2010 Nisan Anneleri

canım slm..bende oğlumla geçen uykusuz gecelere alışım artık 10 dk fazla uyusa garipsiyorum o hale geldim yani.sempatiksalakcinni üstelik biz babasıyla dönüşümlü uyuyamıoz bile.poyraza bende meyveleri emdiriom artık karpuz kiraz filan.ama henüz her yediğimden tattırmaya cesaretim yok.bende istiorum iştahlı olsun rahat büyüüsn die.inşallah öle olur bakalım.özgecim yaa kolik bebekler için hiçbi ilaç kesin çözüm değilmiş tatlım bizim bebeklerimiz zavallılar her ilacı tattılar.mideleri çorba oldu o yüzden sen bilirsin tatlım ama sanmıorum kesin çözüm olayını birde doktoruna danışmadan ilaç kullanma derim ben

hayriyeciğim inşallah canım benim ben biraz pimpirikliyim gitmeden içim rahat etmeyecek sanırım canımcım bende az önce karpuz yerken nasıl gözüme bakıyodu gizem ama zaten ishal şüphesi var azıcık sürecektim ağzına özgeninde dediği gibi sonra çok zor oluyomuş ek gıdaya geçmek bebekler redediyolarmış ben 4 ayını doldurunca geçmeyi plnlıyordum ama doktorda öyle diyince kararsız kaldım bakalım yarın sorarım doktorumuza eğer oda ok geçin derse başlarız yavşatan bana doktor birde mama yemesini kes dedi 6. aydan sonra dedi ek gıdalra baya bir geçiş olsun dedi doğal şeyler yesin dedi canım sen nasılsın poyraz paşamız nasıl

kızlar bu arada bizim kız parmak emme yarışmasına katmayı düşünüyorum o nasıl bir emiş ama cokur cokur helede sabahları beşiğinden o sesle uyanıyoruz çalar saat gibi eşimle :))bu arada memeye alıştırdım sayırlı ellini emceğine meme em diyorum:)))

özgecim ne kadar veriyosun.ben şimdiye kadar yalattım sadece meyvelerden.1çay kaşığı versem mi acaba?

özge bırak verme artık ilaç... neler denedin olmadı. az kaldı 3 aydan sonra bağırsaklar düzeneye girmeye başlayacak ve rahatlayacaksın. biraz daha sabret canım elinde olanlardan ver yine de az da olsa faydası olıuyordur.

sllm kızlar ben nisanda doğum yaptım. cadı mı cadı bir kızım oldu.darısı isteyen herkesin başına inşaALLAH. 9,NİSAN.2010 hayatımın miladı benim için...

ruzenin gaz için benimde sıkıntılı günlerim oluyo ama anason al faydasını görürsün cezveye su kat kaynasın su sonra 1 kaşık anason koy ardından ılısın 10ml falan verebilirsin. birde rezene ama hazır alma aktarda satılandan al. kaynamış suya at 5 dakka bekle süz sen iç hemde bebişe 20ml kadar ver. şeker katma sakın ya öyle içsin yada illa içmezse bal kat azıcık. bide metsil damlada baya faydalı.

hoşgeldin canım aramıza... cadı kızına alllah sağlık sıhhat versin. ruzenin (özge)'ye bitki önermişsin. özge zaten aktar:)) ama fayda etmedi onun oğluna:))

cok kalın gıydırmezsen geçer ama antalyayı bılemem dene yınede
özgecim ne kadar veriyosun.ben şimdiye kadar yalattım sadece meyvelerden.1çay kaşığı versem mi acaba?
ben 2kırazı rendeleyıp suyunu suzuyorum
bazıları gaz yapabılır yada alerjı yapar degısıklerın aynı gun tattırma ben bıber dolmasının suyundan bıle verdık:CüvCüv::CüvCüv:lülülülülülü cacık bıle
sllm kızlar ben nisanda doğum yaptım. cadı mı cadı bir kızım oldu.darısı isteyen herkesin başına inşaALLAH. 9,NİSAN.2010 hayatımın miladı benim için...

