2010 Nisan Anneleri

bende bılmıyorum cnm modelı nasıl olacak alırsam kullanırsam soylerım. benım sımdıden bırı buyuk bırı kucuk zaten yengemın annemınde oyle olmus demekkı cogunda oluyor.

kızlar bugun 39 gunluk olduk yarın 40 lanacaktık komsum 1 gun önce yaparsan daha kısmetlı olur dedı bugun çıkardım 40 nı 3 ten berı uyuyor hanım uyanmıyor bı turlu emzırıyorum sımdı bakalım uyancakmı
babası gelır sımdı zırlar durur

kızlar ben korseyi 7.günümden itibaren kullanıyorum.ve göbeğim kalmadı gitti çok şükür.dümdüz değil ama hafif var.mankenlerinki gibi değil sadece.hiçbir zararını da görmedim.ama artık sıkıldım bu aralar takmıyorum.

benim kilom kalça ve basenlerimde yaaaaa.

benim de bir göğsüm diğerinden büyük.umarım düzelir.

canım lohusa korsesi mi kullandın yoksa nrmal korsemi ?

kızlar agular nasıl gidiyor??? bebişlerle sohbetler nasıl? bizim uzun zamnadır agular ve konuşmaya tepkiler gülücükler var. baya baya sohbet ediyoruz artık:)))) maşallahhhhhh

slm kızlar.çarşamba günü 40 mevlütümüz var onun hazırlıklarıyla uğraşıoruz.bugün nihayet fırsat bulup kuaföre gittim saçlarımın rengini değiştirdim kendime geldim valla.ama kuafördeyken aklım hep evdedi oğluşumu çok özledim :)) ya kızlar oğlum hala çok huysuz ne doğru dürüst uyuyor ne de uyumadığı zaman sakin duruyo.şaştım kaldım uyanıkken hep ağlama modunda.karnı tok altı temiz gazı çıkmış bi bebek neden ağlar bazen çıldırasım gelio valla yaa.umarım değişir bıu huyları yoksa ben uykusuzluktan delirecem..böle olursa işe nasıl gidecem bu halde onu düşünüorum.

kızlar korse olayını konuşmuşsunuz geç kaldım biraz ama ben sezeryandan 4 gün sonra korse giymeye ve karnımı sıkmaya başladım hala da kullanıorum karnım kalmadı hiç.kilomda hiçbi diyet yapmamama rağmen 52 ye düştü 8 kilo vermişim.bu tempoda kilo vermemek mümkün değil zaten.ama hala eski pantolonlarım bana olmuyo( ona üzülüorum gerçi çok zayıftım eksiden 42 kiloydum şimdi 50 kiloda kalmayı düşünüorum anca kadına benzedin diolar:))göğüs sarkması olayıda doğru arkadaşlar ben çok araştırdım sordum tecrübelilere zamanla sarkıyo muhakkak sütyen kullanmak gerekli.ilk dönem zor oldu kullanamadım ama şimdi takıorum hiç gelemem sarkık göğüslere.herkeze mutlu geceler..

bende zayiflamak istiyorum bende bende ama diyet yapacak en azindan yedigime ictigime dikkat edecek bile iradem yok yemeyi cok seviyorum bide esim agzima zorla tikar zaten yemesem bile. bende dogumdan sonra sandim ki oooo acayip zayifladim hep kendimi hantal olarak hatirladigim icin heralde birden zayifmisim gibi geldi sonra bi hevesle eski kotlari cikardim ve o ana aci gercekle karsilastim hic biri uzerime olmadi uni. yillarindayken 53 kiloydum sonra zamanla 55 57 derken dogumdan once 58 dim 58le basladim 13 kilo aldim 71 oldum normal dogum yaptigim icin baya bir kilo kaybi oldu dogumda 7 kilo gitti kaldi 64 en son gecen hafta ciktim tartiya 62ydi sadece 4 kilo fazlam var ama nedeense ayni hissetmiyorum kendimi karin desen bi vicik hic SIKI degil bel desen kalinlasmis gogusleri zaten gec sutler fiskiriyor komik komik sutyenler takiyorum kas sac aldi basini gidiyor ust bas perisan yeni kiyafet almaya zaman olmadi zaten evden disari da pek cikamiyorum pijamayla pacoz pacoz ... imdaaaaaaaaaaatttt

iyi geceler arkadaşlar uykum varrrrrr yorgunummm bebişim öğleden busaate kadar uyumadı ben uyutmak o uyumamak için çebelleşiyoruz:)) sabahta uyanıktı bütün gün nerdeyse kızlar ben doğumdan sonra 3gün tülbentle sardım sezeryan doğum yapmıştım sonrada medikalden sezeryanlıların takabileceği korse aldım onu takıyorum düzenli takamadım ama şuanda çok bi faydasını göremedmya yada yeni daha oyüzeden 30 gün oldu doğum yapalı

kızlar sa.40 nasıl yapılır lütfen bilen varsa anlatsın.

