2010 Nisan Anneleri

özgecim ben sebamedin ürünlerini kullanıyorum çok memnunum.dene istersen.

kızım nukunkini aldı sadece.onu da düzgün ememiyor zaten.fırlatıyor hep.

ben de çıkıp gezmek istiyorum ama olmuyor işte.bunaldım iyice.eşim ben bakarım çık diyor ama yapamıyorum.

özgecimfatoş emzik tutuyor benim kızımda diğerlerini almadı evde koleksiyon yapıyoruz emzik koleksiyonu :))birde emziği alması için bir öenri vereyim size doktorumuz söledi benim bebişi görünce kucağımdan inmek istemiyordu çığlığı basıyordu adam durumumu görünce ömür törpüsü sen böle kendinde onada bakamazsın ver emziği dursun dedi almıyor deyince emziğin ucuna metsil damlat ozaman alır dedi gerçekte emziği tutmasında metsilin çok faydası oldu metsi gaz giderici şurup hiç birşey olmaz istersen şişeyi boşalt dedi doğal tatlandırıcı senin memeyide bırakmaz korkma dedi.ayrıca diğer gaz ialcınıda kullanabilirsin dedi.ben çok ağladığı zaman 1 damla damlatıyorum emziğin ucuna cuk cuk hemen alıyor deneyin bakalım belki çözüm olur sizede arkadaşlar ya benimki bugün çok mız mız hiç uyumuyor dalıyor anında geri uyanıyor yaaa

bende johnson babyninkini kullanıyorum bebe yağı kremi setini almıştım halada bitmedi ben memnunum yağını banyo suyuna katıyorum kreminide vucuduna sürüyorum yumuşacık oluyo dene istersen özgeciğim
canımya bende johnson babyninkini kullanıyorum yağını suyuna damlatıyorum krem hangi krem şampuanı var bebe yağı birde vücut şampuanı var öle değilmi krem hangisi ben yanlışmı kullanıyorum yoksa fisfisfis

canımya gezmenin imaknımı var bende çok bunaldım bebği bıraksan 2 dk sonrası belli olmuyorki bunların ben dün hastanenin kapısında arabada emzirdim valla yoksa durmuyor bastı yaygarayıeyvahedigeldismile

kızlar emzik olayında metsili denemenizi tavsiye ederim bi deneyin inş faydasını görürüsünüz metsil zaarsız bitkisel doğal tatlandırıcı doktorum zararı olmaz dedi

canımya gezmenin imaknımı var bende çok bunaldım bebği bıraksan 2 dk sonrası belli olmuyorki bunların ben dün hastanenin kapısında arabada emzirdim valla yoksa durmuyor bastı yaygarayıeyvahedigeldismile

bızım burda bır bebek magazası emzırme odası yapmıs ben alısverıse çıkınca orda mola verıyorum bır çok anneyle tanıstım buraya guvenıp gelıyoruz yoksa evden dısarı çıkamayız dıyolar calpol kullanacak arkadasım asıya gıtmeden ver 2 ası bayagı agır olac ak gıbı bız 2 gun üst üste gıdecegız 1 gun verem asısı 2 bılmıyom malesef
utkunun annesı dedıgını yaptım bakalım msj sonunda bellı olur beccermısımmı yınede tesekkurler
anladım yapamadım çunku işaretleyınce baska sayfaya geçtım onu sılmıs

Son düzenleme:
benimkide uyumuyor dalıyor hemen uyanıyor sabahtan beri.banyo yaptırdım bakalım nasıl olcak.. ama şu johnson's baby time tavsiye ediyorum kızlar işe yarıyor.

