2010 Nisan Anneleri

birpericim ben johnson's ürünlerine geçtim onun ıslak mendillerini kullanıyorum gayet iyi.

humananın rezenesini ben kullandım benimkine pek etki etmedi hatta huysuzluk yaptı benimkinde. hatta anasonu biraz fazla gibi geldi bana.

bebek bezi olarak 3-6kg kullanıyorum hala. şu an iyi geliyor son kilomuza göre bakıcaz.

giysi olarakta düğmeli yada kolay çıkarılır üstler tercih et bencede. diğerleri zor olabiliyor.

sagol canım benım

bugün tam 35 günlük olduk teyzeleri

haftaya persembe gununden itibaren misafirlerimi agirlamaya baslicam akannehir

benim normal dogum sonrasi vajen ile anüs arasi kesi yapilip dikis atildigindan dolayi cabucak iyilesmedi hatta yolunda gitmeyen seyler var ,sali günü randevum var hem kirkimiz cikmis oluyor 3 aylik korunma ignesi vurdurucam
bakalim iyilesmeyen dikislerime ne yapilacak korkuyla ve merakla bekliyorum ,aglamaktan kendimi alamiyorum bidaha ayni aciyi yasamak istemedigimden dolayi :çok üzgünüm:

dikis olayim düzeldikten hemen sonra sabah ve aksam yürüyüslerine ve nivea bady ile aerobik yapmaya baslicam
bu sayede 13 kilo vermistim yine verecegimden eminim ama göbegimdeki sarkmalari mekikle nasil eriticem hic bilmiyorum cunku mekik cekerken belim kopuyor adeta kafamçokkarıştı

slm kızlar ben geldim
zehir senindemi dikişlerinde sorun var bendede oldu dikişlerin enfeksiyon kapmış iltahap yaptı ve o sırada bi tane dikişim tutmamış acıdan üstüne oturamadım antibiyotikle iltahap kurudu şuan 43 gün oldu doğum yapalı dikişlerimde dikişlerimde düştü acısıda geçti ama dikiş yerlerinde sertlik var ve bazende kaşınıyo böyle olması normalmi
tutmayan bi dikiş için de kremle iyleşiyomuş onu alıcam ama bu sertlik çok canımı sıkıyo geçermi bilmiyorum

kızlar merhabalarr geçmişi okuma şansım yok 1 haftadır giremiyom malum annemlerdeyiz konyada:) bu gece yola çıkıyoz gebzeye dönüyoruz.

artık yepyeni bir düzen oturtup kuzuma kendim bakacam sadece. banyo hariç herşeye alıştım ama kaanı yıkayamıyorum. zaten çok hareketli tutamıyorum bir türlü 2-3 kere denedik annemle ama beceremedim. alışırım heralde zamanla.

burada uyku problemimiz azaldı umarım evde de böyle devam ederr.

bezlerden bahsetmişsiniz valla ben 2 haftadır 3 numaraya geçtim çünkü 2 numara prima topalak oğlumun bacaklarını sıkıyodu. ama bu 3 numarada birkaç ay kalırız sanırım beli iyide alt kısımda bayağı bir boşluk oluyo:)

gebzeye döner dönmez bebek arabamızı almamız lazım. artık portbebeyle gezilmiyo zaten oğluşum da sığmıyo artık:) dışarı çıkmak ciddi problem oldu bize burada.

zehircim dikişlerin için çok geçmiş olsun canım umarım artık rahatlarsın:)

evde düzenimi kurduktan sonra bir tarafımda beşik, birtarafımda bilgisayar tekrar yoklamalara katılabilecem kızlar:)

bu arada bizim yeni gündemimiz oğlumun saç diplerindeki pul pul sarı döküntüler. konak sanırım onu da çözmem lazım kaşınıp yaraya dönüşmeden. konak şampuanları varmış ama pahalılar ve ben daha yeni aldım şampuanımızı önce alternatif çözümleri deniyecem.

