ahh bende diyorum canım ama dinleyen kim hep ellerine dokunuyolar zaten bende eve gelince bir güzel siliyorum ılık suyla bezle off off yasakkelime
günaydınlar kızlarr... herkese hayırlı cumalar diliyorum...
dün sabah girdim kandil için erken dedim.. bütün günde netim yoktu bidaha da giremedim.. kandiliniz mübarek olsun kızlar.. gecikmeli de olsa...Rabbim ona açılan ellerin boş çevirmesin.. dualarımızı kabul etsin.. inşallah hepimizin yaptığı dualar Allah katında kabul olmuştur...
bu arada evimiz fecii sıcak.. sabah uyanınca balkona bi çıkıyoruz yatmaya giriyoruz... tv de çıkardık :) orası serin oluyo esiyo hafif hafif.. saa 11 e kadar güneş vuruyo ama zaten biz de uyanalım sabah işlerimizi bitirelim derken o saat oluyo... utku nun salıncağını da çıkardık.. minicik balkona bayaaca bi eşyayı doldurduk yani.. oturduğum yerden kalkmadan sauna gibi eve girmeden üstümüzü de değiştiriyoruz altımızı da :))) hehehe... napiyim yaa... isilik olmaya başlamıştı yavrum... balkonda günü geçirmeye başladığımızdan beri geçmeye başladılar... bide tam karşımdaki komşunun da 6 aylık kızı var.. bütün gün karşılıklı agulaşıyolar :))
ya bide bişiy daha var.. geçen akşam markete gittik.. nasıl bişiydir anlam veremedim ama marlette primanın 3 numarası yoktu... maret market degezemiceğimiz için utku beyden dolayı ordan molfix aldım.. kimler molfix kullanıyo ? memnun musunuz? şu ana kadar belden çıkma..dışarı sızdırmafln olmadı ama dış yüzeyinin görüntüsü fln primanın daha iyiydi sanki ya.. kokulu fln dı.. arada pekbi fiyat farkı yok ama prima daha kaliteli, daha kımıl kımıl, daha cıvıl cıvıl görünüyodu :))) bu israil olayından ötürü de acaba evy baby mi alsam diye de düşündümama kararsız kaldım.. bu saatten sonra pişik yaptırmayalık dedi kocişte.. molfix de bile azcık kızarıklık oldu gibi geliyo banayorumlarınızı bekliyorum...
Valla bence en iyisi prima canım.
Ben huggies de kullandım.Ama ondan da memnun kalmadım.En iyisi tekrar dediğim gibi prima hatta prima premium care.
WAaaaavvy kız arkadaş yapmışız haaa.Kaynanaaa trın trın trın....:dance:
günaydın kızlar
hayırlı cumalar...
dün aşı olmuştık.
benim kız bir ilke imza attı dün ve bugün.
çooooooooooooook uyudu.bilmiyorum aşıdan sonra calpol verdim ondan mı.?
bir de aşıdan sonra banyoyu tam 3 gün geçtikten sonra mı yaptırdınız.mesela 3.gün akşam yaptırsam olmaz mı*hava çok sıcak ya.ılık su ile siliyorum ama olmuyor içim raht etmiyor ya.
gelincik aynı problem bizde de var kabızlık ben dr götürdüm olur dedi bide dr kulak çöpünü zeytin yağına batırıp poposundan içeri hafifce girdir dedi ben yaptım bi ara çok faydası oldu şimdi benimkiler üç aylık olucak az kaldı v bu problem bitti seninde geçer hiç takmaaa
Günaydın güzel anneler, a.s.
Kızlar artık misafirliğe gitme fobim oluştu resmen. Herkes oğlumu kucağına almak istiyor. Birde tutamıyorlar. Dün bir arkadaş resmen oturdu of içim gitti ne yapacağımı şaşırdım. Ya daha üç aylık benim oğlum ne oturturması.klava: Ben başkasının çoçuğunu öyle çok almamaya özen gösteririm yada aldıysam dikkatli tutarım. Çoğu zaman yattığı yerden severim bebekleri. Ve asla başkasının bebeğini öpmem. Neden insanlar bu kadar duyarsız.
Kızlar, ek besinler için bebelac filan kitapçıkları var dün doktor bize verdi. Lütfen 4 aydan önce ek besinlere geçmeyin. 4 aydan önce bebeklerin sindirim sistemleri ek besinlere kesinlikle uygun değilmiş. 4. ayda yavaş yavaş geçilmesi öneriliyor. Çok geç kalınınca bebek ek besinleri rededebiliyormuş.
