canım bütün marketlerde var. ben ordan alıyorum
bencede topluca diyete:)))
ya aslında emzirme olayı bittikten sonra göğüs formu değişiyomuş ve sarkma oluyomuş...hatda biri buyuk biri küçük kalan göğüsler var...
ne yapılcak bendde bilmiyroum..
korseyi bende ihmal ettim halada alıcam ama herkes baska bişi sölüyo dikişlere zarar diye ne alcaz nası alcaz modeli nası olcak bilmyrm...
kızlar ben korseyi 7.günümden itibaren kullanıyorum.ve göbeğim kalmadı gitti çok şükür.dümdüz değil ama hafif var.mankenlerinki gibi değil sadece.hiçbir zararını da görmedim.ama artık sıkıldım bu aralar takmıyorum.
benim kilom kalça ve basenlerimde yaaaaa.
benim de bir göğsüm diğerinden büyük.umarım düzelir.
kızlar agular nasıl gidiyor??? bebişlerle sohbetler nasıl? bizim uzun zamnadır agular ve konuşmaya tepkiler gülücükler var. baya baya sohbet ediyoruz artık:)))) maşallahhhhhh
kac günlüksünüzkı agu yapıyosunuz çatlatmayın bızı
kızlar sa.40 nasıl yapılır lütfen bilen varsa anlatsın.
kızlar bugun 39 gunluk olduk yarın 40 lanacaktık komsum 1 gun önce yaparsan daha kısmetlı olur dedı bugun çıkardım 40 nı 3 ten berı uyuyor hanım uyanmıyor bı turlu emzırıyorum sımdı bakalım uyancakmı
babası gelır sımdı zırlar durur
cnm kızlarda 39.gun erkeklerde 40.gun yapılır dıye bılıyorum ben zaten.ınt.te okumustum.bu arada herkese gunaydınnn.gercigecemız gunduzumuz yok amaa.....:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?