2010 Nisan Anneleri

gülseminciim.. çok geçmiş olsun tatlım.. amadikişlerini kesip tekrar dikiceklerini sanmam ... mutlaka bi çözümüvardır.. kuruturlar antibiyotik iğne,hap yada pansumanla cnım.. inş.sorunsuz tamamen geçer dkişlerinde...

tubicim... geçmiş olsun kaan paşanınkonağına.. canım yıkamadan 1 saat fln önce zeytinyağı sür başına sonra yıka.. geçicektir bitanem. bide şapka fln takıyosan takmamaya çalış cnımın içi.. hava alsın başı ve saç dipleri... bez konusunda da ..bizde geçen haftasonu 3 numara prima aldık.. cırt cırtlarını gevşek de yapsam bacaklarında lastik izi gömülüyodu sanki :) bizde bi üst boyunu aldık hemen.. bu daha iyi ama dediğin gibi alttan boşluk var .. gerçi utku maşallah o boşluğu da 1-2 çişiyle dolduruyo :))) ama 2 numaradan kalan 20 tane flnı da ara ara kullanıyorum napim :)

fadimecim.. canım bal konusunda gülseminin senin dediğini yanlış anladığını sanmıyorum... çünkü bemn geçmiş sayfalarda emziği bala sürüyorum gibi bi yazı gördüm.. o an demedim bişiy ama destek bulunca fikrimi söleyiverdim :)))

nazlıcım.. 1gece önceden verilen fitil aşı sırasında etki edicekmi ki acaba? bana hemşiremiz aşıya gelirken yarın paranox fitil ver dedi.. bizimde haftaya perşembe 3 ünde.. bakalım.. inş. hiçbirimizinki ateşlenmeden atlatır..

refişimmmmmm şekerimm naberr:) valla biz kürkçü dükkanına geri dönüyoz bu gece:) bundan sonra inşallah kendi düzenimizi kuracaz ve daha sık gelecez topiğe oğluşumla:) utkuşuma öpücüklerr:)

kızlar bende her banyoda dalinle yıkıyorum bu sayede konaklarımız geçti ama.

bizim banyo seanslarımız epey keyifli oluyor kızlar ya. şimdi yıkadım yatrdım hatta. aman yarabbim bi seviyo yıkanmayı. bekliyo su döküyim diye. şu johnson's baby time i şiddetle tavsiye ediyorum,

fadimecim senin yorumun degildi canim ama suan inan bende hatirlamiyorum
hem ne farkeder ki sonucta dogru yada yanlis bildiklerimizi paylasicaz birbirimizi uyaricaz
dikislerimin baslangic yerinde et sismesi olusmus canim fitik dikisi oldugunu sanmiyorum :çok üzgünüm:
insallah dedigin gibiidir canim,seninde normal dogummuydu dikislerinde iyilestiyse baslayabilirsin bence ama yinede doktora danismakta fayda var canim

tugbisimm bebegi dik tutuyorum durularken hemde sadece sabunu gitsin diye sudan gecirip havluya sariyorum ardindan bebe kulak cöpüyle islaklik varsa kuruluyorum icine kacmasin diye,sükür bugune dek kulak agrisi yasamadik hep bu yontemle yikamama ragmen

refiisim keske kurutulcak bisey olsa akannehir neyse Allah büyüktür
tam narkoz yerim bende :icecream: eger acilcaksa bidaha katlanamicam aciya eyvahedigeldismile

bu arada kizlar bebisleri kacta yikayip yatiriyorsunuz?

canım johnson's baby bedtime şampuan mı yoksa vücut şampuanı mı kullanıyosun şimdi baktım da internetten 2 çeşidi de var:)

canim hepp böyle erken mi yikiyorsun bebisini ? bir de her yikama sonrasi yeni giydirmis olsan bile o giysileri bir daha giydiriyormusun yoksa yikamaya mi atiyorsun canim?

valla ben bugüne kadar hep üşşümesin diye gündüz yıkadım. bundan sonra gece yıkamaya başlıcam havalar ısınıyo artık:) yatış saatimiz değişken zaten 22,30 dan 01,30 a kadar değişiyobilmiyorumkismile

şimdik şekerler.. hemencik cvpliyim..

johnson's vücut şampuanı kullanıyorum saçlarımız için dalin. yıkadıktan sonra johnson's bebe yağıyla masaj yapıyoruz.

bu saatlerde yıkıyorum çünkü gece yatmadan önce yıkıyınca uykusu açıldı bizimkinin. yıkanıp uyuyor, banyo çok iyi geliyor bıraksam uyucak hep. arada kaldırıp emziriyorum biraz kucakta dolaşıyoruz ben anlatıyorum o dinliyo.. sonra tekrar uyuyo. gece de 11 de yada 12 de gece uykusuna geçiyoruz.

