2010 Nisan Anneleri

yok canımya derin ismi çok güzel bir isim bende eylül ismnin takıntısı olmasaydı bende derin koymayı düşünüyordum.biz hep kelebeğim miniğim aşkım nevarsa sırallıyorum herşeyim emine eylülüm diyorm nrr güzel ismi var isminide kullanın alışır öğrenir minik derin adını

bak sen suna lohusasın sen çorapsızzmı gezıyosun hafiften üşütsen gaz yapar derın mavıye bızdede bebek sorunu var kızım anne bebek uyandı uyanacakmı gıbı sorular bende bebegı emzırıyorum bıkaç gundur bennuyu emzırıyorum fılan dıyorum kızımada bebek deme suna adı bebek kalacak dedım bende ısmını önce koydum snr degıstırdım 6 gun isimsiz kaldı gerı bennuya dönduk ondan olsa gerek

çılek gaz yapar dıye bılıyorum ama ben yıyorum bence hergun 1 çeşıt ye gaz yapıp yapmadıgını anlarsın ama ben yıyorum ama bebeklere gaz yapar dıye bılıyorum ben yıyınce ona geçecegını dusunmedım karpuzda yıyorum

bende yıllarca kızım olsun kızımolsun aaaaaaaaaaaaa kız oldu adına karar veremedım yaprak dökumundekı fıkretın gerçek adı bennu yıldırımlar mış kulagıma çok hoş geldı zümrüdü anka kuşu demekmiş kızlar bu arada tek kılo problemı olmayan benım heralde 65 te duruyorum bugun yokum belkı aksam üstü gırerım kızımla gezmekler gıtcezzz kendınıze ıyı bakın:icecream:

2 kışı gıtceksın sen bıseye bakarken yanındakı ılerı gerı yapcak bebek arabasını yoksa ne haddımıze gezmek

ben hamıle kalmadan önce gıydıgım hatta dar gelenlerın ıçıne gırıyorum arkadasım dert etme bu kadar dıgerlerınde bende aynıydım ilk ya 6 bekleyın bı nasıl incelırsınız
acele yoklmaz:

günaydın güzell nisan anneleri ve dünyalar güzeli bebişleri.... herkese dilediği gibi bir gün geçirmesini diliyorum...

kızlar emzik olayında metsili denemenizi tavsiye ederim bi deneyin inş faydasını görürüsünüz metsil zaarsız bitkisel doğal tatlandırıcı doktorum zararı olmaz dedi
sempatiksalakcinni hiiiiç bir işe yaramadı... emmicek sanırım benim oğlum emzik falan.. zorlamıycam artık...
canımm içinden nasıl geliyosa öyle hitap ediceksin tabiki ama adını da söyle arada ki ismine alışsın.. hayatı boyunca minnoş diye çağıramıycağına göre :) hem adı çok değşşik ve güzel bence.. bizde babası ya adını söyler utku der yada paşam,tombiliğim fln :)) bende ne aklıma gelirse diyorum.. utkum.. :asigim: minik kurbişim.. :asigim: tosbilik oğlum.. :asigim: paşamm... :asigim: mis kokulum :asigim: aklına ne geli,rse :))
fadimecim ben herşey yiyorum inan ve bu güne kadar sadece bulgur pilavı,nohut ve mercimek çorbası dışındaoğlumun gaz durumunu değiştiren pek bişey farketmedim.. yada yerken pek düşünmediğimden mi acaba psikolojik olarak :) süt yapan meyveleryenicek yani.. tatlı mı yiyelim onun yerine bol kalorili.. ben karpuz da çilek de erikte yiyorum.. hatta dün gündüz 1 tabak erik düğn akşam da 1 dilim karpuz yedim.. maşallah pek bişiy farketmedi çok aşırı gazımız yok bizim 40 ımızdan sonra olanları da bi şekilde çıkartıyoruz inşallah siz d atlatırsınız taamen gaz sorununu.. ama 3. aydan sonra geçicek cnım.. az daha sabır...
2 kışı gıtceksın sen bıseye bakarken yanındakı ılerı gerı yapcak bebek arabasını yoksa ne haddımıze gezmek
alkisalkisalkis alkisalkisalkis katılıyorum....

Son düzenleme:
gunaydın kızlar...
bugunde ananemize geldik,o bizi bıraktı ama biz onu bırakmadık:)))
artık cumartesiye kadar evimzide oluruz mecbur ühüü ühüü.......
eşimde evde olup bebeğe alışmam konusunda beni ısrarla uyarıyor...
şimdilik tek istedğim annemlere yakın taşınmak...
kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin,^^müminin ,mümine yaptığı dua arş-ı alada kabul olan en hızlı duaymış^^...
şu ara bir tasınma durumum var ama hayırlısı ile anneme yakın olursa dunyalar benim olacak...herseyin hayırlısı genede:)))

canım ben aklına gelecek tum sebze ve meyveyi yıyorum hiç ayırım yapmıyorum...
bol bol yeşillik ve salata tuketiyorum ki çiğ sebze gaz yapar deniyor ama bence değil...
sadece bakliyat yemiyorum,kuru fasulye,nohut,mercimek gibi...

gebeliğimin başından beri adı defne olacak dedim.şimdi de aklıma ne gelirse sölüyorum.ama defne yi de çok kullanıyorum alışsın diye.

ben artık herşeyi yiyorum ya.çok şükür gazında artma olmuyor.sadece süt içemiyorum.çok gaz yaptı süt bebeğime.

canım inşallah gönlüne göre bir eve taşınırsın ve annene yakın olur inş.aile apartmanıydı di mi özge .ne güzel o durumdan da kurtulursun.