hayırlı ugurlu olsun analı babalı mutlu buyusun bende 8 nısanda kız dogurdum en sonunda

şızlar aleyna bayagı depresyondaymıs dr ilaç basladı prozak surup

olurmu canim hamileligimde hic icmedim
hamile oldugumu duydugum an biraktim sonradanda tiksindim zaten ama simdi yine
canim istemiyeor degil
ben emzirmiyorum zaten canim malesef hic sütüm yok

mrb arkadaslar bende aranıza yenı katıldım.benımde 2bucuk aylık bebegım var emdıkten sonra kusması oluyo normalmı yada ne yapmam lazım.

canım aramıza hoşgeldin kızınla benim oğlumun doğum tarihleri aynı.yani miladlarımız aynı:)))kaydirigubbakcemile3

canım benim kaanımın kakası nerdeyse 1 aylıktan beri kokuyo merak etme ayrıca bizimde günümüz günümüze uymuyo bazen gnde 1 kere zor yaparken bazen 3-4 defa kaka yapıyo bence takma kafana. zaten ishal olsa anlarsın diyolar bayağı bir sulu sık oluyomuş ve ateş de oluyomuş. yinede için rahat etsin tahlilini yaptır pirpirikli anne:)
canım yaa kuzey 1, kaan 2 paraladılar bizi. valla kaanın gaz sancısı 1.5 ayda başladı ne kadar sürecek bilmem. şu ilacı bende senin denemeni bekliyodum almak içinkaydirigubbakcemile3 2 gündür metsil veriyom sab bitti o kadar para dökmekten de bıktım ilaçlara ama bebek kendini yırtarken ne olursa olsun diyo insaneyvahedigeldismile
mrb arkadaslar bende aranıza yenı katıldım.benımde 2bucuk aylık bebegım var emdıkten sonra kusması oluyo normalmı yada ne yapmam lazım.

hoşgeldin papatya benim oğlum ilk günden beri aşırı kusuyo. usg, röntgen çekildi tahlil yapıldı. reflü dendi bende sabırla bitmesini bekliyom kusmaların.

selam millet

ya ben paronayakmiyim manyakmiyim lutfen cevap yazin :) gunduz uyudugu zaman bebis yanindan ayrilamiyorum uyanir belki diye ruh sagligim bozulacak ayni oda da hiriltisini iniltisini dinleye dinleye saga donsa kosuyorum sola donse kosuyorum ... goruntulu bebefon alacam en sonunda :)

bu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz bende yeni sayilirim burda coklu alinti yapmayi bile ogrenemedim daha :) isimleri ve nickleride zaten karistiriyorum hala zeyir arkadasim seni sorun dedigin sey bizim hayatin dogal bi parcasi sulu ve gunde 4-5 kez olan kaka bilmem bize normal geliyodu:) uzman tv de bi bebegin saglikli beslendegini kaniti gunde 3-4 ten az olmayan kakali bez diyordu
bebege bisyeler emdirme yedirme konsuna gelince arkadaslar ben hic denemedim kocam beni napar varya oyle bisey yapsam :) ayrica hangi dr 2 aylik bebege kati gidaya gec yavas yavas der ki nasil dr o yauu heryerde bas bas bagiriyolar ilk 6 ay sadece anne sutu su bile vermeyin diye bide seftali suyu offf inanilmaz :):)

gaz sorununa gelince hic bir ilac kullanmiyruz biz ailecek dogal yolardan yanayiz birakalim kendi cikarsin diyoruz sadece masaj okadar emin olun sizinkinden de pek farki yok bizim kizin ne kadar cabalasak nafile cunku ...

