2010 Nisan Anneleri

hosbulduk kızlar.hepınıze gecmıs olsun.gaz problemı ıcın aktardan bı karısım almıstık onun yararını gordum sımdı hıc ılac kullanmıyoruz kendısı cıkarıyo..bızımde kaka problemımız vardı sımdı bıraz yoluna gırdı haftada 1kez yapıyodu sımdı hergun 1kez yapıyo sızce ıyımı ben bunada sukur dıyorum.bırde ben ayagımda sallıyorum ıyı uyuyo dıye sızce bı sakıncası olabılırmı bebegıme.a.s.

günaydın kızlarr.. iyi günler size ve bebişlere.. bugün evdeyiz
hayırdır bızde evdeyız geze geze gezecek kapı kalmadı

bende arada ayagımda sllıyorum hatırlamıyorum ama çok sakıncalıymıs
:Saruboceq:

selam kızlar.bugün aşı olduk biz
yavrum nasıl ağladı.yüreğim parçalandı o ağlarken.
calpol verdim.şimdilik ateşi yok şükür.hiç de olmaz umarım.,kzım uyurken ben de uyuyayım biraz.

bu arada evinde klima olanlar klimayı açıyormusunuz?bebek içerdeyken.

slm kızlar....
bebişlerin kiloları ve meyve suyularına geçiş konuşulmuş....facedeki şu tartışma konusuna bir bakayım ben öleyse,kuzey sadece anne sutu alıyor ve kilo alımı bana göre gayet iyi,doktora göre gayet fazla ben anlamış değilim...
meyvelerin suyunuda ben tatdıryorum çok hoşuna gidiyo bişi olcağını sanmıyorum....
bu tamamen kişisel bir yaklaşım sanırım,çoğu anneye göre 6 aydan önce vermek yanlış doktorlar da zaten vermeyin diyor ,ama ben mantık olarak kafama uygun bişiyse yapıyorum okadrada doktoru dinlemiyorum...

aynen arkadasım katılıyorum sana bend e sofrada nne varsa tıkıyorum agzına peynırı ezıyorum verıyorum yalanıp duruyor yıyen bebe ıyı olur
alsanaalsanasmile

kızlar kandiliniz mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşlh ...
bugunun hürmetine rabbim bebeklerimize ,huzurlu bol uykulu gunler nasip etsin,gazları kolik ağlamalrı geçsin...sütü olmayan annelerimize de rabbim tez zamanda bol bol süt nasip etsin....
hepizi öpüyorum...

meraba kızlar bugün doktora gidecektik vazgeçtik şükürlker olsun gizemin kakası normale döndü sanırım benim yediklerimle alakalı bişeydi bende pimpirikli olunca :))şükürler olsun iyiyiz şu anda gezmeden geldik kızlar aşırı bir bunaltıcı hava var burada yaa gizem gündüzleri artık hiç uyumaz oldu sanırım bunalıyo kuzucuğum inanın yemeği bile zor yiyoruz eşimle yapması ayrı bir mevzu zaten birde bizimki illakucakta olacak hayatta sevmiyo yatmayı eee anası o kadar gezerse hamileyken olacağıda oydu:))ellerini emmesi bir fiil devam ediyo ama sanırım yavaş yavaşta emziğe alışıyo gibi elini emerken tıkıyorum bende emziği ilk önce midesi bulanır gibi oluyo ama daha sonra cokur cokur emiyo:))

bu arada söylemeyi unuttum kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar rabbim etmiş olacağımız bütün duaları kabul eğler inşallah

amin canım benim kuzeyi öp benim için özgeciğim şu meyvelerden bende tattırcam artık gizeme valla dün akşam karpuz yerken öyle bir bakıyoıki sonrada ağzını bürüştürdü ağlamaya başladı resmen bana niye vermiyosun tarzında yaaa bu sıpalar herşeyi anlar oldular heee şimdiden yandık valla:icecream:

kızlar bebişleri öptürüyomusunuz başklarına anam bizim kızı dışarı çıkarsak gören hemen öpmeye yelteniyo gerçi babsı ilk doğduğundan bu yana şapur şupur maşşallah bende bu aralar dayanamıyorum son bir aydır öpüyorum ne yapayım yaaa off çok tatlılar ama :)))

copur copur öpüyorum babayla ablada aynı dısarda yasak alerjık dıyorum ellerınıde fazla öpmeyın agzına göturuyor mıkrop kapar dıyorumhihoyyyt

zeynocum.... valla bende öpüyorum herkezde öpüyo önüne gecemiyoruz....elden gelen bişi yok...sadece cok fazla terli olarak ,sigaralı ellerle dokundurmuyorum....yoksa herkes kucaktada tutuyo valla....
bu arada yedir valla canım alışsınlar....
yengem üç aylıkken tarhana orbası falan verirdi,yemeklerin suyundan verirdi....
şimdi maşallahı var hiç yemekte secmiyo çocuğu....

copur copur öpüyorum babayla ablada aynı dısarda yasak alerjık dıyorum ellerınıde fazla öpmeyın agzına göturuyor mıkrop kapar dıyorumhihoyyyt

ahh bende diyorum canım ama dinleyen kim hep ellerine dokunuyolar zaten bende eve gelince bir güzel siliyorum ılık suyla bezle off off yasakkelime

aynen canım bende senin gibi düşünüyorum vereceğim az önc arakadaşıma rastladım ve5r dedi muhakkak dedi alışması zor oluyo sonra dedi benim kız uyandı bu arada ne güzel uyumuştu arabasında öpytüm canım :1hug::asigim:

kandiliniz mübarek olsun kizlar
bugün asi olduk
oglumada kene asisi yaptirdim biraz huysuzlandi ama simdi cok sükür iyi
kizim 700 gramm almis 5 kilo olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…