- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
canım ben ayaklarımda çorapsız ve terliksiz asla gezmiyorum evde ama sanırım üşüttü çünkü karadeniz hala tam anlamıyla ısınmadı zaten korkuyordum banyo yaptırmaya kaç gündür çok dikkat etmeme rağmen üşüttü sanırım nasıl kıvranıyo kakasını yapmayınca gözlerime bakarak iç çekip çekip ağlıyo kuzucuğum şimdi emzirdim yatırdım uyuyo kayınvalidemlere gitcektik yemeğe olmassa gitmeyzi hava iyi ama ben bir kere pimpiriklendim şimdi yaa off off sıcak havlu falanda sardım ayaklarına patikleri zaten hiç çıkmıyo çıkartmıyorum üşümesin diye sanırım ben fazla sıcağa alıştırdım kızımı ondan((
slm canım yok aslında takılıcak birşey değil ama ben genede açıklama yapma gereği duydum çünkü ben bal olayını ben yazmadığım için ben metsilden bahsettim acaba yanlışmı anlaşıldım dedim demekki refiyecimde dediğine göre bir arkadaş baldan bahsetmiş ben bal yazısını hiç görmediğim için kendi üzerime alındım yanlış anlaşıldım diye tabiki burada niye üyeyiz bildiklerimizi bilmediklerimizi paylaşmak içinfadimecim senin yorumun degildi canim ama suan inan bende hatirlamiyorum
hem ne farkeder ki sonucta dogru yada yanlis bildiklerimizi paylasicaz birbirimizi uyaricaz
dikislerimin baslangic yerinde et sismesi olusmus canim fitik dikisi oldugunu sanmiyorum :çok üzgünüm:
insallah dedigin gibiidir canim,seninde normal dogummuydu dikislerinde iyilestiyse baslayabilirsin bence ama yinede doktora danismakta fayda var canim
tugbisimm bebegi dik tutuyorum durularken hemde sadece sabunu gitsin diye sudan gecirip havluya sariyorum ardindan bebe kulak cöpüyle islaklik varsa kuruluyorum icine kacmasin diye,sükür bugune dek kulak agrisi yasamadik hep bu yontemle yikamama ragmen
refiisim keske kurutulcak bisey olsa akannehir neyse Allah büyüktür
tam narkoz yerim bende :icecream: eger acilcaksa bidaha katlanamicam aciya eyvahedigeldismile
bu arada kizlar bebisleri kacta yikayip yatiriyorsunuz?
refiyecim öylemi diyosun ne bileyim hemşire öyle dedi. o zman sabahtan fitili yapıp öylemi gideyim ne dersiniz? yada şurup demiş avukat öylemi yapayım. 3'ünde bizimde aşımız. ayy napayım ya bilmiyorumkismile yol gösterin korkuyorum.mafoldumben
canım bana ebeler hiç öyle bişi demedi ilk aşıda sadece evde fitil bulundur dedi. ben 2 kere paranox fitil verdim bugüne kadar çok faydasını gördüm. ama ateşlenmedik hiç sadece 2-3 gün ağrısız sızısız güzel güzel uyudu kaan. ben 2. ay aşısına gittiğimde aşıdan sonra fitil vermeyi düşünüyorum canım. bu kadar kafana takma belkide hafif atlatacak adacık aşıyı zaten takip etceksin en kötü ihtimal ateşi çıkarsa fitille de düşmezse doğruuu acile gidersin vakit kaybetmeden.opuyorumnanaktanrefiyecim öylemi diyosun ne bileyim hemşire öyle dedi. o zman sabahtan fitili yapıp öylemi gideyim ne dersiniz? yada şurup demiş avukat öylemi yapayım. 3'ünde bizimde aşımız. ayy napayım ya bilmiyorumkismile yol gösterin korkuyorum.mafoldumben
geçmişe bi bakayım dedim ama ne mümkün oğlum kıcıklanmaya başladı gazımız çok fazla yaa kavun yedim 2 gündür ondanmı oluyor acaba bilmiyorum hiçbişey kar etmiyo artık cuma günü kırkımız çıkıyor çok şükür kırkçıksa belki gazıda geçer inanmıyorum ama.. ayağımda sallamaktan bacaklarım kucağımda gezdirmekten belim kopuyor resmen uymmak için direniyor resmen fitil bile kar etmiyor nurse harveys te olmuyor acaba başk bişeymi var bilmiyorum sabahtan buyana hiç durmuyor zaten bu benim meraklı komşularım yokmu ayy sinir ediyolar resmen ayy susturmaıyon açmı bilmem ne off allahtan 38 günlük olduk hala bi misafir gelmedi gelsede kabul etmeyecektim zaten ii ce toparlanalım off hiç çekemem gelenlere hizmet gerek yardımcımda yok yoksa misafir ağırlamayı çok severim neyse bizden bu kadar şimdilik
