canım hayırlı olsun ben 8 saatlik yola gittim oğlumla kırkı yeni çıkmıştı gece yolculuğu yaparsanız hem sen rahat emzirirsin hem de yavrun melekler gibi uyur. biz yola çıkmadan ne olur ne olma diye fitil verdi. otobüsün sallaması, fitilin etkisi yol boyu uyudu oğluşum 2 kere emdi. yolda yanında birisi varsa emzirmek çok sorun olmuyo.Kızlar, benim tayinim çıktı. Çok uzun bir yolculuk yapacağız oğlumla. Tabi birde tayin olduğum yerde bir yığın iş beni bekliyor. Annemde gelecek bebeğim rezil olmasın diye. Ben uğraşırken oğluma bakacak.
Aklımı karıştıran birşey var. Ben oğlumu hiç uzun süre yalnız bırakmadım. Sadece anne sütü alıyoruz. Ne biberon ne emzik kullandık. Yolda, oğlumu yalnız bıraktığımda annem nasıl besleyecek birtanemi. Dün aventin biberonunu aldım ama kafam karışık.
Kimi biberonla beslemek bebeğin emme isteğini azaltır diyor, kimi hiçbirşey yapmaz diyor? Sizlerde durumlar nasıl? İnanın korkumdan kabından çıkaramadım biberonu.
cuma ası pazar öglen yıkadım bısey olmadıgünaydın kızlar
hayırlı cumalar...
dün aşı olmuştık.
benim kız bir ilke imza attı dün ve bugün.
çooooooooooooook uyudu.bilmiyorum aşıdan sonra calpol verdim ondan mı.?
bir de aşıdan sonra banyoyu tam 3 gün geçtikten sonra mı yaptırdınız.mesela 3.gün akşam yaptırsam olmaz mı*hava çok sıcak ya.ılık su ile siliyorum ama olmuyor içim raht etmiyor ya.
bızde gıttık 6 hazıranda denız varsa bulundugun yerde hıç durmasıcaktan kendimi buz gibi deniz suyuna atmak istiyorum ama nerde terden bayılacak durumdayım duş lmaya bile fırsatım yok bizim kız kucaktan inmiyo bu akşam düğüne gidecek kızım babananesi aşçılık yapıyo illa getir kızımı dedi bizde ilk düğünümüze gideceğiz inşallah
bazıları öyle düsünüyo ama bende 8 aydan sonra basladım oglumda sorun olmadıahhh canım benim yaa aynen bende senin gibi bir başkasının bebeğini ya hiç kucağıma almıyorum yada uzaktan seviyorum bişey olur diye aman ALLAH korusun canım şapur şupur olayı bizdede var canım sormakötükedihüso bu arada bende 4 ayını bekliyorum ek gıdalara kesinlikle başlayacağımcanım benim gördüğüm konuştuğum herkes başla diyo sonra çok pişman olursun diyo sonradan alışmaları daha sorun oluyomuş şimdiden onun çorba kapları falan bakmaya başladım mama kaşıkları falan internetten sipariş vereceğim birde günlük yoığurt yap dedi konuştuğum doktor birde vucuduna bak dedi alerjisi varmı verdiğin besinlere karşı dedi inşallah bu aydan sonra yavaş yavaş başlayacağım ben mama takviyeli beslediğim için birşeylerin doğalı varken neden vermeyeyimki vereliniortak
Kızlar, benim tayinim çıktı. Çok uzun bir yolculuk yapacağız oğlumla. Tabi birde tayin olduğum yerde bir yığın iş beni bekliyor. Annemde gelecek bebeğim rezil olmasın diye. Ben uğraşırken oğluma bakacak.
Aklımı karıştıran birşey var. Ben oğlumu hiç uzun süre yalnız bırakmadım. Sadece anne sütü alıyoruz. Ne biberon ne emzik kullandık. Yolda, oğlumu yalnız bıraktığımda annem nasıl besleyecek birtanemi. Dün aventin biberonunu aldım ama kafam karışık.
Kimi biberonla beslemek bebeğin emme isteğini azaltır diyor, kimi hiçbirşey yapmaz diyor? Sizlerde durumlar nasıl? ınanın korkumdan kabından çıkaramadım biberonu.
