2010 Nisan Anneleri

humana,kuru incir,dereotu,taze soğan ,4 litre su .... bir de dut ,kayısı ve karpuzu deneyeyim bakalım.

taze yiyorum canım meyve olarak yanicim. ayrıca humana still tee de sütü arttrıyo göğüsler taş gibi oluyor valla. hee bi de ben sarma tahinli yemiştim o da süt yapmıştı.

taze yiyorum canım meyve olarak yanicim. ayrıca humana still tee de sütü arttrıyo göğüsler taş gibi oluyor valla. hee bi de ben sarma tahinli yemiştim o da süt yapmıştı.

humana da artık içesim gelmiyor ya.tiksindim mi naptım.4 bardak içiyorum azaltsam mı acaba.ama gerçekten sütü arttırıyor.

mehtapçım.. seni buralarda görmek ne güzell:)) dün ben çıkmışım sen girmişsin... denk gelemedik
opuyorumnanaktanŞenizolumunekankayizsmile

kızlar bu arada dut, kayısı ve karpuz sütümü arttırdı benim bilginiz olsun.. opuyorumnanaktan
Denemek lazım.Bilgi için teşekkürler canım.

Geçer inşallah canım ben ilk senden duyuyorum doğumdan sonra çatlak oluştuğunu.mirmirmirmir

bende tam tersi humana alışkanlık yaptı içmesem duramıyorum çok tatlı geliyor kaydirigubbakcemile3

mehtapcım gerçekten doğumdan sonra bir kaç gün içinde oldu.annemin de öle olmuş.genetik zaten bu çatlama işleri.çok şükür fazla değiller.

mehtapcım gerçekten doğumdan sonra bir kaç gün içinde oldu.annemin de öle olmuş.genetik zaten bu çatlama işleri.çok şükür fazla değiller.
Yeni oluştuysa zaten karnın daha büyümeyeceğine göre çabuk geçer kremlerle inş.

bende tam tersi humana alışkanlık yaptı içmesem duramıyorum çok tatlı geliyor kaydirigubbakcemile3

Bende mi başlasam diye düşünüyorum şimdi humanaya:bbo:

slm kızlar....
nasılsınız bebişler nasıl...biz dun ilk kez bebeğimle yalnız kaldık...gayetde rahat bir gun geciridk,oğlumla birbirmize alıştık sanırım,annemin olmaması biraz içimi burdu tabi,canım çok sıkıldı eşim biran önce gelsin diye yollarını gözledim valla....
bebeğimi yıkadım,babası ile birlikte yıkadık dun akşamda gece yatmadan önce yıkadık....
alıştım bebeğimi yıkamaya artık ...
bu arada kendim bebeğime papatya-rezene-kimyon-anasın karışımı çay demliyorum 30 ml kadar demliyorum gun içinde veriyorum çok rahatlıyor,midesi rahatlıyor,uyku yapıyor....

günaydın arkadaşlar nasılsınz?

janson baby şampuanı ve yağı bizi çok rahatlatıyoo benim kızım huzursuzlandımı banyo yaptırıyom:))

artık
hemide yanlız yaptırıyom..
alıştım kızıma oda maşallah uslu duruyo minik meleğimmm

birde size ne dicem eğer poponuz çok pişik olduysa kantron yağı sürün hemen geçiriyo (denenmiştir)

günaydin arkadaslar nasilsiniz bakalim opuyorumnanaktan

ikikedilideli(ZEYNEP) ,anneee(SINEM) nerelerdeler yha haberi olan var mi?

x_v_b canim gecmis olsun ,bebegin kac haftalik ? k vitamini ignesi vuruluyormus ,yaptirdin mi? birde iltihaplanma olursa doktor gözetiminde olmaliymis ,benim bebisin iltihap olmadi ama kanamisti
pisik olmamasi icin devamli pudra kullaniyorum canim ben

fadimecimm
cok sevindim canim bi sorun olmamasina zamanla düzelir insallahh ,gaz ve kaka problemi nasil oldu canim ?

ezgicim
hosgeldin ,Allah saglikla buyutmeni nasip etsin
bi yerde okumustum canim aktif bir bebek 3-4 dakikada bir gögsü icip bosaltabilirmis benimkisi pasif icici bir bebek uyukluyor gögsümde ve karni doymadigindan hep uyaniyor
seninkisi yorulupta birakiyorda olabilir

refisimmm
bende kendim yikiyorum ,basta korkuyordum elimden kayarda düsürürüm diye ama artik suyu dolduruyorum bebe yagini ve papatya icerikli banyo sampuanini döküyorum icinde yüzüyoruz kaydirigubbakcemile3 cok rahatliyor hatta uyuyor suyun icinde :roflol: esimle gülme krizlerine giriyoruz

reyhancim
iyice bi diretmen sart senin kötükedihüso kaynananla konussan anlamazz mi ?