evettt artık gebzeden görüşmek üzere kızlar azıcık geçmişe bakayım sizler neler yaşıyosunuz:)

ben hamilelikte çok kilo aldım ya 17-18 kilo aldım doğumdan önce51-52 falandım şimdi 57 kiloyum hiç bi pantalonum olmuyo
doğumdan sonra korse tak dediler karnım için bende taktım baya indi ama çıkarınca sanki tekrar şişti gibi geldi hala hamile gibiyim sanki:)):CüvCüv: ne zaman iner acaba offfff mekik çekmem lazım onada dikişlerim iyileşti, yeni yeni başladım inşallah işe yarar eşofmanlarla dolaşmaktan bıktım kotlarımı giymek istiyorum artıkkkk:gitme:mafoldumben

merhaba canım topalak oğlunu öp benim yerime
bizimde bi kaç gündür hafif öksürüğümüz ve burun tıkanıklığımız var damla aldık açılması için inşallah geçer
ben melise bebek arabası aldım ama daha bindirmedim hiç havalar birazdaha ısınsında o zaman gezeriz

Merhaba kızlar, a.s. Nasılsınız?
ınanın o kadar az zamanım varki tayin isteyeceğim okul araştırmak için nette girdim. Bir bakayım dedim sizlerede.
Kızlar, benim oğlum öyle hırçınki. Hiç ağlamadan, pışpışlamadan duramıyoruz. En fazla 15 dakika sakin duruyor. Hiçbirşeye vakit bulamıyorum. Şimdi uyuyor şoktayım oğlum gündüz böyle uzun uyuyunca.
Korse konusu konuşulmuş bence kesinlikle takın. Ben normal doğum yapınca hemen taktım. Hemde çok sıkı bir korse. Çok faydasını gördüm. Doğum yaptığıma inanmıyorlar.

canım ben gömlek aldım birde kumaş yazlık bir pantalon almıştım mevlüt için ama mevlüdümüzde önceden aldığım gömleği giydim inan bende artık kotlarımı özledim daracık giydiğim ahh o gnler ne zamn gelecek bakalım sadece göbekten kapanmıyo beden olarak oluyo ama inşallah giyeceğim günleri iple çekiyorum birde hiç daha giymediğim kotlarım var geçen sene indirimden aldığımboshayallersmile

canım inşallah tez zamnda iyileşir dikişlerin canımcım :1hug:

ayyy tubiş nerelerdesin sen yaa özlettin hem kendini hem kaanımızı yaa azıcık foto eklede görelim kaan paşamızı canım yaa bende hiç cesaret edemedim henüz tek yıkamayı annemle hallediyoruz şimdilik ama öğrenmemde lazım eşim diyo ben yıkarım diye ama yok güvenemiyorum onada:)) canım benim kızın kafasındada vardı sanırım pul pul geçiyo ama zamanla dön artık evinede sık sık görüşelim tabi bizim kuzulardan vakit buldukca inşallah:asigim:

canım benim nasılsın inşallah istediğin yere tayinin çıkar canımcım birde siz 2. ay aşısı oldunuzmu nasıl çok ağladımı yavrun canım ateşi falan oldumu bizim aşımızda pazartesi günü şimdiden kara kara onu düşünüyorum inşallah ateşi falan olmaz ağrısız sancısız atlatırız birde ateş düşürücü falan kullandınızmı gitmeden falaneyvahedigeldismile

ezgicim sorma aynen yha sertlik var benimkindede ve dikise baslanilan yerde et parcasi olusmus ve kipkirmizi sismis senağlama
cok sevindim seninkiler iyilesmis ne güzel,kasinti olmasi dikislerin döküldügünden yada iyilesmesinden dolayidir canim
peki tutmayan dikis yerini ne yaptilar ? birisi bana dikis yerine yeniden kesi yapip dikerler büyük ihtimal dedi moralim bozuk o gunden beri cok korkuyorum
valla bi iyilessin doktora danisip baslicam spora sende bi sorsaydin doktoruna canim

sagol canim insallah iyilesirim
canim bebek küveti aldim ben suyu dolduruyorum icine rahatlatici sampuan ve bebe yagi döküyorum ,icinde yüzdürüyorum oglumu rahatlasin diye ,sonra tekrar sampuanliyorum esime suyu actirip suyun altina tutup durulayip cikartiyorum

gülsemincim emzik konusunu sölemişinya bal damlatmayın diye geçmişe göz attım acaba bal damlatın diyen varmı diye yok belkide benim yazdığımı yanlış anladın hralde canım yada baldan bahseden biri olmuş ben görmemişim demekki ben genede yapayım açıklamamı :))ben metsil den bahsettim mettsil gaz ilacından normalde bebklere verilen gaz ilacı onuda doktorum önerdi içinde tatlandırıcı olduğu için alışması kolay olur diye emziğe hatta ben tereddüt ettim tekrar sordum o tatlı olunca beni bırakırsa diye yok dedi şeker değilki dedi doğal tatlandırıcı hiçbirşey olmaz dedi bal ölüme bile yol açar diye biliyorum