giysilerini de iki günde bir duruma göre değiştiriyorum canım. her banyo sonrası temiz giydiriyorum sanki o da farkediyo hoşuna gidiyo temiz giyiniyor olmak.

ya kızlar kozmetik olmasın diye en sağlıklısı sebamed diye herşeyi sebamed aldım ben. konak başladı acaba değiştirmem mi gerekiyobilmiyorumkismile daha da yeni aldım büyük boy şampuanı bu arada kızlar
sebamedin pişik önleyici kreminden çok memnunum. azıcık kızarıklık görsem bir yerinde kaanın sürüyorum daha pişiğe dönüşmeden geçiyo çok şükür popoda kızarıklıktan öteye geçmedik daha:)

canim ben aksam 8 de yikama islemlerine bi basliyorum
suyun icinde keyif yapma,sampuanlanma ,durulanma ,üstünü giyinme derken saat 8.30 yapiyoruz
aksam 8.30da 120 ml mama hazirliyorum bitirmesi,gazini cikartmasi yavas iciyorsa nerdeyse 9.9.15i buluyor
sonra uyku tulumunu giydirip yatagina atiyorum misil misil bazen 6 bazen 4 bazende 3 saat uyuyor
aslinda kimselere anlatmiyorum hep mizmiz hep mizmiz diyorum cunku bi masallah demiyorlar nazara getiriyorlar

şu vücut şampuanını ben de deniyeyim bari:) ben günde en az 2 posta kıyafet zaten değiştiriyorum sular seller gibi kustuğumuz için hem kaan hem ben hergün kıyafet değiştiriyozkaydirigubbakcemile3

bin kere maşallah yavruna canım:lepi:

HERKESE MERHABALAR HANIMLAR

sizler ve küçük hanım ve beyler nasıllar?

biz iyiyiz şükür.

uzun zamandır bakamadım geçmişe kuşbakışı bir göz attım.

gaz sorunu bizde de var ama mamayla ilgili çünkü benim sütüm kesildi.artık sağrakta olsa oğluma veremiyorum.günde 30 ml rezene çayı veriyorum.şimdilik iyi.

aşılardan sonra ateş ve huzursuzluk için aşıya gitmeden yarım saat önce 1 çay kaşığı ağrı kesici şurup verin.sonrada 4 saat arayla tekrarlayın.

emziğe isterse alışıyorlar.büyük oğlum hiç almadı.küçük oğlum acıkmadığı sürece ağzından çıkarmıyor.tatlı sürmek filan işe yaramamıştı.

bal konusunda bal çilek vs.alerjiktir.bu nedenle bir yaşından önce verilmez.
.
tüm bunları ukalalığımdan değil önceki tecrübemden söylüyorum arkadaşlar yanlış anlamayın.

şampuan olarak evet bad time çok iyi.ben onun normal şampuanını,vücüt şampuanını ,yağını ve kolonyasınıda aldım.gerçekten etkili.

kilolar konusudunda bende eski kıyafetlerimin içine giriyorum.ama hala balina etliyim.o yüzden bu konuyu kapatıyorum.

birde refiyecim oğluşunun göz rengi ile ilgili birşey sormuşsun.benim büyük oğlumun göz rengi doğduğundan beri yeşil.ama ben ve eşim kahverenkli gözlüyüz.küçük oğlumda mavi gözlü.doğru dürüst anne sütü almadı garibim ama hala mavi.üstelik hiçbir yakın akrabamız mavi gözlüde değil.yani varsada belki dedemin dedesidir.bence kolay kolay değişmez.nazar boncuğım diye seversin oğlunu sende benim gibi.bu arada Allah kavuştursun.kardeşin askere gitmiş.hayırlı teskereler diliyorum.

jnazcım seninde eşi gidecekmiş askere.çocukla asker yolu beklemek nasıldır bilirim.Allah yardımcın olsun.

tarhancım.sana da hayırlı yolculuklar.konak içindebilgim yokbenimkilerde olmadı. kaynanam bana sürekli sen çocuğu temiz yıkamıyosun uykuluk yapacan diye kızıyor.çocuğu çitilemiyorum ya ondan olsa gerek.benim oğlanda da yüzünde kırmızı kabarcıklar oluyor.sonra sönüyor ama sert sert kalıyor.onuda ben çok öpüyomuşum ondan oluyor diyolar.

zehircim sana da çok geçmiş olsun.

birde bez konusu vardı.bizde 3 numaraya geçtik.karnını bantları çok sıkıyodu çünkü.

birde çocuklara ismiyle seslenmeye çalışın.çünkü bu ismine tepki vermesini hızlandırır.onlarla bol bol konuşun,ninni ,şarkı söyleyin.küçüktür anlamaz demeyin herşeyi anlatın.bu da tecrübeyle sabittir.benim büyük oğlum 3 yaşındayken o kadar güzel anlaşılır ve uzun cümlelerle konuşuyodu ki anlatamam.hatta telekominikasyon bile diyebiliyordu.eee benim gib gezeze bir annesi olunca normal.