İlk başta 4 ayda meyve püresi (sadece tek meyve kullanılmalıymış, alerjisi var mı yok mu anlamak için). Oda az az başla dedi. Ve bir hafta sadece meyve püresi, sonraki hafta çorba, bir sonraki hafta muhallebi. Çok verme dedi 4 ve 5 ayda sadece alışması için ver dedi.
Sütün bebeğine yarıyorsa, çok hızlı ek gıdaya geçmemek gerekliymiş. Ek gıda anne sütü kadar kilo aldırmıyormuş.
Kısacası 4,5 ayda alışması için az az ek gıdaları tatdırmamı istedi, 6 aydan sonra tamamen ek gıdalara geçişe başlarsın dedi.
Bu arada benim bebişimde ilk iki ay kadar hızlı kilo almıyor. Doktor artık kilo alımının yavaşlayacağını söyledi. İlk iki ay 1 kilonun üzeri, 3 ve 6 ay arası 500 gram ve 1 kilo arası, 6 aydan sonra ise ortalama 300gram almaları normalmiş.
günaydınlar kızlarr... herkese hayırlı cumalar diliyorum...
dün sabah girdim kandil için erken dedim.. bütün günde netim yoktu bidaha da giremedim.. kandiliniz mübarek olsun kızlar.. gecikmeli de olsa...Rabbim ona açılan ellerin boş çevirmesin.. dualarımızı kabul etsin.. inşallah hepimizin yaptığı dualar Allah katında kabul olmuştur...
bu arada evimiz fecii sıcak.. sabah uyanınca balkona bi çıkıyoruz yatmaya giriyoruz... tv de çıkardık :) orası serin oluyo esiyo hafif hafif.. saa 11 e kadar güneş vuruyo ama zaten biz de uyanalım sabah işlerimizi bitirelim derken o saat oluyo... utku nun salıncağını da çıkardık.. minicik balkona bayaaca bi eşyayı doldurduk yani.. oturduğum yerden kalkmadan sauna gibi eve girmeden üstümüzü de değiştiriyoruz altımızı da :))) hehehe... napiyim yaa... isilik olmaya başlamıştı yavrum... balkonda günü geçirmeye başladığımızdan beri geçmeye başladılar... bide tam karşımdaki komşunun da 6 aylık kızı var.. bütün gün karşılıklı agulaşıyolar :))
ya bide bişiy daha var.. geçen akşam markete gittik.. nasıl bişiydir anlam veremedim ama marlette primanın 3 numarası yoktu... maret market degezemiceğimiz için utku beyden dolayı ordan molfix aldım.. kimler molfix kullanıyo ? memnun musunuz? şu ana kadar belden çıkma..dışarı sızdırmafln olmadı ama dış yüzeyinin görüntüsü fln primanın daha iyiydi sanki ya.. kokulu fln dı.. arada pekbi fiyat farkı yok ama prima daha kaliteli, daha kımıl kımıl, daha cıvıl cıvıl görünüyodu :))) bu israil olayından ötürü de acaba evy baby mi alsam diye de düşündümama kararsız kaldım.. bu saatten sonra pişik yaptırmayalık dedi kocişte.. molfix de bile azcık kızarıklık oldu gibi geliyo banayorumlarınızı bekliyorum...
ahhh canım benim yaa aynen bende senin gibi bir başkasının bebeğini ya hiç kucağıma almıyorum yada uzaktan seviyorum bişey olur diye aman ALLAH korusun canım şapur şupur olayı bizdede var canım sormakötükedihüso bu arada bende 4 ayını bekliyorum ek gıdalara kesinlikle başlayacağımcanım benim gördüğüm konuştuğum herkes başla diyo sonra çok pişman olursun diyo sonradan alışmaları daha sorun oluyomuş şimdiden onun çorba kapları falan bakmaya başladım mama kaşıkları falan internetten sipariş vereceğim birde günlük yoığurt yap dedi konuştuğum doktor birde vucuduna bak dedi alerjisi varmı verdiğin besinlere karşı dedi inşallah bu aydan sonra yavaş yavaş başlayacağım ben mama takviyeli beslediğim için birşeylerin doğalı varken neden vermeyeyimki vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?