2010 Nisan Anneleri

ay kıyamam meleğim ya. karınına falanda su torbası varsa koy. benimkide bazen kıvranıyor deli oluyorum. hele yapamayınca kıpkırmızı oluyor kuzucum. ne kadar dikkat etsekte oluyor canım ya geçer inşallah.

refiyecim öylemi diyosun ne bileyim hemşire öyle dedi. o zman sabahtan fitili yapıp öylemi gideyim ne dersiniz? yada şurup demiş avukat öylemi yapayım. 3'ünde bizimde aşımız. ayy napayım ya bilmiyorumkismile yol gösterin korkuyorum.mafoldumben

slm canım yok aslında takılıcak birşey değil ama ben genede açıklama yapma gereği duydum çünkü ben bal olayını ben yazmadığım için ben metsilden bahsettim acaba yanlışmı anlaşıldım dedim demekki refiyecimde dediğine göre bir arkadaş baldan bahsetmiş ben bal yazısını hiç görmediğim için kendi üzerime alındım yanlış anlaşıldım diye tabiki burada niye üyeyiz bildiklerimizi bilmediklerimizi paylaşmak için

nazlıcım yengemle konuşmuşutm oda şurup veriyormuş gitmeden önce ağrısını kesmesi için

canım bana ebeler hiç öyle bişi demedi ilk aşıda sadece evde fitil bulundur dedi. ben 2 kere paranox fitil verdim bugüne kadar çok faydasını gördüm. ama ateşlenmedik hiç sadece 2-3 gün ağrısız sızısız güzel güzel uyudu kaan. ben 2. ay aşısına gittiğimde aşıdan sonra fitil vermeyi düşünüyorum canım. bu kadar kafana takma belkide hafif atlatacak adacık aşıyı zaten takip etceksin en kötü ihtimal ateşi çıkarsa fitille de düşmezse doğruuu acile gidersin vakit kaybetmeden.opuyorumnanaktan

zeynocum geçmiş olsun sen de sakin ol hayatım bizimde zaman zaman 1 kerelik azıcık yeşil kakamız oluyo korkuyom tekrarlamıyo ama. hem burun tıkanıklığı bizde 1 aydır sürekli var üşütmeden değildir belki. ısıtmışsında yavrunu eminim bişeyciği kalmamıştıropuyorumnanaktan amaaa sıcağa çok alıştırma konusunda lütfen çok sarmalama çocuğu sonra üfff desen üşütür. ben sıcağa alıştırmamaya çalışıyorum. hatta o kadar çok kusuyo ki kaan bazen sık sık üstünü değiştirsem daha çok üşüyecek diye üstü ıslak kalıyo bir süre maşallah bir sorun olmadı şimdilik. tabiii ıslanan yerlerine içien mendil koyuyomzemuszemus

Benim bebeğimin de yarın 2.ay aşısı olacak ama ateş olayını sizden duyuyorum.Umarım bir sorun çıkmaz.
Gaz için Nurse Harvey's şurubu kullanıyoruz, çok faydalı herkese tavsiye ederim...

valla masallah kızlar aksaqma kadar gırıyordum yoktunuz bugun herkesmı bos kaldı ya ıykı gıttım gezmeye 40 dakkadır okuyorum konulardan gerı kalmayayım dıye belkı yenı annelere yardımım olur bısuru alıntı yaptım malesef kıza bakıp gelene kadar nolmussa olmus neyse aklımda kalanlar gaz yapacak dıye korkan arkadasım ye dene eger çok huysuzlanırsa gazdır zaten huysuzsa ye gıtsın ben ılk oglumda bulgur yemıstım o gece durmayınca kaynanam bulgur yedın öglen ondan oldu dedıydı bı dahada olmadı 2 ay fılan yemedıydım mercımegı ben bardaga koyup içiyorum çok sut yapar gerısını unuttum bılıyomusunuz bugun kızımla ankaranın öbür ucuna gıttık sıncandan mamaka

selam arkadaslar sanirim herkez toparlanmaya baslamis sayfalarimiz birikmis
ama malesef okumak ve alinti yapmak ne mümkün benim kiz cadi gibi bana bakiyo
insallah bebislerde sizlerde iyisinizdir bebislerinizide sizide öpüyorum
bizde cok sükür iyiiz habire kusuyor alt degisiyor üst degisiyor anlayacaniz iki günde bir makina sadece kizimin giysileriyle doluyor :)))