şimdilik bu kadar.ben çıkayım oğlum uyurken birşeyler hazırlayayım.zaten kaçgündür doğru dürüst iş yapmıyorum.2 hafta düştüm.acillik oldum.geçen haftada acillik oldum.böbrek taşı düşürüyormuşum.daha temizlik yapıp bebek görmesine gelmeyenleri çağımam gerek.
bu arada bebeğime bakacak kimse olmadığından onuda büroya götürüyorum.hatta eşim gelemezse minibüsle gidiyorum.çok komik oluyoruz.

destan yazdım ben.herkese iyi günler bol uykular diliyorum.

Son düzenleme:

kocaman bir MAŞALLAH.katılıyorum.insanlar bir maşallahı esirgiyor.

maşallahhh kuzularınıza.. aman her yerde anlatmayın vallahi. ben bikaç kere uyuyor falan dedim çocuğun uykusu bozuldu şimdi uyumuyor diyorum kaydirigubbakcemile3

nazlıcığım evet canım seninle aynı gün aldık kucağımıza biz meleklerimizi pazartesi aşımız rabbim izin verirse ama beni bir tedirginlik aldı şimdiden sorma ya ateşi çıkarsa ya çok acırsa diye inşallah hepimizin kuzuları sorunsuz atlatır bu aşı olayını gitmeden bir çay kaşığı vereyim o zamn bende calpol yazmıştı doktorumuz bize geçen ay aşı için inşallah sorunsuz atlatırız

tuğbacığım hadi dön o zaman evinede görüşelim ee artık gece uykususda yok bir kucağımızda kuzucuklar diğerin yazabildiğimiz kadar sohbet ederiz artık ne yapalım

kızlar biz annemle dün banyo yaptırmıştık gizemi bu gün kakasını çok az yaptı dünden buyana ve hafif yeşilllik vardı çok korktum acaba üşüttümü burnuda tıkalı yavrumun serum fizyolojik falanda kullandığım halde birde emziriyorum geri kusuyo böyle olursa doktora götüreceğim eğer hala kakasını böyle yaparsa zaten tam anlamıyla kakada yapmadı henüz azıcık ve içinde yeşilimsi bişeyler var çok korktum yaa

üşütmüştür canım, senin ayaklarını üşütmenle de alakalı olabilir. sıcak su torbası falan koy bebişinin ayaklarının altına.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bizde sizi öpüyoruz canım...

refiisim keske kurutulcak bisey olsa akannehir neyse Allah büyüktür
tam narkoz yerim bende :icecream: eger acilcaksa bidaha katlanamicam aciya eyvahedigeldismile

bu arada kizlar bebisleri kacta yikayip yatiriyorsunuz?
inşallah çok sorun olmaz canım.. geçmiş olsun tekrar.. ben oğluşu öğlen yıkıyorum üşüme korkusuyla.. ama havalar ısınıyo gece yatmadan yıkamayı bi deniycem hihoyyyt
maşallahhhhh.... biz de mız mızız teyzoş kaydirigubbakcemile3 maşallah tüm bebişlere...
opuyorumnanaktan çook teşekkürler canım tüm iyi dileklerin ve güzel sözlerin için.. sana da çook geçmiş olsun...
maşallahhh kuzularınıza.. aman her yerde anlatmayın vallahi. ben bikaç kere uyuyor falan dedim çocuğun uykusu bozuldu şimdi uyumuyor diyorum kaydirigubbakcemile3
vereliniortak :içelim: kaydirigubbakcemile5

üşütmüştür canım, senin ayaklarını üşütmenle de alakalı olabilir. sıcak su torbası falan koy bebişinin ayaklarının altına.

canım ben ayaklarımda çorapsız ve terliksiz asla gezmiyorum evde ama sanırım üşüttü çünkü karadeniz hala tam anlamıyla ısınmadı zaten korkuyordum banyo yaptırmaya kaç gündür çok dikkat etmeme rağmen üşüttü sanırım nasıl kıvranıyo kakasını yapmayınca gözlerime bakarak iç çekip çekip ağlıyo kuzucuğum şimdi emzirdim yatırdım uyuyo kayınvalidemlere gitcektik yemeğe olmassa gitmeyzi hava iyi ama ben bir kere pimpiriklendim şimdi yaa off off sıcak havlu falanda sardım ayaklarına patikleri zaten hiç çıkmıyo çıkartmıyorum üşümesin diye sanırım ben fazla sıcağa alıştırdım kızımı ondan((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…