kızlar benım 3 dogumum ama sımdı accemınınde acemısı oldum geçenlerde yüz üstü uyuyakalmıstı komsumun bırı gelene kadar ben basında nöbet tutum o zamanlar 25 günlükten fazlaydı kendı döner nöbet tutmana gerek yok dedı sankı ötekılerını kım büyüttüyse komsuların dılınde maskara olduk zaten dogar dogmaz nar suyu içirdimya gaz problemımız olmasın dıye apt. internet bebegı dıyolar bıze o gun bu gundur yüz üstü yatırıyorum en az 1 saat uyuyor dakıkalar ne kadar kıymetlı oluyor bu zamanda degılmı
Gazı yok mu şimdi peki?
selam nisan anneleri biz hala ağlamaya devam ediyoruz büyhük oğlumlada uğraşmaktan iyice depresyona girecek gibiyim bebek ağlayınca kucaım alıp susturuyorum mecburen doğal olarak büyük oğlumda ağlayarak dediğini yaptırmaya çalışıyor bişey için izin vermedimmi başlıyor ağlamaya ikisi birden ağlıyor bende ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ne yapmalıyım bana bi fikir verin yaa huyu değişiyor oğlumun kıskançlık yok ama ilgiyi üzerine çekmek için elinden geleni yapıyor kocacım da ilgi bekliyor ama ben kendime zaman ayıramıyorum yemeği bile zor yapyorum ahhh ahhh iki çocuğu olanlar fikir verin nasıl baş ediyorsunuz bilindiği üzere oğlum 4,5 yaşında hayırdan anlamıyor anlatsan anlamıyor yasin bebek değilde yusuf bebek olmuş gibi nerdeyse yemeğimi bana yedir diyecek duruma geldi üzerini ben değişiyom yatarken yaatırıyom babasını istemiyor hep kardeşim kucağında beni kucağına al diyor beraber sarılalaım diyor hep ben olayım kucağına kardeşimde olsun ama sadece süt ver başka b,şey yapma neyse yasin bey uyandı herkes umarım iyidir
merhaba anneler kızımın göbeğindeki akıntıya dr alkolle pansuman yapmamı söyledi,burnu tıkalı çok hırıltılı nefes alıyo serum fiz. dışında bişey kullanıyomusunuz açılmıyo çünkü,burun asp.kullanan varmı ?
merhaba anneler kızımın göbeğindeki akıntıya dr alkolle pansuman yapmamı söyledi,burnu tıkalı çok hırıltılı nefes alıyo serum fiz. dışında bişey kullanıyomusunuz açılmıyo çünkü,burun asp.kullanan varmı ?
meraba kızlar dünürüm online gözüküyosun canım nasılsın göktuşla gizem anlaştılar galiba valla bizde dün gece nöbet tuttuk canım ve benim migren ağrılarımda yanında cabası kusmaktan bir hal oldum nerdeyse acile gidiyoduk ama ben gecenin bir vakti bebeğimle hsatahane köşelerinde kalmak istemedim o ağrıyı çektim canım ben beşiğinde sallıyorum canım birde kucağımda zaten kucağımfda veya memede uyuyo bizim kız başka türlü yok birde babsının dizlerinde yüzükoyun uyumaya alıştı babası gaz çıkartmaya çalışırken:)))
selam nisan anneleri biz hala ağlamaya devam ediyoruz büyhük oğlumlada uğraşmaktan iyice depresyona girecek gibiyim bebek ağlayınca kucaım alıp susturuyorum mecburen doğal olarak büyük oğlumda ağlayarak dediğini yaptırmaya çalışıyor bişey için izin vermedimmi başlıyor ağlamaya ikisi birden ağlıyor bende ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ne yapmalıyım bana bi fikir verin yaa huyu değişiyor oğlumun kıskançlık yok ama ilgiyi üzerine çekmek için elinden geleni yapıyor kocacım da ilgi bekliyor ama ben kendime zaman ayıramıyorum yemeği bile zor yapyorum ahhh ahhh iki çocuğu olanlar fikir verin nasıl baş ediyorsunuz bilindiği üzere oğlum 4,5 yaşında hayırdan anlamıyor anlatsan anlamıyor yasin bebek değilde yusuf bebek olmuş gibi nerdeyse yemeğimi bana yedir diyecek duruma geldi üzerini ben değişiyom yatarken yaatırıyom babasını istemiyor hep kardeşim kucağında beni kucağına al diyor beraber sarılalaım diyor hep ben olayım kucağına kardeşimde olsun ama sadece süt ver başka b,şey yapma neyse yasin bey uyandı herkes umarım iyidir
canım gçmiş olsun ya........göktuğla ilgileniyodum anca rahat etti bizimki.bugünlerde çok uyumuyo.akşam rahat ama gündüz ne yapacağımı şaşırıyorum. genelde memede uyurdu benimki şimdi memeyi ağzından erken çekiyorum bazen çünkü çok kusuyo.......günde belki 10 defa kusardır düşün üstünü değiştir tekrar kussun neden böyle oluyo anlamıyorum bazen meme ağzındayken bile kusuyo ne yapacağımı şaşırdım.kucağımda uykuya geçemiyo bu seferde kucakta çok yoruluyo.......bazen çıldırma noktasına geliyorumsempatiksalakcinni
canım kusma genelde annenin yediklerinden oluyormuş.annem bana hep söylüyor çarşıdan geldiysem sıcak terli sütten oldu diyor.banyodan çıkınca hemen sıcak sıcak verme diyor.dondurma yiyemiyorum.bir gün iştahlı iştahlı yedim gece kızım öyle kustuki ağzından burnundan süt geldi.yarın çay bardağı nerdeyse kustu o korkuyla hiç dondurma yemiyorum.
yani bebeklerin başına ne geldiyse annelerden geliyor.ah şu anneler yokmu dimi şekerler.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?