teşekkür ederim kızlar sağolun sonunda kavuştum ya kuzuma gerisi sorun değil bu arada bizde 2 gündür emzik emiyoruz önce kızım almadı ama ıslatıp hafif şekere batırdık öylelikle aldı yada bala bandırın bu şekerli suda olabilir ilk bir iki kez yapsanız yeterli olur. iki kez yaptık aldı şimdide verdikmi zor bırakıyor :)) ama iyi oldu daha sakin olduk 2 gündür daha rahat uyuyoruz ..
özge cim kızımın cildi çok kuruydu doğar doğmaz doktorumuz johnson's baby nin yağını aldırttı onu kullandık ve çok faydasını gördük tavsiye ederim ..
pişik sorunu bizdede oldu kızlar pişik sorunumuz yavaş yavaş bitiyor işallah.. popolin pişik kremi ve nivea baby nin pudrasını kullanıyoruz faydasını gördük yine pişiğimiz son bulmak üzere.. bir krem sürüyorum bir pudra yapıyorum öylelikle pişiğimiz geçmek üzere.. daha çok pudrayı kullanıyorum ve etkisi büyük tavsiye ederim pişik sorununuz varsa..
allah hepimizin yardımcısı olsun :))
sütüm yetiyor çok şükür çay falan da kullanmıyorum. ama mutlaka günde 1-2 bardak kayısı suyu içiyorum.biz şampuan olarak dalin kullanıyoruz ve memnunuz banyodan sonra en az 3 saat kesintisiz uyuyoruz .. şimdilik minik kübra'dan haberler bu kadar :))

m_m canım johnson baby bed time diye bir kremi vardı setin içinde ondan sürüyorum bacaklarına kollarına falan yüzüne sürmüyorum sadece geri kalan her yerine sürüyorum banyodan sonra çok güzelde kokuyo ben bu kremi daha önce kendim içinde kullanıyordum arada alıp banyodan sonra sürüyordum vucuduma gerçekten çok güzel etkili benim kız hala uyuyo maşallah banyo iyi geldi 1 haftadır yaptırmadım çünkü buralar soğumuştu bende sobayı kaldırmıştım ufoyada güvenip banyo yaptırmamıştım bugün öyle bir iyi geldiki kuzucuğa top atsan duymuyo inşallah gecede böyle olur:Saruboceq:

bu arada dışarı çıktım ama ne mümkün bişi bakmak neye elimi atsam kuzey vızık vızık...
acayip gerildim hatda en son bi mağazada emzirdim...
haa bu arada sinirimi bozan bi ikinci seyde kıyafet bulamamam...bedenim öle genişlemişki adam gibi bişi yoktu üzerime olan,annemde diyoki vucudun bir yıla anca duzelir eskş formuna kavuşur,kolaylı doğum yaptın diyo üffff..............
69 kiloyum ama basenler falan almış basını gidiyo....
44 beden pantolonun içine giremedim...demekki bir beden buyuk olsa tam olcak:)))))
bölelikle kaç beden olduğumuda öğrenmiş oldum...göğüs ve göbekten hepten sansım bitik.... ühüü ühüü

dışarı çıkmayı sorma canım ya ne mümkün valla. ben anneme bırakıp çıkıyorum gerçi ama o da aklım evde kalıyor hep. yakın yerlere gidebiliyorum dönmem zaman almasın diye. Nisanla çıkmak çok zor zaten durmaz.

kiloyuda takma kafana canım ya verilir, sıkma canını. :teselli:

:icecream:

kızlar emzik olayında metsili denemenizi tavsiye ederim bi deneyin inş faydasını görürüsünüz metsil zaarsız bitkisel doğal tatlandırıcı doktorum zararı olmaz dedi
kızlar bu alıntıları ögrenme amaçlı yaptım ögrenmısım

arkadasım ben dıger çocuklarımda dalın kullanmıstım kendım denedım göz yakıyor janshsın baby yakmıyor onun sabununu da kullanıyorum dıgerlerınde popolın fılan fayda etmedı bu yuzden dırek dr götürüp merhemlerın mantar için olanlarını denıyorum yanık gıbı duruyor acaba bebisim neler çekıyor ben her banyodan snr koltuk altları ve tüm eklem yerlerıne zeytınyagı ile yaglıyorum daha besleyıcı dıye pişiklerede iyi geliyor bende 3 te banyo yaptırdım 2 kez uyandı emzırdım uyudu 6 da babası geldı dakkasına uyandı babası tuttu yemegı hazırladım emzırdım besıge koydum 2 kasık yemeden aldım geldım beraber dogal olarak o benım kucagımda yemegımızı yedık hanım efendı uyuyorlar kendılerı bırazdan baslar mızmız babası geldı yazemuszemusbayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5hihoyyyt

