hayırdır bızde evdeyız geze geze gezecek kapı kalmadıgünaydın kızlarr.. iyi günler size ve bebişlere.. bugün evdeyiz
hosbulduk kızlar.hepınıze gecmıs olsun.gaz problemı ıcın aktardan bı karısım almıstık onun yararını gordum sımdı hıc ılac kullanmıyoruz kendısı cıkarıyo..bızımde kaka problemımız vardı sımdı bıraz yoluna gırdı haftada 1kez yapıyodu sımdı hergun 1kez yapıyo sızce ıyımı ben bunada sukur dıyorum.bırde ben ayagımda sallıyorum ıyı uyuyo dıye sızce bı sakıncası olabılırmı bebegıme.a.s.
slm kızlar....
bebişlerin kiloları ve meyve suyularına geçiş konuşulmuş....facedeki şu tartışma konusuna bir bakayım ben öleyse,kuzey sadece anne sutu alıyor ve kilo alımı bana göre gayet iyi,doktora göre gayet fazla ben anlamış değilim...
meyvelerin suyunuda ben tatdıryorum çok hoşuna gidiyo bişi olcağını sanmıyorum....
bu tamamen kişisel bir yaklaşım sanırım,çoğu anneye göre 6 aydan önce vermek yanlış doktorlar da zaten vermeyin diyor ,ama ben mantık olarak kafama uygun bişiyse yapıyorum okadrada doktoru dinlemiyorum...
aynen arkadasım katılıyorum sana bend e sofrada nne varsa tıkıyorum agzına peynırı ezıyorum verıyorum yalanıp duruyor yıyen bebe ıyı olur
alsanaalsanasmile
arkadaşı yanlız peynir vermemini tavsiye ederim.inek sütü olduğu için alerji yaparmış.aklında bulunsun.
kızlar kandiliniz mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşlh ...
bugunun hürmetine rabbim bebeklerimize ,huzurlu bol uykulu gunler nasip etsin,gazları kolik ağlamalrı geçsin...sütü olmayan annelerimize de rabbim tez zamanda bol bol süt nasip etsin....
hepizi öpüyorum...
kızlar bebişleri öptürüyomusunuz başklarına anam bizim kızı dışarı çıkarsak gören hemen öpmeye yelteniyo gerçi babsı ilk doğduğundan bu yana şapur şupur maşşallah bende bu aralar dayanamıyorum son bir aydır öpüyorum ne yapayım yaaa off çok tatlılar ama :)))
copur copur öpüyorum babayla ablada aynı dısarda yasak alerjık dıyorum ellerınıde fazla öpmeyın agzına göturuyor mıkrop kapar dıyorumhihoyyyt
zeynocum.... valla bende öpüyorum herkezde öpüyo önüne gecemiyoruz....elden gelen bişi yok...sadece cok fazla terli olarak ,sigaralı ellerle dokundurmuyorum....yoksa herkes kucaktada tutuyo valla....
bu arada yedir valla canım alışsınlar....
yengem üç aylıkken tarhana orbası falan verirdi,yemeklerin suyundan verirdi....
şimdi maşallahı var hiç yemekte secmiyo çocuğu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?