slm canım bu bebişlere neoluyor anlamıyorum benim bebğimde yapamıyor kakasını 3 gün yapamadı dün fitille müdahale ettik dünden buyana gene yapmıyor niye böle oldu anlamadım hergün yapardı 5-6 kere sende bekle canım inşlallah yaparlar biranöncede bizde onlarda rahatlar canım ya.refişcim yeni okudum .çok geçmiş olsunçeda an kısa zamanda iyileşir inşallah.
bende de basen ve kalça kaldı kızlar ya.üstte bişe yok eteklerim zor oluyor.nasıl eriticem ben basenlerimi.2 haftadır aynı kilodayım.emzirirken kilo verirsin dediler ama ben veremiyorum.
biz de devit3 kullanıyoruz.
bu arada kızım sabahtan beri kakasını yapamıyor ya.hiç böle olmamıştı.napmam gerek ya.
kızlar kilolardan bende şikayetciyim,göbeğim hala gitmedi,sanki üç aylık gibi...
mustelanın emziren anneler için zayıflama ürünü hap varmış...
hatda sanırım unutmadıysam ayse deniz kullanıyordu...
ben de aslında yaza tam girmeden biraz forma grmek istyrm....
aranızda kilo verme işlemine baslayan varsa nasıl yaptığını ve sonucunu yazabilirmi....
bu arada meltemcım evet zayıflamak ıcın bı turlu veemedım kılo nedır bılmezdım.sımdı hıcır gıysım olmuyor..bakalım verebılırsem.sen kullandınmı
denız yararını gorurse bızde kullanırız.ben bugun basladım özgecım ender saraç ın.dr um programında gordum sıtedee var.kanald drum yazıyosun cıkıyo.normalde emzıren annelerın yapmaması gerekıyo ama cevız bıle var dıyette yanı sutu azaltcagını sanmıyorum zaten gun ıcınde herturlu gıdayı alamıyorum kosturmacadan.benım derdım abur cubur.cok yıyorm yosa ekmek bıle yemeyorum ama tıkkkkk yok 70 kıloyum ham.oncesı 54 ıdım...:1no2:
birde oğlumu hem emziriyordum bazende sağıp biberonla veriyordum, hatta hafta sonları sağıp vermek ok iyi oluyor, oğlumla babası ilgileniyor tüm gün bende dinleniyorum yada ev işlerini hallediyorum. pompam elektrikli. uzman tv de elektrikli pompayla sağıp vermek veya emzimek arasında bir fark olmadığını söylüyor bi uzman. çünkü oğlum mememden herzaman emmiyor, çekemediği zaman sinirleniyor iyicene, işte o zaman sakinleştirmek zor oluyor. hem en azından senin sütünü beğenmiyor, memeni istemiyor, sütün yetmiyor gibi yorumlardanda kurtulmuş oluyorum, piskolojimde sağlam kalıyor. o yüzden pompa çok iyi oldu benim için. ama düzenli olarak gündüz 2,5-3 saatte bir, gecede en geç 4 saatte bir pompalıyorum. oğlumun uyanmasını beklemiyorum yani. kendimce öle bi düzen kurdum.
öle yani :) anlatim dedim:)
ya aslında nisan anneleri olarak topluca bir diyet programına mı girsek,birbirimizden cesaret alırız...ben aslında ekmek sadece sabahları yıyrm,gun içinde tuketmiyorum,zaten bazen öğle yemeyi yemeye fırsatım olmuyo,annem gidecek o gidince hiç yiyemem,tek basıma yemeyide sevmiyorum....bende suan 70 kiloyum...
bende vucudum sıkılaşsın istiyrm,heleki göbeğim berbat,hamur gibi yumuşak ve sekilsiz,sezeryan olunca göbek kalıyo işte,doğuma girmeden 86 kiloydum gene iyi verdim..
