2010 Nisan Anneleri

Gözün aydın canımm.

merhaba benim bikaç gündür sarı ile sütlü kahve arası bi renkte akıntım var.. varmı yaşayan yine kaybetmeyeceğim dimi? druma ilk olduğunda sordum. miden bulanmaya devam ediyorsa sorun yok dedi. ult. baktık gayet iyiydi bebişimiz. ama korkutuyor bu beni.. bu 3. gebeliğim 2 düşüğüm var.

Geçmiş olsun.Diğerleri kaç haftalık düşmüştü.Birşey olmaz inşallah.Bence bir usg ile bakın doktora gidip canım.

kızlarr bi cee deyip çıkmak zorunda kaldım... kızıma okul forması ve çanta almaya gittik.. eşim hadi deyince kapatıverdim birden :))) lafım yarıda kaldı :)))

vajinal 35 mm. kese göründü. içinde de kalbi gümbür gümbür atan bebeğim :)) hihoyyyt ekranda 6.7 mm. yazıyodu ama bebişimin boyumuydu anlamaım.. heyecandan yolk sac mıdır nedir onu da sormak aklıma gelmedi ama kalbi attığına göre herşey normaldir demi? şu an 6+6 dayız.. dediğim gibi geç döllenme.. geriden geliyoruz.. ama geliyoruz şükürler olsun.. inş.. pıt pıtları görüp duymayanlara da kısa zamanda nasip etsin allahım :Saruboceq: rabbim hepimizin meleklerini korusun :Saruboceq:

ben burdayım canım :))) bende yazıyorum acaba normalmi 6+6 ya göre diye ama cvp eren yok.. demekki hemen kaçıyolarmış :))

benim takvim adet günüme göre ya 8+2 göteriyo ama biz bugün 6+6 yız.. nasıl düzelticeğimi bilen varsa bana yardımcı olabilirmi? bunu da ben yapmamıştım zaten kaydirigubbakcemile3 şubat annelerinden bi ark. ayarlamıştı :kedi:

kızlarrr kendi kendime yapabildim kurcalaya kurcalaya kaydirigubbakcemile3

artık takvimim de 6+6 yani doğru gösteriyo... ama muhtemek doğum tarihini 26 nisan girince oldu.. ultrasonda 3 mayıs neden çıktı o zaman.. ayy iyice kafam karıştı yaa... neyse ben her halükarda nisan da doğurcam inş :Saruboceq:

canım benimde muhtemel doğum tarihim 28 nisandı ama 14 nisanda doğurdum şimdi günler zor geçer hele ilk 12 hafta çok zor geçiyor ama sonradan daha rahat olur.
3. aydan sonra en zevkli dönem başlıyo,alışveriş cinsiyet öğrenme,isim bulma daha biçok şey...
göbekler çıkınca hamileliğin tadıda başlıyo ama son ay kötü,onada Allah yardım ediyo

canımm benim 7 yaşında bir kızım var.. ama onda ilk çocuk cahilliği sanırım.. yada bilinçsizlik de denebilir... şimdiki heyecanımı yaşamamıştım sanırım... ilk çocuk ilk heyecan çok farklı ve özel bi duygu ama 7 yıl aradan sonra özlenen ve beklenen bi bebek rabbim inş. sonuna kadar hayırlı eder..

bende kızımı beklenen tarihten 1 hafta geç doğurdum.. o da sezeryanla aldılar suyu azalmaya başladığı için.. yoksa çıkmaya niyeti pek yoktu sanırım.. buda %99.9 sezeryan olacağı için erken alır doktorum diye düşünüyorum... hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…