fulyancim
iyi yapmissin canim ,bide bisey olmaz demiyorlar mi uyuz olmamak elde mi?
keske yataginda biraksaydin o insanlarin yaninda degil
hastaneden cikacagim gün bebegi kontrol etmek uzere doktoru bekledik
neyse geldi isitme testini yapti ,vucuduna bakti etti derkeeeeen birden bire cocugumu ayaklarindan bir tuttu sirkeledi tabi o an ben :1shok::1shok: dedim napiyorsunuz siz ya ,doktordan iyi bilcem ya kaydirigubbakcemile3 cikik kontrolu dedi ,icimden diyom ki cikik olsaydi sen yaptin be kadin diye girisirdim herhalde alsanaalsanasmile
canim esin senin moralini dahada bozuyor anladigim kadariyla ona isine karismamasini söyle ben öyle yapiyorum o varken ben daha bi stres oluyorum alsanaalsanasmile
gece bebekler genetik olarak 4-8 civari uyanirmis 4-8 arasi süt üretimi bebegin emmesine göre gün ici gidecek sütü ayarlarmis o yuzden bu saatlerde emzirmeye bak canim inanki etki ediyor

zeynepcimm havalarda isindi gez toz dicem ama artik misafirleri bitirdin agirlaya agirlaya kaydirigubbakcemile3
en iyisi biraz dinlen canim :1hug: kaynanan demiyormu arkadaslarina daha yeni dogurdu az dinlensin diye
bizde kirki cikmadan kadinin evine gidilmez

fundacim
[/B
]bebeginde reflü olabilir doktora danis canim,emzirdikten sonra 15-30 dk kucaginda dik tut :1hug:

nazlicim masallah kilo alimi süpermis bende kimyon veriyordum ama fayda buarada keyifli keyifli calisirsiniz artik kaydirigubbakcemile3

özge81 canim anason cayi iyi geliyormus sanirim bi arastir istersen

ummuhancim hosgeldin ,hayirlisiyla atlatmissin sende güle güle büyütmek nasip olsun yavrunu
bebegin saglikli olsunda nasil dogum olursa olsun :teselli:

benmeltemcim öncelikle grip icin cok gecmis olsun,pisik olmamasi icin poposunu ister kaka ister idrarini yapsin muhakkak yika ve iyice kurula ardindan pudrala inanki pisik misik olmuyor
ben devamli böyle yapiyorum masallah Allahima bin sükür dogdugundan bu yana pisik olmadi hic ,eltim ise altini yikamaz cocugun kaka yapsa bile o islak mendiller varya onlarla temizler ve pisik kremi sürer devamli ama varya cocugunun altlari kipkirmizidir hep yavrum idrarini yaptiginda bas bas bagirir ama iste gelde eltime anlat yaptiginin sagliksiz oldugunu :1no2:

sisicim
bebege devamli banyo yaptirmak iyi degilmis derisi icin canim
kirkimiz ciktiktan sonra 3 günde bir yaptiricam
bende penatenin papatya icerikli banyo sampuani ve bebe yagini suyuna döküp icinde yüzdürüyorum oglumu cok rahatliyor uyuyor hatta suyun icinde kaydirigubbakcemile3

kızlar bebe yağı konusunda bende kararsız kaldım bugun yeni bir marka alcam....
ben cihicconun setini almıştım,sabunu şampuanı pişik kremi hepsi cok guzel yalnız bebe yağı vucudunu hiç nemlendirmedi....şimdi ne alsam diyorum...
bu arada ben hala kendime korse alamadım ühüü ühüüü ühüü....
karnım hala benimle ,ama baya uyumlu....ona ahenkle eşlik eden çatlaklarımda var...
hala eşofmanla geziyorum,daha kendime pantolan alamadım almasamda iyi olur ben şimciiiii kaç bedeb giyicem acaba diye kara kara düşünüyorum.....

mrb kızlar! bnim hatun ayakta yine! şu rezene ve anason çayını denesemmi acaba ben içyorum hergün ama gündüz uykusu için bebeğe de mi versem? bilemedim

ögecim bebeyağı konsuda ben sebamed den çok memnunum tavsiye ederim.

mrb kızlar! bnim hatun ayakta yine! şu rezene ve anason çayını denesemmi acaba ben içyorum hergün ama gündüz uykusu için bebeğe de mi versem? bilemedim

canım ben rezene-anason-kimyon-papatya demliyroum...
taze taze yapıyorum...
bebeğimde çok seviyor bu çayı,sadece tek sorun benim oğlum biberon almyr,bende cay kaşığı ile yada biberonda ağzına damlatarak veriyroum...
ben içemiyorum bu cayı oyuzden bir aylık olunca vermeye baslmıştım faydasınıda görüyorum...

kızlar oğlum ne yaparsam yapayım emzik emmiyor,okadar guzel markalara dunya paralar verdim cesitlerce emzik aldım ama nafile enson chicconun kauçuk emziğini aldım en pahalısı buydu ama bikere tutmadı içim eridi...