CANIM gözünaydın..bende aşıda sonra calpol vermiştim uyumuştu oğlum.sanırım uyku yapıo o şurup.canım ben 3 gün bekledim 4.gün sabah yıkadım oğlumu.ne olur nolmaz diye
en iyisi 4.günü yıkamak.yavrum inş. isilik olmaz.hayriyecim.. canım doktorlar günde 5 de normal 5 günde 1 de diyo.. katı yapmadığı sürece normal canım.. ama 3 ay bitince zaten inş. tabi herşey düzwene giricek..
fundacım.. canım calpol şurup uyutuyo.. utku da uyumuştu... ben de 4. günü sabah yıkadım.. aynen hayriye gibi nolur nolmaz diye korktum :) ama şu an sadece nokta kadar iz var kurumuş sivilce gibi..
semafatih... canım güle güle büyüt paşanla cadı kızını :) sık sık gel artık.. bize minişlerinden haberler getir.. anlatt.. özletme kendini de onları da.. resimde bekliyoruz en kısa zamanda...
sıcaktan kendimi buz gibi deniz suyuna atmak istiyorum ama nerde terden bayılacak durumdayım duş lmaya bile fırsatım yok bizim kız kucaktan inmiyo bu akşam düğüne gidecek kızım babananesi aşçılık yapıyo illa getir kızımı dedi bizde ilk düğünümüze gideceğiz inşallah
hayırlı uğurlu olsun canım.Kızlar, benim tayinim çıktı. Çok uzun bir yolculuk yapacağız oğlumla. Tabi birde tayin olduğum yerde bir yığın iş beni bekliyor. Annemde gelecek bebeğim rezil olmasın diye. Ben uğraşırken oğluma bakacak.
Kimi biberonla beslemek bebeğin emme isteğini azaltır diyor, kimi hiçbirşey yapmaz diyor? Sizlerde durumlar nasıl? İnanın korkumdan kabından çıkaramadım biberonu.
merhaba kızlar. yazıcam yazıcam fırsat olmadı bir türlü.
umarım herkesler iyidir, bebişler nasıl? yavaş yavaş düzene girmeye başladılarmı?
benim kuşum maşallah iyi. sadece bakınmayı çok seviyoruz uyku uyumuyoruz aşılarımız ateş yapmadı çok şükür. kilomuz boyumuz gayet iyi çıktı. hatta Nisanın gelişimi 1 ay önde çıktı.
camdan bakınmayı çok seviyoruz denizin sesine baylıyoruz ama daha dışarda rahat rahat dolaşamadık illaki çıkınca meme istiyor kuzum.
banyo yapamıyoruz aşı sonrası çok rahatsızız Nisan banyoyu suyu çok seviyor huysuzluk yapıyor yıkanamıyor diye. aşıyı çarşamba olduk yarın banyo yapsa birşey olurmu sizce? aşı yeri hala kırmızı çünkü.
Babalar günü için bizde babamıza tshirt ve kapri pantalon aldık..
herkesin düşüncesi memnuniyeti farklı... bi arkadaşım da huggies den hiç memnun değil.. oysa bana bezler içinde en iyisi o gibi geliyodu belden taşmaları önler diye. ama bakalım hepsini deneyip görücez... küçük paketlerden almak lazım.. molfix10güne anca biter. ve ben bu bezin dokusunu hiç sevmedim.. kullananlar ve memnun kalanlar bana darılmasın ama kesekağıdı gibi geliyo bana yaa... sempatiksalakcinniBenim evim hala öyle serinki bebişim hala uzun kolu nasıl imreniyorum kısa kollulara ama giydiremiyorum. Ne güzel sizde balkon sefası başlamış.
Canım ben prima, prima premium care, huggies, molfix hepsini denedim. Ve huggiesde karar kıldım. Bana prima care o kadar fazla para ödemeyi gerektirecek kadar özel gelmedi. Molfixin dokusu pek hoşuma gitmedi. Huggies şu ana kadar sorunsuz görünüyor. Tavsiye ederim.
hakkınzda hayırlısı olsun tatlım.. ben oğlumu emanet edip debi yere gitmem gerektiğinde(şimdiye kadar 2 kez oldu) pompayla sütümü sağıyorum bırakıyorum.. biberonu çook aç olmadığı sürece almaz normalde ama o zamanlarda hemen alıyomuş.. annesinin olmadığını ve onu emziremiyeceğini anlıyo sanırım :çok üzgünüm: yani bizde arada da kullansak rezene fln için biberon kullanıyorum ben şimdi aklıma geldi :) emme isteğini azaltmadıKızlar, benim tayinim çıktı. Çok uzun bir yolculuk yapacağız oğlumla. Tabi birde tayin olduğum yerde bir yığın iş beni bekliyor. Annemde gelecek bebeğim rezil olmasın diye. Ben uğraşırken oğluma bakacak.
