yaaa neler vardı aklımda ama saclarım berbat oldu guelimm sarı röfleli saçlarım bitti gitti,şuan tek care koyu renge boyamak ,üzgunum ya....
ayyy azcık sakinleşeyim gene uğrarım..
kızlar rota vırusu asısı yaptırdınızmı_?
Hayır yaptırmadım.Yaptırmayıda düşünmüyorum.[/QUOıllada sart degılmıs ama yınede ınsan korkuyo.yaptırdık ama bu kadarda pahalı olmazkı bı ası....
canım doktorlardan bazısı yapılması taraftarı bazıları değil onun için yaptırmayacağım.Hayır yaptırmadım.Yaptırmayıda düşünmüyorum.[/QUOıllada sart degılmıs ama yınede ınsan korkuyo.yaptırdık ama bu kadarda pahalı olmazkı bı ası....
Bİzİm aŞımızda 6 temmuzda olacak.kalÇa rÖntgenİİmİzle.
Hayır yaptırmadım.Yaptırmayıda düşünmüyorum.[/QUOıllada sart degılmıs ama yınede ınsan korkuyo.yaptırdık ama bu kadarda pahalı olmazkı bı ası....
kaçaymışkı fıyatı
ruzenıncım ne oldu da saçların kıpkızıl oldu anlatsana
:dance:
kaçaymışkı fıyatı
120-140 gibi birşey sanırım.Ağızdan veriliyor.
kaçaymışkı fıyatı
ruzenıncım ne oldu da saçların kıpkızıl oldu anlatsana
:dance:
yaa saclarımda röfle var...dipleim uzamıştı siyah rengi kırmak için actırayım dedimm ama kuaför gıcığı benle ilgilenmeyi unuttıu ve sacımın rebgi çok acıldı kızıl oldu dipler kızıl kalanı sarı düşün ,kessen kesilmez...mecur koyu renge boyancak....daha yeni yaptrdım bide ya...
yaa saclarımda röfle var...dipleim uzamıştı siyah rengi kırmak için actırayım dedimm ama kuaför gıcığı benle ilgilenmeyi unuttıu ve sacımın rebgi çok acıldı kızıl oldu dipler kızıl kalanı sarı düşün ,kessen kesilmez...mecur koyu renge boyancak....daha yeni yaptrdım bide ya...
kıyamam sana sınırlerını bozacak bısey mutlaka oluyo
bosver sıkma canını
kötükedihüso
biz yarın babamız için şöle bir süpriz düşündük.... doğumdan bu yana fotoğraflarımızı çıkarttık ve onları evin her köşesine yapıştırcaz ,babamı uyurken yapcaz...
birde gömlek aldık...
sonra sabah kahvaltısı için göl kenarına pikniğe gidicez cekirdek aile olark..
şimdilik babalar gunu planımız böle...gun içinde süprizler olmazsa tabi...
selam kizlar nasilsiniz bakalim
gecmise pek bakamadim umarim hepiniz ve bebislerde iyidir
biz cok sükür iyiyiz kizimin yavas yavas düzene girmesi beni sevindiriyor
bende 9 temmuzda arabayla izine geliyorum hadi bakalim hayirlisi
basarabilecezmi insallah allah yardimcimizolsun
slm kızlar nasılsınız
ben geldım ama tanış kımse yok sanırırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?