bu araada ben nick leri ve isimleri ve bebekleri karistiriyorum bazen ama facebooktan takip etmeye calisyorum hani derler ya komsunu tavugu komsuya kaz gorunur o hesap sizin bebekler bana cok tombul gorunuyor helede bazi arkadaslar ayda 1800 grm 1700 gr aldi filan deyince depresyona giriyorum benim kiz 8 nisanda dogdu 3416 gram olarak ilk hafta 3100 e dustu gecen ayki kontrolde 4100 grmdi bugun gittik 28 gun sonra yani tam 1 ay degil 2 gun eksik ( lutfen bu cok onemli iki gunde ben ona 100 gr aldiririm:) :) 5 kilodan az cikti 4900 gr yani 800 ancak almis 5 kilo bile olamamis deli olcam esimde bana cok sinirleniyor tam turk zihniyeti var sende tombul bebek mantigi dr cok super deyip durdu sadece anne sutu alan bebeklerde cok kilo alimi beklenemez mama alanlar hizli kilo alir yani cok normal ne eksk ne fazla dedi bende hemen atladim dedim bazi arkadalsrmin bebekleri 1800 aliyor adam cok fazla dedi bu kilo icin bi cizlege vardi bizimki o cizelgeye gore gidiyor ne altinde ne ustunde egrinin adam perfect deyip deyip yolladi bizi sadece anne sutu veren arkadaslar bebekleriniz kac gram aliyor ayda lutfen paylasirmisiniz benimle zaten faceyede yazacagim cok merak ediyorum bu kilo artisini

baska ne muhabbet acsam bilemedim simdilik benden bu kadar opuyorum sizleri ....

fiztac; canım benim bebeğim ilk ay 1.6 kg almıştı, 2. ay 550 gram aldık. ama doktro iyi dedi. fazla beslenmiş bile dedi. bunun sebebide ilk doğduğunda deli gibi emiyodu doymak nedir bilmiyodu. artık gaz problemi yüzünden aç olsa da az emiyo yavrum. zaten sürekli kusuyodu emmesi azalınca da kilo alımı yavaşladı. hiç bunalıma girme dengeli gitmesi yeterli bence takma kafana. bu arada bende hiç ek besin tattırmadım ama uyku-gaz-kusma sorunları için envai çeşit ilaç denedim. anason ve rezene verdim. rezeneye devam ediyom. gece çayı da denedim ama işe yaramadı bizde.

tarhancım benim bebiş doğar doğmaz 2.gün başladı gazdan ağlamaya 25 gün mahvetti beni biara rahatladım derken bir 10 gündür tekrar başladık ama bugün ben çok güzel bir çözüm buldum inş böle gider şu sallanan salıncaklardan aldım elektirikli koyar koymaz sürekli sallandığı için hoşuna gitti ve gaz çıkardı hatta kakasını yapamayan kızım kakasını yaptı face resmini korum tavsiye ederim durmayan bebekler için süper

bizimde var benzer bi alet sallanmiyor ama tirtirtir sarsiyor boyle fayda ediyor sanki degil mi.. bu arada sende sadece anne sutu veriyosun degilmi ? kilo alimi nasil facedeki tartisma panosuna gel optm...

herkeze günaydın..rize de deli gibi yağmur var.gece de yıldırımlar şimşekler bi türlü uyuyamadık oğlum da gök gürültüsüne sürekli uyandı.ama ii oldu bu yağmur boğuluyoduk seerinledik azcık..

günaydın anneler ve bebekler nasılsınız biz ii olmaya çalışıyoruz büyük oğlum iyileşti çok şükür temmuzun 5 inde yine gidecez de kontrole kulak zarı ikiside delinmiş burun tıkanıklığından dolayı zar kendini toparlıyormuş küçüklükte iileşiyor yavaş yavaş bebeğim hastalandı bu dafa öksürük değil gıcıktır dedim bi kaçgün götürmedim allerjiymiş öksürük burun tıkanıklığı falan burun damlası verdi bide şurup bol bol emzir dedi balgamı atması gerekiyor neyse eşimde grip oldu onunlada ilgilen falan dünde ben doktora gittim dr senin direncini arttırmak gerekiyor bebeğine bakamazsın diyor antibiyotik ağrı kesici verdi içmek istemiyorum ama yasini bile kucağıma alamıyorum kollarım kırılıyor sanki güçsüzleştim umarım herkes iidir geçmişi okudum geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…