2010 Nisan Anneleri

selam kızlar ii kaynatmışınız yaa 8 haftamız bitti mide bulantıları çok fazla özellikle uyandığımda çok oluyo ama çaresini buldum 1 elma yiyorum sabah sonra yataktan kalkıyom geçiyo kahvaltıdan sonra da biraz oluyo ama çıkarmıyorum oğlumda acemiydim bilmiyodum ama bunda çareler üretiyom bende çok fazla vişne suyu tüketiyom yoğurda azıcık tuz katıp yiyorum biraz bastırıyo baş dönmesi çok var bide tansiyonum çok düşüyor tatlı yemiyorum ondan kan şekerim düşüyo herhalde. bende bal yemeye başladım her sabah 2 tatlı kaşığı mecburen yiyorum kabızlığa da ii geliyo öğlende keçiboynuzu pekmezi içiyom.. kansızlık için akşamda süt ..ama canım hiç süt içmek istemiyor zorla içiyorum yoğurt bide peynir çok yiyorum halsizlik yorgunluk mahvediyo ama yinede hamileliğin her evresi çok güzel bu belirtiler oldumu ben kendim için söylim anlıyorumki bebeğim gelişiyo ii morel oluyo banada 10 gün önce gitmiştim gelişmemiş demişti yada geç döllenmiştir dedi beslenmeme dikkat etmeye başladım kilo almayayım diye fazla yemiyodum ama şimdi sık sık az az yiyorum dr un dediği gibi... kayınvalideden yakınmışnız bende de aynı sorun var annemde vefat etmiş oda yok kendi yağımda kavruluyom eşim çok yardımcı oruç oruç bazen gelip masayı bile o hazırlıo bide şu var onlar yardıma gelmezler ama sen gitmezsende laf söylerler takmayacan kafaya başka çaresi yok bebeğimin etkilenmesini istemiyorum oğlumda herşeyi kafaya takardım etkilenmiş anne karnında 7 ay boyuca ağladı bunda da öle olsun istemiyorum ayrıca kızlar nisan ayı kız ayı olcakmış mart ayıda erkek ayıyımış genelde öle oluyomuş ama ihtimal tabii allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlıda tabiii

Son düzenleme:

canım yaa ne güzel anlatmışsın bende pek bişey yiyemiyorum ama dediklerini yapmaya çalışacam bende artık bende takmamaya karar verdim ama arada üzülüyorum işte ... banada bebişim hep kız olacakmış gibi geliyo bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda önemli değil sen kız istiyon galibaazemuszemus

canım saol sayende bende yaptımmmmopuyorumnanaktan

hosgeldin canim bizim seninle Sat ve dogum tarihi ayni görünüyor hayirli dogumlar canim Allah kolaylik versin
elifim seninle satımız aynıydı ama benim 4 gün geriden geliyo senin bebişin durumu ne umarım yoktur bi sorun sonradan yetişiyorlarmıymış acaba

Merhaba kızlar.9 haftalık bebeişlerin resmi sanki rap yapıyor gibi.:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir.beni uyku tutmadı yine 9:30 beri ayaktayım,biraz mart annelerine bakiym dedim,neler yaşıyolar.orada birisi sea bant isimli bulantı bilekliklerinden bahsetmiş.ben daha önce hiç duymamıştım.bulantıları çok olan arkadaşlar bir araştırsın netten ve doktorlarına danışıp kullanabilirler bence

elifim seninle satımız aynıydı ama benim 4 gün geriden geliyo senin bebişin durumu ne umarım yoktur bi sorun sonradan yetişiyorlarmıymış acaba

en son 26 agustosda doktordaydim canim herseyin gayet normal oldugunu söylemisti ve kalp atislarini dinlemistim insallah 12.09 da tekrar randevum var o zaman tekrar sorarim ama sana söyle söyleyeyim canim, biz pek cok seyi kafamizda büyütüyoruz hamileligimizin en güzel zamanlarini böyle hüsnü kuruntularla geciriyoruz.Ben kendi adima söyleyeyim canim kalp atislarini duyana kadar dünyayi kendime zindan etmistim ya bos gebelikse ya söyle olursa ya böyle olursa diye Inanki Allah "OL" dedi oldu biz elimizden geleni yaptiktan sonra ne yasamamiz gerekiyorsa onu yasariz hic bir sey icin aman söyle aman böyle demmek lazim Allah hayirlisi ile güzel saglikli bir hamileleik ve hayirli saglikli dogum ve saglikli güzel bebisler nasip etsin sevgiyle kal canim dedigin konusunda haklisin geriden gelen hamilelikler kendini daha sonra rölantiye sokarmis sevgiyle saglikla kal canim

selam hamişler nasılsınız bugun pazar ve evdeyım ne güzel birgun :) bulantılar devam sanırım bendede oluyo tutabıldıgım kadar tutuyorum kendımı umarım ek kısa surede bu sıkayetlerımızde ortadan kalkar napalım bebışlerımız için dayanıcagız dımı ama ?

Merhaba kızlar.9 haftalık bebeişlerin resmi sanki rap yapıyor gibi.:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
evet ya çok güzel ama 8 haftalık olanlarada bayıldım çok şekerler:)
kızlar bu arada benim şimdiye kadar hiç mide bulantım olmadı inş.böyle devam eder

1 haftada 100 sayfa birikmiş :)) nasıl okuyabilirim bilemiyorum ama araları özet geçerim belki..

neyse kendimle ilgili gelişmeleri yazayım hemen zemuszemus

cuma günü size de sölediğim gibi özeldeki dr.uma gittim... karından tam net göremeyebiliriz vajinal bakalım dedi.. ve öyle yaptık.. :)) eveeett bebeğimiz burda demesiyle kalbim yerinden çıkçak gibi oldu opuyorumnanaktan canlı sağlıklı bi bebek dedi... kese 35 mm. olmuş gayet iyi dedi.. ve bebeğimin kalbi de atıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…