geçmişe bi bakayım dedim ama ne mümkün oğlum kıcıklanmaya başladı gazımız çok fazla yaa kavun yedim 2 gündür ondanmı oluyor acaba bilmiyorum hiçbişey kar etmiyo artık cuma günü kırkımız çıkıyor çok şükür kırkçıksa belki gazıda geçer inanmıyorum ama.. ayağımda sallamaktan bacaklarım kucağımda gezdirmekten belim kopuyor resmen uymmak için direniyor resmen fitil bile kar etmiyor nurse harveys te olmuyor acaba başk bişeymi var bilmiyorum sabahtan buyana hiç durmuyor zaten bu benim meraklı komşularım yokmu ayy sinir ediyolar resmen ayy susturmaıyon açmı bilmem ne off allahtan 38 günlük olduk hala bi misafir gelmedi gelsede kabul etmeyecektim zaten ii ce toparlanalım off hiç çekemem gelenlere hizmet gerek yardımcımda yok yoksa misafir ağırlamayı çok severim neyse bizden bu kadar şimdilik
bu arada ii sayfa birikmiş bir günde

ii akşamlar kızlar bugun baya sayfa birikmiş eski gunlerdeki gibi...
bizim oğlan bakkal memesini almış ağzına cok cok emiyo...annem benim bir saatlik dışarı cıkammada onu emziğe ve biberona alıştormış eve bir geldim şaka gibi kuzey emzik emiyor...
bu arada bir tanıdığın eczanesine gittik,orda arka raflarda bir kutuda emzik gördüm markası chicco ama kutusu baya eski anladığımkadarı ile...yani benim oğlan chicconun bakkal memesini emiyo hahahha:))))
emziği görür görmez tanıdım zaten ,işte bu dedim.... emmez gene dedim ama uğrasınca oluyormuş demekki...annemde emziğe sab damla damlatmış öle vermiş ve kuzey almış...çok sevindirirk oldum...
artık cumartesi görüşürz kızlar hepinizi öpüyorum....

iyi aşkamlar herkese. ben şubat 2010 annesiyim. rica etsem bu linki oylar mısınız??? lütfeeeeeen

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bana yardım edermisiniz yaa benim bebişin kaka düzeni bozuldu ıkınıyo sıkınıyo yok bişey geçmişide okuyamadım zaten meme tutmadı süt sağmaktanda bi işe zaman bulamıyorum arada mamada verdik ama şimdi azmettim sadece anne sütü vercem diye zaten 1 ay sonraa işe dönüyorum napıcamı şaşırdım bu arada kızım bugün 1 aylık oldualkisalkisalkis

canım gazda olabilir başka birşeyde ama gaz sancısı kendini belli eder benim kızımda çok gazlı gaz sancısını öğrendim artık bizimki çığlık çığlığa ağlıyor ve durmuyor aç olduğunda daha yavaş kesik kesik bize nurse harveys fayda etti ama bebekten bebege değişiyormuş sabı ddene oda iyi bir damlaymış beki o fayda eder buarada canım ya puset falan yokmu ben onda sallamaya alıştırdım emzzirmenin gazın arada bir sevmenin koklamanın dışında kucağımada ayağımada almıyorum doktorum alıştırıyosun daha sonra ne kendine ne bebeğe bakabilirsibn diye diye 2 haftadır almıyorum daha iyi oldu emzikle pusette sallamkata susuturuyorum birde uyurken ellerini kundak yapar gibi sarmanın faydası çok benim bebeğim öle uyuyır yoksa kıpır kıpır ellerin uyandıryor ama sarınca dalıp gidiyor

iyi aşkamlar herkese. ben şubat 2010 annesiyim. rica etsem bu linki oylar mısınız??? lütfeeeeeen
oyladım bısey olmadı ing almanca bıseyler yazıyoooooooooooooo