Canım benim iyiyim çok şükür. Minik meleğim uyuyor onun tadını çıkarıyorum.
Canım ateşimiz olmadı. Ama ben ateşi çıkmadan dört saat arayla iki kere şurup verdim. (Tecrübeli anneler çıkmasını bekleme dedi)
Ama akşam çok huysuzdu. Gece zor uyuduk. Çok şükür ama ateşsiz atlattık. ıns Gizem sultanda ateşlenmeden atlatır.

tuğbacım çıkmadan hemen yazayım dedim.

her banyoda şampuan kullanma haftada sadece 1 kez şampuan. ince kafa derisinin ph dengesini bozup, konak oluşmasını sağlıyormuş. o yüzden şampuan yokk:))

Kızlar, birşey soracağım ben bebişime ne emzik ne biboron kullandım. Mama vermiyor inatla.
Herkes kızıyor emzik var diye siz ne yaptınız?

gülsemincim dikilerindeki sertik fıtık dikişi olablir benim dkişlerimdede vardı doktoruma sordum başında ve sonunda 2 tane fıtık olmamam için dikiş atılmış 3 ay bebğimin 3 katı ağırığının üstünde kaldırmamam gerektiğini söyledi.inşallah dikişlerind ebirşey yoktur içini ferah tut. dikişler varken hareket yapılabiliyormu eger yapılabiliyorsa ben hemen başlıyayımya ben plates düşünüyordum sıkılaşmak için

zeynepçim sanırım aynı gün aşımız. bende çok korkuyorum ateş yapabilir dedi hemşire. gelmeden 1 gece önce fitil yapın dedi. annemi çağırıcam valla o gün bende kalsın ateşi çıkarsa naparım bilmiyorum bilmiyorumkismile

aaaa canım yaa annem bana kulaklarını kapat dedi bebeği yıkarken kulağına su kaçmıyomu öyle suyun altında durularken güzel yöntemmiş bende deniyeyim ama kulaklarına su kaçar diye korkuyom
zeynepcimm valla bende özledim eve geçince rahat rahat görüşürüz inşallah. tek yıkamak değil de kayınvalidem veya eşimle yıkayacam ama tutamıyorum ki kayıyor çok hareketli. eşimle hiç denemedim ama kayınvalidem de resmen çocukk üşüyecek korkusuyla doğru düzgün temizlemeden yıkadı bir kere ne olcak bilmiyom halimiz:)
canım gizmdeki de konak sa eğer yıkamadan önce zeytinyağı veya bebek yağı sürüp biraz bekletince saç derisinde geçiriyomuş galiba ben denicem. geçmezse mustelanın bir de babe markanın konak için özel şampuanları var 30 tl ye yakın onlardan alacam.
kaan öpüyor zeynep teyzesini:asigim:

ezgicim öperim tabi seve seve:asigim:
burun tıkanıklığı bizde 1 aydır var burun damlası çözmedi bir türlü. burun aspiratörü hiç bir işe yaramıyodu bir arkadaş chicco kullıyomuş güzel temizliyodu dedi. ondan alacam denicem oda olmazsa doktora al şu burnu aç verdiğin damlalar işe yaramıyo dicemkaydirigubbakcemile3
sizede geçmiş olsun canım bizim balgam sorunumuz var ama öksürük yok.

tuğbacım çıkmadan hemen yazayım dedim.

her banyoda şampuan kullanma haftada sadece 1 kez şampuan. ince kafa derisinin ph dengesini bozup, konak oluşmasını sağlıyormuş. o yüzden şampuan yokk:))

nazlıcım merhabalar özledim valla.) saol canım bundan sonra her banyoda kullanmam ben her banyoda şampuanlıyodumbilmiyorumkismile

slmlarr.. amann da amannn.. sinemciimi görüyorumm... tubiyi görüyorumm... hoşgeldiniz kaçaklar.. nabersiniz bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…