böyle bir şey yaşayan var mı..
dila geceyarısı emdikten sonra uyudu, sonra ağlamaya başladı, kucağıma aldım gazını çıkartayım diye..
arkasına pıt pıt vururken, birden kusmaya başladı.. ama yani öyle ağzındaki iki gıdım fazlalığı çıkartır gibi değil..
tüm pijamam, dila'nın üstü başı, saçlarım, halılar, yatak... heer yer battı. yetişkin biri gibi, hortumdan fışkırır gibi kustu.
üstelik daha önce hiç kusmamıştı yani. ilk kusuşu bu.
kıpkırmızı oldu, öksürdü, boğuluyor gibi oldu.. ölüyordum korkudan.
bebeği böyle kusan oldu mu daha önce ??
sabah ilk iş doktorumuzu aradım, 3. ve 6. haftalar arasında gaz sancısı doruk yapar, kakayla atılamayan gaz böyle kusarak atılabilir, normaldir dedi ama benim içim hiç rahat değil..
o kadar anormal kustu ki((
ayy bu arada denizcim online :)
nasılsın canım?
mehmet salih nasıl?
bir de gülsemin'in haberini okudum şimdi son sayfada.. gözün aydın tatlım, almışsın yavrunu kucağına..Allah uzun ,sağlıklı ömür nasip etsin..kuzucuğu kokla benim yerime de :)
canım seni pazartesiden beri en iyi ben anlarım.oğlum p.tesi günü tam 5 kez senin anlattığın şekilde kustu.
dünde iki kez kustu.
birde hafif bir aksırık ve öksürük vardı.dün kendimize tavsiyeler üstüne bir çocuk doktoru seçip oğlumu götürdük.
grip başlangıcı dedi.ama kusmaya neden olmaz dedi.kalça çıkığı için çekilen ultrasonla birlikte midesininde ultrasonu çekildi.sorun yok dedi.belki çok yemiştir dedi.ama her zamanki kadar yediriyorum.
zaten benim oğluşum emmediği için sağıp veriyorum.mamada veriyorum.miktar belli yani.
ama gaz nedeniyle olur filan demedi.zaten iki gündür kakasınıda 2-3 defa ve çok zorlanarak yapıyor.
ben mamasını değiştirmiştim.belki ondan olabilir diye düşünüyorum.
SİZ HANGİ MAMAYI DAHA DOĞRUSU DEVAM SÜTÜNÜ KULLANIYORSUNUZ?
bu arada ben pişik için niveanın pişik önleyici kremini günde bir defa kullanıyorum.ayrıca fresh and soft'un zeytinyağlı ıslak mendilini kullanıyorum.pişik derdimiz yok şükür.bezde molfix ve evy beby aldım.ikisinide kullanıyorum.
göbek içinde biz 2 günlükken yıkadık.doktorumuz hastaneden çıkmadan, eve gidince yıkayın.2 günde bir yıkayın.göbeğini iyice kurutun demişti.öyle yaptık.8.gün göbeğimiz düştü.ama bunun bir ölçü olduğunu sanmıyorum.her doktor başka şeyler söylüyor.:bbo:
benimde 3 gün sütüm gelmedi.
hastanede şekerli su gibi birşey verdiler.doktor aç kalırsa şekeri düşer havale geçirir dedi.
ayrıca biz kaşıkla verirken ciğerine kaçırırsınız biberonla verin dedi.
başka doktora söylediğimde bana inanmadı.nasıl bir doktor böyle söyle diye.Allahtan iki tane şahidim vardı yoksa yalancı konumuna düşecektim.:1shok:
yani özetle zeynepcim bir defaya mahsus birşeyse korkma.ama devam ederse bence doktoruna götür.dilayı öpüyorum kocaman.
Selam kızlar hepimiz ayrı ayrı korkuları tecrübe ediniyoruz kusmasıydı gazıydı derken....
Dün banyo yaptırıyordum köpüklü suyu yuttu kızım bir fena oldum ki boğuluyor sandım. Akşama
dudağım uçukladı,
benim gibi yiğitlik yapıp yalnız başınıza banyo yaptırmayın tecrübesizseniz...
canım benim....Yetişemedim sana.İyi diyeyim iyi olsun canım yaa .Uyku ve gaz problemimiz dışında iyiyiz. Şimdilik sen nasılsın?İyi misin?
kızlar oğluşum her akşam 8 ila 11 arası ağlama krizine giriyor sanırım gaz sancısı yada kolik.benim durumumda olan var mı.kucakta pışpışlamaktan belim sırtım koptu.birde ağlarken içim gidiyo.bide meme ucu yara olup iyileşen varmı ne kullandınız.bunların dışında hiçbir sorunumuz yok çok şükür.
refiscimmm cok sagol canimcim cok sükür atlattik valla dogumu
utku beyden firsat yok demek kaydirigubbakcemile3,ciksalar bi dert cikmasalar bi dert kaydirigubbakcemile3
valla bizim Türk cocuklarindami vardir nedir bu cingar cikartmalar CADIARZU ,yanimda yatan Almanin bebegine hayran kaldim hapishane günlerim boyunca,bi bebek hicmi aglamaz yaff öyle bi bebekti iste masallah
zeynepcim ,dilacin korkutmus seni ,benim oglusumda kusmustu hatta boguluyor diye basmistim cigligi hastanede :çok üzgünüm: ama karnindaki amniyon sivisimiymis neymis onlari cikartiyormus normal dediler yani
ama ödüm patladi boguluyor sandim üff yha hastane gunlerimi hatirlamak istemiyorum mafoldumben
canım güle güle büyüt :) bi kokla yerime olurmu
kızlar ya.sütüm yetmiyor ya.neler neler yapıyorum am yok işte.kendimi çok suçlu hissediyorum.mama vermek zorunda kalıyorum .pişiği de geçmiyor yavrumun.gazımız da bitmiyor.ne zormuş annelik ya.
ona biişey olacak diye ödüm kopuyr.zinco fayda etmedi.metsil aldık bakalım inşallah işe yarar.
iyi geceler arkadaşlar sizlere birşey sorcam bebğinizin oda sıcaklığı kaç derece ?lütfen cevaplarsanız çok sevinirim benim odanın sıcaklığı 25 26 derece sizce sıcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?