selam kızlar ii kaynatmışınız yaa 8 haftamız bitti mide bulantıları çok fazla özellikle uyandığımda çok oluyo ama çaresini buldum 1 elma yiyorum sabah sonra yataktan kalkıyom geçiyo kahvaltıdan sonra da biraz oluyo ama çıkarmıyorum oğlumda acemiydim bilmiyodum ama bunda çareler üretiyom bende çok fazla vişne suyu tüketiyom yoğurda azıcık tuz katıp yiyorum biraz bastırıyo baş dönmesi çok var bide tansiyonum çok düşüyor tatlı yemiyorum ondan kan şekerim düşüyo herhalde. bende bal yemeye başladım her sabah 2 tatlı kaşığı mecburen yiyorum kabızlığa da ii geliyo öğlende keçiboynuzu pekmezi içiyom.. kansızlık için akşamda süt ..ama canım hiç süt içmek istemiyor zorla içiyorum yoğurt bide peynir çok yiyorum halsizlik yorgunluk mahvediyo ama yinede hamileliğin her evresi çok güzel bu belirtiler oldumu ben kendim için söylim anlıyorumki bebeğim gelişiyo ii morel oluyo banada 10 gün önce gitmiştim gelişmemiş demişti yada geç döllenmiştir dedi beslenmeme dikkat etmeye başladım kilo almayayım diye fazla yemiyodum ama şimdi sık sık az az yiyorum dr un dediği gibi... kayınvalideden yakınmışnız bende de aynı sorun var annemde vefat etmiş oda yok kendi yağımda kavruluyom eşim çok yardımcı oruç oruç bazen gelip masayı bile o hazırlıo bide şu var onlar yardıma gelmezler ama sen gitmezsende laf söylerler takmayacan kafaya başka çaresi yok bebeğimin etkilenmesini istemiyorum oğlumda herşeyi kafaya takardım etkilenmiş anne karnında 7 ay boyuca ağladı bunda da öle olsun istemiyorum ayrıca kızlar nisan ayı kız ayı olcakmış mart ayıda erkek ayıyımış genelde öle oluyomuş ama ihtimal tabii allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlıda tabiii
canım pregnology com a giriyosun 4 tane kutucuk çıkıyo zaten
ben 4.ye girdim ordan hiç bişey yapmadan en aşağı iniyosun küçük bi yazıyla preganancy ticker yazıyo ona gir tekrar aşağı in due date yazan yere doğucağı tarihi yaz altına istediğin yazıyı renkleri seç sonra see it tıkla ilk resmin altında iki kutu içinde karışık yazılar çıkıyo ikinci kutudaki yazının tamamını değil imgi ile başlayan yerden tekrar img olan yere kadar seç img leri alma ama sonra bunu kopyala kullanıcı profilindeki kilo doğum çizelgesi enaltta yazan yere yapıştır ok biraz karışık oldu ama malesef bu şekilde oluyo sırayla dediklerimi uygularsan yapabilirsin belki
elifim seninle satımız aynıydı ama benim 4 gün geriden geliyo senin bebişin durumu ne umarım yoktur bi sorun sonradan yetişiyorlarmıymış acabahosgeldin canim bizim seninle Sat ve dogum tarihi ayni görünüyor hayirli dogumlar canim Allah kolaylik versin
selam kıslar nasılsınızz
a.s.hosgeldin canım.İyi olmaya çalışıyorum.bulantı var bayağı.Sen nasılsın?
elifim seninle satımız aynıydı ama benim 4 gün geriden geliyo senin bebişin durumu ne umarım yoktur bi sorun sonradan yetişiyorlarmıymış acaba
evet ya çok güzel ama 8 haftalık olanlarada bayıldım çok şekerler:)Merhaba kızlar.9 haftalık bebeişlerin resmi sanki rap yapıyor gibi.:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
eski nickin neydi peki??kıslar nıkımı degsıtırım ben yenı nıkım bukaydirigubbakcemile3
eski nickin neydi peki??
slm canım tebrik ederim bende yarın gidiyorum inş.duyarım ama benim dr.um vajinadan bakmıyo hep karından bakıyo duyulur mu acaba??slm kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?