:sm_cool:
ben almayım bu dıyet programından:lepi:kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile
:roflol: ben zaten psıkolojık hastalıklı bırı olarak yalnıs anlamayın ne duyduysam basıma gelırde emzırırken zayıflanıyo dıye daha yenı duydum 2 kılo zayıfladım 39 gunde bılmem kaç kılo daha verırım ılerleyen zamanda
canım banda cok sölüyo cevremdekiler ,emzirirken verirsin diyolar,acaba ben emziriken çok terliyorum ve cok susuyorum bu belirtisi olabilirmi diyourm...
bakalım 5 kilo fazlam var acaba bu kiloyu emzirerek bişi yapmadan verebilcem mi???ne duyduysan başınamı gelir...aman guzel seyler dur bari canım....duyarak kilo vermen de süpermiş hehe:)))):lepi:
verırsın arkadaşim verirsın demın bı tarıf yazdım 1 2 sayfa önceye bak yazalı 10 dakka olmadı onu dene5 kılo 2 ay ben sana söylüyorum hadı senıde psıkolojık hasta yapıyorum büyülü dgnegımle zayıfla zayıfla zayıflazemuszemus
zayıflamak için çalıstıgım yerdekı kadınlar dr ve avk,kullanıyolardı tadına bakmıstım çok güzeldi pahalıydı bana göre o zamanlar ama ben sana bıtafıf vereyım hem anne sütünü artırıyo sdönmez.com metobolızma hızlandırıcı formül orayada bak.5 kılo verdıydım bı zamanlar
1 elmayı kabuguyla sapıyla çöpüyle 4 e böl
1 lımon aynen
1 dal kabuk tarçın
1 tatlı kasıgı tane karabıber
5 6 tane karanfıl
hepsını 3 lıtre suda kaynat yemeklerden önce ve snr 1 bardak iç baska bıyerde anne sütü artırıyo dıye okumustum ben hamıleyken 9 kılo zayıfladım 8 kılo gerı aldım 74 hamıle kaldım73 douma gıt.67 eve geldım sımdı 65 emzırırkrn zayıfladım:asigim:
canım verdiğin tarifi biliyorum hatda bikaç bitki dahada eklenebilir bu karışıma bunu ben müşterilerime öneriyorum bende bir ara denedim çok bol idrara çıkarıyor ve toksinler ,idrarla atılıyor vücuttan benim besleğim aktarlık:)))ii
ben emzirme süresince anason,rezene,ısrgan ,kimyon vb. bitkileirn kullanılmasına karşı değilim sütü arttırır,bebeği sakinleştirir,fakat bazı bitkiler anne sütünün tadını değiştirlebilr,oyuzden....
ama ben bitki sevmiyorum içemem....:))))
o büyülü değneği benim koca göbüşüme değdirsen ve hızlıca erise....cok güzelll olurr....
sen deniycenmi....
bu arada kızlar ben hiç korse kullanmadım nerdeyse 1.5 ay oldu,göbeğimi hiç sarmadımda...
gecen iki tane iç çamaşırı satan dukkana gittim korse alacaktım ama ikisde önermedi daha cok erken dikişlerini patlatırsın dedi,dıştan olmasa bile iç dikişlerin zara görür dediler...
ama bölede karnım kalacak diye korkuyroum,en azından sıkılaştırıcı kremlerden falanmı kullansam diyroum,bikaç marka baktım emziren annelerin kullanması sakıncalı diyordu...
sporda yapamam oğlum daha küçük izin vermiyo,hoş uyumaya yemek yemeye fırsatım olmuyo sporu gectim...göğüslerim bir beden küçülmüş 100 du 95 olmuş....
birde emzirme sütyeni hiç kullanamadım şuan normal penye takıyroum,acaba sert olan sütyenmi kullanmalı birde göğüslerimiz sarkmasın sonra....
neyı denıycenmı dıyosun kı anlamadım kımyon fılan nasıl kullanılır bende bıtkı hastasıyım ilaçlara karsıyımdır bogazım agrısa sarımsaklı yogurt yerım ayva yapragı ıhlamur bayılırım ama hamılelıkte hıç içmedım tıksındım
cnm ben emz.sutyenı kullanıyoum.hıç dusunmemıstım sarkma olayını ayyy oye olursa yandık.dısarı cıkarken sertlereden takyorum.garıp duruyo yoksa...korse tkılmalıydı aslında ama ben ıhmal ettım...ha bugun ha yarın dıye dıye.cogu sez.kullanıyo.sanırım fulyanada dr u demısa tak dıye.TOPLUCA DIYETE....bakalım benım 1. gunum
kızlar müsli nerede satılır bılenınız varmı.kuru meyve ve yulaf ezmesı karısımıymış.
sen bize verdiğin tarifi deniycen mi diyorum...
ben de bitkileri sewiyorum ama içemiyorum midem almıyo...
kimyon anason rezene ben bunlardan bir tutam bi cay bardağı kaynamış suya atyorum demlenip soğuduğu zaman bebeğe az az veriyorum....sansıcısını alıyo...bende içsem iii olur ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?