canım johnson's baby bedtime şampuan mı yoksa vücut şampuanı mı kullanıyosun şimdi baktım da internetten 2 çeşidi de var:)kızlar bende her banyoda dalinle yıkıyorum bu sayede konaklarımız geçti ama.
bizim banyo seanslarımız epey keyifli oluyor kızlar ya. şimdi yıkadım yatrdım hatta. aman yarabbim bi seviyo yıkanmayı. bekliyo su döküyim diye.şu johnson's baby time i şiddetle tavsiye ediyorum,
kızlar bende her banyoda dalinle yıkıyorum bu sayede konaklarımız geçti ama.
bizim banyo seanslarımız epey keyifli oluyor kızlar ya. şimdi yıkadım yatrdım hatta. aman yarabbim bi seviyo yıkanmayı. bekliyo su döküyim diye.şu johnson's baby time i şiddetle tavsiye ediyorum,
valla ben bugüne kadar hep üşşümesin diye gündüz yıkadım. bundan sonra gece yıkamaya başlıcam havalar ısınıyo artık:) yatış saatimiz değişken zaten 22,30 dan 01,30 a kadar değişiyobilmiyorumkismilefadimecim senin yorumun degildi canim ama suan inan bende hatirlamiyorum
hem ne farkeder ki sonucta dogru yada yanlis bildiklerimizi paylasicaz birbirimizi uyaricaz
dikislerimin baslangic yerinde et sismesi olusmus canim fitik dikisi oldugunu sanmiyorum :çok üzgünüm:
insallah dedigin gibiidir canim,seninde normal dogummuydu dikislerinde iyilestiyse baslayabilirsin bence ama yinede doktora danismakta fayda var canim
tugbisimm bebegi dik tutuyorum durularken hemde sadece sabunu gitsin diye sudan gecirip havluya sariyorum ardindan bebe kulak cöpüyle islaklik varsa kuruluyorum icine kacmasin diye,sükür bugune dek kulak agrisi yasamadik hep bu yontemle yikamama ragmen
refiisim keske kurutulcak bisey olsa akannehir neyse Allah büyüktür
tam narkoz yerim bende :icecream: eger acilcaksa bidaha katlanamicam aciya eyvahedigeldismile
bu arada kizlar bebisleri kacta yikayip yatiriyorsunuz?
valla ben bugüne kadar hep üşşümesin diye gündüz yıkadım. bundan sonra gece yıkamaya başlıcam havalar ısınıyo artık:) yatış saatimiz değişken zaten 22,30 dan 01,30 a kadar değişiyobilmiyorumkismile
şu vücut şampuanını ben de deniyeyim bari:) ben günde en az 2 posta kıyafet zaten değiştiriyorum sular seller gibi kustuğumuz için hem kaan hem ben hergün kıyafet değiştiriyozkaydirigubbakcemile3şimdik şekerler.. hemencik cvpliyim..
johnson's vücut şampuanı kullanıyorum saçlarımız için dalin. yıkadıktan sonra johnson's bebe yağıyla masaj yapıyoruz.
bu saatlerde yıkıyorum çünkü gece yatmadan önce yıkıyınca uykusu açıldı bizimkinin. yıkanıp uyuyor, banyo çok iyi geliyor bıraksam uyucak hep. arada kaldırıp emziriyorum biraz kucakta dolaşıyoruz ben anlatıyorum o dinliyo.. sonra tekrar uyuyo. gece de 11 de yada 12 de gece uykusuna geçiyoruz.
giysilerini de iki günde bir duruma göre değiştiriyorum canım. her banyo sonrası temiz giydiriyorum sanki o da farkediyo hoşuna gidiyo temiz giyiniyor olmak.
bin kere maşallah yavruna canım:lepi:canim ben aksam 8 de yikama islemlerine bi basliyorum
suyun icinde keyif yapma,sampuanlanma ,durulanma ,üstünü giyinme derken saat 8.30 yapiyoruz
aksam 8.30da 120 ml mama hazirliyorum bitirmesi,gazini cikartmasi yavas iciyorsa nerdeyse 9.9.15i buluyor
sonra uyku tulumunu giydirip yatagina atiyorum misil misil bazen 6 bazen 4 bazende 3 saat uyuyor
aslinda kimselere anlatmiyorum hep mizmiz hep mizmiz diyorum cunku bi masallah demiyorlar nazara getiriyorlar
canim ben aksam 8 de yikama islemlerine bi basliyorum
suyun icinde keyif yapma,sampuanlanma ,durulanma ,üstünü giyinme derken saat 8.30 yapiyoruz
aksam 8.30da 120 ml mama hazirliyorum bitirmesi,gazini cikartmasi yavas iciyorsa nerdeyse 9.9.15i buluyor
sonra uyku tulumunu giydirip yatagina atiyorum misil misil bazen 6 bazen 4 bazende 3 saat uyuyor
aslinda kimselere anlatmiyorum hep mizmiz hep mizmiz diyorum cunku bi masallah demiyorlar nazara getiriyorlar
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bizde sizi öpüyoruz canım...refişimmmmmm şekerimm naberr:) valla biz kürkçü dükkanına geri dönüyoz bu gece:) bundan sonra inşallah kendi düzenimizi kuracaz ve daha sık gelecez topiğe oğluşumla:) utkuşuma öpücüklerr:)
inşallah çok sorun olmaz canım.. geçmiş olsun tekrar.. ben oğluşu öğlen yıkıyorum üşüme korkusuyla.. ama havalar ısınıyo gece yatmadan yıkamayı bi deniycem hihoyyyt
refiisim keske kurutulcak bisey olsa akannehir neyse Allah büyüktür
tam narkoz yerim bende :icecream: eger acilcaksa bidaha katlanamicam aciya eyvahedigeldismile
bu arada kizlar bebisleri kacta yikayip yatiriyorsunuz?
canim ben aksam 8 de yikama islemlerine bi basliyorum
opuyorumnanaktan çook teşekkürler canım tüm iyi dileklerin ve güzel sözlerin için.. sana da çook geçmiş olsun...refiyecim oğluşunun göz rengi ile ilgili birşey sormuşsun.benim büyük oğlumun göz rengi doğduğundan beri yeşil.ama ben ve eşim kahverenkli gözlüyüz.küçük oğlumda mavi gözlü.doğru dürüst anne sütü almadı garibim ama hala mavi.üstelik hiçbir yakın akrabamız mavi gözlüde değil.yani varsada belki dedemin dedesidir.bence kolay kolay değişmez.nazar boncuğım diye seversin oğlunu sende benim gibi.bu arada Allah kavuştursun.kardeşin askere gitmiş.hayırlı teskereler diliyorum.
destan yazdım ben.herkese iyi günler bol uykular diliyorum.
vereliniortak :içelim: kaydirigubbakcemile5maşallahhh kuzularınıza..aman her yerde anlatmayın vallahi. ben bikaç kere uyuyor falan dedim çocuğun uykusu bozuldu şimdi uyumuyor diyorum kaydirigubbakcemile3
üşütmüştür canım, senin ayaklarını üşütmenle de alakalı olabilir. sıcak su torbası falan koy bebişinin ayaklarının altına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?