kızlar bu arada cinsiyet kaçıncı haftada öğreniliyor
merhaba arkadaşlar.. bende allah ın izni ile nisan 2010 da alıcam bebişimi kucağıma... allah sağlık ile doğurmamızı nasip etsin inş..
esroşum burda da buldum seni :)) bugün dr günü güzel haberlerle dön inşallah cnm
kızlar bu arada ben esranın üniversiteden arkadaşıyım ve 2009 nisan annesiyim hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ve süper bi hamilelik geçirin ben çok zevk almıştım hamilelikten tadını çıkarın :)
yaşasıııınnnnn... :)) gözün aydın cnm tebrik ederim
selam kızlar....ben bugün bebişimi gördüm...kalbide atıyordu pıt pıt......çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu:))))))
canım pregnology com a giriyosun 4 tane kutucuk çıkıyo zatenbende haftaya gidecem yaa daa çok var.
6 haftalık duyulmuyormu kiii.kızlar kaç haftalık olduğunuzu gösteren imzalarınız varya nerden nasıl yaptınız.
canım pregnology com a giriyosun 4 tane kutucuk çıkıyo zaten
ben 4.ye girdim ordan hiç bişey yapmadan en aşağı iniyosun küçük bi yazıyla preganancy ticker yazıyo ona gir tekrar aşağı in due date yazan yere doğucağı tarihi yaz altına istediğin yazıyı renkleri seç sonra see it tıkla ilk resmin altında iki kutu içinde karışık yazılar çıkıyo ikinci kutudaki yazının tamamını değil imgi ile başlayan yerden tekrar img olan yere kadar seç img leri alma ama sonra bunu kopyala kullanıcı profilindeki kilo doğum çizelgesi enaltta yazan yere yapıştır ok biraz karışık oldu ama malesef bu şekilde oluyo sırayla dediklerimi uygularsan yapabilirsin belki
Bende tablo için bilgilerimi yazayım.
Kilo:51
Son Adet Tarihi: 1. Temmuz 2009
Tahmini Doğum Tarihi: 8 Nisan 2009
Bebişimin kalbi atıyor. Kalp sesini duydum.
zaten bendede bi sorun olmadı tatlım okuyunca takıldım biraz ama rahatladım şimdii teşk.opuyorumnanaktanbişi yok bende yaptırıyorum 5 haftalıkken yaptırmıştım en son şimdi yine yaptıracağım..
selam kızlar....ben bugün bebişimi gördüm...kalbide atıyordu pıt pıt......çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu:))))))
bende haftaya gidecem yaa daa çok var.
6 haftalık duyulmuyormu kiii.kızlar kaç haftalık olduğunuzu gösteren imzalarınız varya nerden nasıl yaptınız.
canım çok sevindim tebrikler bende pazartesi gidiyorum 7+5 oluyo inş.duyulur
zaten bendede bi sorun olmadı tatlım okuyunca takıldım biraz ama rahatladım şimdii teşk.opuyorumnanaktan
gözün aydın esroşumm maşallah ikinizedeopuyorumnanaktan
canım ben 6/2 de gördümm kalp atışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?