slm kızlar....
nasılsınız bakalım...
biz iyyiş oğluşla valla,gene aynıyız ağlıyor uyumuyor,altı saat uykusuz ve aç kalıyo ama bunun tek nedeni gaz sancısı...bıktım artık ya valla....
dün gene berbattı,masajlar ,sab,gazero falan hiç etki etmedi...
şuan babası uyuyor dönüşümlü yattık bugun dun pestilimiz cıktı...
bu arada kuzey artık yediğimiz herseyin tadına bakıyor,biz mi erken başladık...
bence damak tadı alışşın,boğazlı bir çocuk olsun...çocukları iştahsız yemek yemeyen annelerin neler cektiğini biliyorum...
dün karpuz yedi,kavuna bayılıyo,domates ve salatalık sularını seviyo...
ne yersem azcık suyunun tadına baktırıyorum çok hoşuna gidiyo....
artık ellerini tanımaya basladı havaya kaldırıyo bakıyo baya....
hala çıngırak alcam oğluma ,bugun pazarda bulamadım...
hala kararsızım ''bifiform drops'' adlı ilacı alsammı,kolikli bebekler için süpermiş,kesin çözümmüş...
slm kızlar....
nasılsınız bakalım...
biz iyyiş oğluşla valla,gene aynıyız ağlıyor uyumuyor,altı saat uykusuz ve aç kalıyo ama bunun tek nedeni gaz sancısı...bıktım artık ya valla....
bence damak tadı alışşın,boğazlı bir çocuk olsun...çocukları iştahsız yemek yemeyen annelerin neler cektiğini biliyorum...
hala kararsızım ''bifiform drops'' adlı ilacı alsammı,kolikli bebekler için süpermiş,kesin çözümmüş...
slm kızlar....
nasılsınız bakalım...
ruzenin gaz için benimde sıkıntılı günlerim oluyo ama anason al faydasını görürsün cezveye su kat kaynasın su sonra 1 kaşık anason koy ardından ılısın 10ml falan verebilirsin. birde rezene ama hazır alma aktarda satılandan al. kaynamış suya at 5 dakka bekle süz sen iç hemde bebişe 20ml kadar ver. şeker katma sakın ya öyle içsin yada illa içmezse bal kat azıcık. bide metsil damlada baya faydalı.
cok kalın gıydırmezsen geçer ama antalyayı bılemem dene yınedemerhaba kızlar size bi sorum olcak
2 gündür minik kızımın kafasında alnında ve kollarında çok sayıda sivilce çıktı komşular isilik olmuş diyolar..sanırım sıcakdan oluyormuş hergün banyo yaptırıyorum evden dışarı çıkmıyorum malum antalya dışarı zaten kaynıyo ama oldu işte ...bunu nasıl geçireceğim bi fikri olan varmı?
ben 2kırazı rendeleyıp suyunu suzuyorumözgecim ne kadar veriyosun.ben şimdiye kadar yalattım sadece meyvelerden.1çay kaşığı versem mi acaba?
sllm kızlar ben nisanda doğum yaptım. cadı mı cadı bir kızım oldu.darısı isteyen herkesin başına inşaALLAH. 9,NİSAN.2010 hayatımın miladı benim için...
ee canım benim hamilelikte okadar sigara içtin şimdi sütten geçmesin die mi tutuyon kendini?hiç fark yok zaten ama elbette zararın neresinden dönersen kar.bende oğlumu çok özlüom işyerimde aklıma gelen tek şey sigara oluyo allahım yardım et
sllm kızlar ben nisanda doğum yaptım. cadı mı cadı bir kızım oldu.darısı isteyen herkesin başına inşaALLAH. 9,NİSAN.2010 hayatımın miladı benim için...