bebegın 40 dan mı bahsedıyosun bana arkadasım tesbıhe 41 ıhlas okudu onu suyun ıçıne attık bebısımle beraber yıkandık bır gün çaldık yanı 39 da çıkardık öyle daha kısmetlı olurmus hayırlısı bakalım:icecream:

bizim kizin 40 da yarin cikiyor hicbir etkinlik yapmayi dusunmuyoruz zaten memleketten uzaktayim annem ablam yok yanimda kayinvalde de hic anlamaz o islerden esim zaten deli olur oyle seylere bi duysa suya tas koyduk yok cocugun boynuna un serptik offf olay cikarir . ozetle bide bi olay yok yapan arkadaslar yazsin bari okuyalim ...

cnm kızlarda 39.gun erkeklerde 40.gun yapılır dıye bılıyorum ben zaten.ınt.te okumustum.bu arada herkese gunaydınnn.gercigecemız gunduzumuz yok amaa.....:ecrin_bebek:

cnm kızlarda 39.gun erkeklerde 40.gun yapılır dıye bılıyorum ben zaten.ınt.te okumustum.bu arada herkese gunaydınnn.gercigecemız gunduzumuz yok amaa.....:ecrin_bebek:

04 00 dan buyana hesaplarsak gün öglen oldu neyse gunaydın dıyelım aydınlık olsun bana söyleyen arkadasım 40 tan çalmak olarak anlattı 2 gün öncesı daha ıyı olur dedı ama 39 da söyledı bende hemen çıkardımzemuszemusbayanssulusmile

kızlar sıze bıraz moral vereyım işlerimi bıtırdım sayılır yatak odasının tozu kaldı bırtek 9 dan snr da mutfak ve korıdor süpürülüp sılınecek yemegınde adını koydum buzluktan çıktı erısın yaparım dün evı süpürüp sılmıstım fıstıgımda 7 de altını degıstırdım uyuyor kendıme ayva yapragını kaynattım keyif yapıyorum havada bulanık esıyo gıbı aslında dısarı çıkcaktık ama açarsa gıderız 40 gezmesı yapacaktık sıncan turu yapalım dıyodum ama su paramızında günü cumaymıs 3 ten snr nezamankı yatırsam dıye baktım o gunmus bugun yatıralımda hem kızımda alıssın çarsı pazar işlerine hesap kıtap işlerine sankı günes çıkıyor esmese bırazcık ölüyodum yaz bebesı dogurayım dıye gene eve hapıs oldukboshayallersmile

kızlar benım 3 dogumum ama sımdı accemınınde acemısı oldum geçenlerde yüz üstü uyuyakalmıstı komsumun bırı gelene kadar ben basında nöbet tutum o zamanlar 25 günlükten fazlaydı kendı döner nöbet tutmana gerek yok dedı sankı ötekılerını kım büyüttüyse komsuların dılınde maskara olduk zaten dogar dogmaz nar suyu içirdimya gaz problemımız olmasın dıye apt. internet bebegı dıyolar bıze o gun bu gundur yüz üstü yatırıyorum en az 1 saat uyuyor dakıkalar ne kadar kıymetlı oluyor bu zamanda degılmı

kızlar sa nasılsınız sizleri ve meleklerinizi kocaman öpüyorum.bizde kızımla kırklandık bugün.komşum 39. günde yapılır kız dedi ama annem 40 layalım dedi 40. gün bugün kaynanamda geldi.suya yeşil yapak, altın yüzük, 40 ihlas okunmuş tesbih ve bozuk para koyduk.birde kevgirle tepemizden dökündük.kırk delikli ya.o sudan 40 dişli taraklada evin heryerine serpiştirdik aman şükür.bebişim ve ben yıkandık çamaşırlarımızıda yıkadık ve suyunu bir kenara döktük.herkeze hayırlı olsun.
ben bu büyükleri anlayamıyorum sanki nişan kına yapar gibi merasimle yapıldı yani sormayın kaynanam koştur koştur geldi heyecanlı heyacanlı okudu falan.neyseki onların gönlü oldu ben bebeğimin sağlığına şükrediyorum işallah cümlemizin bebekleri sağlıklı ve hayırlı ve huzurlu hayatlar geçirsinler aileleriyle başbaşa eksiksiz duamız bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…