bu arada ii sayfa birikmiş bir günde
oyladım bısey olmadı ing almanca bıseyler yazıyooooooooooooooiyi aşkamlar herkese. ben şubat 2010 annesiyim. rica etsem bu linki oylar mısınız??? lütfeeeeeen
kızlar bana yardım edermisiniz yaa benim bebişin kaka düzeni bozuldu ıkınıyo sıkınıyo yok bişey geçmişide okuyamadım zaten meme tutmadı süt sağmaktanda bi işe zaman bulamıyorum arada mamada verdik ama şimdi azmettim sadece anne sütü vercem diye zaten 1 ay sonraa işe dönüyorum napıcamı şaşırdım bu arada kızım bugün 1 aylık oldualkisalkisalkis
kızlar biz annemle dün banyo yaptırmıştık gizemi bu gün kakasını çok az yaptı dünden buyana ve hafif yeşilllik vardı çok korktum acaba üşüttümü burnuda tıkalı yavrumun serum fizyolojik falanda kullandığım halde birde emziriyorum geri kusuyo böyle olursa doktora götüreceğim eğer hala kakasını böyle yaparsa zaten tam anlamıyla kakada yapmadı henüz azıcık ve içinde yeşilimsi bişeyler var çok korktum yaa
Canım, aynısı bizdede oldu. Aman basit üşütmüştür deme. Hemen bir kaka tahlili yaptır. Benim meleğimde candida ve lökosit çıktı. Candida pişik yapan bir mantar. Bebişinde pişik var mı canım? Pişiği geçince bu mantardan kurtulduk çok şükür.
Lökositte bizim göremiyeceğimiz şekilde kan varmış kakasında. O nedenle zor kaka yaparlarmış. Ama ateşlenmedikçe çok dert etme. Ben difterimi diye çok korktum. Ateş yoksa difteri olmuyor.
Şimdi bugünkü kaka tahlilimiz çok temiz çıkmış çok şükür. Sanırım pişik yaptı herşeyi. Pişiğimiz tamamen yok oldu artık.
Kızlar, dün doktorumuz humana iyi geceler çayı ver dedi bebişine. Oğluma 5-6 çay kaşığı iyi geceler çayı verdim. Dün gece mışıl mışıl uyudu. Bebeğim çok rahatladı. Sizde deneyin isterseniz kızlar sizdede işe yarar belki.
Dün doğru düzgün soramadığım bir soru vardı. Ben emzik ve biboron vermiyorum. Herkes bana kızıyor emzik ver diye. Sizce hatamı yapıyorum? Siz verdiniz mi?
Birde geçen gece ben banyodayken bebişim çok huysuzlanmış. Annem ve eşim mama vermiş 30cc. Oğlum ağlamış sürekli ve yarısını dökmüş. yedikten sonrada huysuzluğu geçmedi. Ben kucağımda uğraşarak uyuttum bebişimi daha sonra. Ben hep uyurken naz yapıyor diyordum. Sizce benim oğluşum doymuyor mu? Doktorum kilo alımı iyi kesinlikle aç değil diyor ama kafam çok karıştı. Mama veren anneler bebişleriniz mama verirken ağlayarak mı alıyor?
emzık senın için kolaylık olur durmadıgı zaman oyalanır bakalım alacakmı ya bıraktırması bence sen karar ver ben sevmıyorum yınede denedım almadı bıberonuda sen yokken bakacaklara kolaylık olur yoksa bıberon alan anneyı emmeyı bırakırKızlar, dün doktorumuz humana iyi geceler çayı ver dedi bebişine. Oğluma 5-6 çay kaşığı iyi geceler çayı verdim. Dün gece mışıl mışıl uyudu. Bebeğim çok rahatladı. Sizde deneyin isterseniz kızlar sizdede işe yarar belki.
Dün doğru düzgün soramadığım bir soru vardı. Ben emzik ve biboron vermiyorum. Herkes bana kızıyor emzik ver diye. Sizce hatamı yapıyorum? Siz verdiniz mi?
Birde geçen gece ben banyodayken bebişim çok huysuzlanmış. Annem ve eşim mama vermiş 30cc. Oğlum ağlamış sürekli ve yarısını dökmüş. yedikten sonrada huysuzluğu geçmedi. Ben kucağımda uğraşarak uyuttum bebişimi daha sonra. Ben hep uyurken naz yapıyor diyordum. Sizce benim oğluşum doymuyor mu? Doktorum kilo alımı iyi kesinlikle aç değil diyor ama kafam çok karıştı. Mama veren anneler bebişleriniz mama verirken ağlayarak mı alıyor?
canım şükürler olsun kaka yaptı ama az az yeşil değildi bu seferkiler ateşi şükürler olsun yoktu kuzucuğumun olsa hemen gidecektik ama bizim doktorumuz 4 gün falan yapmasada sorun olmuyo dedi kaka olayını benim yediklerimdende kaynaklanabilirmiş yeşillik zaten çok yeşil değildi canımboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?