- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
humana,kuru incir,dereotu,taze soğan ,4 litre su .... bir de dut ,kayısı ve karpuzu deneyeyim bakalım.
taze yiyorum canım meyve olarak yanicim. ayrıca humana still tee de sütü arttrıyo göğüsler taş gibi oluyor valla. hee bi de ben sarma tahinli yemiştim o da süt yapmıştı.
opuyorumnanaktanŞenizolumunekankayizsmilemehtapçım.. seni buralarda görmek ne güzell:)) dün ben çıkmışım sen girmişsin... denk gelemedik
Denemek lazım.Bilgi için teşekkürler canım.kızlar bu arada dut, kayısı ve karpuz sütümü arttırdı benim bilginiz olsun.. opuyorumnanaktan
Geçer inşallah canım ben ilk senden duyuyorum doğumdan sonra çatlak oluştuğunu.mirmirmirmirkızlar doğumdan sonra göbeğimin altında 7- 8 tane çatlağım oldu.krem sera sürmeye başladım.inşallah geçer.sonuç iyi olursa yazarım .bakalım geçirecek mi.kullananlar hep geçirdiğini yazmış nette.özellikle yeniyse daha çabuk geçiriyormuş.
Yeni oluştuysa zaten karnın daha büyümeyeceğine göre çabuk geçer kremlerle inş.mehtapcım gerçekten doğumdan sonra bir kaç gün içinde oldu.annemin de öle olmuş.genetik zaten bu çatlama işleri.çok şükür fazla değiller.
bende tam tersi humana alışkanlık yaptı içmesem duramıyorum çok tatlı geliyor kaydirigubbakcemile3
kızlar bebe yağı konusunda bende kararsız kaldım bugun yeni bir marka alcam....
ben cihicconun setini almıştım,sabunu şampuanı pişik kremi hepsi cok guzel yalnız bebe yağı vucudunu hiç nemlendirmedi....şimdi ne alsam diyorum...
bu arada ben hala kendime korse alamadım ühüü ühüüü ühüü....
karnım hala benimle ,ama baya uyumlu....ona ahenkle eşlik eden çatlaklarımda var...
hala eşofmanla geziyorum,daha kendime pantolan alamadım almasamda iyi olur ben şimciiiii kaç bedeb giyicem acaba diye kara kara düşünüyorum.....
mrb kızlar! bnim hatun ayakta yine! şu rezene ve anason çayını denesemmi acaba ben içyorum hergün ama gündüz uykusu için bebeğe de mi versem? bilemedim
kızlar oğlum ne yaparsam yapayım emzik emmiyor,okadar guzel markalara dunya paralar verdim cesitlerce emzik aldım ama nafile enson chicconun kauçuk emziğini aldım en pahalısı buydu ama bikere tutmadı içim eridi...
bu arada son çare hani şu bakkal emzikleri varya'' fatoş emzik'' diyolar onlardan alıcam ama bulamıyroum,varmı aranızda bu emziği kullanan yada bulan..
hiç meme emmeyen çocuk bile bu emziği tutarmış...
canımcım benim kxıda hiçbirini tutmadı bisürü denedim senin gibi en son arkadaşım bakkal emziğini getirdi fatoş emzik onu tuttu ama dandikya yumuşacıkya o yüzden hemen alır gerçi tutsunda kaucuk emziklerin diğer çeşitlerini denycem bende belki onlarıda tutar arkadaşım ilçede oturuyordu merkezde olmaz dedi bakkaldanmı aldı artık nerden buldu bilmiyorumyok canım aynı şeyi banada söylediler bakkal emziği alır dediler aradım taradım buldum ama yok diliyle bi itti valla karşı koltuğa fırlıcaktı nerdeyse. kaydirigubbakcemile3
bende emzik konusunda dertliyim evde 6 tane emzik var en pahalısından en ucuzuna. ama yok almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?