Kimi biberonla beslemek bebeğin emme isteğini azaltır diyor, kimi hiçbirşey yapmaz diyor? Sizlerde durumlar nasıl? ınanın korkumdan kabından çıkaramadım biberonu.
işte bu ara yapıyorum işleri..şu an mesela alıntıları cevaplayıp dondurmamı yiyorum.. :icecream: burda işim bitince çamaşır yığınımın başına geçicem.. katlanmak için beni bekliyolar.. evde herkes uyuyo..birtek ben uyanık ev işi yapıyorum..napim ama yaa oğlum gündüz hiç fırsat vermiyo.. balkonda uyuyunca da bırakıp iş yapamıyorum çünkü eda hiç rahat vermiyoo.. öperken mıncıklarken 5 dk.ya uyandırıyo.. neyse uzatmıyım sabah 6:30 da kalkıcam bide akannehir yani 4-5 saatlik uykuyla yaşamımı devam ettiriyorum -tatlicadiarzu-merhabalar kızlarr nasılsınız ben çok yorgunum 4 gündür evde oğlumla yalnızız eşim işe başladı kayınvalidem istanbula gitti. hem çok güzel bebeğime tek başıma bakmak hem de zor. allah aşkına ev işlerini hangi ara yapıyosunuz.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu arada ben de başından beri prima kullanıyom memenunum zaten yaramaz oğlum sık sık altını değiştirmek zorunda bırakıyo beni ya balon gibi şişiriyo ya kaka yapıyo maşallah oğluşumakaydirigubbakcemile3
kızlar öğlen oğluşumu emzirmeye gittim emdi oğluşum ve ardından o stoklu kakasını yapıverdi nihayet.ama ne yapmak tam değişirklen 2 bez daha pisledi.aman dedim yeterki yapsın rahatladı yavrum.
opuyorumnanaktan bizde seni öpüyoruz tatlım. Allah yardımcın olsun.. ben 2 çocuğa ev şartlarında bakıyorum ve banze yıprandığımı gücümün tükendiğini düşünüyorum.. senin işin daha zor hep söylüyorum... 4 dörtlük kimse olamaz.. uğraşmamak da lazım zaten.. olduğu kadar.. hediye içinde düşüncen mantıklı kaydirigubbakcemile2hayırlı cumalar arkadaşlar.
biz iyiyiz fırsat buldukça sizleri takip ediyorum.malum ben işe başlayalı 1,5 ay oldu.
oğlumu işe götürüyordum zaten.p.tesiden itibaren okullar tatil olduğu için büyüğüde götüreceğim.benim büro kreşe dönecek.
yaz temizliği yaptım.salıdan beri misafir ağırlıyorum.bugün arkadaşlarımı büroda kabul ettim.şükür bitti.gelmeyenlerde artık bekleyecek.inanın canım çıktı.birde bende salaklık var illa her işimi kendim yapacam.artık stresten mi,yorgunluktan mı yoksa kansızlıktan mı bilmem acaip başım dönüyor.geçen hafta yine acillik olacaktım.afedersiniz lavaboya eşim götürdü.artık doktor görmek istemiyorum.ama geçmezse mecbur gideceğim.yoksa bebekle birgün biryerde düşmekten korkuyorum..doğumdan beri başıma gelmeyen kalmadı,düştüm,böbrek taşı düşürdüm.şimdide bu.bu günümüze şükür.
ama şunu anladım ki herşeyi dört dörtlük yapayım derseniz olmuyor.ev hanımlığı,iş hayatı,annelik,eş olma evlat olma vs.vs.en iyisi sadece elinizden geleni yapmak.yoksa tükenen siz oluyorsunuz.
bu arada bizdebabalar günü için çocuklarla bugün paraya kıyıp 140 tl ye eşime saat aldık.ama ben bunu 2 ay sonraki evlilik yıldönümü ve 3 ay sonraki eşimin doğum günü hediyesi olarak saydırmayı da planlıyorum.
hepinizi kocaman öpüyorum.selamlar.
şimdilik uyuyo benimki :lepi:boş vakit bulup gıreyım dedım ama kımsecıkler yookkk.butun nısan kuzuları uyuyordur ıns.
İYİ GECELER ARKADAŞLAR..........
bizde babamıza hediye almadık.geçen hafta alışverişe çıktık oğluyla kendisi 300 den fazla alışveriş yapınca daha gerekn yok dedim dermişim.........alayım dedim ben aldım daha napcan dedi.........belki yemeğe gideriz bizede değişiklik olur.of çok sıkıldım bu ilden 1 haftalığına uzaklaşmak istiyorum ama arabamız yok.otobüstede klimalar çok açık oluyo korkuyorum.ne dersiniz kızlar çarpar mı klima oğlumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?