Son düzenleme:

ben hiç tek çıkmadım mecbur cocukla cıktım...
nası olur evde kalsa bilmiyrm ağlamaktan göbeği şişer kesin meme em,yo sadece cunku bibebron almıyo...
kiloyu ver,m zaten coğu gitti hamile kalmadan önce 65 kiloydum çünkü ama bedenim asırı genişlemiş ve sarkmış sıkı değil vucudum üfff:)))))

dışarı çıkmayı sorma canım ya ne mümkün valla. ben anneme bırakıp çıkıyorum gerçi ama o da aklım evde kalıyor hep. yakın yerlere gidebiliyorum dönmem zaman almasın diye. Nisanla çıkmak çok zor zaten durmaz.

kiloyuda takma kafana canım ya verilir, sıkma canını. :teselli:

ohhhh hayirli olsun canim
aramizda tekrar bulunman ne güzel

gülsemincimyok be canim onada lazim bir hizmetci

cnm annelik cok yakismis sana ilk bebegin tadini cikar kilonu sorun etme gider zamanla...inan öle cabuk geciyoki zaman...tadini cikar bence

merhaba ladies :)
bende uzun zamandir takip edemedim gecmisi inceledim sormak istedigim sorularin yanitlari verilmis zaten :) daha once yesil kaka olayini sormustum sagolsun bicok arkadasim yanitlamis sorumu hepsine tesekkur ediyorum usutme dendi bende bi kac gun corap giydim ayagima gercekten ise yaradi sagolun.. kusama olayini soracaktim oda cok emmekten sanirim bide cok kisa sure de emiyor onuda inetrnette arastirdim bebekler ihtiyaclarinin yuzde 90ni ni ilk 5 dk alirmlarmis sonrasi agiz tiryakiligi emme refleksi ...bu sorularim zaten sorulmus

kizlar ben bebegime ismiyle hitap edemiyorm hala bebek asagi bebek yukari sizdede bu sorun varmi bebek agliyor bebek uyandi bebege bi bak bebek soyle bebek boyle :) ilk hamile oldugumu ogrendigimizde esimle dedikki kiz olursa Derin olsun adi sonra kimse begenmedi annemler ablamlar kayinvalde flan bizde vazgectik aradan gecti 9 ay :) isim bulamadik ve dogumdan 4-5 gun once dedikki amaaaaann millete ne biz yine ilk isme donelim ve 9 ay isimsiz olan bebegimize Derin ismini koyduk acaba ondanmi diyorum bi aliskanlik edinemedik 50 gunluk oldu nerdeyse hala derin demedik :) gerci orjinal ismi tam olarak Derin Mavi ama biz hep minnos yada mavis diyoruz bebegini ismiyle cagiramayan baska kimse varmi benden baska

bizde canım minnoş diyoruz genelde birde ben dünyam kızım diyorum canımıniçi diyorum ismini arada gizemim olarak söylüyorum ki ismiyle hitap etmek gerekiyomuş kendi ismini duyduğunda tepki vermesi için canım ama içinden ne geliyosa öyle hitap edin elbette ismini zamanı geldiğinde öğrenecekboshayallersmile

iyi geceler arkadaşlar size bir sorum olacaktı ya enim kızım çok gazlo o yüzden neyiyeceğimi şaşırmış durumdayım özellikle meyvelerde gözüm kalıyor karpuz kiraz erik ve çilek gaz yaparmı arkadaşlar içinide yiyipte gaz yaptı diyen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…