günaydın canım bende salatyı çok sveiyorum ama gaz yapıcak diye yiyemiyorum ya benim kızım çokmu gazlı yaaaaa bende yemek istiyorummm salatanın içine taze soğan koyup yiyebiliyormusun çüğ soğan yapar diyorlarya birde özgecim sizin kırkını çıktı nerdeyse 2 aylık olcaksınız gazın en üst seviyede olduğu dönemi atlattınız belkide ondan bebişleriniz rahat.inşallah annene yakın biryere taşınırsınız eşin annene niye bukadar zıt gitmiş onu anlamadım ne güzel işte sana yardım eden biir insan olsa kötümü bence bu birazda alakalı bir durum gibi geliyor eşin boşyere böyle düşünmez dolduruluyordur belki.benimde ablam bebeğim 10 günlükken gitti gelcekti gelemedi hala kırkımız çıkıcazcumaya eşim başımın etini yedi hani gelcekti gelemdiler diye

slm fundacım bende herşeyi yemek istiyorum artık ama benim bebiş :ecrin_bebek:sanırım bira daha fazla gazlı o yüzden yemeye tırsıyorum şöle ablamlar gelsin rahatça yerim ben evde tek kalıyorum hep gaz nöbetinin tutmasından korkuyorum ilk 20 gün çok feci çektik kolik şeklinde.snede salata yiyebiliyormusun domatesli salatalıklı böyle soğanlı falan gaz yapmıyormu hiç

canım gaz olayı elbette daha küçükken daha cok oluyor,ama bu tamamen çocuğun bunyesi ve yapısı ile ilgili...benim oğlumda gazlı ama demekki cıkarabiliyor birde ne olursa olsun ben sab damlanın çok iyi geldiğine inanıyorum...
bana doktorum bol bol yeşillk ve salata yememi,sütümün artacağını söledi,bende sürekli yedim gunde üç yada iki kez inanırmısın herseyi yiyorum,kola bile içiyrum,soda içiyorum,dondurma yıyrm,çiğ sebze ve meyvede yıyrm ama gaz olacaksa oluyor zaten sakınan göze cöp batarmış ben hiç sakınmıyorum....
eşin demekki seviyor senin aileni,biz hep zıt gittik demekki ondan bilmiyorum ki...
ama eşimin doldurulduğu cok doğru resmen ailesi tarafından yönetiliyor ve beni çk etkilyor,inşlh şu tasınma olayı gercekleşirde azda olsa huzurum olur....

kızlar eğer gazın yediklerinizden kaynaklandığını kanıtlayamadıysanız,içinizden ne gelirse yiyin ben sadece bakliyat yemiyorum...
ben eğer üşütürsem ve sancım olursa bebeğim de de baya sancı oluyor, bazen ben anlamıyorum ama demekki üşütüyrm ve karın ağrısı oluyor ozamnada gaz gibi ayaklarını karnına doğru cekiyor ve sancılanıyor...
ozaman cok huysuz oluyor...bende sanıyorum kş hep gazlı aslında değil bazen tuvalet sancısı bazende karın ağrısı oluyormuş...

fadimecim ben hergün domatesli salatalıklı soğanlı yani çoban salata yiyorum.gazında bir artma olmuyor.hergünki gibi yani.sanırım bebeğin aşırı gazlı.biz 5 kız kardeşiz.3 ümüz de hiç gaz sorunu olmamış.ama 2 çocuğunda olmuş annemin.yediğim yaptığım şeyle hep aynıydı diyor annem.
canın ne istiyorsa ye benceçgazın olacağı varsa oluyor zaten.

refiyecim bende yemek istiyorum karnım doysun ve dolsun istiyorummmm cokacimcoook ben evde yalnızım hep ve ilk 20 gün çok kötü gaz nöbetleri geçirdik biz kızım bir başlıyordu 3-4 saat kesntisiz ağlıyordu çığlık çığlğa hatta 3 gün gece ve gündüz durmadı o yüzzden çok tırsıyorum artık ne yiyeyim ne çekeyim hesabı bakalım cumaya inş ablamlar gelcek ozaman daha rahat olurum inşallah bizimde 4ımız cumaya çıkıcak kırktan sonra azalıyormu birazdaha

kızlar ibrahim saraçoğlu maydanoz nane anne sütünü azaltır dedi.doğru mudur sizce?

doğru diyorsun canım sakınan göze çöp batar hesabı ben sakındıkça miniğim gazman oluyor :)) eşin mutlaka dolduruluyordur çünkü erkekler durp duruken aile olaylarına takılmazlar es geçerler hep benim kayınvaldemde 1 ay kaldı yanımda allah razı herşeyimi yaptı ama eşimede olamyacak şeylere dert yanmış allahtan eşim benim haklı olduğumu biliyor ve bunuda ifade etmiş ama ben duyunca sölediklerini çok kırıldım ve ilk zamnalrdı lohusalık psikolojisi 2 gün ağladım neden bilmiyorumbu kayınvalideleri erkek ailelerini bizim kendi ailelerimizle yakın olmamız yada mutlu olmamız rahatsız ediyor

kızlar bana vermiş olduğunuz gazlarla yeme kararı aldım:))) bakalım sonuçları yazarım

kızlar bana vermiş olduğunuz gazlarla yeme kararı aldım:))) bakalım sonuçları yazarım

canım yemenle artacağını sanmıyrum.sana iyi yemeler o zaman:)

fundacım maydonozu bilmiyorum ama nane gaz çıkartır diye biliyorum

nane kimyon çayı hep yapıp içiyordum bende öle biliyorum.belki nanenin kendisini yemek azaltıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…