2010 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşlar.. bende allah ın izni ile nisan 2010 da alıcam bebişimi kucağıma... allah sağlık ile doğurmamızı nasip etsin inş..

Bende tablo için bilgilerimi yazayım.
Kilo:51
Son Adet Tarihi: 1. Temmuz 2009
Tahmini Doğum Tarihi: 8 Nisan 2009
Bebişimin kalbi atıyor. Kalp sesini duydum.

Kızlar ağda konusunu açmışsınız. Aklıma takıldı şimdi. Benim doktorum böyle birşey söylemedi. Ve ben ağda yaptım.
Bir sorun yaşamadım ama yasaklanan arkadaşlar doktorlarınız niçin yasakladı peki açıklama yaptı mı?

canıımmmmm....iyiki buldun haberler güzel pıt pıt atıyor kalbiiiiiiiimiiizzzzz:)))))

selam kızlar....ben bugün bebişimi gördüm...kalbide atıyordu pıt pıt......çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu:))))))

bende haftaya gidecem yaa daa çok var.
6 haftalık duyulmuyormu kiii.kızlar kaç haftalık olduğunuzu gösteren imzalarınız varya nerden nasıl yaptınız.

6 haftalık duyulmuyormu kiii.kızlar kaç haftalık olduğunuzu gösteren imzalarınız varya nerden nasıl yaptınız.
canım pregnology com a giriyosun 4 tane kutucuk çıkıyo zaten
ben 4.ye girdim ordan hiç bişey yapmadan en aşağı iniyosun küçük bi yazıyla preganancy ticker yazıyo ona gir tekrar aşağı in due date yazan yere doğucağı tarihi yaz altına istediğin yazıyı renkleri seç sonra see it tıkla ilk resmin altında iki kutu içinde karışık yazılar çıkıyo ikinci kutudaki yazının tamamını değil imgi ile başlayan yerden tekrar img olan yere kadar seç img leri alma ama sonra bunu kopyala kullanıcı profilindeki kilo doğum çizelgesi enaltta yazan yere yapıştır ok biraz karışık oldu ama malesef bu şekilde oluyo sırayla dediklerimi uygularsan yapabilirsin belki

CNM ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN.BUNDAN SONRASI BENİM BECERİME KALMIŞ.
bakalım oldumuuuumafoldumben

Bende tablo için bilgilerimi yazayım.
Kilo:51
Son Adet Tarihi: 1. Temmuz 2009
Tahmini Doğum Tarihi: 8 Nisan 2009
Bebişimin kalbi atıyor. Kalp sesini duydum.

hosgeldin canim bizim seninle Sat ve dogum tarihi ayni görünüyor hayirli dogumlar canim Allah kolaylik versin

bişi yok bende yaptırıyorum 5 haftalıkken yaptırmıştım en son şimdi yine yaptıracağım..
zaten bendede bi sorun olmadı tatlım okuyunca takıldım biraz ama rahatladım şimdii teşk.opuyorumnanaktan

selam kızlar....ben bugün bebişimi gördüm...kalbide atıyordu pıt pıt......çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu:))))))

gözün aydın esroşumm maşallah ikinizedeopuyorumnanaktan

canım ben 6/2 de gördümm kalp atışını

teşekkür ederiz:ecrin_bebek: canım benim...

Bak gördünmü boşuna telaşlanmışşın.Hadi gözün aydın.Allah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…