benımkıde ıkını yo bagıroyo 10 dak snr kakasını yapıyo artık gecelerı hıc yapmıyor sadece gunduz yapıyor bıberonla verıyosan sagdıgın sütü çok hava yutuyordur belkı ondandır a.s:sm_cool::1hug:
gununuz aydın bebeklerınız gazsızve sorunsuz olsunlar kızlar ben dün aksam görümcemin oglunun asker kınasına gıttım en dar olan eskıden içine sıgamadıgım pantolonumu gıydım hayret ettım bıde bırde bışey duydum bebeklere 6 ay su vermeyın dıyolarya melekler sularmıs ama 1 kere verırsen melekler bıdaha sulamazmıs ben bıkaçkez verdım napcam versemmı acaba drlarda annesütünü alması gereken yere mıdesı suyla dolar dıyor napıyımkı versemmı vermesemmı bıde benım batıl ınancım çoktur her duyduguma inanırım ikilemde kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar.
annelee ve bebişler çoooooooook iyidir inşallah.
dün öğleden sonra ceyhana annemlere gittik, gece geri döndük.
eşimin kuzeni askere gidecekmiş de.neyse ben annemlerde durdum ve benim bıdığım hiç mi hiç durmadı ya.
dün 12.30 da uyanmıştı.uyanış o uyanış.bir araba uyudu o kadar.çok sancılandı dün.umarım bir daha öle bir gün geçirmem.acaba yerini mi yadırgadı..
geçmişe bir bakayım bakalım neler kaynattınız...

Canım, aynısı bizdede oldu. Aman basit üşütmüştür deme. Hemen bir kaka tahlili yaptır. Benim meleğimde candida ve lökosit çıktı. Candida pişik yapan bir mantar. Bebişinde pişik var mı canım? Pişiği geçince bu mantardan kurtulduk çok şükür.
Lökositte bizim göremiyeceğimiz şekilde kan varmış kakasında. O nedenle zor kaka yaparlarmış. Ama ateşlenmedikçe çok dert etme. Ben difterimi diye çok korktum. Ateş yoksa difteri olmuyor.
Şimdi bugünkü kaka tahlilimiz çok temiz çıkmış çok şükür. Sanırım pişik yaptı herşeyi. Pişiğimiz tamamen yok oldu artık.

Kızlar, dün doktorumuz humana iyi geceler çayı ver dedi bebişine. Oğluma 5-6 çay kaşığı iyi geceler çayı verdim. Dün gece mışıl mışıl uyudu. Bebeğim çok rahatladı. Sizde deneyin isterseniz kızlar sizdede işe yarar belki.

Dün doğru düzgün soramadığım bir soru vardı. Ben emzik ve biboron vermiyorum. Herkes bana kızıyor emzik ver diye. Sizce hatamı yapıyorum? Siz verdiniz mi?
Birde geçen gece ben banyodayken bebişim çok huysuzlanmış. Annem ve eşim mama vermiş 30cc. Oğlum ağlamış sürekli ve yarısını dökmüş. yedikten sonrada huysuzluğu geçmedi. Ben kucağımda uğraşarak uyuttum bebişimi daha sonra. Ben hep uyurken naz yapıyor diyordum. Sizce benim oğluşum doymuyor mu? Doktorum kilo alımı iyi kesinlikle aç değil diyor ama kafam çok karıştı. Mama veren anneler bebişleriniz mama verirken ağlayarak mı alıyor?

canım şükürler olsun kaka yaptı ama az az yeşil değildi bu seferkiler ateşi şükürler olsun yoktu kuzucuğumun olsa hemen gidecektik ama bizim doktorumuz 4 gün falan yapmasada sorun olmuyo dedi kaka olayını benim yediklerimdende kaynaklanabilirmiş yeşillik zaten çok yeşil değildi canımboshayallersmile

canım doktorun aç değil diyosa sakın mama verme neden veriyosun sütün yetiyosa canımcım benimkide döküyo canım ben veriyorum ama ben zaten ilk kendimi emziriyorum sonra 40-50 cc veriyorum o da arada çok ağlarsa canım kilo alımı iyise verme canım bence bende sana 2. ay aşısını sormuştum dün canım görmedin sanırım ateşi falan oldumu canımcım benim aklımdaki ya ateşi olursa ya çok acırsa kuzucuğum şururp falan kullandınızmı aşıdan öncebilmiyorumkismile

emzık senın için kolaylık olur durmadıgı zaman oyalanır bakalım alacakmı ya bıraktırması bence sen karar ver ben sevmıyorum yınede denedım almadı bıberonuda sen yokken bakacaklara kolaylık olur yoksa bıberon alan anneyı emmeyı bırakır

canım yesıl kaka genellıkle üşütunce olur yesılı az sa az üsütmüstür hemde anında degıl tabıkı bır önce üsütmüstür yanı bır öncekı gun çok küçükler ya ufakta olsa alıyorlar çok kkoyu yesıl olmazsa korkma az az olmasıda bazen az bazen çok emmıyorlarmı ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…