canım benim kaanımın kakası nerdeyse 1 aylıktan beri kokuyo merak etme ayrıca bizimde günümüz günümüze uymuyo bazen gnde 1 kere zor yaparken bazen 3-4 defa kaka yapıyo bence takma kafana. zaten ishal olsa anlarsın diyolar bayağı bir sulu sık oluyomuş ve ateş de oluyomuş. yinede için rahat etsin tahlilini yaptır pirpirikli anne:)slm kızlar gizemin 2 gündür kakası biraz sulu gibi az önce çocuk doktoruyla konuştum yarın tahlil için doktora gideceğiz inşallah bişey çıkmaz bana mama takviyesi alıyosa ek gıdalara yavaş yavaş başlayabileceğimi söyledi ankarada gatanın çocuk doktoruyla konuştum görümcemin arkadaşı oluyo şeftali suyuyla başla dedi ilk önce bir çay kaşığıyla başla günlük artır dedi çünkü pütürlü şeyleri daha sonra bebkler reddebilirmiş ek besinleri meyvelerin suyunu içirebilirsin dedi birde ılık su içirebileceğimi söyledi ben cesaret edemedim bu zamana kadar mama ve memeden başka hiç bişey vermedim ama yarın gideceğimiz doktorada soracağım ona göre yazlık meyvelerdn başlayacağım birde güvenilir yerden süt alıp günlük yoğurt yap dedi iyice kaynattıktan sonra pastorize sütleri tercih etme dedi aslında benmi evhmlanıyorum bilmiyorum günde 4-5 kez kaka yapması normalmi birde kokusuda oluyo bizim kızın kakada doktor önemli bişeydeğildir dedi ama ben bu şüpheyle yaşayamam yarın gideceğiz doktora bugün eşim nöbetçi o yüzden gidemedik bird kızlar bende hala arada hafif hafif kanamam devam ediyo damla şeklinde sizlerin ne durumda tamamen kesildimi kanamanız
canım yaa kuzey 1, kaan 2 paraladılar bizi. valla kaanın gaz sancısı 1.5 ayda başladı ne kadar sürecek bilmem. şu ilacı bende senin denemeni bekliyodum almak içinkaydirigubbakcemile3 2 gündür metsil veriyom sab bitti o kadar para dökmekten de bıktım ilaçlara ama bebek kendini yırtarken ne olursa olsun diyo insaneyvahedigeldismileslm kızlar....
nasılsınız bakalım...
mrb arkadaslar bende aranıza yenı katıldım.benımde 2bucuk aylık bebegım var emdıkten sonra kusması oluyo normalmı yada ne yapmam lazım.
tarhancım benim bebiş doğar doğmaz 2.gün başladı gazdan ağlamaya 25 gün mahvetti beni biara rahatladım derken bir 10 gündür tekrar başladık ama bugün ben çok güzel bir çözüm buldum inş böle gider şu sallanan salıncaklardan aldım elektirikli koyar koymaz sürekli sallandığı için hoşuna gitti ve gaz çıkardı hatta kakasını yapamayan kızım kakasını yaptı face resmini korum tavsiye ederim durmayan bebekler için süpercanım benim kaanımın kakası nerdeyse 1 aylıktan beri kokuyo merak etme ayrıca bizimde günümüz günümüze uymuyo bazen gnde 1 kere zor yaparken bazen 3-4 defa kaka yapıyo bence takma kafana. zaten ishal olsa anlarsın diyolar bayağı bir sulu sık oluyomuş ve ateş de oluyomuş. yinede için rahat etsin tahlilini yaptır pirpirikli anne:)
canım yaa kuzey 1, kaan 2 paraladılar bizi. valla kaanın gaz sancısı 1.5 ayda başladı ne kadar sürecek bilmem. şu ilacı bende senin denemeni bekliyodum almak içinkaydirigubbakcemile3 2 gündür metsil veriyom sab bitti o kadar para dökmekten de bıktım ilaçlara ama bebek kendini yırtarken ne olursa olsun diyo insaneyvahedigeldismile
[/COLOR]
hoşgeldin papatya benim oğlum ilk günden beri aşırı kusuyo. usg, röntgen çekildi tahlil yapıldı. reflü dendi bende sabırla bitmesini bekliyom kusmaların.[/COLOR]
tarhancım benim bebiş doğar doğmaz 2.gün başladı gazdan ağlamaya 25 gün mahvetti beni biara rahatladım derken bir 10 gündür tekrar başladık ama bugün ben çok güzel bir çözüm buldum inş böle gider şu sallanan salıncaklardan aldım elektirikli koyar koymaz sürekli sallandığı için hoşuna gitti ve gaz çıkardı hatta kakasını yapamayan kızım kakasını yaptı face resmini korum tavsiye ederim durmayan bebekler için süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?