bu arada son çare hani şu bakkal emzikleri varya'' fatoş emzik'' diyolar onlardan alıcam ama bulamıyroum,varmı aranızda bu emziği kullanan yada bulan..
hiç meme emmeyen çocuk bile bu emziği tutarmış...

yok canım aynı şeyi banada söylediler bakkal emziği alır dediler aradım taradım buldum ama yok diliyle bi itti valla karşı koltuğa fırlıcaktı nerdeyse. kaydirigubbakcemile3

bende emzik konusunda dertliyim evde 6 tane emzik var en pahalısından en ucuzuna. ama yok almıyor.

slm kızlar nasılsınız
ben kızıma emziği ilk doğduğu günden hemen verdim oda ilk verişte aldı ama verince hemen atıyodu artık alıştı hiç atmıyo çok rahat oluyo alışınca ağlayınca veriyorum kendi kendine yatıyo
pişik konusundada ben chicconun pişik kremini kullanıyorum çok iyi geldi maşallah şimdşye kadar hiç pişmedi
kaka sorunu olanlar varmış ama bizimki gibi yoktur heralde belki inanmazsınız ama bi kere 8 günde ondan sonra 12 günde ve sonrada 5 günde yaptı doktora götürdük kabız deği zorlanmasıda yoktu anne sütünün çoğu vitamine gittiği için bağırsakları dolmuyomuş ve bu dönemdede kilo alımı çok olurmuş 12 gün yapmayınca çok korktum başta denemediğim şey kalmadı poposuna yağ bile sürdüm ama kakası yokmuş meğer artık alıştım yapmayınca korkmuyorum:)))

canımcım benim kxıda hiçbirini tutmadı bisürü denedim senin gibi en son arkadaşım bakkal emziğini getirdi fatoş emzik onu tuttu ama dandikya yumuşacıkya o yüzden hemen alır gerçi tutsunda kaucuk emziklerin diğer çeşitlerini denycem bende belki onlarıda tutar arkadaşım ilçede oturuyordu merkezde olmaz dedi bakkaldanmı aldı artık nerden buldu bilmiyorum

emzik konusunda bende mudzaribim kızlar yok almıyo yaa bende denedim her türlü elimle tutuyorum karşıdan çıkarıyo birde midesi bulanıyo fazla zorlayınca almıyo geçende eltim geldi kızı 2 yaşını geçiyo cokur cokur ağzında alınca kıyamet koparıyo bizimkiside almıyo işte bende artık vazgeçtim emzik konusunda zorlamayacağım şu anda banyo yaptırdık annemle mışıl mışıl uyuyo gece uykusuda yok artık bizim kızda kucakta geziyoruz gece anneme diyorum artık sırtıma bağlayacağım ayrılmaz olduk diye :)))valla anneme bugünde dedim annelik ne zormuş diye annemde ben hep sana derdim anne olmadan bişeyleri anlayamazsın diye aynende öyle kızlar ana gibisi harbiden yokmuş gözümden gece uyku akmasına karşın bir saniye ağlamasına dayanamıyorum yavrumun ahh şu havalar bir sıcaklaşsada atsam kendimi dışarı valla ne çok özledim eşimle alışveriş yapmayı beraber dolaşmayı biryerlerde oturup kahvaltı yapmayı yemek yemeyi nerdeyse sayılı 2 aydır dışarı çıkmam oda anemlerden kayınvalidemlerden birde akarabalardan başka bir yere çıkmadık :)))

birde kızlar bana doktorumuz calpol diye bir şurup verdi 2. ay aşısından önce içirmem için ağrı kesici ateş düşürücüymüş bir çay kaşığı yazıyo dışında sizler ne kadar verdiniz veren varsa yaa benbir türlü şu ilaç işininden pek anlamıyorum gerçi hemen versemmi yoksa ağrısı ateşi oluncamı versem yoksa aşıdan öncede vermelimiyim bir fikriniz varmı sağlık ocağındaki ebede gelmeden verirsin demiştibilmiyorumkismile

bende johnson babyninkini kullanıyorum bebe yağı kremi setini almıştım halada bitmedi ben memnunum yağını banyo suyuna katıyorum kreminide vucuduna sürüyorum yumuşacık oluyo dene istersen özgeciğim

kızlar emzik konusunda artık son noktadayım birde bulursam şu bakkal emziğini deniycem onuda almazsa zxorlamıycam ne yapayım belkide bana cekti,bende 3 aylık ken almışım emziği ve neredeyse 3 yasına kadar emmişim zor bırakmışım şimdi emzirmek için zorluyoruz memeyi birde bırakmak için zorluycaz...
nese onuda ozaman düşünürüz...şimdi dışarı cıkayım kendime ve ona bişiler bakayım diyorum ama bizimki bana müsade etmiyo...emmek istiyo yer bulamıyourm ama meme emse mama alsa böle olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…